Kendisine iki kere aklında bir şey varsa sor dedim. İlk ilişkim 4 sene sürdü, ayrıldm dedim. Ama "hala bakire misin?" demedi. Aslında yeni tanıştık sayılır, 1-2 hafta oldu sadece. Buluşacağız bakalım yine. Sizce ne zaman söyleyeyim, pat diye söylesem mi ya da söylemeli miyim? Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaç yaşındasın sen? Soruya bak kime ne senin bacaklarının arasından ailene bunu soylememişindir kesin elin adamına söylim mi diye soruyorsun üzüldüm açıkçası 38 yaşındayım 21 yaşında artık kadın dim hayatıma giren hiç bir erkeğin karşısına dikilip bakıre değilim demedim demem de ilişki sevişmeden boyutuna geldiğinde tedirgin olan erkekler oldu onlar sorduklarında sevişmekten istiyorsan devam edelim gerisi seni ilgilendirmez diye cevap verdigim olmuştur.
Sanki daha önceki sevismelerinden pişman mis gibi ezik ezik ben bakıre değilim demek yakışmaz bir kadına bence erkek gibi düşün onlar sevistikleride pişman oluyorlar mi cevap hayır sende pişman olmuş gibi tavır sergileme kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin anı yaşa...010 Yorumla
Soran+1 yılaslında sorun şu. ben buna bağlanmadan sölim giderse gitsn modundayım.
Cevap sahibi+1 yıl@Blackiron önüm bunun yediği yemeği bizlerin yediğini kim söyledi bakir erkek seni 😂😂😂
Amacıni asma kendine gel siz yatınca sorun yok kadınlar yaticamı onun bunun yediği yemek öylemi.
Bak biz yemeğiz sen nesin kadınların artığı olarak etrafta boş ahkam kesen söylediği lafın kendine nasıl döneceğini hesaplayamayan iki yüzlü amilmaktan follas olmuş bakır taklidi yapan erkegin bacım kaybol.
Bu konular senin beynini yakar büyüde gel.
Cevap sahibi+1 yılTamam bunda haklısın o zaman ama bir iki görüş sohbet et ikili ilişkiler cinelim falan ama konuya ben diye girme o da zaten çok modern erkeği oynayacak kesin STD benden öncesi beni ilgilendirmez diyecek ama inan % 90 yalan o yüzden kendini kadın olarak düsürme derim girme bu konuya yasa ya inan ille öğreneceğim bir şey vardır.
Ve birşey daha bizler çok düşünüp çok plan yapiyoruz peki sonra ne oluyor?
Evren bize kendi planlarını dayatıyor.
Yani kader devreye giriyor.
Düsun me plan yapma kimseye ifade verme sadece yasa ve yasadiklarina şükret ve gülümse gerisi inan geliyor.
Bir avuç kan isteyen gitsin tavuk kessin.
Sevgi aşk tutku isteyen kadına mal muamelesi yapmasın.
Kimseyle doğmadın kimseyle olmeyeceksin seni seven isteyen olduğun gibi kabul edecek yok etmiyormu o zaman sende kendine güveni olmayan birini hayatına kabul etmeyeceksin.
Durum bu kadar net aslında...
Şimdi sana bir soru?
Bundan daha iyisi nasıl olur?
Cvp arama takıldığın her konuda bu soruyu sor ve devam et hayatına.
Soran+1 yılbu kapıya köpek olamıycak şerefsizi ciddiye alma ablacım. sana gerçekten çok teşekkür ediyorum bana tavsiyede bulundugun için. aynı şekilde kimseye hesap vermemem gerektğini düşündürttğün için. bu yobazlara kendimizi ezdirmemeiz gerektğini belirttğin için. dilerim senin gibi ileride mutlu isteğime kavuşmuş bir bayan olurum. sen cevap verme yobazzzzz.
Soran+1 yıltecavüzcüler evlenior biz nie evlenmiorz yobaz :)
Cevap sahibi+1 yılHiç kimseye hiç bir konuda hesap verme hayat senin anı yaşa mutlu ol hayata kocaman gülücükler at yaşadığın herseyin acının bile tadını çıkar acı da da tat vardır sana niye geldiğini öğretir ama sen hep önüne bak ne acı ya kapılıp ömrünü heba et nede mutluluğun neşe sine kapılıp gözlerini kör et. hepsini yasa hepsinden çıkarman gereken sonuca ulaş ve önüne bakmaya devam et. kocaman öpüyorum seni hep mutlu hep huzurlu hep sağlıklı ol. hayat sana gözlerini kör etmeyecek mutluluklar getirsin.
En İyi Cevaplar
bunu erkekler zor kabul eder. konuyu erkeklere topluma getir.. nasil bir kizla evlenir diye sorular sor.. mesela yemekten gir olaya konu birden o konulara kadar girer. fikrini ogren sonra kendini anlatmaya baslarsin duruma gore. ama bu konuda kati kurali varsa hemen anlatma derim once bir sevsin seni alistir kendine sonra
00 Yorumla
+1 yılmerak etme gönlü sakat degil düsünceleri kirli degilse normal bir ilişki yasarsınız seviisseniz bile sana ilgi alakayı kaybetmez ama ben olsam hemen pat diye seviselim moduna girme derim
gönlü sakat düsünceleri kirli ise zikiip zikip seni oyalayabilir bir bakmıssın 4 senede bunla takılarak bos yere vakit harcarsın
aslında evlenmek amacı ilemi cıkıyorsun fuckk bady mı yoksa rutin sevgilimi ona karar ver04 Yorumla
Soran+1 yılniyetim evlenmek. ne yapmalıyım
- +1 yıl
19-31 yasına kadar cok ten tanıdım gunu bırlık kız yatıp kadın kalkanlar cok cehennemde yanacagım. evlenecegim düsündügüm kızın ilki oldum ama ayrıldık hep evlenecegim kisi bakire olsun diye basladıgım yolculuk zamanla degisti. simdi evliyim benim ilk evliligim esimin 2 ci her sabah uyandıgımda hep aynı yuzu görmenin kendını guvenli hissetmenin tadı baska. sonuc olarak gönlü sakat degilse yapış bırakma gerisi gelir.
Soran+1 yılbirde onla seks yapmak istemiorm. bimiorm kafam o kadar karışıkki delircem
- +1 yıl
merak etme oluruna bırak fazla kaygılanma evlenecek erkek kendini belli eder. kendinden ailesinden arkadaslarından bahsederse onlarla tanıstırırsa sıkıntı olmaz ama sırf kendi haricinde kimseyi tanımaz isen zor. ya da senin arkadas cevrende vakit gecirirse dikkat etmek gerek. bence agırdan al direk seks kolay lokma sanır. biraz terreddütlü ol. deneyimlerimden bahsediyorum. birazda kıskanc ise sıkıntı yok. bir ilişki sadece SEKSTEN olusmuyor. her seyden biraz eklenerek yavas yavas yogurarak olusuyor. sende biraz temkinli olacaksın. gecmiş gecmişte kaldı onunda gecmisini kurcalama. zaten derler benden öncesi umurumda degil diye ama eski ilişkinden bahsetme ya da o olsa bunu yapardı. kıyaslama mutlu dusun hayat sana olumölu dönecektir.
+1 yılYaa neden bunu takıyorsunuz anlamıyorum. Belki de taltığın kişi için problem değildir. namusun bir zar olmadığını düşünen birisidir. Ve 4 senelik ilişkin olunca... bunun olabilmesini doğal karşılayaak bir kişidir. Sen kendi tükrüğünde kendini boğmaya çalışıyorsun hee
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
70Cevap
Sende var olan hisler senin için önem arz etmeye başladığı zaman söylersin rahatsız olursa bu durumdan senin hayatında olmaya değer insan değildir öylesini de boşver gitsin duasıyla dogmadin bedduasiyla da ölmezsin 😘 senin bedenin erkeğe ait olsaydı direkt bir erkeğe ait olarak dünyaya gelirdin zaten bedenin sana ait kimseye de bunun hesabını vermek ya da açıklamak zorunda değilsin ( derin duygularla sevmiyorsan tabi ) 😊😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ciddi bile değilken ilişkiniz bunu söylemen abez kaçar. Eğer söylersen gözünde küçük düşersin bakire olmadığın için değil kendini değersiz, ciddi ilişki kurulmayacak insan gibi gördüğün için. Ayrıca bu onun için önemliyse kendi sorar senin söylemen gerekmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılgaliba haklısın. yobaza uğraşmak istemedğim için vakit artık benm için önemli kaybım olmasın istiorm bu yüzden sölemek istiyodum sadece
Cevap sahibi+1 yılYa haklısın zaman kaybetmeyi kimse istemez yinede zamanla sana aşık olup severse önemsemeyebilir her erkek yobaz karaktersiz değildir
Soran+1 yıl2 kere ona aklında bişe varsa sor pişman olmamak için dedim. mutluyum şaun dedi
+1 yılKimseye bişey soylemek zorunda değilsin neden bu kadar bilmesini istiyorsunki merak etmiyor demekki o da sormamış hem
31 Yorumla
Soran+1 yılilk defa başıma gelior bilmiormki
Dobra dobra konus kaybedeceksende dürüstlüğün için kaybet burda çok görüyoruz kızın düğününe 3 gün kalmış bakire değilim soyleyemedim kapıda. Ben vs diye sen de de oldu bir hata bunu bil ona göre adımını at aslan parçası de :D
20 YorumlaBakire değilim.
Bu aralar en çok okuduğum tanımlama.
Demek ki Türkiye'de bakire kız bulmak imkansız.211 Yorumla
Soran+1 yılglobal dünya
Soran+1 yılherşeyi dine bağlamaya bayılırsnz. nefssz skersnz de neyse
Soran+1 yılmezarı bekle ln sen ne helali. 40 yaşında bakire arıyor agır slaksn sen
Soran+1 yılamcaaaa diormkii sen 40 yaşındasn 50 ine 60 ına az var. cdiisn yani bekliosun
Soran+1 yıldumas sktrolup gitsene
+1 yıl4 yıl ilişki yaşadığını söylemişsin
bu devirde başka bir şey söylemeye gerek yok
takıntısı varsa sorar yoksa önüne geleni yemeğe razı olur...11 Yorumla
Soran+1 yılhatta aklında sormak istedğin bişe varsa sor dedim 2 kere ısrarla. yok dedi şu an huzurum var dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok söyleme kandır akla bak bunuda biz mi diyelim aklın yok mu senin ver ver nasıl söyleyeceğim diyin erkeklere acıyorum ya valla bakire bir kız nasıl bulucaklar sizin gibiler yüzünden evlenmek istemeyenler bile var.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Blackiron aynen öyle böyleleri varya neyse
+1 yılNiye söylesin? Siz kızlar ne istediğinizi bilmiyorsunuz cidden.
Sormasını beklemezsiniz bekaret olaylarının. Şimdi de niye sormadı diyorsunuz02 Yorumla
Soran+1 yılben ona aşık olduktan sonra sorarsa boku yerim
- +1 yıl
Bekaret önemli değil bence.
+1 yılBakire degilim dersen niyeti degisip sadece senle olmak icin takilabilir.
Demezsen sonradan ogrenirse olaylar kizisabilir terkedebilir
Asagi tukursem sakal
Yukari tukursem biyik02 Yorumla
Soran+1 yılyaşı senle aynı. ne düşünür
- +1 yıl
Her erkekte durum degisir bilemeyiz.
Hee eger sen ne dusunursun diye soruyorsan o baska
Kendisi bakirse takma mevzuyu, eğer değilsede yine de söyle ona göre ilişki yürür veya yürümez ona göre şekillensin tercihi.
03 Yorumla
Soran+1 yılsölicemde ne zman sölim diorm işte :D
Soran+1 yılsevgilisi olmuş tabi. d
+1 yılNe gerek var? O bakir degilim ben dese durduk yere ne dusunursun?
20 Yorumlasöylersen seninle birlikte olup bırakır, biraz beklemeni tavsiye ederim.
06 Yorumla
Soran+1 yılben istemeden nasıl olucak. anladığım an ayrılırm
Soran+1 yılonula 4 senem geçti. 2 sene sonra birlikte olmştuk
Soran+1 yılevet canım anlatmiyim bakalım gdişat ne göstericek.
- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bişi sormamışsa zaten onu önemsemiyordur niye bu çaba ki?
05 Yorumla
Soran+1 yılgdicekse şimdi gitsn istiorm. bağlanmadan ona
- +1 yıl
şunu demek istiyorum, bakire olup olmadığını zaten önemsemiyor ki sana 4 yıllık ilişkinde bişi yaşayıp yaşamadığını sormamış. bunu sorarak ne seni ne de kendisini küçük düşürmemiş. ama sen söyleyip içinin rahat etmesini istiyorsan da direkt bakire değilim deme, bu 4 yıllık ilişkide bazı özel şeyler yaşandı, bunu bilmek senin hakkın diye daha yumuşak dilde söyleyebilirsin.
Soran+1 yıl2 kere ona sormak istedğin bişe varsa sor sonradan pişman olma dedim ama ben pişman olucagmı düşünmorm dedi. sence anlamışmdır
- +1 yıl
ben de onu demek istiyorum. senin bakireliğinle ilgilenmiyor. seninle sen olduğun için çıktığı belli. zaten o zar parçasını düşünen adam sen daha ilk 4 senelik ilişkim oldu dediğinde sorardı öyle ya da böyle
Soran+1 yıliçimi rahatlattn çok saol ya.
Ya bunu neden sorsun ki? Ayıptır bunu sormak be, bir kız bana geçmiş cinsel ilişkilerimi sorsa terk ederim anında...
04 Yorumla
Soran+1 yılayıptır ama yobazmı değilmi bilmek istiorm
Soran+1 yılnapmam gerekl
Belki de sana güveniyor bakire olduğunu düşündüğü için sormuyor. Bence sen söylemelisin ilerleyen zamanda iyice bağlanırsanız sıkıntı olur sizin için
00 Yorumla
+1 yılservisince o sana sorar gireyim mi bakire misin diye. o zaman soylersin
01 Yorumla
Soran+1 yıleve gitmicezki hiç. :D
Onu ilgilendirmez ki bakire olup olmaman. Sen ona soruyor musun bakir misin diye?
02 Yorumla
Soran+1 yılyanii haklısın ama burası türkiye. sonradan başım ağrımasn baglanmadan sölim diorm bilmiorm
- +1 yıl
Burası Türkiye'de, maganda olmayan adam akıllı , medeni , Avrupalı kafansında erkekler de var, onlardan birini bul. Bakirelik arayan magandayala ne yapıcaksın...
Bence direkt sorma, farklı şekillerde ağzını ara. Eğer bakireliğe önem veren bir magandaysa sen söylediğin an seni eğlenmelik kız olarak görüp seninle seks yapkaktan sıkılana kadar sevgiliymiş gibi yapar, sonra tekmeyi basar.
O yüzden adamı tanımıyorsan medeniyetle, modernlikle, sanatla bilimle ilgili konular aç, o tip şeylerden cinselliğe getir konuyu. Mesela kızın olsa erkek arkadaşı olmasına, cinsel hayatı olmasına izin verirmisin falan demeye getir, ama bunları kendini ele vermeden yap. ya da senin yerine güvendiğin bir arkadaşın yapsın.
Ama adamın düzgün iyi niyetli bir adam olduğuna inanınyorsan söyleye bilirsin.
bence söyle. çünkü bu bazı erkekler için önemli bir şey.
020 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim sölücem diorm ama ne zman. 2 hafta oldus adece tanışalı. mesela ne zmn geçmeli
Soran+1 yılaynen bende bağlanmadan adama sölim istiorm. sonradan bana yobazlık yapmasın.
Soran+1 yıl224-25 yaşında kızın sevgilisyle öpüşmedği çıplak kalmadığı anlar olduğuna inanıosna o senin saflığın k. bakma. 25 yaşında kız gelipte sana ben hiçbişe yapmadım derse asıl ona inanma. evden birgün işe gidersin akşam dönüşte görüceğin manzarayla dünyan yılkılır. dürüstlüğün namusluk olduğunu anladığın an mutlu olucaksın.
Soran+1 yılçünkü çirkinsn. sebebi bu
Soran+1 yılo kız bakire olmasaydı sevmicektin?
- +1 yıl
Kardeşim bu konunun onun ile ne alakası var? Herkesin bir tercihi vardır. Yeterki tutarlı olsun. Sen ben benden kısa boylu bir erkekle evlenmem diyorsan ve bir çocuk sana gelip ya önemli olan sadakat diyorsa bu onun haklı olduğunu mu gösterir? Zevk ve tercih meselesi? Neden herkes tarafından istenmek gibi bir gayen var ki? Dışarıda bir sürü bakire olmasına gerek yok diyen erkek var. Gidin bulun birbirinizi işte.
Soran+1 yılne diosn len kendini bir bokmu sandn sen defol
- +1 yıl
Gerçekten ne bok kızlar var ya. Ben bakir değilim. Bir kız bana ben bakir erkek istiyorum derse ben değilim derim. Bakir istemek en doğal hakkı. Kız boş boş konuşma.
- +1 yıl
Hepsi bizim tercihimizdi. Bana birisi bu kızla yatmazsan seni vururum demedi. Yaptım pişman değilim. Eğer bir kız bakir erkek olsun diyorsa da ona beni neden istemiyorsun demem. Biraz yaptığınız şeyin arkasında olun ya. İstemeyen istemez. Nedir bu eziklik psikolojisi.
Soran+1 yıleziklikmi? komiksnz oğlum siz
- +1 yıl
Eğer arkadaş ben 2 kızla yattım ama bakire olsun deseydi haksız olurdu. Ancak çocuk yapmadım diyor. Eşiminde benimde ilki olsun diyor. Neden uzatıyorsun da kendini yarım saat pazarlamaya çalışıyorsun sanki eksik malmışsın gibi😂 Abi biraz akıllı olun ya 😂
Soran+1 yılonla kimse yatmadığı için kendini bakire sanıyor enayi. neyse defolun
- +1 yıl
Yav he he kezo 😄
Soran+1 yılaynen.
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde ne senin söylemen ne onun sorması doğru. Böyle şeyler kişiye özeldir başkalarının bilmesine gerek yoktur. Olur da bişeyler yaşarsanız zaten görülür.
04 Yorumla
Soran+1 yılo zmnda sadece benle seks yapacak ve evlilik düşünmeyecek. kendimi kullandırmış oluorm o zmnda
- +1 yıl
Nerden biliyosun?
Soran+1 yıle geçmişimdeki tek adam saolsun öğretti bana
- +1 yıl
Biri yaptı diye hepsi öyle, güzel önyargıymış. Neyse konu kilit.
Gizli Üye(36-45)+1 yıltakıntılı mısın? kafaya takmışsın bakire de bakire, onun için o kadar önemli olsaydı o sorardı, anlamıştır zaten bakire olmadığını merak etme
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olmadığını söylemene gerek yok. Söylersen senden daha fazla yararlanmak isteyecektir. Sende sanırsınki beni olduğum gibi kabul ediyor. Sakın söyleme
10 Yorumla
+1 yılen başta söyle kurtul, bununda şu sıkıntısı var kullanayım sonra bırakırım düşüncesi oluşabilir. ama söylemek en iyisi
00 Yorumla
+1 yılLap diye deme banane bundan ben senle yatacam sanki demiş gibi olur
00 Yorumlabiraz ilişki otursun oturup konuşma imkanınız olur merak etme
00 YorumlaBu soruyu burada sorman saçma sevgilinin bakış açısı buradakilerden çok farklı olabilir o yüzden sana sorulduğu zaman söylersin sorulmadan da kalkıp pat diye bakire değilim deme yanlış anlaşılırsın
00 Yorumla
+1 yılBence hiç kimse ilk buluşmada bunu sormaz.
İlerleyen günlerde sormasa bile sen eğer ilişkide gelecek görüyorsan uygun bir zamanda söylersin04 Yorumla
Soran+1 yılilk bluşmada değil zaten. yani ben evet bakre değilim ama seninlede seks yapmayı düşünmüorm dicem ona.
- +1 yıl
Öyle denmez.
Eğer senin için önemli bir mesele ise bil istedim dersin
Soran+1 yılpeki sonra. eve davet ederse ayrılmam gerekicek. ben bunu yapmasın die sölücektim seninle seks yapmayı düşnmüorm die veya bir başkası
- +1 yıl
O sonraki aşama
Ama haklılık payın var yani , bilemiyorum
Birşey sorucam :) başka biriyle seks yaptın ama şimdiki ile neden yapmıyorsn :)
00 YorumlaBence zamani geldiginde soyle, belkide oyle birsey yapmadigini dusundugu icin sormuyor bile
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDürüst ol sen söyle hemen. Eğer gönlü sende varsa kabullenir seni daha çok sever dürüstlüğünden dolayı ayrıca olurda olursanız yatağa gitme.
12 Yorumla
Soran+1 yılderdim bu zaten yatmamak.
Cevap sahibi+1 yılÇoğu bu durumda kız sevdikçe güvendikçe yatmak istiyor yatıyor aynı duruma düşme. Öte türlü sen bilirsin.
bakiremisin diye soru sorulmazki. biraz hayvani bir soru bu ! . itiraf etmek istediğin birşeyler varsa bence bunu sen söylemelisin.
00 YorumlaSonra da böyle ortada kalıyorsunuz. Yazık gerçekten!
04 Yorumla
Soran+1 yılortada kalmakmı? defolsan iyi edersen yobaz
Soran+1 yılseni kimse almamış ama tipe bak kim evlenir bu tiple
hemen soyleyipde kendini basit gosterme birak kendi sorsun veya zamanla sana yaklasimini gozlemle ve hislerini oku onun
00 Yorumlaçocuğu kendine bağlamadan söyle yoksa üzersin karşı tarafı bak.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta ne bağlanması. bende ona bağlanmamak için sorucam zaten. ne düşünüor die
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yil çıktik dersin ciddi düşündügüm için cinselikte yaşadık dersin
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten söledim. evlilik düşünüordm dedim ama sormadı bakiremsn die. şimdi ben baştan sölim diorm ama pat die sölersem bu kız benle yatmak istio dermi. demesin öyle
Cevap sahibi+1 yılBoşver söyleme sorarsa söylersin gercekten seven o zara onem vermez
Ben de senin gibi yeni biriyle tanısmıstım. Söyledi kız hiçbir şey yapmadım. Dokunmadım kıza
04 Yorumla
Soran+1 yıladamsn. peki sonra noldu. veya öpüştünzmü sevişme vs
+1 yılNiye bakire olmadığını hemen öğrenmesini istiyorsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılgidicekse gitsin diye.
- +1 yıl
Hımm peki😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşın tam olarak kaç bacım? ve çocuk kaç yaşında? ona göre bir yol bulabiliriz
00 Yorumla
+1 yılSormuyorsa söyleme nokta. Sorarsa da ısrar ederse söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyle ciddiyse ayrılır nasılsa tabi kullanır mı bilemem ama sonuçta patlamışın bir de o kaysa bir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence söyleme.
Birgün sevişmeye karar verdiğinde kendisi anlasın.
Neden söylemediğin dersede senin sormanı bekledim dersin.06 Yorumla
Soran+1 yılama ben seks yapmak istemiormki
Cevap sahibi+1 yılİllaki birgün hormanlarınız tavan yapıcaktır.
Ki söylediğinde senden cinselikte bekler.
Öncekilere veriyorsunda sevgilindenmi esirgiyorsun moduna girer.
Soran+1 yılöncekilermi. sadece 1 kişi be
Cevap sahibi+1 yılPardon.
O bir kişi bile olsa fark etmez.
Öncekine verdin benden mi esirgiyosun diyebilir.
Soran+1 yılöyle bir zihniyeti varsa yanımda yeri yok
Cevap sahibi+1 yılBirgün olucak ama ne kadar istemesinizde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorarsa söyle sormazsa önemsemiyor demektir zaten sıkıntı yapmaz
00 YorumlaYok lafın oraya gelmesini bekle o sorar ilişlide nereye kadar ileri gittiniz diye
00 Yorumla
+1 yılSöyleyince girmek istşycek verecekmisin... eğer vermiyceksen üzme onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sekilde ona aciklaman gerekiyor
Cok gec ogrenirse Iliskiniz sarsilir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkim bilir diğerine defalarca çaktırdı bununla seks yapmayı düşünmüyormuş şimdimi namuslu kesildin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılevet senin gbi bir pçi nikahsız doğurmadan önce namuslu olayım dedim. annen durumna düşmek istemem.
+1 yılSöylersin ama eğer onunla ilişkiye girersen.
00 YorumlaNiye soyluyosun ciddi bir iliskimi soyleme sakin
00 YorumlaDee, lastik patlak söyle gitsin!
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Konu acilirsa soylersin
01 Yorumla
Soran+1 yılbakalım açılacakmı
+1 yılona da sor o bair deilse sende söyle ;)
00 Yorumla
+1 yılSoylersen sana ilgi artar ama cidi ilişki olmaz
00 YorumlaBenim konuştuğum kızda sordum diye trip atmıştı
00 YorumlaSöylersen sana kötü gözle bakar
00 YorumlaHerkes bacak arası değil sorarsa söylersin
00 Yorumla
+1 yılyani bence sormasını bekleme, sen söyle
00 Yorumla
+1 yılBir an once soyle ona iste
10 Yorumla
+1 yılİlgisiz gibi davranıp vur-kaç yapabilir..
01 Yorumla
Soran+1 yılyapamaz. aptalmıyım başbaşa kalıp bişeler yaşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiue degilsn bakire 5 dklik zevkemi uydun
00 YorumlaSöyle bakire olmadığını
00 Yorumlaonunda pek bakireliği soracak hali yok yani
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi