Gerdek gecesinden sonra eşinizin yüzüne bakmaktan onunla konuşmaktan göz göze gelmekten utanıyor musunuz ya da o gerdek esnasında utanıyor musunuz
nasil oluyor lan :).
nasil oluyor lan :).
Eğer uzun süren bir flört dönemi yaşamışsanız utanma olması mümkün değil, zaten o dönemde masumca da olsa cinsellik belli bir ölçüye kadar yaşanıyor. Utangaçlık sadece görücü usulü ile evlenmek zorunda kalanlarda da yaşanabilir.
İnsan insanı ziker mi lann !
komik geldi gizliyi kaldırabiliyorson kutucuğun üstüne tıklayınca açık profil oluyor
:)
Cevap
12Cevap
La yok öyle bir şey o an kız acı cekcek miyim erkekte umarım iyiyimdir derdindedir. Zaten sonra rutinleşir
eğer eşler evlenmeden önce böyle bişey yaşamamışlarsa ilk gecede çekingenlik haliyle olur özellikle bayan tarafından bu daha çok olur erkek sadece işimi göreyim derdindedir
biz daha evlenemedik ama bende utanırım herhalde o gece bide kendimi nasıl kocama teslim edicem o korku var bende çok utanıyorum şahsen
asıl o gece bişey yapılamamışsa utanılır benim bildiğim
bayan lan diye konuşur mu? Böyle konuşursan asıl utanmalısın eşinden ilerde.
konuşuyormuş demek ki benim kullandığım kelimeler sana karşı bir hakaret içermediği sürece sadece beni ilgilendirir
hakaret niteliği olmasa da argo hoş izlenim bırakmaz karşındakine.
o zaman şöyle bir cevap veriyim belki daha açıklayıcı olur;sanane lan benim argomdan kibarcık hem cinsellikte takılıyo hemde bana ahlak dersi veriyo beğenmiyorsan şikayet et güzelim
cinsellikte takışanlar ahlaksız ve argo mu konuşur senin gibi sanıyorsun? Sen demek ki bu kategoriyi ahlaksız ve argo konuşanlara ait olduğunu düşünüyorsun. Ne kadar sığ yaklaşım.
yooo benim öyle bir yaklaşımım olmadı ahlak dersi vermek için gidiceğin yer dini sayfalar olmalı benim sığ düşüncelerim senin saçma düşüncelerinden çok daha mantıklı istediğim kelimeyi kullanırım seni ilgilendirmiyor bu
saçmalık eğer senin gibi argo konuşmamaksa sığlığın tanımı sende karışmış. Beni ilgilendiriyor her ne kadar bu yüzsüzlüğü yapsan da. Argovari kelimeler anlam kirliliği yapıyor. İstediğin gibi konuşmak zorunda değilim. Biraz kültürlen de saçma neye denir, sığ neye denir kavra komiik duruma düşüyorsun.
senin yorumlarda görüntü kirliliği yapıyo ben bir şey diyomuyum kibarccık ahlak dersin bitti şimdi de tdk nın görevini mi üstlendin
argo konuşmadım ki diyesin. Normal biri tabi bu durumda kibarcık olur. Sen tersten alıyorsan her şeyi senin sorunun. Sadece böyle konuşursan ilerde eşine kaba gelebilir demek için yazdım sen uzattın da uzattın. Niye, kime üstünlük yapmayı tasladıysan. Hayat senin, lan lı konuşursan ciddiye alınmazsın, değer verilmez bil istedim.
sen lanlı konuşmadığın halde ben seni ciddiye almıyorum demek ki kaybettiğim bir şey yok ayrıca bak bundan önceki yorumda ne demişsin 'istediğin gibi konuşmak zorunda değilim' aynısını bende sana söylüyorum üstünlük taslama konusuna gelince öyle bir çabaya giren sensin benim lanlı konuşmamı kaba bulucak bir adam zaten benimle evlenmez evlensede bu seni alakadar etmez
acınılası bir tavrın var. Ciddiye alamazsın çünkü aynı düzlemde değiliz. Anlayamazsın bile ne dediğimi ki anlamamışsın ki böyle üstünlük yarışına girecek kadar sığ yaklaşıyorsun. Bu argolu dilin ve hitabınla zaten sosyal hayatımda yer alamaz kimse, sen de ilerde rencide olmayasın diye uyarmak istedim.Ama bunu anlaman için kırk değil, seksen fırın ekmek yemen lazım. Küstahlıkla inan olunamıyor.
küstahlık yapan üstünlük yarışına giren ben aynı düzlemde olmadığımızı söyleyen sen yorumun kendiyle çelişiyor her şey ortada zaten kendi yorumunda kendi kendine laf sokuyorsun benim bir şey yapmama gerek kalmıyor
çelişen senin yorumun. Ne desem anlamıyorsun buna düzlem farkı denir. Düzey değil. Bunu da anlamayacaksın ve anti tez olarak yazacaksın ama bu iki kavram bir birinden tamamen bağımsız. Kendine laf sokuyorsun diyen birine ne denir? Anla önce neyi vurguladığımı. Yol haritalarımız çok farklı ben a diyorum sen z anlıyorsun.. .
Beğenmiyorsan yorum yapmasaydın arkadaşım nolucak yani lan diye şakasına diyebilir bir kız o gayriciddi bir tavırla demiş onu sen süzememişsin eğer anlam kirliliği görüyorsan başlıkta hiç içeri girme sen yönetici misin de karışıyorsun insanların yaptıklarına neden böyle bir yorum yapma gereği duydun amacın ney çözemedim
ilerde bu şekilde konuşursa değer verilme kırılır diye tamamen iyi niyetle bir yorum yazdım ama kelimeleri beni bu noktaya getirdi. Normalde alttaki cevaplarımı okursanız anlarsınız.
demek ki sende o kadar iyi niyetli değilmişin
uhuhu party party :)) hepnizi bir cuvala koymak lagzim. meaww meawww :))
sen gerçekten söylenenden hiç bir şey anlamıyorsun, iyi niyetli olmayan alttaki cevabı yazar mıydı?İyi oku.Anlayarak oku önce. Laf söylemek için söyleme.
ya yeter uzatma en baştaki gibi söylüyorum sanane lan benden benim kullandığım kelimelerden üslubumdan sa-na-ne
sen acınasısın. Uzatan sensin. Sana ne benim cevabımdan manyak üs-tü ki-şi. Evet be-ni il-gi-len-di-rir. Benimde bulunduğum ortamda kullanıyorsun.
o zaman senin de cevabın beni ilgilendirir çünkü benim soruma yazıyorsun :)
senin de sorun aynı şekilde. Buna takacak kadar canın sıkkın demek ki tek enerji kaynağın üstünlük yarışın.
hayır canım tek enerji kaynağım senin gibi kıtlara her halta bururnlarını sokmamaları gerektiğini öğretmek
ama öğretemiyorsun işte ve bunu anlayamayacak kadarda karşındakinin savunmasını kopyalıyorsun. Örn kıtlık ve türevi.
öğretemediğimin farkındayım sende öğrnicek kapasite yok çünlü
ya ben tam tersini düşünüyorsam. Bir sözü alıp buralara kadar uzatan bir yapın senin sorunun benim değil ki.
Yorumlara göz gezdirdim de cevaplayan abartma istersen. lanlı konusuyor diye ilerde değer görmeyeceğinden bahsetmişsin soranın. asıl saçmalık budur. isteyen istediği gibi konuşur ve lan diyor diye senin düşündüğün saçmalığı düşünmeyecek bir sürü erkek var neyin ne olduğunun farkında olan.
bunu bu noktaya getiren ben değildim Lacivertvisne
olunca sölerim yaşım 26 evlenmeyi bekliyom ilişki için işin kötü yanı aday bile yok 30u devircem bu gidişle:)
olduuuu :) sen hala Elizabeth :)
yani napcan bazen rüya felan geçinip gidiyoz işte
anca rüyanda görürsün derler ya o hesap :)
kesinlikle öle:) ama ben eşimi beklicem ilki olmak istiyom
helalll :)
sen onun ilki olur musun biilmiyorum ama dediğine göre senin ilkin o olacak :D
gerdek gerdek gerdek.
zamanla düzelecek şeyler için kafa yormaya gerek yok ;)
gerdek mi kaldı artık ya :)
Ben utanırım sanırım yüzüne bakmaktan :D
gerdeğe girmedim ama yine de hiç utanmadım
gerdekten önce herşeyi yapıyorlar zaten
utanmazsın kasma kendini
gerdek mi kaldı :/
kaldı kaldı
yok artık daha neler kezbancım
vallaha mı bilgisayar kullanmayı bilen inek
cok ciddi diyorum evlenme hic cinselligede girmemis olursun oh mis istedigin gibi yasamıs olurusn hemde senle evlencek adam kurtulur nedersin?
keşke senin annenle baban cinsellik yaşamamış olsaydı ülke hatta dünya kurtulurdu :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?