Ben önceden bir hata yapıp zina ettim. Daha sonra ise tövbe edip kapandim. Baya bir kapaliyim işte goren yıllardır kapaliyim zannediyor. Bazen sitede yorumlarda benmle konuşanlar oluyor cevap veriyorum filan benim bakire olduğumu sanıyorlar. Ama öyle değil de diyemiyorum kapalı olup bakire olmamak büyük bir sorun mu😑😑😑?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun niye olsun sanki ilerde evlenecegin erkekde belli mi olacak...
99% kizlarla beraber olmus zaten
Ayrica herkes insan, ve hatalar yapabiliriz bunun acigi kapalisi yok. Eskiden gencdin bilmiyordun bir hataydi tövben kabul olur ins.
Pismansan ve tövbe ediyorsan bu güzel birsey ve güzel bir dusunce. Tekrar ayni hataya dusmeyeceksen ve kendini korursan Allah da sana sefkatli anlayisli bir es nasip eder.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSozum meclisten dışarı da lisede her naneyi yiyen kızları kapanmış görüyorum. Çoğunun da pisman olduğunu falan dusunmuyorum. Tamamen kendilerini namuslu pazarlama stratejileri bence.
Şükür ki kimseyle saçma sapan bir ilişkide bulunmadim kapalı da değilim. Kapanmak o kadar da aman aman bir olay değil166 Yorumla- +1 yıl
afferin sana insanları yargılamak ne kadar kolay
Cevap sahibi+1 yılSana ne bey amca?
- +1 yıl
sanane öyleyse ufaklık
- +1 yıl
@sakininsan2 bunlarda alışkanlık olmuş milleti yargılamak birde genelleme yapmış yazık kıza
- +1 yıl
@Ashabihatun aynen öyle kendi kesin çok düzgündür
- +1 yıl
Kız haklı çoğu yapıp yapıp namusluyum zannetsinler diye kapanıyor sanki örtü geçmişlerini silecek. Allah böylelerini islah etsin ve karşımıza çıkarmasın...
Neden sorun olsun ki? Bu sen ile Allah arasında ki bir konu kula ne oluyor? Her insanın günahları sevapları ile mi ölçeceğiz? O zaman herkesin günah çıktısını alalım bir yerlerden öyle karar veririz insanlar üzerindeki yorumlarımıza. Sence bu tarz bir saçmalık olabilir mi?
Bu yüzden senin bu durumun sorun değil sorun farklı yerlerde.00 Yorumla
+1 yılee zaten biz hep diyoruz üstü minare altı kerhane gibi takılıyorlar diye türbanlıların sadece %20 si gerçek türbanlı he diyiceksiniz sen nasıl böyle konuşuyorsun oturduğum sokaktta imam hatip var çocukluğumdan beri o kadar çok gördüm ki sokakta hayvan gibi yiyişen türbanlıları =P =P
74 Yorumla
Soran+1 yılhayır tesetturume dikkat ederim. Bilincli kapaliyim. Sadecw başımı kapatmam
Soran+1 yılonlar bilincsiz neyi temsil ettiklerini bilmiyorlar
- +1 yıl
tesettüre dikkat ediyorsun bilincli kapalısın ama başını kapatmıyorsun o zaman sen anladığım kadarıyla türbanlı değilsin sadece kapalı giyinen kapanma niyetinde olan bir insansın
Soran+1 yılsadece başımı kapatan bir insan değilim demek istemiztim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
91Cevap
yani pişman olman herşeyi telafi eder aslında 2 türlü günah vardır. Yapınca pişmanlık hiç hissetmemek. ve yaptıktan sonra pişmanlık duymak pişman ise birisi gerçekten azda olsa onun günahı affedilebilir pişman değillse istedigi kadar tövbe etsin. Namus ve zina zarla ölçülmez günahtır zar yok diye sürekli günaha girmezsin o yüzden geçmişini boşvermelisin
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
- +1 yıl
yorumlara bakınca erkeklerden utanıyorum açıkcası şöyle bir görüş var. Açık birisi öpüşürse sokakta ayıp günah derler. Lakin kapalı birisi öpüşürse söylenenleri haddi hesabı yok ne yani Kapalı öpüşünce daha mı çok günah? Doğru kapanıyorsa bunun günahını çekmez öpişiyorsa öpüştüğü için günahını çeker açıktaki günah kapalıdada aynıdır zihniyete bak kapalıya herşeyi söyliyorlar öpüşmesi günahtır açığa dediğini onada dersin günah yapmayın diye nedense açığa edilen söz kapalıda çok ağır sözler oluyor bu yüzden garip ve utanç verici.
Ülkede cok zihniyetsiz var buraya sırrını derdini anlatmak yanlış olmuş bence. Eleştirirken insan birazcık utanır ya yorumlara bak. Sana ağır söz eden biriyle yatsan sana bu sözü etmezdi bunların sorunu şu ona verdiysen bizede ver gibisinden çok aptalca bir düşünce istektir. Ne olursa olsun ahmak insanların beyinsizce sözlerine takılma kapalısın doğru yoldasın allah gönlünce versin.
Soran+1 yılsaol teşekkür ederim farkındayım
Ayrıca söylediğin şey çok doğru kapalı ile açık ayrımı yapıyorlar
+1 yılŞöyle düşün. Günah insanlar için. Evet zina büyük günah. Ama nice evliyalar günahlarından tövbeleri pişmanlıkları sayesinde bu duruma gelmedi mi zaten. O zaman Allah dostu olmadı mı? Tövbeni et gözyaşını dök bir daha da bunu tekrarlama. Allah açık açık tövbe et kabul edeyim demiş. Ama evleneceğin erkeğe bunu peşin peşin anlat bir hataydı yaptım cahildim falan. Sonra hem kul hakkı olur hem ilk gece kötü şeyler yaşayabilirsin
30 Yorumla
+1 yılAçıklarda bakire olduğu gibi, kapalılarda bakire olmayanlar da gayet doğaldır. Bunu önemseyen birisi değilim, yobaz değilim şükür ki. Bu zihniyetim gayet iyi, diğerlerini bilemem.
Çoğu önemsiyor, böyle bir kesim var.
Onlara göre sorundur. Ben kadını bekâretine göre ayırmam, iyi insansa benim için iyidir. Evlenirim de, bunu sorun etmeden.
Kendim yapmamış dahi olsam bir şey, bu beni etkilemez.20 Yorumla
+1 yılHer kapalıyı elbette ki bakire sanmıyorum. Bak herkes hata yapar tamam mı. Kişinin açık kapalı olması bunu değiştirmez. Önemli olan hatalardan günahlardan tövbe etmiş olmak. Bu sebeple senin de kapalı olup bakire olmaman tuhaf değil bence. Haa sorun mu diye sorarsan günümüzde erkeklerin her haltı işleyip bakire kız aradıklarını düşünürsek sorun yaşayacağın aşikar. Ama elbette sendeki samimiyeti görüp geçmişini kurcalamayacak birileri elbette çıkacaktır karşına.
00 YorumlaOlabilir kapalı bayanlarda nefs yok mu insan bu bir anlık hataya bakıyor ama bu senin kötü olduğunu göstermez
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle tabiki insan olabilmek mesele
+1 yılAsla
kapalı açık farketmez bu kişinin inanci
karekteri ve kendısıne saygısıyla alakalı
kapalı olup bakıre olmamak buyuk sorun degıl
kapalılık buyuk sorumluluk taşır o nedenle
normal vatandaşa hırsız dıyebılırsın
ama bır polıse dedıgınde ne olur onun gıbı00 Yorumla
+1 yılKız dediğin edepli terbiyeli nefsine düşmemiş tertemiz pırlanta kızdır
Hic bir erkekle yanlış birşey yapmamış pırlanta kızdır
Kapalı acık fark etmez bu kız kim ise işde o güzeldir...20 Yorumla- Cinsellik konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir sorun değil her kapalıda bakire değil geçmişi yüzüne vurmaya gerek yok konusuda gereksiz seninde arzuların dürtülerin hormonların var yargılamak bana düşmez benden öncen beni ilgilendirmez yani her kapalı bakire değildir ama kapalı kadın evlilik dışı yapınca toplum daha bir ayıplar gözüyle bakıyk malesef
00 Yorumla
+1 yılHer kapalıyı bakire sanmıyorum çünkü kapanmayı moda haline getirenler var. Zina filan olayına gelirsek affedip affetmeyecek olan kişi Allah'tır bu konu hakkında kimsenin yorum yapmaya hakkı yok zaten.
20 Yorumla
+1 yılÖyle düşünmüyorum. Ne kapalılar gördüm başı hariç her yerini acan, ne açıklar gördüm başı hariç her yerini kapatan. Bu kapalı-açık meselesi değil kisilik meselesi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılProvakatör müsün bilmiyorum ama eğer değilsen biliyorsundur. Dinimizde ne yaparsan yap tövbe edip doğru yola geçtiğin zaman sorun ortadan kalkıyor. Ama buradaki sorun şu ki sen neden bu tip konuşmalar yapıyorsun? Eğer yapıyorsan bu işte bir sıkıntı var. Zina edip tövbe ettiysen bunun için de tövbe edip konuşma bu tip konuları.
48 Yorumla
Soran+1 yılistediğimi konuşurum da zsten ne konuşacağıma dkkat ederim konuştugm için bakire zannediyorlar
Cevap sahibi+1 yılCümlenin sonundan hiç bir şey anlamadım. İstediğimi konuşurum demen kısmı biraz sıkıntılı zaten. Konuşmana dikkat et tabi ki ama ne konuşunca bakire zannediyorlar?
- +1 yıl
Provokatif bir paylaşım kesinlikle. Madem bir günah isledin burda kendini rezil rusva etmene gerek yok Günahın seninle Allah arasında kalsın amacin ne niye gerçek kapalı teseetturlu hanımefendi kızları karalama çabasına girdin o zaman yapılan görüşlere de hak vereceksin! !!!
Soran+1 yılherkes kendine baksın
Soran+1 yıl😂😂😃
Soran+1 yılbilip bilmedsn konuşup birşey dedigini sanıyorsun ya aslında çok boş konuşuyorsun
Soran+1 yılteneke
- +1 yıl
aferin senin gibi gereksizle tartışmalalarimin profilde görünmesini engelledin iyi oldu angutty seni :D :D :D :D
+1 yılOlan olmuş tövbe etmişsin Allah affediyorda bu insanlara noluyo?
30 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her kapalı namuslu ve ibadetini tam yapar, açık olanlar or.. pudur ibadet yapmaz diye düşünenler var ama öyle değil. Ne islam bir bez parçasıyla özdeşleştirilebilir ne de namus edep bir zar parçasıyla.
Allah affetsin tövbe et ve hatanı tekrarlama.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktir dötünü sonra kafanı kapat herşey normale döner merak etme zaten herşey kafayı kapatınca bitiyor zihniyetinizi zükeyim.
37 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim ben namuslu görünmek için kapanmadm bassta şunu söylyim. Acik olup yaptıktan sonra tövbe ederse yine herşey hallolmus olur çünkü günahı kendine Affedecek olan Allah. Ben diktrmrdm diktrmeyi de dusunmiuorim alninim akıyla ne yasadysam çekinmem çünkü kimseden korkum yok çekinmem.
Cevap sahibi+1 yılDiktir derken o manada söylemedim ben ama
Bu haltı yemenin başı açığı kapalısı yok onu anlatmaya çalışmıştım ben yani insanlık hali bir nefise yenik düşüp hatalar yapabilir elbette ben yaptığın şeyi yargılamıyorum sadece şu kafa kapatma olayını aşın artık çok görüyoruz kafayı kapatım poponu sergileyenleri kafa kapatmak namuslusun anlamına gelmiyor yani.
Soran+1 yılben öyle değilim ki pantolon giymem genelde bol elbiseler giyerim uzun filan
Soran+1 yılben sadece kafami orttm demedim baya br kapaliym dedim goren yıllardır kapali zannediyor
Cevap sahibi+1 yılBen seni yargılamıyorum şu an insan kendini nasıl rahat ve huzurlu hissediyorsa öyle olmalı zaten
Benim demek istediğim şuu insanın vicdanı rahat olması mühim olan Kapalı veya Açık olması değil mesele bunu kavramak yeterli gelicektir sanırım.
Soran+1 yılEvet biliyorum Kapalı da iyi insanlar açık da iyi insanlar var
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle hanımefendi benimde söylemek istediğim bu işte Mesele İnsan olabilmekte.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkasnak yuvarlandi elek oldu, eski sizi gidi siziler melek oldu diye bir söz vardır bilmem duydun mu. Çok karşılaştım bu tarz kişiliklerle ama yüzünden belli oluyor zina edenin
12 Yorumla
Soran+1 yılgeçmişini tek Yargılayacak olan Allah kul zaten günah işler. Onenli olan aynısını yapmamak tövbe etmektir Allahın en sevdiği şey kulunun tövbe etmedidr. Ben namuslu ayağı yapmıyorum olduğum gibi görünmeye çalışıyorum. Yuzumdende anlayamazsın zina edip etmedugmi fesat şey.
Cevap sahibi+1 yılZina edenin yüzüne alametleri yansıyor, nasıl namaz kılan biri yüzü nurlanıyorsa. Ben sadece soruna cevap verdim seni yargılamadım bana ne senin hayatından. Her kapalıyı bakire sanmıyorum ve bakmasını bilen birisi insanın yüzünden ne olduğunu anlar 3 aşşağı 5 yukarı
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapalılıkla açıkla ilgisi yok.
Ahlak örtüsü olmayanı baş örtüsü dindar yapmaz. Her zaman kullanırım bu lafı70 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kaç tane arkadasim var sözde görüntüsü kapali ama icraat ta iyiler baya. d
20 Yorumla
+1 yılhayır. bence büyük bir engelin de aşmışsın demektir. benim gibi türbanlı severler daha da ilgi gösterir böylesine :D
00 Yorumla
+1 yılBen kapalı bir insan değilim öncelikle bunu belirteyim sonrasında şu an bu sorunun gerçek olmadığını kapalılar üzerinde algı yaratmaya çalıştığını düşünüyorum bunun dış görünüşle bir alakası yoktur
20 YorumlaCinsellik konusunda 500 cevap paylaştı. neden sorun olsun ki bu ikisi farklı şeyler bir hata yapmışsın allah affettikten sonra kullarına b×k düşerr
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsen önceden yapıp pişman olup tövbe etmişsin sonra kapanmışsın.
ya kapalı olup her b*ku yiyenlere ne demeli?00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen yaptıktan sonra pişman olup kapanmışsın. Birde kapalı olup o halde yapan hatta yapmaya devam edenler var.
00 Yorumla
+1 yılRuhun bakire olduktan sonra aciksin kapalisin onemli degildir. Seninki degilmis
21 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ben kendimi namuslu gostermrk için yapmadm.
+1 yılHer kapalıyı bende bakire sanmam karaktere göre değişir, üstü minare altı kerhane hesabı. ;)
40 Yorumla- Cinsellik konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olup kapalı olanlar bile neler yapıyor seninki çok masumca geldi kulağa
02 Yorumla
Soran+1 yılyani 😔 dalga mı geçiyorsun
- +1 yıl
Aşk olsun ne dalgası sen dersini aldıysan sorun yok bence hangimiz bişeyler yaşamadık ki masum değiliz hiçbirimiz ama dürüst olarak bence karşına çıkan kişiye söyle ki hata olsun hatayı hatayla kapatma
+1 yılBu kapalı açıkla ilgili değil karşındakinin görüşü ile alakalı.
12 Yorumla
Soran+1 yılya genelde öyle bir algı var ya ondan soruyorum
- +1 yıl
Genel algıları takma bence. Sonuçta ne yaşadıysan sen yaşadın. Kapalı olup her şeyi yaşayan insanlar da var. Kapalılar da insan sonuçta. Bence bu işin kapalısı açığı olmaz.
+1 yılHerkesin kendi tercihidir. Bizler insanız, Allah değiliz, yargılayamayız.
00 YorumlaYa onu sorun yapan kapalı açık diye ayırt etmez heralde. ..
00 YorumlaYok sorun değil ne yaşadığın ne yaptığın kimseyi ilgilendirmez ama kapalı olan kızlara karşı ufakta olsa bakiredir ilişki yaşamamıştır düşüncesi oluyo tabi
00 YorumlaHyr sen gecmis te secim yapmissin sadece... 😂 cok abartmayin insanin kapalisi acigi olmazz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun geçmişinde ne yaşadığın olmuyor..
kapalılıkta tutarlı davranmak önemli..
kapalıyken sevişgen olanlar var onlar anlamsız oluyor.
yoksa.. geçmişin kimseyi ilgilendirmez.. hatta inanışında..00 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Kapalı olmakla cinselliğin 1 ilgisi yok. Bakire olanda var olmayanı da
00 Yorumla
+1 yılbir insanın ruhu or. spu olmasın, kapalılık açıklık bir örtüden ibaret zannedenler var o ince çizgiyi aşmamak gerek
11 Yorumla
Soran+1 yıltabiki öyle
zamanında kapalı bir kızla tanısmıstım. oda arkadan yapıyodu ve devam da edıyodu yapmaya. benım kafamda öyle bir algı yok acık ya da kapalı herkesın kendı tercıhı
10 YorumlaNe kapalılar gördüm ben diğer bayanların yapmadığını yapan
20 Yorumla
tanıdığım bir arkadaş vardı o da değil. Ben çıktığım kıza soruyorum kesinlikle arastiriyorum😉00 Yorumla
+1 yılevlendiğin kisiyede bunları söyleyeceksen bir sıkıntı yok pişman olmuşun sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
- +1 yıl
söyleyecek misin peki
olabilir insan kendine hakim olmamış yapmıştır önemli olan tövbesine sadık kalmak evlenene kadar temiz yaşamak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılıman kapanmakla açık olmakla alakalı değil.
bakırelık hıç değil. kapalı çok kadınla öyle şeyler yaşadımkı burda anlatılcak gibi değil ama bu kapalılar kötü demek değil. ınsanın ruhunda varsa kıyafetın önemi yoktur00 Yorumlahayır degıl zevk aldıgın seyı yapacaksın sorun yok beybısı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğil iyi devam et pişman olup tövbe etmişin ne güzel aynı hatayı bir dağa tekrarlama yeterli seni sevecek aşık olacak birini bulup evlenirsin inşaAllah
00 YorumlaBu sitede kızların çoğunluğu bakire değil kapalı veya açık olmakla ilgisi yok yarın evlendin diyelim nasıl anlata can eşine her gelene yok beğenmedim demekte bir yere kadar
00 Yorumladeğil. zaten kapanmak, dinin koyduğu emirlere sıkı sıkıya bağlı olanların yapması gereken bir kuraldır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldeğil arkadaşım neden sorun olsun olsa ne olacak sen böylesin artık seni sadece bir zar için sevmeyecek erkek ne halta yarar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıle seninle aynı durumda olan bir arkadaşım var ve bu sorun değil bence...
00 Yorumlahayır sanmıyorum kapalı olupta neler neler yapanlar var. yani karşındaki birine bağlı değişir o
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yıltabii ki hayır. Neler neler yapan türbanlı pörnöcüler var
00 Yorumla Bakire olmamak sorun değilki... Kafaları komple değiştirmek lazım... inanç ayrı hormonlar ayrı...
10 Yorumlatövbe ettiysen ne isim var burda buranın hepsi araniyor
00 Yorumlaben kapalı olan bir kıza karşı konuşurken cekinken oluyorum sen bakire değilim diyosun :D
00 Yorumlahayır ya ne alak tövbe etmişsin allah kabul etsin takılma sen bu konuya bence
00 YorumlaCinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. Herkesin kendi hayatı sonuçta isteyen istediğini yapar
00 Yorumla
+1 yılHayat herkes için aynı kostümler kişiyi ilgilendirir insan yine insan ;)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkapalı olupta bakire olmayan çok var yalnız değilsin.
00 Yorumla
+1 yılBakire olup olmamak kimse içşn sorun olmamalı. Kimseyi de ilgilendirmez.
00 Yorumla
+1 yılher kapaliyi bakire sanmıyorum her acik bayanı sanmadigim gibi
00 Yorumla
+1 yılHayır, bir kaç tane çok azgın kapalıyla tanışmışlığım var
00 Yorumla
+1 yılolmaz nereden bilelim ne olduğunu yüzünde ışıkmı yanıyorki kırmızı yeşil yani :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir hata yapmissin artik onemli olan senin pisman olup tovbe etmen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsanlik hali olabilir... ne her sakalli haci dir.. ne de her kapali cennetlik... bilemeyiz... yasin kac ki
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem