erkekler çok ilişkiye girmekten sıkılır mı hemen. başka kızlar mı ister mesela ? yoksa özel birisi yeter mi ömür boyu ?
Cevabın nedir?
Saysal olarak bakmayın,Süre olarak düşünün ben hergün oluyordum evliyken,bazı günler 2 veya hafta sonları 3 defada olduğu oluyordu fakat süre en az 1 saat 1,5 saat normalde 2-3 saat sürdüğü zmanlar daha çok oluyordu.Başalama ,gelişme,ve sonuç üç aşamalı oluyordutabi.Bekarkende aynı şey geçerli.Neden Sordunuz bu soruyu.
04 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadaşım çok düşkün sex acaba diyorum evlenince bırakırmı bu düşkünlügünü
Soran+1 yıl:(
En İyi Cevaplar
başkası umrumda olmaz eşim varken bir ömür boyu yeter bana sadece sex değil kokusu yeter
104 Yorumla
Soran+1 yılhelal
Soran+1 yıltabikide :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
31Cevap
eşim ne kadar ne isterse miktar ne olsun derse o kadar sadece beden birleştirmiyoruz hayat can birleştiriyoruz arsızlığa lüzum yok eşim benim için değerliyse o ne kadar isterse o kadar olur
82 Yorumla
Soran+1 yılgüzel düşünüyorsun :)
Mekanik bir olay gibi düşünürsen yorgun düşene kadar yapılır. Yerine göre böyle düşünürsen 5-6 sefer olabilir bir günde..
Ancak Esas olan sevmektir.. Sevmenin "işteş" halidir sevişmek... Eğer gerçekten seversen bir kişi de ömür boyu yeter bence... Dolayısıyla mekanik değildir.. Ruhunun doyması esastır...17 Yorumla
Soran+1 yılgüzel cevaptı :)
Soran+1 yılhaklısın benimde aklımda hep bu soru vardı. erkekler gözüme hep cinselik isteyen tipler olarak geliyor neden bilmiyorum
Soran+1 yılbenim erkek arkadaşım çok düşkün bakalım ne yapıcam
Soran+1 yılinşallah benim erkek arkadaşımda senin gibi düşünüyordur
Ha evlisin ha sevgilin var fark etmez hayatında biri var sonuçta, başkasını istiyorsan o ilişki bitmiştir zaten. Çok ilişkiye girmek sıkmaz sürekli ve çok ilişkiye girmek özlem duymanı engeller bu durumdada heyecanını yitirebilirsin ara sıra bir kaç gün ara vermek iyidir.
26 Yorumla
Soran+1 yılzaten kadının adet döneminden dolayı bu mecburen ayda 5 gün gibi bir süre oluyor
Soran+1 yıltabi orasıda dogru mesela bazı erkekler adet gününde bile istiyorlarmış yani gün sayıyorlarmış biran önce geçsin diye
- +1 yıl
Adet zamanında kadınların hormonları tavan yaptığından daha çok istediklerini biliyorum ama aynı zamanda kendini o şekilde sunmak istemediğinden bu bastırılıyor. Erkek dert etmiyor ve kadının hoşuna gidiyorsa yapılabilir şahsen ben beklemeyi tercih ederim :) Ayrıca erkeği tatmin etmeye özen gösteren bir kadın adet döneminde ilişkiye girmedende tatmin edebilir tabi kendisi bu zevkten mahrum kalacağını göze alarak :)
Soran+1 yılaynen öyle :)
+1 yılEvli bir erkek olarak şunu söyleyebilirim. Evliliğin ilk zamanlarında böyle bir istek olmuyor ancak ilerleyen dönemlerde artık cinsel hayat monotonlaşmaya başlıyor. Ben evli olmama rağmen zaman zaman başka kadınlarla ilişkiye girmekten daha fazla zevk alıyorum. Evliliğime bir zarar vermediğim sürece de bu böyle devam edip gidecek sanırım.
06 Yorumla
Soran+1 yılkarına yazık degil mi ?
- +1 yıl
Bu şekilde evde de daha huzurlu bir ortam oluyor ama. Onu ihmal etmiyorumki hiçbir şekilde.
Soran+1 yılolsun karından başka biriyle beraber olman felaket
- +1 yıl
Doğru olduğunu iddia etmiyorum, böyle mutlu oluyorum sadece.
Soran+1 yılumarım ögrenip üzülmez
- +1 yıl
Bence de :)
+1 yılbaskasını neden ısteyım yahu esım varken o yeter baskasını ıstıcek olsam bır omur boyu onunla neden olım tabıkı esımle olcam
23 Yorumla
Soran+1 yılherkes senin gibi düşünse :)
- +1 yıl
vardır benım gıbı dusunende merak etme cok var :)
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılgönül isterki hergün dertsiz tasasız geçsin.. geçim sıkıntısından sevişmeyi bile unutur vaziyete düşmekte var... insanların önceliği seks değil maalesef (evli olanlardan bahsediyorum).. ve bir çok erkek ya da kadın. bundan dert yanıyor. çareyi aldatmakta buluyor...
10 Yorumla Ben eşime doyamam ki baane başkasından
102 Yorumla- +1 yıl
eyw kardesım al sanada + senın basın kelmı :)
Soran+1 yılhelal sanada :)
Cinsellik konusunda 335 cevap paylaştı. Böyle birgenel kural yok. Kişilere göre değişir. Özel ya da değil ömür boyu bir kadınla yaşayan da bir çok erkek vardır. Ama sorunsuz harika bir evlilik var mıdır dersen bence yoktur.
05 Yorumla
Soran+1 yılbence vardır
Soran+1 yılçevremde rastladım. :)
- +1 yıl
Dışarıdan öyle görünüyordur. Ben boşanmadan önce de boşandıktan sonra da çevremde iyi görünen evlilikleri inceledim, en harika görünenlerde en boktan şeylerin yaşandığını gördüm. Neyse bu konuda birbirimizi ikna etme durumunda değiliz umarım seninki harika olur. Ama beklentilerini yüksek tutar gerçekçi olmazsan zaten çabuk çöker.
Soran+1 yılinşallah tek hayalim harika bir evlilik
soruya tersten cevaplayım ; ömür boyu tabii ki yeter bir eş ama her gün plav yiyemezsin ara da bir ufak değişiklikler olabilir. 2: günde 2 defa en fazla isteyebilir bu normal eger 2 haftada 1 e düşerse Sıkıntı var demektir bilginize
06 Yorumla
Soran+1 yılya aldatma olmasın. en çok korktugum şey ki kesin başıma gelicek. asla kaldıramam
Soran+1 yılben elimde tutmasını çok iyi biliyorum ama
Soran+1 yıl:) zaten gidersede ben o kişiye salak derim neler yapıyorum ben onun için
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçbir zaman tek kişi yetmez eğer , daha önce farklı kızlarla yapmışsa benim gibi.
evlenince sayı yavaş yavaş düşer, haftada 2 3 iken 1 e haftada 2 ye 1 e iner.
zamanla 3 haftada 1 gibi de olur.. evliler öyle diyor ben evli eğilim01 Yorumla
Soran+1 yılanladım sagol :)
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sağlıklı kuvvetli bir erkek isterse sabaha kadar haşatını çıkarır ama marifet değil bu. az ve öz. geleceği de düşünmek lazım. Allah gözünü doyursun öylelerinin.
08 Yorumla
Soran+1 yılaminnn :)
Soran+1 yılaminnnnnnn :) nerde bende o şans
Soran+1 yılyok artık ya. o evlilik yürümez zaten. var mıöyle erkek
Soran+1 yılaman bana denk gelmesin
sırf o heyecan bitmesin sıkılmasın dıye evlenmeyen erkek var...
evlenınce ıster ıstemez ısteksızlık baslıyor04 Yorumla
Soran+1 yılkarşındaki kıza baglı devamlı yenilikçi bir kızsa bence ömür boyu heycanlı götürür
Soran+1 yılbende kendi adıma söyliyeyim bende yenilik çok herzaman güzel ve bakımlıyım yani onun hiç sansı yok :)
evliyseniz zamanla eşiniz uzaklaştıysa ona yakınlaşmak için yatak örtüsü, ve iç çamalırları değiştirin yatak odasına dvd alın duvara ayna aypın
017 Yorumla
Soran+1 yılben çeşit çeşit gecelik takımı alıyorum zaten devamlı odam degişir romantik ortam yapıyorum. ve elimden geldigi kadar sexi oluyorum
Soran+1 yılzaten güzel güzel giyinip birde romantik film açıyorum ve ona sarılarak izliyorum çok büyük keyif alıyor
Soran+1 yılinşallah. adet dönemleri haricinde geceleri bir defa
Soran+1 yılkendisi uyuya kaldıgı için. zaten geç saatlere kalıyoruz genelde
Soran+1 yılhamile oldugum için pek yapamyoruz. dogumdan sonra inşallah
Soran+1 yılteşekkür ederim :) bakalım yapıcaz birseyler
Soran+1 yılsor
Soran+1 yılzaten açık bir sayfa bölüm cinselik fark etmez
Soran+1 yılilk aylarında yani karın şişmeden aynı zevki alıyorsun. ama karın büyümeye başlayınca olmuyor. zaten rahatsız ve tedirgin oluyorusn. 7 ay olduktan sonra yasak ilişkiye girmek
hafta sonu günde 4 defa olduğu oluyor..
akşamları 2-3 oluyor eşiniz fantazi seviyorsa ektifse güzel seyler yapıyorsa başkasını istemezsiniz
kadın ektif olmalı fantaziye acık olmalı00 YorumlaBelli bir seneden saonra haftada 2 gün seks yaparsanız öpüp başınıza koyun :P Özel bir kadınla bir ömür geçirilir ama arada ufak tefek kaçamaklar olabilir, tabi her erkek yapmayabilir bunu..
00 Yorumla
+1 yılerkek milletinin %99 unun gözü dışarıda olur,% 1 ine denk gelen kadın çok şanslıdır bence
13 Yorumla
Soran+1 yıloda bize denk gelmez işte :(
- +1 yıl
o % 1 de korktuğu için bakmaz çünkü karısı gözünü oyar :DDD
Soran+1 yılbende oyacaklardanım :) erkek arkadaşım benden çok korkuyor. ama yapıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum
BEN BU İSTEKLE GÜNDE ÜÇ DEFA OLUR HERHALDE BOŞ BIRAKMAM EŞİMİ EVLENİNCE BİRDE KADIN KISMINI NE KADAR BOŞ BIRAKIRSAN O KADAR GÖZÜ DIŞARI KAYAR HAKKINI VERMEK LAZIM
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer ona baktığında hoşlanıyorsa sevgi varsa yapmaz başkasıyla.
16 Yorumla
Soran+1 yılöyle erkek kaldı mı diyesim var. inşallah kalmıştır
Cevap sahibi+1 yılçok zor. cinselliğe düşkün biriyse, her fanteziyi gerçekleştirebilmesi falan lazım o da türk kızlarına ağır olur.
Soran+1 yılbenim erkek arkadaşım çok düşkün cinselige ve benden önce hayatına bir çok kız girmiş. bende çok korkuyorum evlendikten sonrada çok ister diye ben karşılayamam o kadar çok cinselik istegini
Cevap sahibi+1 yılkarşılamalısın, en azından fantezilere o filmlerde gördüklerine falan . anal dışındakilere.
Soran+1 yılinşallah karşılayabilirim
Cevap sahibi+1 yılolur , çok zor şeyler değil, çünkü avrupa'da ev kadınları bile normal cinsel yaşamında bunları yapıyor kendi rızasıyla.
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. 3-4 defa ister..
eşi yeterince doyuruyorsa başkasında gözü olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşuan birisiyleyim evlenirsem ondan başkasına yan gözle bakmam, ilişkiye sık girmem herşey cinsellik değil
19 Yorumla
Soran+1 yılevet dogru söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yılevlilikte 1 yıl erkek çok istekli olur.ben öyle olmayacağım hızlı yaşarsam ilişkiden hızlı vazgeçerim erken emekli olurum.30-40 yıl birlikte olcaz zaten neden sürekli ilişkiye girimki tadını cıkaralım gezelim eğlenelim fantezi yapalım.karım tektik, onu aldatmam, hatta ortam ço müsait olsa bile terk ederim ondan önce kendime bu saygısızlığı yapmam!
Soran+1 yılbende istiyorum senin gibi erkek
Cevap sahibi+1 yıl@hotline07 iradene sahip çıkacan herşey uçkur değil.
@soran inşallah bulursun, ama hemcinselerim için sölemeliyim çok çok az var.hepsi tek gecelik peşinde aldatma peşinde felan.ilk önce bu kendine yapılmış bir adiliktir.niye evleniyorsun madem aldatacaksın.
Soran+1 yılevet öyle zavalı karısıda ona çocuk yapıp evde oturur adaletini yedigimin dünyası :(
Cevap sahibi+1 yılbenim sevgilim var ciddiyim ama onuda anlamıyorum istemiyorum havasında gibi.
1 yanlış seçim tüm hayatını mahveder dkkat etmek lazım.erkekler böyle bazıları dğeil
Soran+1 yılbende korkuyorum yanlış seçim yapmaktan
Cevap sahibi+1 yılseversin, tam olarak davranıslarını çözmeden evlenirsin sonucu kötü olabilir iyi olabilir
yeni evliyse her gün bir kaç kez oalbilir zamanla günde 1 ya da 2 günde bir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet sıkılır mesela biz karımla sıkıldık ilk zamanlar durmadan ilişkiye girdik sonra sıkıldık tavsiye etmem herşey zamanında ve yeterince olunca güzel
08 Yorumla
Soran+1 yılne kadar süre sonra sıkıldınız
Cevap sahibi+1 yılne kadar hızlı gidersen o kadar çabuk sıkılırsın biz 3 ay sonra sıkıldık hergün defalarca yapıyorduk
Soran+1 yılhm peki severek mi evlendiniz
Cevap sahibi+1 yılevet severek evlendik
Soran+1 yılkorktum şimdi ben. peki sana yenilikler yapıyormu ypmıyorsa biter tabi
Cevap sahibi+1 yılkorkmana gerek yok yenilikler yapıyoruz farklı şeyler şuan her şey gayet iyi ben sadece eskiden olan bir sıkıntımı sizinle paylaştım onlar geride kaldı çözümünü bulduk ve uyguladık çözümü farklılık ve yenilikler yapmak birde arada biraz süre bırakılırsa birbirinizi daha çok özlemiş oluyorsunuz ve daha arzulu bir şekilde ilişki yaşıyorsun
Soran+1 yıl:) yenilikler her evliligi kurtarıcısıdır zaten :)
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle :) sen zeki ve bilgili bir kıza benziyorsun umarım güzel bir evlilik yaparsın ve hep mutlu olursun
Oluyorsa her gece farklı olsun pazarda satilan bir eşya ya gibi ya:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlayışlı sakin düşünceli bir kızsın burdan bile aldatılacak kıyılacak birine benzemiyorsun takma kafana:)
00 Yorumlaerkekler çeşitlilik gösterir
00 Yorumladürtülerimi dürtmeyin çok pis dürterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarısıyla 0 , seksi manitalarla sabaha kadar hiç durmadan... ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılo zaman evlenme sen
Cevap sahibi+1 yılartık çok geç... Ayrıca bu söylediğim sadece benim için değil erkeklerin çoğunluğu için geçerli olna bir şey... sen onların burada atıp tuttuklarına bakma...
Soran+1 yılyani karını aldatıyormusun
Cevap sahibi+1 yıldaha yapmadım ama bir gün içimdeki canavara yenilebilrim...
Soran+1 yılaldatma bence karına çok yazık olur. kadınlar çok incilir
Cevap sahibi+1 yıleee napıcaz o zaman bir çok erkek gibi belli bir yıldan sonra bende artık karımı arzulamıyorum... Yapsam bile sanki bir zorunluluk nedeniyle yapıyomuşum gibi hissediyorum onu da zaten sadece o istedikçe yapıyorum... ne yani şimdi öür boyu böyle mal mal bekliyim öi... hem ayrıca kadın aldatır erkek aldatmaz erkek sadece kaçamak yapar.. yakalanmadıktan sonra sorun yok... 5 yıllık evli olup da kaçamak yapmayan erkek görmedim ben...
Soran+1 yılkarın seni elinde tutamamış bence
Cevap sahibi+1 yılamannnnnnnn zaten 4 eksi yemişim... keşke bir sistem olsa bu eksi verenler takip edilebilse bir gün gelip evlendikten sonra kaçamak yaparlarsa bunlara verdikleri eksiler hatırlatıldıktan sonra herkezin içinde eşşek sudan gelinceye kadar dövülse aşağılansa ne kadar mutlu olurdum bilemezsin.. haaa sözünün arkasında durup yapmayana sözüm yok tabi...
- Cinsellik konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılbaşka kızlar isterler
00 Yorumla
+1 yıl3 4 kez isterim evli olsam
00 Yorumlasıkılmazlar ömür boyu yeter
00 Yorumla
+1 yılhergün pilav yenmez arasıra çorba da içmek lazım
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi