Kızlar, En etkili orgazm olma tekniklerini biliyor muydunuz :D?

Öncelikle bu sefer komşumla bir şey yaşamadım ve troll değilim :D Ayrıca penis büyütme teknikleri ile erkeklere yardımcı olmuşken bir de bu sorum siz kızlar için gelsin, özellikle bakireler :D

sperm çıkışı bizde orgazmın sonlandığını gösterirken kadınlarda böyle bir şey yok. burada pek çok kızda bundan şikayetçi.

İlk olarak orgazma giden yolda kadınlar için en önemli şey kafada bitiyor. Artık sizin fantezileriniz her ne ise onu kullanmanızda fayda var. yabancı sitede şunlar var (ünlü birisini hayal etme, kendince bir hikaye uydurma ve birisi ile seks yapma, erotik şeyler okumak, büyük bir penise bakma, birisi ile sanal seks yapmak, p*rno izlemek ve oradaki kadın gibi seks yaptığını düşünmek..) kısacası moda girin ve düşünebildiğiniz kadar pis düşünün :D

tek parmak ile klirotisinizle oynayabilirsiniz veya 4 parmağınız ile geniş daireler çizebilirsiniz. telefon başlığını tutmak, yastığa sürtünmek, ipe benzer bir şeyi aşağı yukarı vajinanın üstünde çekmek, yaylı bir yatak veya koltuğun üzerinde zıplarken vajinayı okşama, yumuşak bir yere doggy pozisyonu ile arkanızda birisi varmış gibi kalçanızı vurmak gibi teknikleri kullanıyorsunuz. aynı zamanda vajinaya kayganlaştırıcı bir şey de sürmek işi çok kolaylaştırıyormuş.

vajina ile anüs arasında kalan bölgede kadınlarla çok fazla uyarıcı bulunduruyormuş. çok küçük şeyleri, çok az bir şekilde anüse penetre ettirmek orgazmı hızlandırıyormuş. neyse siz bunları benden daha iyi biliyorsunuz :D

mesela şu an penisimle oynayıp yarım saat içinde boşalabilirim ama bana bu çok fazla zevk vermez. birde diyelim ki beni etkileyen inanılmaz güzel göğüsleri olan bir kızla tanışıyorum. onunla seks yaptığımı hayal etmek çok daha fazla zevk veriyor. okuduğum kadarı ile kadınlarda da böyleymiş. kısacası kadınlar için azgın değilseniz, yapmak için mastürbasyon yapmayın diyorlar.
birde vajinanız ile oynarken çoşup hayvan gibi abanmayın. sonra vay efendim bastırdım kan geldi acaba kızlığım mı bozuldu diye gelmeyin :D
Kolay gelsin :D

Kızlar, En etkili orgazm olma tekniklerini biliyor muydunuz :D?