Yazım uzun ama hemşire tarafından taciz edildiğimi düşünüyorum sizce şüphem de haklı mıyım?

1 gece hastanede kalmam gerekiyordu refakatçı olarak arkadaşımın kalmasını istedim. Neyse gece 12 de kapı açılmaya çalışıldı ama içeriden kilitliydi kapı tıklandı bu sefer arkadaşım açtı kapıyı baktım hemşire geldi. Haplarınızı getirdim dedi haplardan haberim vardı zaten hap içeceğimi biliyordum ama bu saatte içildiğini bilmiyordum neyse bide iğneniz var dedi orada duraksadım içimden düşündüm ne iğnesi gecenin 12 sinde ne iğnesi vuracaktı ki? Neyse hemşire olan o olmam gerekiyor demek ki diye içimden söyleniyorum. Tamam yapalım o zaman dedim. Arkadaşıma dışarı çıkmasını söyledi arkadaşım çıktı. Hapları içecektim baştan önce iğne olman lazım dedi. Peki dedim. Uzattım kolumu yarım dakika bile olmadı gözüm kapanacak gibi oldu sanki 1 dakika sürmedi küt gittim. Gerisini hatırlamıyorum en son bayılmadan önce hayal meyal hatırladığım hemşire gülümsüyordu yukarıdan bana bakıyordu gerisini hatırlamıyorum hiç. Sabah 4 gibi kalktım baktım arkadaş uyuyor vur kafayı dedim daha var doktorun gelmesine diye yattım yine 8 e doğru kalktım işte. Arkadaşımda kalktı benden sonra. Arkadaşıma sordum kaçta geldin diye 1:30 a doğru dedi kıllandım iyice. Nasıl ya niye o kadar geç geldin diye sordum. Bana hemşire kafetarya ya gidebilirsiniz dedi kan örneği almamız lazım ayrıca serum takıcam dedi 1 buçuğa doğru gelin demiş arkadaşıma. Peki dedim noldu filan boş ver dedim.

Doktor geldi ona benim iğnem var mı başka veya yapılması gereken iğnem varmıydı dün diye sordum. Gülümseyerek yok ne iğnesi senin iğneyle işin kalmadı nereden çıktı iğne merakı dedi gülüyor bir yandan. Daha da kıllanmaya başladım. Hiç öylesine demekle yetindim o an.
Yani anlaşılacağı üzere benim iğnem yoktu ve akşam o hemşire beni bayılttı yaklaşık 90 dakika aynı oda da kaldık ve ben akşam hap içtiğimi de kesinlikle hatırlamıyorum. Zaten hastanede ara sıra karşı karşıya geliyorduk gülümsüyordu mal mal bakıyordum bende amacı ne diye. Hastaneden çıkarken de gülümsedi bana.
Kısaca beni bozmuş mudur? Bakirliğim gitti mi?
Yazım uzun ama hemşire tarafından taciz edildiğimi düşünüyorum sizce şüphem de haklı mıyım?