AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Bulursun bir aptal kız arkadaşım vardı evlendi
Niye aptal bulayim ki
Akıllı insan evlenmez çünkü
Bu kadar mi önemli yani onsuz yaşam yoksa oldurmeliyim o zaman ben kendimi
Neden bakire olmadığına göre değişir bence mesela bir kaza sonucu en basiti bisikletten düşmek o anda korunmasız olmak veya doğuştan olmaması ya da tecavüz gibi isteği dışında olan şeyler
İşte kızlar göründe ibret alın safsınız eminim arkadaş bakir değildir ama suç sizin her güvendiğiniz ile yaparsanız olacağı bu erkek milleti işte yemediği bk kalmaz ama işte umarım hatanızı anlamışsınız ve zinaya son verirsiniz
Saçmalama kendini öldürcek kadar değil evlilik anlamında uygun değil sadece
Bence sen uygun degilsin evlilige
Evet degilim ben zaten genel kanıyı söyledim toplumda sadece
Anket calismasimi yaptin
Türk toplumunu biliyorum
Evet toplumda öyle sonuçta bende mantıken erkek kardeşimin bakire olmayan birisi ile evlenmesine asla izin vermem ama bu durumda bunu talep etmem için kardeşimin de bakir olması gerekir sonuçta ama cidden anlamıyorum kızları nasıl güveniyorlar da yapıyorlar erkekler çünkü hepsi yalancı duygusuz insanlığı olmayan varlıklar 😂😂
Bence zina edenler birbirleri ile evlenmeli asıl olması gereken bu çünkü
Yanlış biliyosun o zaman
Yani bakir olan birinin bakire biriyle evlenmesi daha uygun
Peki öyle olsun önemsiz diyenlerin çoğundan sadakat bekleme çok rahat insanlar
Böyle dersen anlarim ama otel ileri çok ters
Yok doğru biliyor ama olması gereken bu değil bir erkek bakire istiyorsa adam olup bakir olmayı bilmeli şahsen iffetini ve namusunu kaybetmiş bir erkeğe yarim demem erim demem çünkü bilemem kaç kızı kandırıp yatağa attı ah aldı kaç kişinin günahına girdi ne malum bir pçi olmadığı ne malum evlenince aldatmayacak olması
UzakDur59M senle evlenen yandı valla hergün sorguya çekersin gibi geldi 😀
Yo ne alakası var ki doğruları söyledim 😂😂
Peki doğrudur 😀
Ayrıca etme bulma dünyası babasının günahlarını kızlar çekiyor zaten hep çoğu kez şahit oldum bu yüzden kızımın başını yakamam ve zaten yaşattığını yaşamadan ölmez insan derler 😂😂
Doğrudur kardeşim sen ne dersen 😀
Aferin ablası 😉
@UzakDuR59M Zina edenler birbiri ile evlenmeli demişsin. Bakireler evde kalır bu durumda. Hemcinslerini önce senin savunman gerekirken, sen de bağnaz kafadaymışsın. Cinsellik bir ihtiyaçtır. Bir çoğumuz bekarete önem vermiyoruz. Bahsettiğiniz toplum muhtemel anadolu toplumudur. İnsanları bir zar üzerinden kimsenin aşağılamaya çalışmaya hakkı yoktur. Böyle davrananlar aşağılıktır aksine.
Saçmalama elbet vardır zina etmemiş erkekler çok bence
Arkadaşlar onu bunu bilmem Türk toplumunun en büyük özelliği namusları yurtdışındaki kızdan farkı olmalı bir Türk kızının
@UzakDuR59M Zina etmemiş erkek de gözü açılınca bol bol aldatır. Onun tadını alınca diğerlerini merak eder. Bir erkeğin önce olgunlaşması, hayatı anlaması ve kadınları tanıması gerekir. Bu nedenle bakirenin ne erkeği ne de kadını makbuldür.
Yok öyle birşey bu karakter meselesi gözü açılınca aldatır diye gerçekten seviyorsa evlensin zaten kafası uymayan birisiyse evlenmesin
niyeji insan degilmiki
Evlenirler
Evlenebilir
bakire kaldı mı?
Evlenir tabii ki.
ben evlenmem
Iyi evlenme
çook
Evlenir
Ben evlenmem böyleleriyle ama evlenenler var
Evlenirim ben
bn evlendım
Nasıl oldu peki
daha dgrusu alkollu ıdım oda hastaymıs bozdun benı dedı flan sorna dan ogrendım durust ol ama karsında kısıye kaybetmezsın
Sen bozmadan sen bozdun diye yalan mi attı ee nasıl evlendin böyle biriyle
merak edıyorsan ozelden anlatayım burda sorunu kaldırılabılrı ya da ben uyarı alabılrım
Üstü kapalı anlatabilirsiniz
yanı aslında olay tatıl yerıdne oluyor ben ell ıle tatmın edıorum farkındayımda o zmanlarda ama belkı esnektır dıye dusundum meger degıl n premoult var adet gecıktrıcı sonra bundan ıcmıs azalmıs bıraz bnle olunca bzdun dedı ben de aldım ben 18 yasnda yaptım bu hatayı sonra ogrendım ayrıldık zaten ytkta ıyı degıldı Şu an jıgololuk yapıyorum cok sevmıstım ıhanet edıldıgımı dusundum durust olsaydı byle olmazdı gercı o hytında bn hytma bakıyorum ama cıdden guzel hs bı kadın cıkarrsa evlenıcem artık cok skldım kadınlardan
Yakisiklisiniz masaallah umarim karşınıza iyi biri cikar kötü bir durum üzüldüm kandirilmak kötü bir durum ne gerek var bu oyunlara
aynen ılk yazdııgım yorumda kı gıbı acık olun ben buyum bunu yasadım yaptım kabul edecekse bu sekılde etsın herkese kadın erkek cok bu dunyada uzulmeyın sakın ben anladım kı cok nazık kıbar hos bıyansın umarım kalbınde buderece guzel ınsanlar ıle mutlu olur
Çok sağolunbu yorumlar mutlu etti beni gercektende öyle biriyim inşallah degerimi bilecek birisi çıkar
ben hayatında bırının oldugunu dusunmustum
Neden öyle düşündünüz
hanı hayatınız da bırı ve gecmıste yasadgınız olaydan dolayı tepkısı nedır dıye merak ettıgınızı dusundum yasınız kac bu arada
20 yok hayatimda biri bundan sonrada kolay kolay almam
buyuk konusma ama bırı olmalı yalnızlık zor cok hemde ogrncımsın
Tabikide biri olur ama çabuk guvenmicem olucaksa tam olsun kocam olsun daha çok üzülmek istemiyorum öğrenci sayilirim
acıkogretım unıv memeleket neresı
Örgün bitti şimdi açık ıstanbul
bnde ıst okumaya bı basladım kaldım gıttım nasıl sehır burası lanetlı resmen
Neden ki herşeye rağmen güzel bence
bnım gnclıgımı aldı hala alıyor ısmım bora
Anladim
ısmın
Çiçek
ayy cok tatlı bı ısmın var cıcegımmmm :D ne kadar hos
😀 teşekkür ederimm
Evet var
senmisin bu kişi