İlk kez bir sevgilim olmuştu çok seviyordum onu. Birlikte olmak için zorladı istemediğim halde sevdiğim için korkmadım hiçbişeyden. sonra birlikte olduk ama o günden sonra psikolojim bozuldu pişman oldum aramız iyiydi ama koca psikolojisine girip beni çok bunalttı. Eskiden aldatıldığı için bana hiç güvenemedi paranoyak davranıyordu. 2.5 sene dayandım saygızlıklarına onun bu tavırları son aylarda ileri boyuta geldi aileme küfür bile etti durup dururken kavga çıkarır oldu. Bende çok uğraştım ama düzelmedi eski sevgilisiylede konuşuyordu. Gururuma yediremedim severek ayrıldım ondan. Ailem biriyle beni evlendirmek isterse ben ne yapıcam, birini sevsem bile evlenemem kafayı yedim intihar etmeyi düşünüyorum lütfen yardım edin bunalımdayım...
Cevabın nedir?
+1 yılBaşkalarına karşı beslediğimiz güvenin en büyük kısmını doğuran, kendimize olan güvenimizdir Her zaman seni üzecek birileri olacaktır, yapman gereken insanlara güvenmeye devam etmek, kime iki defa güveneceğine daha fazla dikkat etmektir. Güven bir karaca kadar çekingendir; insan onu bir kovdu mu, tekrar bulması uzun zamana bağlıdır.ama şunu unutmaki İnsanın yapabileceği en büyük fenalık, kendisine olan güvenini kaybetmesidir yalanlarla dolu bir ilişkiyi sürdürmek sadece kendini kandırmaktan başka bişeye yaramaz karşındaki kişi anını kurtarmak için ve zamanını kurtarmak için yalan gerektiğini sanıyor Onemli olan insanin aci hakkinda neler soyledigi degil,o acinin insani ne hale getirdigidir. Tecrube,suzulmus istiraptir. Musibetlerin bir iyi yani varsa o da bize gercek sevgiyi sadakatı ogretmesidir Hayatta neyin önemli olduğunu keşfetmek için bir felaket beklememek gerekir. İnsan gerçekten ağlamadığı müddetçe,bir ruha sahip mi, değil mi bilinmez. İnsan, öz derdinin dermanını özünde aramalı.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
ne intiharı sakın! hiç şey hayatından daha kıymetli olamaz, ailen seni zorla evlendiremez bu bir suç devletin alo 183 kadın yardım hattı var, zamana bırak herşeyi unutursun tekrar biri çıkar karşısına sevmeyi tekrar öğrenirsin şunu unutma hayat senin o eski sevgilinden ibaret değil, ondan çok daha değerli ve sevebileğin insanlar çıkacaktır karşına
59 Yorumla
Soran+1 yılçıkmaya başladıgımız zaman ben 16 o 20 yaşındaydı. hayatımda ilk kez onun elini tuttum oda bana kimseyle birlikte olmadıgını sölemişti. cahillikle oldu ne olduysa. keşke sakat kalsaydımda olmasaydı çok üzgünüm :'(
- +1 yıl
kendine lanet etme unutmaki bu hatayı yapan tek kız sen değilsin, olan olmuş artık daha önünde uzun bir yaşamın var, biraz güçlü, mücadeleci ol, kimseye muhtaç değilsin, kendinede ona mecbur hissetme , okuyor musun bilmiyorum? eğitimine konsatre ol ya da çalışıyorsan kendini geliştir bu yıllar öyle altın açğlarınki şu anda kendine katttığın herşey sana gelecekte yol su elektrik olarak geri dönecektir.
Soran+1 yılevet liseyi yeni bitrdim 18 yaşındayım
- +1 yıl
işte üniversie sınavlarına hazırlan maddi durumun dersane için elverişlimi bilmiyorum, ya da yüksek okul felan gir bişekilde elide bir mesleğin olsun, olsun ki kimseye muhtaç olma kendi ayaklarının üstünde durman sana kendini iyi hissettirecek en önemlisi sana büyük özgüven kazandıracak
Soran+1 yılçok yardımcı oldun çok teşekkür ederim
- +1 yıl
ne demek bşeyler katabiliyosak ne mutlu bize. kitap okuma alışkanlığın var mı bilmiyorum yoksada kendini az zorla, bana üniversite yıllarında kişisel gelişim açısından bana büyük bir katkısı olan bir kitap vardı, anthony robbins içindeki devi uyandır bu kitabı burdakilerede aşırı bir şekilde tavsiye ederim sanada ayrdımcı oalcağına inanıyorum, içinizdki zihinsel duygularınızı kontrol etmenizi öğretiyor, şunu unutma bu hayatta en büyük zenginliğin sahip olduğun gençliğin şu an,
Soran+1 yılbende aykut oğut- evrenden torpilim var ve muhammet bozdağın ruhsal zeka adlı kitabını okumuştum bende kişisel gelişim seviyorum önerin için sağol
- +1 yıl
Bende sevgilimle iliski yasadim ama ayrıldı benden ve dün staj gördü yere gittim beni görünce koşa koşa kaçtı ve üstünde benim ona aldigim tunik vardı geri gelmesini istiyorum ama ailesi istemiyor tabiki o istemiyor ne yapabilirim yardimci olun ben ona sahiplenmek istiyorum ama o beni istemiyor nasıl yasar o durumdayken bilmiyorum
Bak , hayat bir sekilde devam ediyor. Bir kiz icin en onemli sey onuru . Dinimizin gunah saydigi bisey olmus gercekten uzucu. Kendini birakman dogru olmaz Allah`a sigin tovbe et dualar et.. eger kendi ayaklarin ustunde durup parani kazanabilirsen oncelikle bunu yap okuyup ki ailen evlen baskisi yapamasin.hepimizin basina hersey gelebilir su dunyada. Intihar acizliktr sen guclu bir kizsin. Iliskinde mucadele edip yillarni verdysen hayat icinde mucadele edeblrsin... akilli ol. Daha buyuk bir gunaha grme .hayatini kurtarmk icin cabala. O pislikte zaten cekecektir
Boyle bir zamanda kendini birakmamalisin dahada tutun hayata..eski sevgiliyle konusup sana ailne saygiszlk yapan bir adamla evlensende mutlu olamazsn. Oyuzden bireysel olarak kendini kurtarmyabak, oku ve maasini kazan bu sacmaliklardan uzak kalarak.. yanlis seyler yapma20 Yorumla
intihar mı çözümü?kendine yazık edersin.sakince çözüm yollarını düşün.ilk seçeneğin seni seven değer veren birini bulup herşeyi anlatman.seni seviyorsa kabul eder ama çoğu erkek kabul etmez.kendileri her şeyi yaşar ama evlenecekleri kadının bekaretini ister.baktın olmuyor diktir.artık doktorlar bunu basit bır operasyonla hallediyorlar.bir daha da kimseye güvenme çabuk.seviyorsan ne yani illa sevişmek mi lazım?benimde erkek arkadaşım var ama hiç öyle bir şey söz konusu bile olmadı.karşına çıkanlar konusunda seçici ol.ve şu intiharı kesinlikle çıkar aklından.hayatın sonu değil bir sürü çözümü var bunun.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
12Cevap
bemde size başımdan geçenleri anlatayım.
Kafede çalışan bir garsondum bir tane kız gelip gidiyor sürekli ama bir türlü konuşmak nasip olmuyordu günden güne duygularım değişti ona karşı neyse 11 kasımda sevgili olduk o gün Doğum günümdü ve ben onun Allah'ın bana hediyesi gibi görüyordum çok güzel zamanlar geçirdik ailemle tanıştı o kırşehirliydi üni okuyordu burda aradan biraz daha zaman geçti biz onunla birlikte olduk ama o bakire değildi. Ben ona gene dedim yapmış bir hata cahillik dedim aldım başımın üstünde tuttum birlikte olduk biz onunla karı koca gibi olmuştuk beraber kalıyorduk yendiğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi kolumun üstüne koyardı başını hep yatarken sabaha kadar kolum uyuşurdu ben onun uykusu bölünmesin diye parmağımı kıpırdatmazdım bakire olmadığı için hiç dışlamadım her defasında karım diye sarıldım ona üniversite ortamında bakire olmayan bir kızı bulup da kolay kolay kimse bu şekilde yaklaşmaz ama ben ona hiç bir zaman kötü niyet beslemedim içimde hep sahip çıktım o bir süre Sonra sürekli tartışmalar yaratmaya başladı kendi kendine benden soğudu hala bekliyorum gelmesini. Burda aile dostu vardı tanıdığımız ona demiş ki ben yüzüne karşı ayrılmak istediğimi söyleyemiyorum memlekete gidince söyleyeceğim diye memlekete gitti ve ayrıldı. Ben hala çok özlüyorum kendisi demişti bana yüzük takalım diye 2 gün Sonra yüzükleri aldım 14 şubatta süpriz yapacaktım ama olmadı ayrıldı ona hiç yanlış yapmadım hala yediremiyorum kendime benden ayrılmasını hala telefonumda resimleri duruyor hala fotoğraflarımız duruyor ilk mesajları duruyor hiç birşeyi sikmeye kıyamadım ama ıço hiç bişeyin önemine bakmadan bir çırpıda silip attı herşeyi. Ve sana bdiyecrğim o ki karşına senin de böyle biri çıkacaktır. Ama sen karşına böyle biri çıktığı zaman onu yarım bırakma Allah kimseyi tek başına bırakmaz ben onu hep dua ederek istedim Allahtan. Sende dua et Allah yardımcın olsun52 Yorumla- +1 yıl
Ismin defkan mi senin
Benim aslında... görüşüm değilde birşey demek istiyorum yaa ben hayatımda ilk defa birisini sevdim aşık oldum ve herşey yolunda gitti ve beni bulan da oydu 9. ayımız oldu bizim... benim için çok çabalıyor, çok iyi birisi yani şu an da işe gidiyor bir kafede çalışıyor ve çok yoruluyor kendiisi bugün de izin günüydü o hep buluşmak için bana yalvarırdi ve şu an ne oldu bilmiyorum kaç saattir yazmıyor yorgunum dedi izin günümde dinlenim dedi hayret ettim ona o kadar onu çok seviyor iken cidden hayret ettim fakat işte seven insan katlanıyor bende tamam diyorim olur diyorum iyi dinlen canım filan ondan sonra işte ona ne oldu bilmiyorum bir ara hatta geçenler de bana sabah dedi ki ilişkimize ara vermek istiyorum. ben şoklar içersinde oldum hemen üstümü giyip sabah çıktım oda işe gidiyorum gelme dedi ama ben hemen evden çıktım ağlayarak evleri de bize yakındı bir baktım onu daha evden yeni çıktığını gördüm ağladım neden neden dedim sonra loba kafeye kadar gittik bana git dedi bize git annem sana iyi şeyler diyecek diye filan bende tamam dedi sarıldık ağlayarak eve gittim birden karşıya geçip kendimi denize atmak geldi durdum ondan sonra yürüdüm bayilcak gibiydim eve gittim midem bulandı kustum hastanelik olmuştum ondan sonra onların evine gittim annesi ve kız kardeşi vardı oturdum 12 den saat 7:30 a kadar onu bekledim ondan sonra işte geldi babası filan gidin konuşun demişti ama şimdi ise bana soğuk davranıyor ilgisiz onu tanıyamıyorum ben yaaa ve düşündüm ki bir bıçak alıp onun yanına gidip bıçağı ona verip bana batirmasini isteyeceğim veya kendimi boş bir site var onun 13. katindan atacağım onu arayıp görüntüde görsün onun için intihar ettiğimi kendisi hep der sadık olmak çok önemli neyse off çok uzun zaten çok kötüyüm yaa
10 Yorumlabununla yaşamasını biliceksin o karşındaki kişinin karaktersizliği ya.başını dik tutmasını biliceksin .takıntı haline getirmemeye bak derim sana.bende bir erkeğim ama sevgilimle bende birliktelik yaşadım çok da sevdim ama ben evlenmeyi bile düşündüm ama zamanla benden soğudu sevgilim. onsuz yaşamayı deneyeceksin. ne kadarda zamanzaman aklına gelse hayat devam ediyor ya üzülmeye deymez.
22 Yorumla
Soran+1 yılilk sevgilim oldu ilk kez onun elini tuttum diye oldu heralde son kavgalarımızda bana yollu, o* bile dedi... ben evden dışarı çıkmayan gezmeyen asosyal bir insanım erkek arkadasım da yok hayatımda bir ailem bide o vardı ama o beni bu olay oldugu için böyle ezdi..
Merhaba 3 senelik bir ilişkim vardı sözlü gibiydik hata yaptim ilişkiye girdik ilkimdi fakat benden kan gelmedi bunun için doktora gittik esnek tarzında konuştu ama net bişey anlamadik sevgilim çok sıkıyordu beni sürekli kuşkuyla yaklaşıyor bana güvensiz psikolojik baskı 3 sene böyle devam etti ve ben kendim olmaktan çıkmıştım gerçekten kendimi ona karşı güvendirmekten yorulmuştum bunun kan gelip gelmemisiyle alakası yoktu takmıyorduk pek. gittiğim yerlerde rahat vermiyor diken üstünde duruyordum herşeyin altında birşey arıyordu onun gözünde herkes kötüydü hiç bı sosyal bağlantım kalmadı onu giyme bunu giyme oraya gitme daha bir sürü şey ve ben ayrılmak istedim bırakmıyor ne yapacağımı şaşırdım evet üzülüyorum canım acıyor ama şizofren gibi hareketler yapıyor düzelir ümidiyle duruyordum artık düzelecek birşeyi olmadığını anladım ne yapacağımı bilmiyorum bana karşı küfürleri aileme karşı falanda vardı lütfen yardımcı olun 😥😥
14 Yorumla- +1 yıl
Konuşabiliriz istersen ben de aynı durumdayım
- +1 yıl
Selam. Söylemek isterim ki seninle tamamen aynı şeyleri yaşamışız. Ben özgürlüğüme ciddi anlamda düşkün bir kadınım. Sevgilimle üniversitenin ilk yılında tanışmıştık. 4 yıl kadar sürdü. Çok seviyordum, hala daha seviyorum. Buna engel olamam. Onu giyme şunu giyme vs diye de karışmaya kalkmıştı da onu dişli olduğumdan manipüle edebilmiştim o konuda. Herneyse. 3 yılı bitirirken yaparsan ayrılırım dediğim (ben yaparsam ayrılacağı şeyi) şeyi yaptı. O zamana kadar çok kere yaşamıştık bunu ama taşma noktam oldu sanırım. Artık gereksiz kıskançlıkları, çocukça tavırları, verdiği sözleri tutmaması vs canıma yetmişti. Hiçbir şeye tahammülüm ve sabrım kalmadığını hissediyordum ve sık sık da bu konuda uyarıyordum. Dinlemedi, devam etti davranışlarına. Bana karşı bu tutumu belki kendince sevgisini gösterme şeklini almıştı artık bilmiyorum. Neyse işte bir yıl daha bu şekilde devam ettik. En sonunda yani yıl dönümümüze bir ay kala ayrıldım. Yine gereksiz kıskançlık yapmıştı kaç defa konuşmama, affetmeme, anlatmama, anladım diyip verdiği sözlere rağmen. Sonrasında tekrar şans istedi, verdim. Yine saçma sapan davrandı. Ve farkettim ki bu ilişki artık benim için yük olmuş. Mutlu değilim. Net bir şekilde bitirdim o saatten sonra. Kendisi hala barışmak için çabalıyor. Değiştiğini iddia ediyor. Fakat inanmıyorum. İnsanlar değişmez, sadece değişmiş gibi yaparlar. Çok seviyorum ama demekki bazı şeyler olmuyor. Umarım o da mutlu olur, ben de. Şimdi canımın acıması, ileride daha büyük acıların önüne geçecek bunu biliyorum. Eğer kafanda herhangi bir tereddüt varsa bunu en kısa sürede çözmeni öneririm. Hayat o kadar uzun değil.
- +1 yıl
@Birisiii18 bende aynı durumdaym malesef
+1 yılİntihar çözüm değil aksine, sıvama ve tüyü nereye dikiyim olayıdır...
Yaptıkların çok yanlıştı evet ama olan oldu.
Bir daha böyle bir hataya düşme, ciddi anlamda pişmanlık duyar ve bir daha da böyle birşeye kalkışmazsan Allah affeder.
Ama Allah'ın affedebildiğini kul kabullenemiyor nedense, pişmanlıktan ölsen bile, inşallah senin durumunu ve pişmanlığını anlayabilecek birisi çıkar karşına. Bundan sonra bol bol dua et , Allah seni hayırlı yollara iletsin ve doğru insanlarla karşılaştırsın...10 Yorumla
+1 yılCanın sağolsun hatırlamamaya çalış.. İntikam al diyenler olmuş, bu kişiliksizce hareketi yapma sakın, çünkü her insanın başına bu tür şeyler gelebiliyor. Birdaha acısı olanlara acıyıp bana yapmaz diyip güvenme sadece.. :/
12 Yorumla
Soran+1 yılkız olmaktan nefret ediyorum. hayatımın hatasını yaptım hergün ağlıyorum mutlu olamıyorum gülerken ağlamaya başladım artık çok kötüyüm
- +1 yıl
Tahmin edebliyorum, ama elden birşey gelmiyor ki. Hem bu senin ölümün de değildi, hayat aynı şekilde devam ediyor ve bu birçok şeyin başlangıcı. Daha güçlü olacaksın, bazı duyguların farkında olacaksın, bilinçli yaşıyacaksın. Üzme kendini.. İlerisi için problem yapıyorsan masturbasyon yaparken parmağım sert değdi falan dersin. :/ Kimse önemsemiyor zaten. Ama üzülme yinede sen.
+1 yılNe intihari yha intihar sence cözümü? Yapmissin belki bir hata unutma hatasiz kul olmaz hem hangi cagda yasiyoruz ailen seni zorla mi evlendircek su akar yerini bulur ve birgun sevip sevilirsin ozm hic bisey sorun olmaz.!
02 Yorumla
Soran+1 yılya kuzenim 26 yaşında yeni sevgilisi ona sormuş eski sevgilinle öpüştün mü diye.. kuzenim bunu bana anlatırken nasıl bir ruh haline büründüğümü anlatamam kafayı yicek gibi oldum..
- +1 yıl
Milletin agizina bakma ne kdrda yakinin olsa sen kendine bak kimseyi dinleme agizi olan konusuyor sen sakin ol kafani dinle bu hayattta herseye cagre vardir yeterki ölüm olmasin rahat ol..:)
ne itiharı olurmu öyle şey, bu kızların aşık olması yokmu öldürüyor beni, neden böyle birşey yaparlar anlamam, iki güzel söze bir çiçeğe inanıyosunuz,bundan sonraki hayatında evleneceğin kişiyi ya kandıracan,yada doğruyu söyleyip yoluna devam edecen,
03 Yorumla
Soran+1 yılbende hergün ne yapsam diye düşünüp deliriyorum işte... en iyisi evlenmemek sanırım
- +1 yıl
Nasıl anlaşılmıyo nasıl kandırılabilir merak ettim doğrusu ya yoruma ya da mesaj olarak yazabilir misiniz
Saçmalama sen ileriye bak eğer biri seninle zaten evlenecek kadar sevmişse seni herşeyinle kabul eder
10 Yorumla
+1 yılpişman olman çok güzel tövbe et bundan sonrakı hayatında dini islam a uygun bırı olmaya çalış ve senı sevecek hayırlı bır eş için dua et bılkı ALLAH CC HER ŞEYI GÖRUYOR VE BILIYOR
213 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek istediğim kişi bunu anlamaz ki gerçekten pişman olup cahillikle yaptıgımı töbe ettiğimi...
- +1 yıl
sen bundan sonra kı hayatında doğru olacağına söz verirsen ALLAH CC ya ALLAH cc yardım eder unutma karşına oyle bırı çıkarkı
Soran+1 yılAllah razı olsun çok sağol
- +1 yıl
insan aldanıyor işte bir anda demı
Soran+1 yılinsan güvenince sevince bide cahil olunca böyle hatalara açık oluyo. keşke olmasaydı çok üzgünüm. etrafımdaki kızları örgütlüyorum kimseyle çıkmasınlar diye. ama yaşadıgımı kimse bilmiyo
- +1 yıl
ne kadar zaman geçtı aradan
Soran+1 yılo olayı yaşayalı 2 sene oldu ama ilişkim yeni bitti
- +1 yıl
hımm bece bıraz kafanı dınle ne yapıyorsun iş okul
Soran+1 yılkafamı dinleyemiyorum işte anladın mı psikolojim bozuldu
- +1 yıl
rabbım de ben pişman oldum yanlış yaptım bana rahatlık ver de karşımada hayırlı bırını çıkar
- +1 yıl
@Mmmm12345 aynı durum benim başıma da geldi. Ben nasıl birine güvencem ve guvensemde o kişi beni böyle kabul edecekmi
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun
+1 yılevlenmeden yapmayacaksın böyle şeyler. Bak tekmeyi vurdu kıçına. Tabi gerçekten sevenlere sözüm yok. Evleneceğin adama gerçeği söyleyeceksin bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılBence evleneceğin kişi seni severse bunu sorun yapmayacaktır. Evleneceğin kişiyi senin seçmen seni kabul etme olasılığını ailenin seçmesine göre daha artıracaktır. Ben de evlendiğimde eşim bakire değildi.
00 Yorumla
+1 yılya kızım bu devirde babana bile güvenmiceksin sen gitmiş el çocuguna bekaretini vermişsin yazık etmişsin kendine
11 Yorumlahayır intihar etme şerefsiz bırakıp gitmiş ama ölmen gerek değil intikam al
12 Yorumla
Soran+1 yılben onu sevdim öylesine çıkmadım ki nasıl intikam alırım. yapıcak bişeyim kalmadı ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle bekaretin için evlenmek isteyen erkekle evlenme zaten. Sen sadece ondan ibaret değilsin. Üzülme artık olan olmuş. Hayatta güzel şeylerde var.
40 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir vermiş kullanmayı tercih etmemişsin.
00 Yorumla
+1 yılHergun aynı hikaye. Akıllanan yok. Erkeğin nesine güvenip veriyosun
10 YorumlaBende seninle aynı durumdayım ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum
10 YorumlaCanım bana mesaj atarsın
01 Yorumlasaçmalama dünyanın sonu değil olmus bir kere
10 Yorumla
+1 yılailenin yüzünü kara cıkardın tu sana
17 Yorumla- +1 yıl
olm aklı yokmu evlenmeden önce zina yapıyor gelmiş burda tesselımı etcek iyi yaptın diye cahıl senin gibi herıfler ancak bu durumda yararlanmaya calışır
Soran+1 yılbaşka fikrin var mı
- +1 yıl
tesellı etmemı beklıyorsn benden
Soran+1 yıltamam kardeş boşver anlamadın sen beni...
- +1 yıl
ben seni gayet iyi anladım ilk sevgili sonrası hüzün küfür ettigi için ayrıldın iyi etmişsin ama o başta yaptıgın hata telafisi yok karşına inş seni anlıcak biri cıkar
+1 yılkaç kez girdin ilşkiye cokmu
02 Yorumla
Soran+1 yılben ondan hiç ayrılmak istemiyodum sevdiğim için, aramızda böyle bişey oluncada daha çok bağlandım çok sadıktım ilk sevglimdi. birlikteliğimiz süregeldi tekrar yaptık yüzük filan yaptırmıştı aramızda benle evlenmek istediğini sölüyodu ama çok üzdü beni mecburen ayrıldım...
- +1 yıl
ah be kızım ah ben sana ne diyem,adam alacagını almıs senden usanmıs anlasılan baska cıceklerden bal alıcak demekki
Unuttun mu ne durumdasın Şu an çok merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 güŞu an nasılsın peki umarım iyisindir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zaman ayrıldın?
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem