Arkadaşlar ben asosyal biriyim. 24 yaşındayım ve sanal ortam hariç hiç sevgilim olmadı. En son da üç yıl kadar önce bir kızla buluştum. Ama tabi sadece oturdum. Ve toplam bu yaşa kadar da iki kızla buluştum sadece. Hep öyle oturdum bir yerlerde. Onları da sanaldan buldum hep.
Dün ise uzun bir süreden sonra ilk defa bir kızla buluştum. Tabi onunla da sanaldan tanıştık. Kız motoruma da bindi, turladık. Kızla buluşma yerine gelince penisim sertleşti ve heyecan oldu bende. Tabi çaktırmadım. Sonra kız motora binecekken kaskını takamayınca ben yardım ettim ve saçlarına falan da değdi ellerim. Ve de kaskı takarken de baya yakınlaştım kızla. Hal böyle olunca ve kız da arkama binince, yolda bir ıslaklık fark ettim. Bir saat zaman geçirdikten sonra eve gelince üstüme değiştirirken fark ettim, meğer boşalmışım. Ya da zevk suyu bilmiyorum. Ama bence bu boşalma. Çünkü kokusundan anladım direkt.
Ya ben ne acınası bir haldeyim be. Kıza karşı tabi öyle bir şey hissettirmedim ve de yaklaşmadım bile hiç. Ki nasıl yaklaşılır bilmiyorum bile. Motorla gezdik sadece. Ama ben eve gelince gece ve bugün tüm gün bunu düşündüm. Yaş 24 ve böyle saçma ve utanılası şeyler yaşıyorum. Acizlik resmen ya!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer