Eniştemin efendi kardeşini baştan çıkarmak istiyorum.

Öncelikle hala bi ilişkim var biliyor ama daha önce aldatıldım. Ve şu an eniştemin kardeşine bilerek ve isteyerek fiziksel temas kurmak istiyorum arzuluyorum ama bu bi cinsel ilişki olarak değil öpüşmek istiyorum sarılıp uyumak ama kendisi benden etkilensin istiyorum kendisi çok yakışıklı ve çekici biri içini bilemem ama çok efendi oldukça yakışıklı olmasına rağmen kızların peşinde koşmasını istemeyen bir tip.Dün gece ablamlarda kaldım ve o da orada kaldı hepimiz sabahladık bir türlü başbaşa kalamadık. Efendi bir çocuk beni reddederse diye güzel bir dille anlatıp teklif edemiyorum. Öyle bir an yakalamalıyım ki Bana karşı koyamasın istiyorum... Göz teması kuramıyor benle yani çok kısa süreli yanlış anlarım diye düşünen bir çocuk...Çok ciddiyim dünden beri içim içimi yiyor lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Siz şerefsiz bir insanın masum bir kıza neler yaptırabileceğini bilmiyorsunuz çünkü hiç masum bi kız çocuğu olmadınız. Sizi ne kadar değiştirebileceğini de tahmin edemezsiniz. Bahsettiğim olayın ensestle kesinlikle alakası yok.3 yıl öncesine kadar yolda görsem tanımayacağım bir insan üstelik kan bağı yok. İlişkisi olduğu halde diyorsunuz ya, evet bende aldatıldım şimdi o kazığı bilerek ve isteyerek bende ona atacağım içi nasıl yanacaksa artık benim yandığım gibi.
Eniştemin efendi kardeşini baştan çıkarmak istiyorum.