Aşkın Tanrı ve Tanrıçası diyor ki; -Sevişmek sanatsal bir faaliyettir, seviştiğin beden bir sanat eseridir. Usta bir heykeltraşın elinden çıkmış kusursuz bir beden ve kusursuz bir kültürel -kafa- içinde sana gelip gitmektedir. Bildiklerini kasıklarından taa kafana akıtırken ruhun fısıldar; "Sen benimle seviştiğinde aslında bu bedenin ruhuyla sevişiyordun, senin ruhun bu." işte o an inlersin büyük zevkle. Bundan dolayı bir ruhla sevişmek bir bedenden daha iyidir... Bunu anlamak her insanın harcı değil. Bence eğer gerçekten ruha dokunmak istersen bedeni görmezsin. Sevişmede bir kendini tanıma gibidir, ruh kendiyle sevişerek kendine uygun bedeni bulur. Ruhun sevişmenin asıl kutsallığının ne olduğunu anlaması bedeni bulmadan önce ikiye ayrıldığı yani -kendiyle- sevişme dediğimiz diğer yarısını şimdiki insanların dediğini dersek "ruh eşini" bulmasıyla asıl kutsallığa ulaşacaktır. Ruhuyla sevişebildiğine aşık olur beden. Aslında aşk; "Birbirleriyle sevişen iki insanın aslında ruhlarının sevişebiliyor olmasıdır."
*Daha delirecek öğrenecek çok şey var. Hep birlikte...
Siz siz olun ruhunuzla sevişebilen kişileri sevin.
seviştiğim an kızla sıpsıkı sarılıp kız benim göğüsleri karnımı omuzları her yerimi sıkıp ısırıp mıncıkladığında o an kızı içimde kalbimde ruhumda hissediyorum kız o an sanki içime bedenime giriyor acayip güzel birşey bu anı saatlerce yaşamak isterdim
öyle olmazsa zaten sevişmek masaj yapmak gibi birşey olur 2 dk da boşalır bitiririz ama sevişmek için zaten ruh yürek sevgi istek lazım gerekli olan şeylerin varsa hayatta sevişmek kadar zevkli birşey yok
İnsanların genelinde yemez bu, Çünkü özellikle bizim toplumda sevişmek penisin vajinaya girmesidir ve erkek için övünç kaynağıdır. Sevişmek ruh ile olur desem mesela bir ortamda "o değil de ben şu kadar kişiyle birlikte oldum", " geçen eve bir kız attım.." gibi muhabbetlere döner. Kafa bu çünkü
Hani başka bir kategoride anlatsan diyecem tamam da gelde bunu cinsellikte paylaş millet nefes alsın yeter dio sen ruhların sevişmesi dion burda bulamadığını ruhta nasıl bulacak hele bana bir söle 😂😂😂😂
Hiçbir kadın bedeni ile sevişmez kadın hep ruhu ile sevişir... ama karşısındakinin o ruhu hak etmesini ister , işte bu yüzden kadın erkek kadar kolay girmez yatağa...
En İyi Cevaplar