Asla bir erkekle yakınlaşmam olmadı sarılmadım asla bir şey yapmadım. İbadetlerimde, edebim de hep temiz yaşadım istiyorum hayatımdaki ilk ve son erkek eşim olsun. Kendim nasıl temiz yaşadıysam eşimin de böyle olmasını istiyorum. Sizce bunu istemek hakkım değil mi yine çok mu imkansız böyle biri ile tanışıp evlenmek :( Tabi ki tek kriterim bu değil. İçinde Allah korkusu olan, işi gücü düzgün, sorumluluk sahibi, kötü alışkanlıkları olmayan, bana bir ömür sadık kalacak, iyi bir eş ve baba olacak biri olması yeterli.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılImkansiz degil. Bakir olan erkek tabiki var. Her erkek zina yapar diye bir kaide yok. Ben 30 yasindayim ve bakirim. Cok sükür zinaya yaklasmadim. Kiz ardasimda olmadi. Flört ettigim bile olmadi. Tabiki böyle olan erkek maalesef toplumda annormal olarak görülüyor. Söylediklerine aynen katiliyorum. Ilkler önemli. Namus tek kizlarda, erkeklerde yok diye birsey yok. Namuslu olmak kizlar ve erkekler icin aynidir. Üniversite, is derken bu yasa geldim daha evlenmedim. Dogru insani bu zamanda bulmak kolay degil. Bende olmayani karsi taraftan bekleme hakkim yoktur. Ben bakir isem esimde bakire olmasini isterim. Bu benim hakkimdir. Herseyin hayirlisi. Sana gönlüne göre bir hayirli es bulmani dilerim. Ayriyeten kendini, namusunu korudugun icin tebrikler. Bu yolda devam et.
35 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun. Aynen temiz yaşadıysak temiz birilerini istemek hakkımız. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.
Soran+1 yılBen de 30 yaşındayım güzel de biriyim evet garip karşılıyor hala nasıl bekarsın diye
Cevap sahibi+1 yılHersey hayirlisi. Bu isler nasip isi. Gec olsun güc olmasin diye bir laf vardir. Ben sahsen baskalarin söylediklerine bakmiyorum. Istiyen istedigini düsünsün. Hayirsiz bire ile evlenmekten ise biraz gec evlenirim daha iyidir. Allahtan hayirlisini iste. Allah (c. c.) bekar olan herkese hayirli, namuslu es nasip etsin. Amin.
Soran+1 yılAmin
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi.. Pırlanta kız
Hic bir kızla cinsellik yaşamadım yaşamamda hiç birşey kızla hiç birşey yaşamadım yaşamamda
Birgün evlenirsem evleneceğim helalim olan kızı bekliyorum...
Sende evleneceğin pırlanta kişiyi bekle nefsine düşmemiş tertemiz pırlanta kişiyi bekle
Allah herşeyi gönlünüzün güzelliğine göre versin...
... halen pırlanta insanlar var sadece sen pırlanta ol bitti... Allaha emanetsin13 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun. Allah herkese hayırlı kader yazsın inş.
- +1 yıl
Pırlanta kızsın...
Allah herşeyin hayırlısını çıkarsın karşına
Gönlünüzün güzelliğine göre herşeyi nasip etsin Allah
Dilerim Allah dan nefsine düşmemiş tertemiz pırlanta kişi nasip eyler..
Soran+1 yılAmin inş sağolun
Mümkün imkansız diye birşey yok sadece dua et iste ve o yolda olan kişiler ile muhattap ol...
10 Yorumla
Herkes ister bu senin istedigini de. i$ki bulunsun böyle biri yok
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
55Cevap
Eğer sen gerçekten temizsen, Allah ta sana sen kadar temiz hayırlı bir eş nasip edecektir bundan emin olabilirsin. Bende temizim ve geleceğimden zerre dahi endişem yok. Salih-saliha kulların kalpleri birleşir çünkü
02 Yorumla
+1 yılben saydigin özelliklerin hepsine sahibim ve suandaki sevgilim ilk ve insallah son askim ben onun oda benim ilk sevgilim 21 yil sabrettim allah bulusturdu bizi sanada cikar bole bisi insallah ne diyim..
00 Yorumla
+1 yılBravo bu düşünce ve yaşayış tarzınla istediklerini hakediyorsun bence ALLAH gönlüne göre verecektir... 👍
01 Yorumla
Soran+1 yılamin inş teşekkür ederim
Allah gözüne ve gönlüne göre versin 😊 İmkansız diye bişi yoktur 😕
11 Yorumla
Soran+1 yılamin canım inş
+1 yılSeni senden daha iyi anlayana dua et hayırlısını dile inş bulursun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılamin inş
Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. ayet ile sabittir, zina yapanlar yapan kişilerle ya da gâvurlarla evlenebilir, zina yapmayan müslümanlar ile birbirlerine haramlardır
00 Yorumlasamanlıkta iğne arıyorsun maalesef, hakkında hayırlısı olsun ama bulman imkansız kandırılırsın
00 Yorumla
+1 yılZina yapmamış erkek tabii ki çok var ama onların çoğu fırsat olmamasıdır. Sen temizsen eğer ilahi adalete güven.
10 Yorumla
+1 yılİmkansız değil bende çok şükür kimseyle ilişki yaşamadım daha. Allah karşınıza sizin gibi birini çıkarır mutlaka.
02 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun. Allah hayırlı kader yazsın inş
- +1 yıl
Size de helal olsun. Amin cümlemize.
Gizli Üye(36-45)+1 yılvardır illaki fakat öyle birisi olduğu zamanda saf salak gözüyle bakıyorsunuz. siz kadınları anlamak gerçekten çok güç
01 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen böyle düşünmüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yazdiklatinda samimi isen yazdıkların aynı benim düşüncelerimn resmi , ks yi kapamadan önce sizinle konuşmak isterm
010 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarım gerçek ve samimiyim
Cevap sahibi+1 yılO zman konuşalım mi
Soran+1 yılböyle sanal ortama güvenmiyorum kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılYani bende öyle ve boş biri değilim akademik kariyeri alcak biriyim üstelik burada bulunmi sebebini bilsenn anlarsınız... neyse Allah a emanet olun
Soran+1 yılBurada bulunma sebebiniz nedir ki? Ben bayanım tedbirli olmak zorundayım bir de bir erkek neden gizli bir şekilde yorum yapar ki
Cevap sahibi+1 yılNedenini ozelden anlatayım bugün ks yi silcem
Soran+1 yıltamam dinliyorum
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim nick imin son harfi mm
Soran+1 yılo şekilde takip olmuyor mesaj gelmez
Cevap sahibi+1 yıltamam sıfır takip et
+1 yılimkansız değil senin gönlüne göre de birileri vardır hayatta
10 Yorumla
+1 yılgercekte hic zina yapmadim benim gibilerde var gercekten
02 Yorumla
- +1 yıl
cumlemize
+1 yılbence kriter koymayı bırakmalı ve hayırlısını dilemelisin ki senin için bu sıraladığın niteliktekinin hayırlı olduğunu bilemezsin
05 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısını istiyorum tabi herşeyin
- +1 yıl
şu halen yaşanıyor olan çok kötü bir olayı anlata biliyor olmayı isterdim ama neyse
yani öyle
Soran+1 yılnedir olay?
- +1 yıl
burdan yazabileceğim bişey değil ama senin gibi kriterlere sahip birilerinin yaşadığı bir sapkınlık
- +1 yıl
en iyisi hayırlısı demek diyorum yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZina yapmayan erkek var. Ben eşimden ayrıldım eşim başkasıyla birlikte olmadım mesela ama kız arkadaşım olmuştu daha önce. Ayrıldım hala zina yapmadım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah cümlemize
Hep derler ki ne yasadiysan oyle biriyle evlenirsin bunu sonradan öğrendim ben 😞
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben cok seyler yasadim atda biraz önce dahi yasadim ama yasimda geldi herseyden tövbe edip sadece esime bagli kalmak en büyük hayelim ve arzum kendimden cok nefret ediyorum bazen atda Şu an dahi ama bilmiyorum yaa insallah sen bulursunn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. ben de seninle ayni gorusteyim, senin endiselendigin gibi endielenen erkekler de bar meral etme, herkes esini, layigini bulur ins
00 YorumlaHakkin tabiki ama bunu isterken karsindaki insana davranislarini iyi kontrol etmelisin rencide edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl27 yaşındayım bakirim Ve benim çevremde benim gibi bir çok kişi var. Sen dua et elbet çıkar karşına. Senin düşündüğünün aynısını bende düşünüyorum Allah hayırlısını nasip etsin
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmin
+1 yılzina yapmamış bir erkek tipten kaybettiği için yapmamıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim sevgilim bile olmadı :) sigara içiyorum, yılda bir iki kere içki içerim, namaz kılmıyorum şimdilik , iş güç olmadan evlenmeyiz zaten :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. sen niyetini bu yönde al gerisi allahın bileceği iştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılörnek olarak dediklerinin hepsi var ama hayatimda baskalari oldu.. böyle.. demek istedigim birşeyler estik kalir ya da geç kalirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bakirim ama kızlar beğenmiyor mecbur evleniceksinki
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa öyle inş falan olmuyor ben 4 yıllık üniversite mezunuyum çok efendiyim içki sigara içmem gayet sosyalim realistim zamanın su gibi aktığına inanırım severim yani çokta güzel olmasına gerek yok eşimin ama hayırlısı gizli bayan
Soran+1 yılevet hayırlısı her şeyin
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşına kadar nasıl bekar ve el değmemiş şekilde kaldın
Soran+1 yılAllah dan korkarım asla zina ve haram olan bir şey yapmam yine eşime temiz gitmek için sabırla bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılBüyük lokma ye büyük söz söyleme
Cevap sahibi+1 yılKi eşini anlayamazsın herkesin gönlündeki hayırlı olur inş
Soran+1 yılBüyük konuşmuyorum olması gerekeni söylüyorum. Allah şaşırtmasın tabi. Amin her şeyin hayırlısı
+1 yılboşver zina yapmış erkeği elma ye cildi güzelleştirir
00 Yorumla
+1 yılValla bn hiç yapmadım da seninlede karşılaşmayız zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBulursun. Kar bekliyoruz. Kırmızı yağarsa senin şansına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZina yapmamis olanlari cirkin diye begenmezsniz siz capkinlara asiksiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen böyle düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılSorunca kimse dusunmuyor iste
19 yaşındayım kimseyle ilişkiye girmedim kimsenin elini dahi tutmadım
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerde bir çapkın varsa arkasına düşün sonra da iyi birini bulamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılşahsen böyle düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılŞahsına has bişey değil aslında genel olarak kızların sorunu bu
Bulursan bana da haber ver kardeş 😕
10 Yorumla
+1 yılAllah gönlüme göre versin diye dua et sen.
01 Yorumla
Soran+1 yılamin inş
Ben de öyleyim ama benim gibi bir kız bulamadım
01 Yorumla
+1 yılbence zina yapmamış kadından daha çok imkanlı.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanırım kapalı bir bayansın
03 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılbakir erkeklerde aynı soruyu soruyor nerde temiz, Allah korkusu olan bir kız diye? Valla hazine gibi oldukları için böyle kişiler bulmak zorlaşıyor. Hakkında hayırlısı canım ne diyeyim.
Soran+1 yılamin inş sağol canım
Tanışmak ister misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle internet ortamına güvenmiyorum kusura bakmayın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhergün aynı soru, hep sen mi soruyon acaba
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa sordum
- +1 yıl
ağzında Allah eksik olmayıp, 5 vakit namaz kılan ama her boku da yiyen adamlar var, öylesi denk gelirse napacaksın
Soran+1 yılAllah korusun öyle insanlar ama anlarım kendini belli eder öyle kişiler
- +1 yıl
valla kimseyi anlayamazsın kusura bakma da
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil ama nasip kısmet
00 Yorumla hic etek giymemis kizla esdegerdir
00 Yorumla
+1 yılben varım dalga geçmiyorum
07 Yorumla
- +1 yıl
amin sağol sanada
- +1 yıl
nerelisin
Soran+1 yıldoğudayım
- +1 yıl
mardin mi
kürt kızısın yani
Soran+1 yılhayır mardin de değilim kürt de değilim
- +1 yıl
Erzurum dadaş
+1 yılNe guzel Allah gonlune gore. Versin
06 Yorumla
Soran+1 yılamin inş sağolun
- +1 yıl
Yas kac
Soran+1 yılyaş 30
- +1 yıl
Buzamana kadar oyle birinimi bekledin okul falanmi
Soran+1 yılKarşıma gerçekten düzgün biri çıkmadı bir de sıkıntılar vardı evliliği ertelemem gerekti
- +1 yıl
Anladm hayirlisi
yüzde 95 zina yapıştır
11 Yorumla- +1 yıl
Cevap süperdi
+1 yılBeni dişi sinek bile ısırmamıştır tükenmedik henüz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar benim sevgilim :)
00 Yorumlaneden olmasın ki herkes zina yapmıyor sonucta
00 Yorumla
+1 yılyooo bolca var. umudunu yitirme
00 Yorumlahayır tabi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırlısı zor değil ama kader işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaderinde varsa olur. ama pek sanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılvarlar kıyıda köşede
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı. imkansız değil
00 Yorumla
+1 yılEn doğal hakkın
00 Yorumla
+1 yılİmkansız değil
00 YorumlaZor gibi
00 Yorumla
+1 yıltıpkı ben
04 Yorumla
- +1 yıl
Yok İşte keşke olsa 30 yıl oldu hiç ilişkim olmadı ama artık evlenmek istiyorum. madem sende temzsin ve temiz birini arıyorsun tanısalim olmaz mı
Soran+1 yılkusura bakmayın böyle internet ortamına güvenmiyorum
- +1 yıl
yanlis bir hareketim olursa konusmazsin iz lütfen
+1 yılTabiki hakkın değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYas kac
02 Yorumla
Soran+1 yılyaş 30
Cevap sahibi+1 yılAnladim biraz büyükmüş
baba?
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı