Erkekler evlilik düşündükleri kadınla evlenmeden önce cinsellik düşünür mü? Cinsellik düşünen erkek sevmiyor mudur?

Bence düşünmez, bir erkek sevgilisiyle cinsellik düşünüyorsa onu sevmiyodur. Seven erkek eğer gerçekten seviyorsa sevdiği kızı evlenene kadar bekler hatta cinsellik konusu açmaktan bile korkar olur da onla ciddi düşünmediğimi düşünür benden kaçar diye. Sevgilim benle cinsellik konuşmak isterse ben de hayır demişsem üstüne ısrar ederse kesin sevmiyodur ve bana cinsel obje gibi baktığını düşünürüm. Ama onun dışında seven erkek tabiki sevdiğine dokunmak ister ama karşı taraf istemezse de ısrar etmez onu kaybetmekten korkar. Ben böyle düşünüyorum peki siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Detayda yazdıklarım çelişkili oldu farkındayım. Erkekler konusunda biraz önyargılı olduğum için seven erkek sevdiğiyle cinsellik düşünmez şeklinde sert başladım. O zaman detayda aslında ne demek istediğimi açıklayım. Seven erkek sevdiğiyle tabiki cinsellik düşünür (ama bu bence küçük bir azınlık). Ama bunu her fırsatta dile getiriyorsa konuyu oraya çekiyorsa ve karşı taraf istememesine rağmen ısrar varsa bence kullanmak içindir net..
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel..
Erkekler evlilik düşündükleri kadınla evlenmeden önce cinsellik düşünür mü? Cinsellik düşünen erkek sevmiyor mudur?