Onu öperken nasıl tahrik edebilirim?
Ellerimi ensesine koymak
Ellerimi omzuna koymak
Ellerimi yüzüne koymak
Ellerimi saçlarında gezdirmek
Göğüslerimi vücuduna değdirmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Seçeneklerde makul olan bir tek son seçenek var. Bir de parmaklarını boynunda gezdirebilirsin.
Ancak asıl silah arada boyun ve kulak arkasında nefesini hissettirmektir. Bu kadınlar için de geçerli. Göğüsleri sürtmek ve elinle kalçasını ya da fermuar bölümünü hafif hafif sıkıp ellemen de bir tercih.
Öpüşmüyorken de kalçanı kucağına sürttüğünde fazlaca tahrik edersin.
Göğüslerini değdir. Öpüşürken boynuna doğru gidip öpmeyle emme arası yumul boynuna. Arada böyle derin nefes alıp üfle kulakla boyun arasına. Nefesinin sıcaklığını hissettir. Bu üflemeye birazda inleme kat. Kulağına tahrik edici şeyler söyle.
Ama caktirmadan yapmak istiyorum.
Senin seçeneklerinde çaktırmadan olacak şeyler değilki. Öpüşüryorsun sonuçta.
Nasıl çaktırmadan yapabilirim bunu. Onu tahrik etmeye calıstigimi anlamamali ama tahrik olmali
O zaman şöyle yapacaksın öpüşüren adamı kendi boynuna yönlendireceksin. O boynunu öperken sende göğüslerini bastıracaksın ve onun kulağına doğru şuh bir sesle farkında değilmişsin gibi nefes vereceksin. Hatta inlemede kat biraz.
Tesekkurler bunu deneyeceğim
:O :O
Hatta öpüşürken kucağına oturuyorsan sürtünebilirsinde.
Oturmuyorum
Onu da yapabilirsin
Bugün kulağına biraz bir seyler soyledim ama tahrik edici seyler degildi. Elim ensesindeydi hep bazen saclarının arasında gezdirdim. Goguslerimi tamamen yapıstırdım. Hafif dekolteli giymistim birde. Uzun uzunda optum. Pantolonun altında onun belli oluyordu ama anlayamadım tam kalkıp kalkmadıgını. Ama sanki kalbi orada atıyormus gibiydi kucuk kucuk asagi yukarı oluyordu. Bu ne anlama geliyor?
Tahrik olmuş kalkmış işte.
Iyi o zaman
İstediğini elde ettin işte.
Evet
ana şah damarlarının kan akışını kendi beynine değdirmek
göğüslerini değdir ve birde boyun bölgesini yala kulak memesini bir elinlede şeyini okşa
"Göğüslerimi vücuduna değdirmek" işaretledim ama sen "Ellerimi ensesine koymak" dedim say :D
kalcasına sarıl kalcasına:))))
saçlarımda gezdirmesi gerekli :D
onun ellerini kalçana tuttur
saça dokun elektriklensin
Bunlarin hicbiri değil daha etkilisi var
Neymis
Ama bitane deilki sevgilini zevkten oldurcek seyler 7 tane falan madde vAr
Soyle hepsini ne
Burdan yazarsam hesabim kapanabilir ustelik cok uzun
tüm vücudun değsin alt üst
Gizli oldugun icin oy yok
alt dudaklarını em... uçuşa geçer