Tecrübeliler yorum yapsın
Seviyorum sizi😍
öpüldünüz aşklarım😘
Seviyorum sizi😍
öpüldünüz aşklarım😘
Seks planlı olmaktan ziyade doğaçlama olmalı ki doyum noktasına düşünceler ile değil zevkler ile ulaşılsın.. Her şeyden önce bir erkek kadından iğrenme ve tiksinme ögeleri ile uzak ve soğuk kalmasın.. Kendini kadının zevk isteklerine uydurmalı ve kadının zevk düzeyine uymalıdır.. Yoksa sadece bir cinsel birleşme olarak kalır.
Senin durumun hiç iyi değil
Niye kız
Planlı olunca aldığın hediyenin ne olduğunu bilmek gibi, heyecansız
Sendromsuz pazartesi değil anlaşılan.
Teşekkür dig.
Cevap
147Cevap
Spontene gelişen tutku ile başlayan seks en guzelidir..
Plan cok ayrı bir olay.. her yiğidin harcı değildir.
Duyguyu ve tutkuyu kaçıracak eksik ya da fazla ayrıntılar kadına kendisini bir et parçası gibi hissettirir..
Kadına özel hissettirip adrenalin ve serotonin salgıtan erkekler olarak epey azaldık ;)
sexsin nasıl planı olucak düşünsene karı koca bir kağıt üstünde aşkım sana 45 derece açıyla 2 mil hızla giricem her salı gecesi işte sende 10 desibel şiddetinde bağırıcaksın cuma geceleri 90 derece açıyla 10 km hızla giricem bune la böyle sexsin planı günü olmaz can istedikce yapılır =P
Planlı seks eskort ya da jigolo ile olur. Gerçek seks plansız olmalı, hiç aklında yokken bile bir anda kendini sevişirken bulmalısın. Küçücük bir bakışma, ardından masum bir öpücük şehvetle sürdürüldüğünde unutulmayacak bir cinsel birleşmeye geçiş yapmalı.
Seks, duyguların, sevgilerin, aşkların bedene yansıması gibi; sanat gibi düşünmelisiniz. Seks, ihtiyaç olarak düşünülmemeli. Tam tersine keyif almalı ve de plansız olmalı. Doğaçlama olmalı ki keyif alınsın. Aşkı , sevgiyi, sahiplenmeyi hissetsin.
Hiç yaşamadım ama hep içgüdüsel olmasını desteklerim. Duygularla hareket edilmeli. Bu noktada aslında gerçek duygular bana göre dışı vurulmaya başlar. Kadının erkeğe, erkeğin kadına davranışı çok önemli.
her iki tarafı memnun ettigi sürece planlı plansız dogaclama edepli edepsiz farketmez. araya karısık bile gider yeterki taraflar mutlu olsun. gerisi icin MASTERCARD yeter :-) gerci bunada yetebilir. heheheh
planlı olduğunda hep bir arıza çıkıyor. ve acabalar ile konsantre olamıyorsun. ama doğaçlama da zamanı ve durumu en iyi kullanabilmek adına en iyi performansını sergiliyorsun. inan bana en güzeli doğaçlama.
spontane gelismesi her zaman daha zevkli diger turlu planlayarak randevulasarak pekde heycanli olmuyor biriken duygularin birden patlamasi tercihimdir her zaman
Bence istediğin kişiyle yaptıktan sonra planlı olup olmamasının hiç bir anlamı yoktur. Ancak planlı olmanın avantajı temiz olmak olur ;-)
Sorunun üzerinde şimdi yazıyo bir açıyorum 165 kişi yorum yapmış olum cinselliğe özel trol mü yapıyonuz laynn...
peki :)
Ya bu ks nin üyeleri beni öldürüyor görende her gün seks yapıyor sanar ne planı ne dogaclamasi çoğu kişi bulamıyor bulanda olsunda nasıl olursa olsun diyor sen plan diyon proje diyon 😂😂😂😂😂
Kesinlikle doğaçlama. Ne o öyle sipariş verir gibi. Yatak Odasına karşıtlığım bu yüzden işte :)))
Ikisininde yeri ayri. Bazen gelisine 90+1 rovasta gibi. Bazen uzerine yuzyillardir calismis bir tasaeim harikasi gibi
Planlı şeyleri sevmem doğaçlama da bir şeyi daha önceden planlayıp ona göre davranmaktır akışına bırakmalı ve canın ne zaman ne isrediyse onu yapmalı dersen ok ben işte ondan seviyorum 😎
Planlı seks olmaz.
Olursa da sıkıcı olur, zevkli olmaz.
Akışına bırak, doğaçlama olsun. ;)
planlı olmaz kendiliğinden gelişmeli. yer zaman önemi yok nerde denk geldiyse olmalı
Planlı olmasın işler planlandığı gibi gitmezse partnerler arası bile bozulabilir. Doğaçlama iyidir. Aniden.
kesinlikle doğaçlama olunca daha çok haz aldığım bir gerçek
doğaçlama our elbet ama bazen fantazıler ya da oyuncaklar ışın ıçıne gırıyorsa o zaman planlı olmakta fayda var
Ikiside ise yarar baby 😚
Planlayipta o gune kendini hazirlamakta iştahlandirir insani aniden baslamakta istahlandirir baby 😚 kisacasi iştah varsa sexse her türlü gideri olur 😉
Doğaçlama olması ilişkiye biraz daha fazla heyecan katar. Bence doğaçlama olması daha güzel.
Seks olsun planı da olur doğaçlamasıda. Yeter ki ten uyuşsun
Doğaçlama daha güzel ama bazı zamanlar renk katmak için önceden hazırlık yapılabilir
Tecrübelerim ile, planlı olarak başlayıp doğaçlama ilişkiye girilmeli.
tecrübe heryerde işe yarar ben bunu öğrendim ama iki taraf içinde geçerli
Önceden plan proje altyapı çalışmaları malzeme alımı falan tedarikli olmak lazim:)
Kişiye göre değişir detaycı ve hijyene önem veren biri isen önce duş alınır dış fırçalanır ama rahat biri isen aniden gelişebilir
planlı seks dediğin parayla gidip yapmaktan farklı değil doğal gelişecek hiç hesapta yokken olmadık yerde canın çekecek
plan
proje
imar izni şart yoksa iskan vermiyorlar
Tecrübesizim ama yinede yorum yapacam bence doğaçlama
Futbol oynamiyoruz robotda olmadigimiza gore p*rno filmde cekmiyorsak eger dogaclama hisesetmek tutku en ideali ;)
ikisi de guzel, ama farkli bir ortamda aniden gozune bakip konusmadan anlasirsin ya... iste o zaman en guzeli ;)
Binami yapiyorsunda planli olacaksin plan oldugunda sonuc odakli olursun plan bozulur seks olmaz tabiri caizse doldur bosalt olur
Nasil oldugundan cok kimle oldugu onemlidir tofitam
;Bence doğaçlama olmalı.. o zaman çok mükammel oluyor.
planlı olmalı bence doğaçlama da bırının tatmın olamama sorunu olabılır
Planlı sevişme mi olur yahuuu?
Aklım almadı hanımla randevulaşcaz mı yani sevişmek için?
bir kere planlı programlı krokili yapalım dedik ama gülmekten sevişemedik bile o kadar komik bişey ortaya çıkmıştı :D
8 kıza karşılık 119 erkeğin cevapladığı şu soru tüyler ürpertici...
doğaçlama her zaman daha güzeldir. amma velakin bazen planlıyada mecbur kalıınır. ben de seni öptüm :)
herzaman planlı olmadığı gibi herzaman doğaçlamada olamaz
en iyisi bşiz ona yarı planlı yarı doğaçlama diyelim :)
doğaçlama ve içten geldiği gibi olmalı bence. aksi takdir de çokta bişey hissedilir gibi gelmiyor.
Tv izlerken parmaklar çalışmaya başlayabilir hiç belli olmaz
Anlık olmalı daha heyecanlı olur, planlı olan sıradan olur
İsteğin geldiği anda olmalı, yer ve zaman farkı olmadan.
dogaclamali olmali akisina birakmali kesinlikle planli sexmi olur zevk alamazsin
planlı yapılan hiçbir seks doğal gelişen kadar zevkli olmuyor malesef :P
Planlı daha güzel.
önceden konuşulursa kim ne yapacağını daha iyi bilir 😁
doğaçlama yapılmalı çünkü seks iş değil zevktir dinlenmedir coşkudur. planı olmaz moda giremezsin.
O bu değilde siz neden bu kadar çok sexsoloji sorular soruyorsunuz ben onu öğrenmek istiyorum?
Sizin hep sormanız iyi , cvp istiyorum bnde 1 kez
Bakarsınız sanırım
Eminim evlenince düzelir :)
planlı tadı olmaz her an heryerde olanı daha zevklidir
Karşı tarafın niyeti varsa her türlü olur bize isteksizler denk geliyor napalım
Planlı olursa zevkli olmaz ki ne o cafede buluşma günü saati ayarlar gibi
Seni fena halde deli edecem şeklinde planlı olabilir ama en güzeli spontane gelişendir..
doğaclama olsun tabikide. tecrübe sart tabiki bir kadın oralın analın 69 un ne olduğunu bilmeli
Erkek genelde plan yapar ama tutmaz bayan da ışık varsa ve istiyorsa kaçınılmaz son 😬
bence doğaçlama olmalı aniden sessiz bir şekilde yaklaşılıp öyle başlamalı
Doğaçlama olmalı bence o an içinden geçenler uygulanmalı plan proje boş iş 😂
bence doğaçlama olmalı zaman mekan onemli olmamalı boyle daa heyecanlı olur. planlı herzaman oluyor
En İyi Cevaplar