Bunca yıllık tecrübelerime dayanarak rahatlıkla söyleyebileceğim şeyler şunlardır:
•Özellikle internet ortamıysa daha rahat davranıyorlar. Odaları ve karşısındaki erkekler olarak görüyorlar. Bu da onları cezbediyor. Çoğu kız azgın olsa da çoğunlukla sapık gibi çok istekli gibi davrananları tercih etmezler. Normal muhabbet edip konuyu yavaşça oraya getirince hoşlarına gider. Tabi öncesinde güven vermek çok önemlidir.
•Kızlar mesela uslu durur gibi görünür, bazı erkekler de azgın gibi görünür. Halbuki görünenin tersine uslu gibi duran kızın içinde azgın bir canavar yatar ve birinin ortaya çıkarmasını bekler. Bu kişi çoğunlukla ona azgın gibi yaklaşan değildir. Olsa bile kısa sürer. Biraz önce de bahsettiğim üzere düzgün görünen birilerine ve onu beğendiğini belirten birilerine kendilerini açarlar. Bazıları tipe göre değerlendirir bazıları ise erkeğin aklını değerlendirir. Ona herşeyini vermeye hazır hale gelir.
•Kızlar sevgi açı olduğundan dolayı "benim neden sevgilim yok"diye arandıklarından dolayı tabiri caizse kız düşürme olayı çok basittir. Genelde bu tipler kendilerini sevip sevmediğine bakmadan kendileri sevse yeterlidir. O yüzden herşeylerini teslim ederler.
•Bu kadar yaramaz oldukları halde fark edilmediklerini zannederler ama sitede buluşmadıkları ya da flörtleşmediği kimseler kalmaz.
•Sitede ister sanal olsun ister gerçeğe taşınması olsun cinsellik yaşayan ya da kendilerini teşhir edenlerin çok olduğunu gayet iyi biliyoruz. Sadece normal gibi davranmaları traji komik!!!
Bu maddeler çok uzatılabilir ama yarıda kesmem gerekiyor. Bununla ilgili bir yazıya başladım.

Sizce kızlar mı azgın erkekler mi? Gözlemlediğiniz duruma göre cevaplamanızı istiyorum.
Not: Kızların teşhiri sevdiğini unutmayalım. Bu teşhir sayesinde erkekler etkileniyor. Bazıları çıkacak neden genelledin diyecek. Üstüne alınmayan alınmaz ;)
Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu daha oylamaya katılıp yorum atmak isteyen
Aşk İlişkileri
YKS2026