Cinsel Yaşam Öpüşürken tercihiniz nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Alt dudağı öpmek mi yoksa alt dudağınızın öpülmesi mi Öpüşürken tercihiniz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben fransız öpüşünü severim. Dilleri emmek en güzeli 0 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Dilin emilmesi, alt dudağı emmek, hafifçe ısırmak ve bir yandan kalçayı/göğüsleri okşamak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alt ve üst dudagımın komple öpülmesi 7 2 Yorumla roughwolf +1 yıl Ovvv heleki dil atarak Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl İbrahim Tatlıses geldi gözümün önüne 🥺 Yorumla
birssporcu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Dili birbirne dolayarak emerek öpmek ve alt dudağı hem yalayıp hem isirmk 0 0 Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 712 cevap paylaştı. Opusirken kendini kaybetmek en guzeli 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dil emmk 👍 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Biraz alt biraz üst 0 0 Yorumla
Lejyoner3434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Boyun 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hepsi genelde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben fransız öpüşünü severim. Dilleri emmek en güzeli
Dilin emilmesi, alt dudağı emmek, hafifçe ısırmak ve bir yandan kalçayı/göğüsleri okşamak.
Alt dudagi öperken hafif memelerle oynamak sen peki
Alt ve üst dudagımın komple öpülmesi
Ovvv heleki dil atarak
İbrahim Tatlıses geldi gözümün önüne 🥺
Dili birbirne dolayarak emerek öpmek ve alt dudağı hem yalayıp hem isirmk
Dili emip alt dudagi somurmak
🙂
Opusirken kendini kaybetmek en guzeli
Dil emmk 👍
Biraz alt biraz üst
Dil ve alt dudak
Opusmeye karsiyim