Çocukken testislerime gelen bir tekme yüzünden bu yaşıma kadar hep huzursuzluk çektim aile kurma çocuk sahibi olma hayalim utancımı bastırdı cesarerimi şikayetlerimi kafamda toparladım hastaneye gittim sıra aldım içeri girdim bayan çıktı utancımdan aklımı kaybedecek oldum beynim yandı resmen şikayetlerimi söyleyemedim ben onu hemşire felan sandım şuraya geçip hazırlanın felan deyince... Söyleyeceklerimi unuttum o an gülümsedi ozaman rutin muayenemizi yapalım dedi Penis boyu kalınlığı felan ölçtü ayağa kalktım normal hali ile ereksiyon halini muayene boyunca utandım boşalma refleksi geldi ara sıra utancımdan birşey de söyleyemiyorum sabit durman lazım felan dedi en son olan oldu boşaldım eldiven değiştirdi ereksiyon haline geldim mecburen tekrar testisleri kontrol ediyor yukarı çıkma eğilimini derken yine boşaldım orta yaşlardaydı utancımdan kıpkırmızı oldum kanter içinde bacaklarım titriyor çok dolmuşsun meni çok beklemiş testislerinde damar genişlemesi olur sevgilin varsa ikna et ya da düzenli boşalman gerekli dedi ben evlenmeden yapma taraftarı değilim aşk olmadan da yapamam seks için de birini kullanamam arada kaldım yine kendim yapacağım anlaşılan anlamıyorum günah diyorlar doktorlar düzenli yapmazsan hastalık olur şikayetin artar diyor ne halt yspcamı şaşırdım
Güncellemeler
+1 yıl
Hayırlısıyla bir kısmetim açılsa evlensem çocuklarım olsaydı bu korkudan kurtulsaydım sürekli korkuyla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer