Penis hakkındaki düşünceleriniz neler kızlara soruyorum ?
Cevabın nedir?
osman ağa, hamdi ağaya gitmiş. "bana helal süt emmiş, düzgün bir kız bul, yüzü gözü açılmamışından" demiş.hamdi ağa yanında ayşe adlı 19 yaşında bir kızla gelmiş bir akşam. kızı bırakmış gitmiş. osman ağa uzun uzun konuşturup sorgu sual ettikten sonra "şu kıza bir test yapayım" demiş. kızın elini penisine götürmüş ve sormuş "bu ne kızım". kız "pipi" demiş. osman ağa kızın saf namuslu bir kız oldugunu düşünerek evlenmeye karar vermiş.
düğün bitmiş, gerdeğe girecekler. kızın elini tekrar penisine götürmüş." bu ne?:)" kızcağız yine "pipi" demiş. yok demiş osman ağa. "buna y.rrak denir" kız tekrarlamış "pipi". osman ağa daha yüksek sesle "y.rrak" demiş. kız da yataktan kalkmış:"hamdi ağanınki y.rrak, seninki pipi" demiş..
neden anlattım. bilmiyorum.13 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. kızlara sorulmuş soruya nerde erkek varsa gelip cevap vermiş.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılkardeşim küçükken pipet diyodu bizim ailede öyle kaldı herkes pipet diyo bi yerde bişey içerken pipet istemeye utanıyorum :D
34 Yorumla- +1 yıl
pipet isterken :D pipi isterim de o zaman
- +1 yıl
oldu canım başka
- +1 yıl
aklına hemen pipimi geliyor :))
Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. penis bana hayatımın anlamını yaşatan organ
zevkin anlamı106 Yorumla- +1 yıl
vayyyyy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında oldukça itici tabi bu benim fikrim. bide ona elimle napıcagımı bilemiyorum ya garip bişey dokununca hareketsiz kalıyorum heycandanmı artık yoksa napıcagımı bilememekten mi bilmiyorum ama sevgiliminkine acıyorum bu kadar deneyimsiz ellerde yazık oluyo heralde :D
31 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle. senin gibi bir arkadaşım var. ben elimi götürmeden dokunmuyor. dokununca ya çok sıkıyor ya da elini çekiyor. ne yapmaya çalışıyorsun diyorum . dokununca ne oluyor diyor :) ahiret soruları hiç bitmiyor.
+1 yılpipis papadapoulos:D:D
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılpatronun oğlu derim :)
01 Yorumla penis kandır,candır diyenler buraya..
00 Yorumlaicinde oldugum an ki psikolojim belirler
12 Yorumlacinsel uzuv derim :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana itici geliyor ama işlevi var tabi :)
10 Yorumlapipi çok çocuksu sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ne düşünüyosun :)
00 Yorumlaerkek üreme organı.
03 Yorumla- +1 yıl
:D
y.rrak afedersin :)
10 Yorumlaküçük joe
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevrim geçirir.
pipi, çük,s.k ,y.rrak,pörsük00 Yorumlatakım taklavat :D:D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Pipi mi dersiniz penis mi ? Ve penis hakkındaki düşünceleriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat