uzun uzun yazmayacağım ama açıklamandaki kelimelerin hepsi doğru aslında
erkek olarak dürtüsel ve duygu üzerinden yürüyen canlılar oldugumuz için kendimizi kontrol etmekte bazen zorlanabiliyoruz ama bu kendimizi kontrol etmekte zorlanıyoruz demek genel olarak kontrolsüz oldugumuz anlamında gelmez böyle genel bir alğıda yanlıştır. ama seven insanlar birbirine dokunmak ister böylede bir şey var cinselliğe aşırı sert bakmakta doğru değil doğru kişiyle doğru zeminde güzeldir yani...
ama genel yaklaşımın bence doğru en azından söze döktügün kısımlar, özellikle son kısım ısrarcı olmaz kaybetmekten korkar kısmı...
" Bence düşünmez, bir erkek sevgilisiyle cinsellik düşünüyorsa onu sevmiyodur. Seven erkek eğer gerçekten seviyorsa sevdiği kızı evlenene kadar bekler hatta cinsellik konusu açmaktan bile korkar olur da onla ciddi düşünmediğimi düşünür benden kaçar diye. Sevgilim benle cinsellik konuşmak isterse ben de hayır demişsem üstüne ısrar ederse kesin sevmiyodur ve bana cinsel obje gibi baktığını düşünürüm. Ama onun dışında seven erkek tabiki sevdiğine dokunmak ister ama karşı taraf istemezse de ısrar etmez onu kaybetmekten korkar "62 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi bu durum farklı evet öyle bir klişe laf var ama hani her cinsellik düşünende sevmiyo değil yani. Cinselliktan kasıt ne buda önemli. Şimdi şöyle düşün tamam hemen 1 ayda 3 ayda dediğin doğru ama ilişkiye başlamışlar zaten ortalam 1 yıl sonunda ister istemez çok tutucu değilse taraflar yakınlaşma olur bunu kızda ister erkekte öpüşme zaman geçtikçe güven arttıkça daha ilerisinide kısmen isteneyebilir iki tarafta ancak burd kasıt evlenmeden ilişki yani dişi kız ise bekaretinin istenmesi değilse bile tam anlamıyla ilişki istenmesine katılabilirim evlenmeden yapma hatta hiç birini yapmada ister istemez ufak tefek yakınlaşma olacaktır. Ancak tekrar ediyorum ilişki istese bile bu direk sevmediği anlamına glmez ama ne olursa olsun iki tarafında dikkatli olması lazım. AYrıca herşeyi yap kızlığın kalsın ben temizim oda ayrı hikayede hani dediğim gibi uzun soluklu ilişkilerde %90 yakınlaşmalar olur ister istemez olur sevişme gibi örneğin.
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış düşünüyorsun bence düşünür seven insan sevdiğine kıymaz diye birşey Yok evlendiği zaman da sevdiği birisi olucak o zaman da kıymış olucak ne farkeder ki?
102 Yorumla- +1 yıl
Bu kafalar anlamaz. Feministim diyor zaten, anladık durumunu soranın... Ondan ötürü, hiç sevgilisi olmamış, güvenmiyormuş kimseye...
Resmiyet istiyor işte kadınlar, korkuyorlar ya bırakırsa diye. Ondan ötürü bir şey yaşayamıyorlar. ''Kıymak'' nedir ya? Cinsellik yaşamak kıymak mı oluyor? Böyle düşünmese şu milletimiz işte... Sevdiğiyle insan diğer duyguları da yaşayabilmeli evlenmeden. Bu kadar bastırılmasalar...
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
karşı taraf istemiyorsa sorlamaz ama sevdiği kadınla her adam cinsellik yaşamak ister bu onu sevmediği anlamına asla gelmez
97 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşimle 8 yıl çıktıktan sonra evlenmemiz bir mucize olduda 2 3 ay önce birlikte olduk ben eşimle evlenmeyi çok istememe rağmen benim ailem istemedi bende bu durumu koz olarak kullandım geliniz artık dedim tamamen benim deyince ortam gerilsede yapacak bişey yok alacaz o kişiyi dedim ve hamd olsun şükürler olsun aldım eşimi
konya gelelim ben eşimle ilk tanışmalarımızda bu durumu azla düşünmüyor önce bir tanımak istiyordum ve bir kızın hayatını karartacak durumda yapmak istemediğim için son duruma getirmedim evlenmen 3 ay önce doğum günü diye özel olsun diye bir kaç gün apart kiraladım ve bir baktım yatak odamda soyunuyor ve bir anda birlikte olmak istedik ikimizde bu konuda özen gösteriyoduk evlenmeden olmasın diye ilk defa bu kadar yanlız kalınca evlenmeden oldu yani kullanmak isteydim 8 yıl içinde istediğim gibi oynatırdım ama bu vicdan namus meselesinden düşününce insan hayatının bir parçası değil anlamı olan birisine bunu yaşatmayı hiç düşünmedim eşimde ilk birlikte olduğum insan öncesinde olmamıştı fırsat oldu ama ben istemedim hamd olsun eşimle güzel birlikteliğim var
senin düşüncedeki insan var yok değil ama net değil yani her insan kullanmak için birlikte olmuyor sen adam gibisini seçmemişsen biz ne yapalım güzelim77 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseçtiklerinde iyi olmadığı için bundan diyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılbişeyleri yaşamadan güven demeyelim de tedbir alıyosun kendini bu konuda koruyosun diyelim
önce güven verirsinki onu boşa çıkardığında bir başkasına bu konuda güvenin zayıflar sen yaşamadan bilmeden güvensizlik demen saçma değil mi sadece o konuda kendine tedbir alıyorsun
Cevap sahibi+1 yılyanlız geldim yanlzı giderim diyosun peki sen bilirsin :D
aslında evliliğe kadar seks yapılmamasını saçma buluyorum, kumar oynar gibi evlenmeyin sonra tv programlarında neler görüyoruz :D ne bilim adam aseksüel çıkıyor, kadın programa çıkıp kocam bana 10 yıldır dokunmadı filan diyor :D neyse tek sebep bu da değil, ama bana komik bir kısıtlama gibi geliyor, 25-30 yaş arası evlenecek olan bir nesilin demir bakireyi oynamasını anlamsız buluyorum.. Türkiyede gençlerimiz niye yarım akıllı, niye manyak?(herkes üstüne alınmasın). Şimdi kardeşim eskiden max 14 yaşında evlenildiği için insanların ergenliği o yaşa kadar sürermiş, şimdi 25-30una kadar kimse ergenliğini bitiremiyor gibi hissediyorum. Herkesin kafasında bir sürü tabu var, kafalarda sürekli seks dönüyor (en çok erkekler için geçerli, sonra niye olgun erkek bulamıyoruz diyorsunuz neyse) , bu işe o kadar kafa yoruluyor ki insanların ne kendini geliştirmekle, ne de başka birşeyle ilgisi kalmıyor :D Yapmayın bunu, gidin sevgilinizle seks yapın ve bitirin şu ergenliği. Seven erkek eğer sağlıklıysa ve kafasında dini vs tabuları yoksa çatır çatır seks yapmak ister nokta
40 YorumlaBen sevdiğim bir kıza ve de onunla berabersem asla onunla cinsel bir ilişkiye girmem. Zaten anlaştığım kız da benim. gibi dusundugu icin ondan hoslaniyorumdur.
Cinselligi dusunen kiz ve erkek sadece birer obje gözuyle karsindakine bakiyordur.
Kendimi her konuda eşime saklıyorum. onunda benim. gibi kendisini bana saklamasini isterim.
Kısacasi hicbir kizla cinsellik icin birlikte olmam ve evlenmeden öncede cinsel iliskide bulunmam.
Maalesef erkekler ve kizlar bu donemde bunu hic umursamiyor. Her kesim boyle. Kirsal kesim de kiyi kesimde.
Namus ne dinle ölculur ne de ırkla.
Namus kisinin vicdaninda biter.
Ne dindar kizlar var her türlu kotu isleri yapiyor. Ne ateist kizlar var cok namuslu.
Güncel :))))))1010 Yorumla- 6 ay
Senin heykelini dikmek lazım bre adam 👏🏻👑
+1 yılErkek tarafını yorumlayayım.
Seven erkek;seviyorsa o kadını cinselik düşünmez.
Doğru tespit sevmeyen erkek cinselik düşünür.
Ve erkeğin yapısı şöyledir eğer kız erkeğin
Koynuna giriyorsa evlenmeden önçe
O kız aģlamasın erkek tadını alır bırakır.
Çünkü erkeğin yapısı budur amacına ulaşmıştır
Bir çok kız kaybetme korkusu nedeniyle
Sevgilisiyle evlenmeden önçe yatıyor
Sonrada ağlıyor.
Eee... Erkeğe istedini verdin ve kaybettin.
Ben yıllardır bu gözlemlerimi söylüyorum da dinleyenmi var ki..!90 Yorumla
+1 yılEvliliğe kadar bekleyince, ne oluyor peki? İlla ki bir resmiyet olmalı yani? İşte bunun sebebi, korku. Korktuğu için tüm kızlarımız böyle yapıyor. ''Ya beni bırakırsa? Sonra nasıl evleneceğim? Zarı korumam gerek. Resmiyet önemli.'' gibi düşüncelerlnden ötürü, kendini koruyor ve yaşamıyor bir şey. Halbuki, sevdiğin kişiyle yaşayabilirsin. Onu iyice tanıyorsan eğer... Sevgisinden eminsen. Ama haklısın, seven kişi bu konulara girmez. Hani ben söyleyemem, açmam da bu tür konuları.
Ama ben hariç, çoğu yani bu konuları konuşmak ister, bir şeyler yaşamak... Gerçekten eminseniz sevgisinden, sorun olmaz. Ciddi bir ilişki olsun, 1 seneden önce olan ilişkilerde istiyorsa ayrılın... Sonrası artık güvenlidir. Sizinle sadece cinsellik için birlikte olamaz 1 seneyi geçik bir süredir. Amacı cinsellik olsaydı, baştan söylerdi.
Velev ki, bizim toplumumuz da bastırılıyor bunla. Evlenene kadar cinsellik yaşayamıyorsunuz siz kadınlar.
Burası da böyle bir ülke işte, değişmeyecek gibi bu sistem.20 YorumlaBen evlendikten sonra bile eslerin birbirine dokunmamasi taraftariyim sayet ben evlenmeden once sevgilime arzu duysam onumu keser atarim ne demek yani sevdigin begendigin kisiyle birseyler yasamak falan hem ayip hem gunah 😂😂😂
35 Yorumla- +1 yıl
soruyu guncellemissin tekrar yazmak istedim birseyi merak ettigim icin ok erkeklere karsi önyargilisin cinselligede karsisin belli ki olabilir fikrine saygi duyarimda birseyi ben anlayamiyorum yahu bu cinselligi siz neden tek tarafli sadece erkegin istedigi vs birsey olarak gorup inaniyorsunuz ki?
- +1 yıl
hayır öyle düşünmüyorum gayette aydın görüşlü bir insanım. ama yine de öyle düşünmüyorum. ya o kadar şerefsz erkek var ki beni bu görüşü benimsemeye iten. tabiki karşılıklı bir zevktir bu burada hemfikiriz. ama ben çevremde gördüm ben kız olarak seviyorum güvenip bişeyler yaşıyorum sonra da şerefsiz arkadaş ortamında anlatıyor bunu. ya böyle erkekler var, ve böyle erkekler yanında yeter ki sevgilim ol cinsellik olmayıversin ben seni cinsellik için değil benle cinsellik yaşamasan da yanında olacağım diyenler var. Cinselliksiz bir aşk bana daha masum geliyor. bence bir erkek sana karşı kalkan penisini kendi eliyle indirendir. sevgi aşk gibi masum duygular cinsellik gibi bir zevk uğruna kirlenmemelidir. sonuçta bir hayat kadınıyla da yatabilirsin ama sevdiğin bir kadına daha masum duygular beslemelisin
- +1 yıl
oncelikle cinsellige karsi ya da razi olmanin aydin goruslu olmakla bence alakasi yok aydin goruslu olup cinsellik yasamaya karsida olunabilir fikirdir saygi duyarim serefsiz erkekde kadinda cok fazla var yasadigimiz dunyada bunun onune gecemezsiniz ancak dogru kadinlarla adamlarla birlikte olup arkadaslik kurabilirsiniz o zaman anlattiginiz durumlar gerceklesmez bu yasadigini anlatan kisi ne kadar yanlissa yasamadan yaninda olacagim durumuda o kadar yanlis ve yalandir insaniz sonucta bunu biyolojik olarak istiyoruz zaten ve unutmayinki insan asil sevdigi asik oldugu kisiyi arzular ister (Ek bilgi: cinsellik de sadece iliskiye girerek yasanan bir olay degildir bakire kalinarakda yasanabilir) sevgi ask gibi masum duygular arzu duygusundan turemistir ve elbet tekrar arzuyu istegi uyandirir asik oldugunuz ve size asik olan erkek sizi arzulamiyor az ya da cok, sizinle birsey yasamadan uzun zaman geciriyorsa eger ya size asik degildir ya da yalan soyluyordur
- +1 yıl
son olarak evet bir hayat kadiniylada yatabilirsin veya duygusal birsey yasamadigin biriylede yatabilirsin ama sevdigin kadini dudagindan opmenin verdigi hissin bile yarisini alamazsin sadece dogru kisiyle dogru zamanda yasanirsa sorun yasamazsin bu kadar basit aslinda olay ayrica yine belirtiyorum bunu yasamayi isteyen tek taraf erkek degil kadinlarinda istekleri arzulari var ve cinsellik karsilikli bir paylasimdir aslinda ciftler arasinda ayrica bence bu kadar buyutulecek bir durumda değil zevkli yasanan bir paylasim sadece
+1 yılAşkın temelinde cinsellik vardır cinsellik ise içgüdüyle yakın ilişkilidir yani sonuçta o bir erkek sen bir dişi, aşık olunca vücutta salgılanan döpamin karşı tarafı arzulamanı sağlar ayrıca. Israr etmesinin sebebi de senin onu arzulamadığını düşünmesi olabilir
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlk eşimle tanıştıktan 1 ay sonra ilişki yaşamaya başlamıştık. Evlenmeden önce 2 kere kürtaj olmuştu. Yani cinselliği doğal olarak 2 mizde düşünmüştük. Ve 1 1 imizi deliler gibi seviyorduk.
34 Yorumla
+1 yılŞimdi sevgili nedir
Evlenmek için konuşulan şeydir.
Evlenmeden önce cinsellik yaşanmaz sevişme olmaz hic birşey olmaz
Sevgili nedir diye bilmeyen grzklı kızlarımız ne yazıkki işde
.. sevgili kızı kullanmak ister30 Yorumla
+1 yılyok öyle bişey. şu kalıplalaşmış düşüncelerinizden vazgeçin.
43 Yorumla- +1 yıl
benim için neler yaptığına bakarım ve bu birazda hissetmekle alakalı. Hiç yanılmadım şükür
Allah yasak ettiyse benim için konu kapanmıştır. Duygu boyutunda bakarsakta, gerçekten seven biri sevdiğine bunu yapmaya kıyamaz zaten
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var acaba? hayır seviyoruz düşünüyoruz ama evlenmeden yapmıyoruz. dusunmesek başkasına gitsek vay efendim neden aldattın? napmamizi istersiniz ben kız arkadaşımla bir yakınlaşma yapmadım fakat int üzerinden çok gorusmuslugumuz oldu haylada drvam ediyor
20 Yorumla
+1 yılYeni bir araba almadan önce test sürüşü yapılmalı..
10 Yorumla
+1 yılGüncellemede yazdıklarına katılıyorum. Ancak ben cinsellik yaşamadığım bir kadınla kesinlikle evlenmem.
20 Yorumla
+1 yıldüşüneni de var düşünmeyeni ben düşünmeyenlerdenim kim ne derse desin doğrusu budur
20 Yorumla
+1 yılIsrar konusunda haklisinn. Ama cinsellik olmali gerçekten güven saygi ve ileriye dönük düşüncelerle.
30 Yorumla
+1 yılDusunebilir ama dile getirmez herkes cinsellik dusunebilir
20 Yorumla
+1 yılne alaka simdi yani sevgi sadakat ask saygi tabiki en buyuk olay ama cinsellik olmazsa olmaz bir yerden sonra kopar cinsellikde fazlasiyla olmali ve dusunulmeli
20 Yorumla
+1 yılBen düşünmem ama kızarkadaşım düşünürse hayır diyemeyebilirim tabi evlilik fikrimi etkilemez bu
20 YorumlaBen sadece sevdim kadınla yatarım sevmedimle hiç işim olmaz. Srvmiyor muyum şimdi?
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka erkek adam senden etkilenmiyecekmi topmuki bu etkilrnmesin arzulamasın?
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir erkek bir kızdan etkilenmiyorsa kız cirkindir cekici degildir. Baska bir ihtimal yok :)
Cevap sahibi+1 yılErkekleregüvenmem ne demek napcaksın ömür boyu yanlızmı yasıyacaksın. Bu mümkünmü mntıklımı. Cok yanlış düşünüyorsunuz siz kadınlar sevdim derken bohunu cıkartıyonuz sevmedim derkende. Biraz itidalli olmak lazım...
Cevap sahibi+1 yılNeden? G. tu b. klu bir cocuk seni üzdü diye. Ee diğer insanların ne kabahati var sen secimini düzgün yapamamışsınki
Cevap sahibi+1 yılFarketmezki aynı şey. Bunun cinsiyeti yok kızlar daha fena. Benim sevgilim babası Eczacı oldugu halde cok nadir bulunan bir ilacı onlarda oldugu halde babam yogun bakımdayken ölüm döşeğindeyken srf inat için yardım etmedi. :( :(
Cevap sahibi+1 yılÜzülüyorum ama kendime.
Cevap sahibi+1 yılHayır cıkamadı yogun bakımdan
Cevap sahibi+1 yılSagol canım :( nefrt etmesi gereken burada benim. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik bu işin eğlenceli taraflarından yalnızca birisi ne onsuz olmaz diyebiliriz ne de o olursa kötü fikirlere kapılmalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenceği kızla düşünmesinde komşunun karısıylamı düşünsün bu kadarda abartmayın neden açılmasınmış cinsellik konusu yuh ya
51 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevmeyen benimle yatmazsan terkederim diyendir nasıl olsa olsa evlencez yapalım diyendir
Aynen öyle. Erdemli olan, beklemeyi bilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Önce cinsellik düşünür ise evlenmez
30 YorumlaO işin cinselliğe bağlı olduğunu sanmıyorum
20 Yorumladüşünür ya neden düşünmesin bu kadar sığ olmayin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDusunur. Yanlis dusunuyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de sen bu kafayla devam et
20 Yorumla
+1 yılSeven erkek neden düşünmesin ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. dusunur gayet dogaldir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bile kız halimle cinsellik düşünüyorum :D
41 Yorumla- +1 yıl
Seni seniii
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seven erkek bekler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİster tabi saçmalamışsın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabu canım bu
20 YorumlaAynen öyle...
10 Yorumladüşünmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Düşünmemeli
10 Yorumla
+1 yılherkes bir degil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet düşündüm
10 Yorumla