Cinsel Yaşam Seks Planlı Mı Olmalı Yoksa Doğaçlama Mı? (Sayfa 2) Dignity06 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Seks Planlı Mı Olmalı Yoksa Doğaçlama Mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
DonQuixote Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl doğaçlama diye bir olay yok. Önceden düşünülmüş detaylar zaten zevkli kılan 0 0 Yorumla
Sz-öz Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl ikiside yerine gore etkilidir ama plansiz daha guzeldir 0 0 Yorumla
Sahici06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl dogaclama planli seksmi olur p*rno filmmi ceviriyoruzki yonetmen gelip yoneticek :) 0 0 Yorumla
x_files Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Bu ayrılık sana yaramadı 😊 şu zamana kadar planlı yapmadığım herşeyden büyük haz aldım ama 0 0 Yorumla
karamurat33 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Seks genelde aniden oluyor tatlıya bizde seni öpüyoruz 0 0 Yorumla
Sickenddestroy Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Planlı olan hiç bir şey zevk vermez iş gibi yaparsın. Ansızın olmalı herşey :) 0 0 Yorumla
alone6 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Tutku şehvet adrenalin ve zevk istiyorsan tabikide doğaçlama 0 0 Yorumla
Hançukyan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Belli bir plan olmali sonradan her sey dogaclama olsa daha iyi olur akisina birakmak lazim 0 0 Yorumla
löçbgjklşi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl azdıysam :D çökerim kıza :D 0 2 Yorumla Dignity06 +1 yıl Heytt😀 Yorumla löçbgjklşi +1 yıl öyle ama :D freestayla takılrım ama işi bilirim ben bıraksam kız bırakmaz beni ;) Yorumla
EvcilÖküz Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Olgunlar ne yapsın peki? 😃 0 4 Yorumla Dignity06 +1 yıl Onlar istediğini yapsın😍 Yorumla EvcilÖküz +1 yıl Ama olgun seven sen, daha net bir şey belirtmelisin 😃 Yorumla Dignity06 +1 yıl Olguna hersey beleş😍 Yorumla EvcilÖküz +1 yıl Ne gibi her şey kız 😃😂Bak hevesim kabardi şimdiDeme böyle şeyler 😃😂😂 Yorumla
budamigelirbaşa Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl evdeki heaap carsiya hicbirzaman uymaz 😂 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. hapisten mi kaçıcaz, seks mi yapçaz?ne planı 0 3 Yorumla Dignity06 +1 yıl Hadi kaçalım😍 Yorumla erkeksihayvan +1 yıl haydaaa kız niye kaçıyoz sevişek ya.kız maykıl scorfiyild çıktı Yorumla Dignity06 +1 yıl Haha😀😀😍 Yorumla
Diazz Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Sen son zamanlardamı azdın yoksa hep böylemiydin? 0 11 Yorumla Dignity06 +1 yıl Devamlı böyleyim😀 Yorumla Diazz +1 yıl Hmm sakin ol o zaman 😄 Yorumla Dignity06 +1 yıl Tamam😀 Yorumla Diazz +1 yıl Takipçi kadıyoda olabilirsin Yorumla Diazz +1 yıl kasıyoda Yorumla Dignity06 +1 yıl Inan alakası yok Yorumla Diazz +1 yıl İnsan gibi cevap verdiğin için inandım 😇 Yorumla Dignity06 +1 yıl Teşekkürler😍 Yorumla Diazz +1 yıl Rica. Finansbankta çalıştığı için pişman olan senmiydiin Kdjsjdhsjs 😄 Yorumla Dignity06 +1 yıl Evet😊 Yorumla Diazz +1 yıl Yeterince Seksi bir banka değildi heralde ondan mutlu etmedi seni 😂😂 faizi falan iyi geçirir hani Seksi bankadır 😂😂😂😂😂 Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. doğaçlama olsun aniden gelişsin 0 1 Yorumla keremDNZ +1 yıl hem beni öpmeeee herkesi öpen kadın beni öpmesin Yorumla
Prens0661 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Doğaçlama her zaman aşkım... 0 2 Yorumla Dignity06 +1 yıl Kesinlikle aşkısı😘 Yorumla Prens0661 +1 yıl Ben ya ışte biliyorum herşeyi 😘😍😘😍😘 Daha ne bekliyoruz kız Aşkım... 😍😍😍 Yorumla
magicboxx Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl doğaçlama badozlama sınırsız 0 5 Yorumla magicboxx +1 yıl senın öyle bir şansın var mı Yorumla Dignity06 +1 yıl Yok Yorumla magicboxx +1 yıl kız oğlan kızssın ama cınsellıgıe cok meraklısın neden Yorumla Dignity06 +1 yıl Aynen Yorumla magicboxx +1 yıl cinselliğe merakın neden peki Yorumla
elderus Takip Et Yoda Yaş: 52 +1 yıl ikisinin olması gerektiği zamanlar vardır 0 2 Yorumla Dignity06 +1 yıl Tecrübeli erkek😍 Yorumla elderus +1 yıl hayal edemeyeceğin kadar çok inan Yorumla
00_leonidas_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl doğaçlama olmalı başkan... 0 5 Yorumla Dignity06 +1 yıl Oo kimler gelmiş 😊😊 Yorumla 00_leonidas_00 +1 yıl bayağıdır yoktum... seni görmek güzel.. nasılsın bakalım görüşmeyeli :) Yorumla Dignity06 +1 yıl Hersey yolunda 😊 sen nasılsın Yorumla 00_leonidas_00 +1 yıl gayet iyiyim :) seni görmek dahada güzel arkadaşım Yorumla Dignity06 +1 yıl Teşekkürler😊 Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bodoslama olmalı 😂😂 0 2 Yorumla Dignity06 +1 yıl Direk dalmalı😀 Yorumla refleks22 +1 yıl Evet, düşünmeye gerek yok. iyi değil mi Yorumla
Jack_Trendsetter Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl her ikisi de olur... olmalı diye bişey yok :D 0 0 Yorumla
KeyifliSaatler Takip Et Xper 7 Yaş: 110 +1 yıl mekana ve zamana göre her ikiside uygundur 0 0 Yorumla
desturuçek26 Takip Et Yoda Yaş: 56 +1 yıl her haliyle güzel tatlım :) 0 1 Yorumla Dignity06 +1 yıl Aynen öyle 😊 Yorumla
IspanaklıDondurma Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Beyler bir el atın ablaya 4 2 Yorumla Dignity06 +1 yıl Liseler açıldı mı Yorumla EvcilÖküz +1 yıl Laynnn 😃😂😂 Yorumla
oktay58 Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Ansızın olmalı daha zevkli olur 0 0 Yorumla
erku59 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. seks doğaçlama olur planlı seks olmaz 0 0 Yorumla
promet-heus Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Fantazi dünyan genişse doğaçlama candır 😁 0 0 Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. bir anda dalıcaksın. Senaryo mu yazcaz bide 0 0 Yorumla
Olasılıksız123456789 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl ikiside olur planlı daha iyi olur gşibi 0 0 Yorumla
takunya06 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 36% +1 yıl tabiki doğaçlama 0 17 Yorumla takunya06 +1 yıl tavuk horoz Tarzı nerde yakalarsa orda gömüşmek Yorumla takunya06 +1 yıl sen neden bu kadar merak ediyorsun yapmamışın hiç Yorumla Dignity06 +1 yıl Peki tamam sustum😊 Yorumla takunya06 +1 yıl kız sen Ankaranın neresindensin Yorumla Dignity06 +1 yıl Malatya 😊 Yorumla takunya06 +1 yıl valla mı 😘 Yorumla Dignity06 +1 yıl Valla😘 Yorumla takunya06 +1 yıl sen ne iş yapıosun kız Yorumla Dignity06 +1 yıl Ağır işsiz Yorumla takunya06 +1 yıl bana özelden mesaj atar mısın Yorumla takunya06 +1 yıl 🙌🙌 Yorumla takunya06 +1 yıl eyvallah canım benim kimseye yavsama ya da burda bir ilişki kurma gibi ergence düşüncem yok Yorumla Dignity06 +1 yıl 😊😊😊 Yorumla takunya06 +1 yıl 😏😏😏 çözdüm seni maykıl Yorumla Dignity06 +1 yıl Teşekkürler😊 Yorumla takunya06 +1 yıl şimdi ve sonrada seninle olan sohbetimiz son bulmuştur. yolunuz bahtınız açık olsun... Yorumla Dignity06 +1 yıl Sağol Allah razı olsun Yorumla
вдумчивый Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Anı yaşıyorum 3 1 Yorumla can3483 +1 yıl carpr diem desene bendensin Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı. anidenplanlı seks mi olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
doğaçlama diye bir olay yok. Önceden düşünülmüş detaylar zaten zevkli kılan
ikiside yerine gore etkilidir ama plansiz daha guzeldir
dogaclama planli seksmi olur p*rno filmmi ceviriyoruzki yonetmen gelip yoneticek :)
Bu ayrılık sana yaramadı 😊 şu zamana kadar planlı yapmadığım herşeyden büyük haz aldım ama
Seks genelde aniden oluyor tatlıya bizde seni öpüyoruz
Planlı olan hiç bir şey zevk vermez iş gibi yaparsın. Ansızın olmalı herşey :)
Tutku şehvet adrenalin ve zevk istiyorsan tabikide doğaçlama
Belli bir plan olmali sonradan her sey dogaclama olsa daha iyi olur akisina birakmak lazim
azdıysam :D çökerim kıza :D
Heytt😀
öyle ama :D freestayla takılrım ama işi bilirim ben bıraksam kız bırakmaz beni ;)
Olgunlar ne yapsın peki? 😃
Onlar istediğini yapsın😍
Ama olgun seven sen, daha net bir şey belirtmelisin 😃
Olguna hersey beleş😍
Ne gibi her şey kız 😃😂
Bak hevesim kabardi şimdi
Deme böyle şeyler 😃😂😂
Allah bildiği gibi yapsın
evdeki heaap carsiya hicbirzaman uymaz 😂
hapisten mi kaçıcaz, seks mi yapçaz?
ne planı
Hadi kaçalım😍
haydaaa kız niye kaçıyoz sevişek ya.
kız maykıl scorfiyild çıktı
Haha😀😀😍
Sen son zamanlardamı azdın yoksa hep böylemiydin?
Devamlı böyleyim😀
Hmm sakin ol o zaman 😄
Tamam😀
Takipçi kadıyoda olabilirsin
kasıyoda
Inan alakası yok
İnsan gibi cevap verdiğin için inandım 😇
Teşekkürler😍
Rica. Finansbankta çalıştığı için pişman olan senmiydiin Kdjsjdhsjs 😄
Evet😊
Yeterince Seksi bir banka değildi heralde ondan mutlu etmedi seni 😂😂 faizi falan iyi geçirir hani Seksi bankadır 😂😂😂😂😂
doğaçlama olsun aniden gelişsin
hem beni öpmeeee herkesi öpen kadın beni öpmesin
Tecrübesiziz diye ölelim mi?
Doğaçlama @Dignity06 :D
Doğaçlama her zaman aşkım...
Kesinlikle aşkısı😘
Ben ya ışte biliyorum herşeyi 😘😍😘😍😘
Daha ne bekliyoruz kız Aşkım... 😍😍😍
doğaçlama badozlama sınırsız
senın öyle bir şansın var mı
Yok
kız oğlan kızssın ama cınsellıgıe cok meraklısın neden
Aynen
cinselliğe merakın neden peki
Nizama uygun ve saati saatine olmalı
ikisinin olması gerektiği zamanlar vardır
Tecrübeli erkek😍
hayal edemeyeceğin kadar çok inan
doğaçlama olmalı başkan...
Oo kimler gelmiş 😊😊
bayağıdır yoktum... seni görmek güzel.. nasılsın bakalım görüşmeyeli :)
Hersey yolunda 😊 sen nasılsın
gayet iyiyim :) seni görmek dahada güzel arkadaşım
Teşekkürler😊
Bodoslama olmalı 😂😂
Direk dalmalı😀
Evet, düşünmeye gerek yok. iyi değil mi
Planlı zevkli olmaz.😆
akışına bıkakmalı
Abii hersey bir and olmali heyecan orda bssliyi
ikisi de yerine ve kiminle yaptığına göre değişir
bence doğaçlama olmalı
pozisyonlara bile önceden karar veriyoruz
Doğaçlama. Planlandığında heyecan duymuyorum.
Doğaçlama her zaman daha zevkli olur bence
her ikisi de olur... olmalı diye bişey yok :D
mekana ve zamana göre her ikiside uygundur
Farkmaz ya, olsun da sdfsdf
Kesinlikle dogaclama...
her haliyle güzel tatlım :)
Aynen öyle 😊
Beyler bir el atın ablaya
Liseler açıldı mı
Laynnn 😃😂😂
Duruma göre değişir:)
Plan da lazım doğaçlama da
Ansızın olmalı daha zevkli olur
Doğaçlama daha heycanlı ve zevkli oluyo😍😘
Doğaçlama daha heyecanlı oluyor.
Soruyu @soran dan kim olduğunu anladım. 😂😂
seks doğaçlama olur planlı seks olmaz
Fantazi dünyan genişse doğaçlama candır 😁
Planlamak daha iyi şunu kandırayımda dikeyim 😉
doğaçlama, ama bazen plan gerkiyor
Doğaçlama birden başlanmalı ☺️☺️
Sen bir evlensene bak kudurdun
bir anda dalıcaksın. Senaryo mu yazcaz bide
o işin planlısı sadece grupta olmalı bence 😏
ikiside olur planlı daha iyi olur gşibi
tabiki doğaçlama
tavuk horoz Tarzı nerde yakalarsa orda gömüşmek
sen neden bu kadar merak ediyorsun yapmamışın hiç
Peki tamam sustum😊
kız sen Ankaranın neresindensin
Malatya 😊
valla mı 😘
Valla😘
sen ne iş yapıosun kız
Ağır işsiz
bana özelden mesaj atar mısın
🙌🙌
eyvallah canım benim kimseye yavsama ya da burda bir ilişki kurma gibi ergence düşüncem yok
😊😊😊
😏😏😏 çözdüm seni maykıl
Teşekkürler😊
şimdi ve sonrada seninle olan sohbetimiz son bulmuştur. yolunuz bahtınız açık olsun...
Sağol Allah razı olsun
habersiz olamlı ki tadı cıksın :)
senin istegine bağlı. hadi dersen plansız olur
Doğaçlama olmalı bence..
sek ihtiyaç anın hasıl olan bir zevktir aşkıtom
Anı yaşıyorum
carpr diem desene bendensin
aniden
planlı seks mi olur
Her zaman dogaclama😊