Erkek kardeşim milli olacakmış!

Şimdi, kardeşim biraz sorunlu bir çocuktur, 18'ine girdi ama 14 gösteriyor, zihinsel olarak da birkaç yaş geriden geliyor, agresif, aşırı tepki veren vs.. bir erkek.

Bir fabrikada çalışıyor, bugün yarın fabrikadan bir abisiyle çok önemli bir işi olduğunu söyledi, ben de zorladım söylemesi için, milli olmaya gidicem dedi, dondum kaldım.

Ne desem bilmiyorum, ne yapsam onu da bilmiyorum. Psikolojisi iyice bozulabilir, korkabilir, cinsellikten soğuyabilir, enfeksiyon kapabilir, bir sürü kötü ihtimal var. Ama ben bir ablayım sonuçta, söylememeye söz verdiğim için babama da söyleyemiyorum, ne yapcam bilmiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, kardeşim normal bir çocuk olsa elbette karışmam.

Ama dediğim gibi zihinsel engeli var, 10 yaşındaki çocuğun zekasına, mantığına sahip, çok kısa boylu ve çok zayıf, bütünüyle bir çocuk, özgüven problemi var, televizyondaki bişeyden korksa gecelerce kabus görür, böyle bir çocuktan bahsediyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
Geçen gün gitmeden önce onunla konuştum, epey anlattım, ona rağmen evden çıkıp o abisiyle buluştu, ama gitmemiş, gitmek istememiş, anlattıklarım biraz korkutmuş onu, öyle dışarda dolanıp gelmişler, bana biraz kızdı, hatta sonradan pişman oldu ama olsun :)

teşekkürler hepinize.
Erkek kardeşim milli olacakmış!