AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
valla hep kapalılar hakkında cok merak ettıklerım var ama her ınsan hata yapar onemlı olan tovbe etmıs olman
sana bısey sorucam
Neden yaptın ki kiyamam üzülme sen yüreği temiz insan
Aksine kapalılarda daha fazla patlak oluyor. Onun için açıklara yönelmeyi düşünüyorum.
sen düzgün musun
Evet sizden daha namusluyum
kesin kadınları paket yerine koyan bir zihniyet çok namusludur zaten
Siritmandan sorun değil gibi görüyorum pes yani
o siritma mi bir daha bak istersen
Al işte. her sakallıyı hoca sanmayın diyorum size
canım bir yıl öncesine kadar acıktım. Ne yaptıysam o zaman yaptım sonradan yptiklarm normal gelmemeye başladı kapandim huzurluym syan ama ileride evlenirsem benim kapalı olup bakire olmamam çok mu yadrganir blemedm. Aciklara da basit gözüyle bakıyorlar çok aciklra tabi
Tevbe etmişsen korkma
teşekkür ederim😊
Rica kardeş:)
hayır kapalılar daha çok seks yapıyor
açıklar daha namuslu :d
Türban arap kültürünün kıyafeti zaten. Kur'anı doğru düzgün okuyan olmadığı için başlarını sarmak sanıyorlar.
yaa sabır yine bir cahil daha
Cahilin sesi geliyor uzaktan.
Evet lan madem açıksin istemiyorsun kapanmak zorlayanda ykk bilip bilmeden konuşma
sakın olun ya soru soran bosver sen bıldıgını yap
Kuranı okusana açıp bakıp bakara suresini bre zır cahil !
kime diyorsun bana mı
Yorum yapan cahile
hmm teşekkürler de bakara suresnde nerede geçiyor ben nur suresi ve ahzap suresini blyordum
187. Ayettede geçiyo bakarada
Hee türban arap kültüründen. ama yılbaşı falan "evrensel yhaaaaa" dimi? Boş insanlar. He müslümansan bir şehadet getir bence ayet reddetmek kolay bir şey değil. Vebali büyük.
@pelinbatak Yukarda noel ile ilgili tek kelime bile etmedim sayenizde aydınlandım bilmiyordum. Kur'an da örtü ile ilgili ayet göğüsleri kapatmakla alakalı. Kafa kapatmak değil kafatasın zaten kapalı Allah sana saç vermiş. Saça bakıp kendinden geçenlere de Allah zaten beyinin "b"'sini vermemiştir. Peygamber zamanında kadınların kabeyi kafaları kapalı ki o da Arabistanın aşırı sıcak olmasından dolayı çıplak tavaf ettiği bile yazıyor sen bana ne anlatıyorsun? Onların her türlü iğrenç huyu bu ülkede zaten. Sen istesen de istemesen de arap kültürü biraz araştır dini. Örümcek zihniyetin bana boş demesi de çok komik.
Bişey dicem sana Allah sana beden vermiş neden çıplak gezmiyosun neden kıyafet giyiyosun?
canım benim bunca yıl alimler bile bu konuda fetva verememiş iken bizim Arap dilindemn anlamadgmz bilgmz olmadığı halde nasıl olurda baş ortu yoktur diyeblrz. İkincisi araplar sıcaklarda başlarını ortelermis doğrudur ama boyunlarını acarlar gerdanlarini susler takarmış. Sen şimdi göğüsler ortulmeli diyorsun tamam peki küpe takmak boyunu göstermek ne oluyor orasida erojen br bölge değil mi? Baş ortulerini yakalarına salmalarini istemiş yüce yaradan bu şekilde boyun göğüslerde kapanıyor. Sen başını ortmeden bunları nasıl yapacaksın br anlat hele? Ayrıca sacin uzunluğunu parlaklığı kadınsalligi hissettirir bunun içinde bas örtü farzdır
Ya ayet başörtüsülerini omuzlarına salsınlar değil mi? BAŞ-ÖRTÜ başta da saç var ört demiş daha ne kadar açabilirdi ayrıca meal oku tefsir oku biraz. Hiç olmadı paragraf sorusu çöz de okuduğunu anla biraz. Örümcek kafa biz olalım yeter gibi kalplerimiz örümceklenmesin. Yobaz biz olalım yeter ki kalpler yobaz olmasın. Merak ediyorum müslüman mısın?
Ya bunca alim örtü farz der binlerce alim tüm hocalar örtü farz diyor dinde zorlama yok ama herkes farz diyor ama cahilin biri kalkmış saçma saçma konuşmuyor mu bilerce hadis fıkıh ilmihal ne diyo okumuyo geliyo burda boş boş konuşmuyo mu
kuran yeter de artar diye düşünüyor demekki oysa kuranın dili arabca biraz anlaması için hadislere tefsirlerde ihtiyacı var anlamıyor işte aman boşverin
Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır havaya ya da seni düşürür aşağıya"
Yanlış bilgi vermeyin, Kur-an kitabımızda tesettürlü olmamız emredilmiştir lakin tesettürlü olup her haltı yiyeceğinize açılın namaz kılın daha sevap kazanırsınız da denilmiştir.
Yani dinde açık, kapalı söz konusu değil insanda Allah korkusu varsa hiçbir günaha vesile olmaz. Soran kardeşimede gelirsem yaptıgı çok günah Allah affetsin lakin bunun açık kapalıyla alakası yok insanın nefsiyle alakası var.
yoo kapalıların daha beter olduklarını düşünüyorum
Çok var öyle çokta denk geldim.
senin ruhunda bakire değil gibi geldi bana :)
işte hemen böyle yargılarsiniz
hayır yargılamadım paylaşımın sonundakini gülücük sandım sadece o yüzzdn kusura bakma tam anlamıyla kapandıysan hatanı gördüysen ne mutlu sana
buradaki çoğu kişi namuslu gorunmek için kapandigimi söylüyor kalbine bakmadan ne kadarda kolay konuşabiliyorlar bu mudur muslumanlik 😑
neyse önemli değil kardeşim
aynen öyle haklısın aslında bizim beynimiz problemli
Kapandıktan sonra hiç yapmadın sanırım
Her kapalı bakire değildir
İyi o zaman bunu yazman iyi oldu:D
Hata senin, sonuçları yaşayacak olan sensin.
Kadinlari basortulu vs diye siniflandirmiyorum.
Kapalı sevgilim çok oldu hepside açık kapıydı
Keşke sen onları düzeltseydin.. Arkalarından böyle atıp tutacağına
@pelinbatak o kumaş yoktu onlarda
peki sende yapmıştın onlarla aynı şeyi demekki sen de de yok muş
Erkek adamım ben yaparım
Erkek olduğun belli ama bu görüşten Sonra adamım dememelisin
@pelinbatak laf cambazlıgı yapma
Tamam maçocuk
senin gibiler adam denmiyor. Sende adamlık kumaşı olsaydı su laflarina dikkat ederdin. Hala kadınlara paket muamelesi yapıp kendini üstun goruyosun sennle yatan kadınlara da aciyrm
O kadın sende olabilirdin
senin gibi dengesz benim yanimdam bile geçemez
Emin sn
bakire olmamak sorun değilde, kapalı olmak...
Herkes hata yapabilir iş o hatadan dönmekte
ben cok denk geldik kapalı ama bakire degil
Kapalilar daha azgin bile cikan oluyor
her sakallıyı dedem san mam
Günahkar kapalı
Yokk degıll neden olsunkı herkes hata yapar
kapandıktan sonra sevişmeyi bıraktın mı?
Bı kız arkadaşım böyleydi...
türbanı taktın mı her şey serbest
teşekkürler boş gorusun için
Yoo değil tek değilsin bu konuda
Neden olsun seninde canın var :)
Eskileri unut bence.
hayır değil de tipini merak ettim şimdi
ben öyle sanıyodum. sana sormamışmıydım bunu?
büyük günah
tabiki de hayir 😄
Yok sanmiyorum
hmm garip:/
garıp olan ne
Sanmiyom
hayır
Yoo gayet normal sey
Sorun etme kardo be.
hayır sanmıyoruz
Bence alakasi yok