Erkeklerin makatından zevk alması?

Sevgilimin erkeklikle hiçbir sorunu yok. Hatta maço takilan biri. Bir kere burda elimi penisinden arkasına doğru goturdugumde elini çektirdi demiştim bazilari da zevk almistir demistiniz. Ve bugün konu oraya geldi nasil olduysa ağzından lafi aldım ve bir kiz tam orayi yalayacakmis bir defa cok tuhaf olmus kiza biraktirmis ama hoşuna da gitmiş. Onu konustuk bende zevk aliyosan deneyelim dedim. Zaten çoğu şeye açiğim ama galiba onu yanlis anlamamdan korkuyor yaa bilmem ki bana ters falan diyor. Hani hic denememis ama farkindayim hoşuna gidiyor. Sizce ne yapmalıyım onu cesaretlendirip yapmali miyim bunu? Yalamak değilde elimle de oksayabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler oradan zevk alıyormuş diye duymuştum birde ama yanlış anlaşılma ve kendine yedirememe gibi sebeplerden dolayi soyleyemiyorlarmis
Güncellemeler
+1 yıl
Yaa şu an çok kötü bir oyuna geldiğimi öğrendim sevgilim 2 saattir benle dalga geçiyormuş. Öyle şey olur mu ben erkeğim dedi. Dalga geçti benimlee birde hemen gelecem o zaman oraya falan demişti gülsem mi ağlasam mı😝😭
Erkeklerin makatından zevk alması?