+1 yılMaide suresi 6
Ey iman edenler! Namaz kılmaya kalktığınız zaman yüzlerinizi, dirseklerinize kadar kollarınızı, başlarınızı mesh edip, topuklara kadar ayaklarınızı yıkayınız. Eğer cünüp iseniz boy abdesti alınız. Hasta yahut yolculuk halinde bulunursanız veya biriniz tuvaletten gelirse, ya da kadınlara dokunmuşsanız /cinsi birleşme yapmışsanız ve bu hallerde su bulamamışsanız, temiz toprakla teyemmüm ediniz de yüzünüzü ve dirseklere kadar ellerinizi onunla mesh ediniz. Allah size herhangi bir güçlük çıkarmak istemez; fakat sizi tertemiz kılmak ve size ihsan ettiği nimetini tamamlamak ister; umulur ki şükredersiniz.15 Yorumla
Soran+1 yılCunup hal karı koca yakinlasmasi sonrası olmuyor mu
Soran+1 yılBen Cunup degilimki kardes bir yanlışlık var
- +1 yıl
Kardeşim abdest namaz kılmak için gerekli olan temizlik , gusül de namaz kılmak için gerekli olan bir temizlik. Yani apaçık mastırın dibine vurmuşsun bütün vücüdunu yıkaman gerekiyor duş almak eğlenceli birşey niye üşeniyorsun sıcacık suyla yıkanacaksın saçlarını tarayacaksın.
Soran+1 yılSaçlar uzun ve hastayim ondan:( ancak şimdi alabildim namazlari kazaladim günaha girdimmiki
- +1 yıl
Benimde zamanında uzun saçlarım vardı ama yakında yine uzatacağım neyse kardeş harama bakmadıysan haram işitmediysen günah diyemem. Namazın kazası diye birşey de yok haberin olsn.
En İyi Cevaplar
Sen karistirmissin olaylari o cunup dedigin bir tek iliskide olmaz mastta da olunuyor yani almak zorundasin malesef ama sirf sen dedin diye yeter dixem :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim:( aldım sonunda
Gizli Üye(30-35)+1 yılMast. yapinca boy abdesti gerekiyor. İslam dini sadece fizikle alakalı değil ruh da temizlenmeli der. Mast yapıp boşalınca ruhun temizlenmeli. O sebepten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgusulün şart olduğunu bilmiyosun namaz kılma o zaman kimbilir kaç namaz boşa kıldında günaha girdin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben Cunup hali ilişki zannediyodum:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
O zaman sana duymak istediğin hata duymak istediğin cevaptanda daha mutlu olucağın cevabı açıklıyorummmmmmm normal abdestte gerekmiyorrrrr şimdi bana vahi geldi bu soruyu soran bayana böyle de dedi bende üstüme düşen görevi yerine getirmiş oluyorum sen bir mast daha yap istersen sana herşey serbest
01 Yorumla- +1 yıl
Sen lez idin dimi yanlış mı hatırlıyorum
bunun tek sebebi senin boşalamaman. masturbasyon yapıyorsun ancak g noktalarını tam bilmediğinden sadece sulanıyorsun ve tam doyma hissini yaşamamıyorsun o yüzden aşırı isteklisin.. sende cok ıslanma oluyor bosalma olmuyodur kesin. onun için her an aklına gelebiilr. gel sana g noktalarını ve püff noktalarını anlatayım kurtul bundan istediğin zaman boşal.. bunlar cok ince bilgiler.
00 Yorumla
+1 yılnormal namaz abdesti alırsan kabul olmaz ki cünupluğunun gitmesi için gusül alman lazım hasta hasta mast yapmaya üşenmedin de banyo yapmaya mı üşeniyorsun
20 Yorumla
+1 yılHay siz muslumanlar komiksiniz az dininizin gerekliliklerini bilin
218 Yorumla- +1 yıl
Ergenliğini bitiren ateist oluyor
- +1 yıl
Ya he he @takein2702
- +1 yıl
@takein2702 ergenliği bitiremeyen müslüman kalıyor zaten, şu fantastik dünyadan bir çıkın artık :D yok yasak elmalar, melekler şeytanlar cinler periler büyüler filan
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu arada benim dinimde büyü diye bisey yok biraz araştır ondan sonra ateist ol bol bol karı skecem diye ateist olma
- +1 yıl
@takein2702 hemen de çirkinleşirmiş :D çok tatlısın , neyse büyü derken senin aklına gelen domuz yağı büyüsünden filan bahsetmemiştim aslında.. yok ayı ikiye bölmeler.. asayı yılana dönüştürmeler felan :D ayrıca çok karı sevmek isteseydim müslüman olup biran önce şehitlik mertebesine ulaşmaya çalışır çatır çatır huri sevmek isterdim kardeşim saol sizin kadar sapık değilim
- +1 yıl
@lsclsc bu arkadas olayi cok yanlis anlamis ateistelere gokten vajina zembille dusuyor zannediyor😄
- +1 yıl
Aynen bunlar muslumanligi cinsel hayattan yoksunluk saniyolar gunah degil deseler hepsi bozdurup ayin yapacak neyseki muslumanlar da iyi ki boyle durumlara maruz kalmiyoruz yoksa bas edemezdik cinsel yolla bulasan hastaliklarla😄
- +1 yıl
Herseyleri cinsellik uzerine kurulu yasarken de olurkunde 😂😂
- +1 yıl
Sizinle yüz yüze tartışsam altınıza sıçp kelimei sahadet getirirsiniz de bu iyiliği size yapmayacagim cahil herifler biraz araştırma yapıp karşıma ateis diye çıksanız eyvallah derim de bu cahillik nereye... Neyse öldükten sonra herşey bitti derken bitmemişse o zaman görürüz gtünüzü hadi yaylanin şimdi
- +1 yıl
@takein2702 hep altımıza sıçan taraf biz oluruz zaten :D çünkü siz müslümanlar hep çok sertsiniz dimi çok güçlüsünüz :D öptüm bebeğim ben de.. sizin gibi naif müslüman erkeklerini görünce skim kalkıyor kendimi tutamıyorum daha fazla konuşmayalım bence de :D hatt kendine iyi bak
- +1 yıl
@lcslcs ahahaha bu kadar cahil kesim olmaz ki sırf dinin emirlerine uymamak için ateist olmuş köpek gözünü kan bürümüş ne desen anlamaz zaten bende daha fazla dini sana anlatıp bu iyiliği ypmicam öldükten sonraki hayatinda sana başarılar pislik anneni kaybettigin zaman onun yok olduğunu kabul edemeyip müslüman olma sonra seni cahil pislik :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer gerçekten hastaysan ve banyo yapacak halde değilsen ya da şu an banyo yapmak seni daha fazla hasta edecekse kesinlikle ertele boy abdestini.
Namaza gelecek olursak, kaza edersin, daha sonra kılarsın.00 Yorumla
+1 yılsaçmalıyormusun acaba bilmiyormusun namaz kılan biri bu soruyu sormaya utanır cahilmisin bence sen trolsün namaz kıl ya da kılma mast yaptınsa orgazm oldunsa her türlü boy abdesti alınır
00 Yorumla
+1 yılzaten bugün cuma olduğu için bile almalisin, sünnet sonuçta. ama mast yapmışsın mecburi olarak almak zorundasın. iki ezan arasını da geçirme.
07 Yorumla- +1 yıl
(Arkadaslar Cunup cinsl ilişki demek ya hayret bişey ben ilişki yasamadim boy abdesti gerekmiyorki ) madem biliyorsun neden danisiyorsun. cahil cahil konusma, cahil.
Soran+1 yıl:( napcam
- +1 yıl
ne kadar rahatsiniz ya, isinize geleni biliyorsunuz isinize gelmeyeni bilmiyorsunuz ne iş?
Soran+1 yılNe alaka fatih efendi.. bilmemek ayıp mi karistirmisim
- +1 yıl
ogrenmemek ayip, bilmemekten ziyade işin ciddiyetinden haberin yok. umursamaz bir halin var.
Soran+1 yılYa ben Cunup mu oluyorum hala anlayamadim:( Cunup değilim be kardeşim ya
- +1 yıl
tamam bacım senin eşşeğin gancık olsun.
Cinsellik konusunda 553 cevap paylaştı. İyi oku ve iyi anla bence insan rüyasında bile hallense eli değmeden birine girmeden yine gusül abdesti alması gerekirken sen önce okşa bir güzel boşal sonrada sadece abdest alsam olurmu dalgamı geçiyorsun yoksa gerçektende bilmiyormusun anlayamadım
10 YorumlaBaşkasıyla ya da kendi başına.. Seksi yaşadıysan gusül abdesti alacaksın. Birde ateistlere laf ediyorsunuz ama daha dininizin şartlarından haberiniz yok
06 Yorumla
Soran+1 yılYav seksi nasıl kendi başıma yasiyim
Soran+1 yılÇok sağol. .. erkeklerin banyo işi kolay biz on saat saç ile ugrasiyoruz bide..
Soran+1 yılSonunda aldım bu saatte:D
Doğarken cenabet doğmuşsun istediğin kadar abdest al tutmaz abdestin😂😂😂😂😎😎😎
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki arkadaşlar ben bişey sorucam? Bende Mast yaptım ama abdest alamadan adet oldum şimdi abdest almalı mıyım yoksa zaten adetliyim adetim bitince mi almalıyım sonuçta adetli abdest alınmaz ki?
114 Yorumla- +1 yıl
Sık sık yapıyosun dimi kıytı köşede seni yaramaz 😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@whokilledalex ya sen onu analiz ediceğine cevap versene 😂
- +1 yıl
Şu an aklımda merak ettiğim sorular var onların cevabınu bulmaya çalışıyorum 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@acexx onu zaten yapıyorum canım
- +1 yıl
Seni merak ettim daha önce konuştuk mu biz
Cevap sahibi+1 yıl@whokilledalex hayır
- +1 yıl
Gif göndermedim mi ben sana 😉😉😉😉
Cevap sahibi+1 yıl@whokilledalex hayır göndermedin
Cevap sahibi+1 yıl@acexx yok adetliyken mast için alınır mı diye sordum bitince adetim zaten 2-3 kez alıyorum içim rahat etsin diye
- +1 yıl
Aşırı tahrik edici cinsel içerikli bir gif göndermemi ister misin mast yapmanı tetikler 😄😄😄
- +1 yıl
İnsanın içine gidikliyor baktıkça 😄😄
- +1 yıl
😄ppppp
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer yaptıysan mast boy abdesti almak zorundasın namaz kılmak için
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki de her mast yaptıktan sonra gusül abdesti gerekiyor!
01 Yorumla- +1 yıl
Allah kabul etsin
Meni, cinsel ilişki veya mastürbasyon sonunda haz ve heyecanla gelen yapışkan sıvıdır. Erkek menisine sperm denir. Kadından gelen meni sarımtıraktır meni gelirse boy abdest gerekr.
00 Yorumlaİlahiyat profesörü yok burda ama bildiğim kadarıyla mecburi alman gerekir
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boy abdesti yeter de sen bu boy abdestinde bütün vücudunda toplu iğne başı kadar kuru yer kalmayacak sözünü pek duymadın sanırım
00 Yorumlamast yaparken düşünmüyosun gusül almak zor geliyo ne tuhafsınız ya valla ayıp
12 Yorumla
Soran+1 yılNapayim bu da bir ihtiyac
+1 yılyetmez tözve öyle dolaşmak bile günah madem hastasın niye yaptın onu yapacak takatın varsa abdestte alacaksın
00 YorumlaŞehvetle vücudundan bir sıvı çıktıysa eğer, almak zorundasın.
11 Yorumlanamaz kılarken ne içiyorsun da bunu soruyorsun kızım sen
00 YorumlaCinsellik konusunda 960 cevap paylaştı. ablam dinden bahsediyorsun masttan sonra gusül almsam olurmu diyon
00 Yorumlacünup cinsel ilişki demek değil. evet gerekir de bırakın bu işler ne namazı ne niyazı mk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHasta hasta mast yapabilmişsin ama. Gusülde alabilirsin o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmast hasta değilsin ama :D git paşa paşa al abdestini
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloha o kadar saat cnup mu gezdin
Soran+1 yılYav Cunup diyip durmayın ya ocu muyum ben:/ başka yerden daha pis şeyler cikiyor
Cevap sahibi+1 yılkızım sen masturbasyon yapmadınmı , cünüpsün işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeralde sende benim gibisin yaptıkça yapasım geliyor ve zevk suyu sürekli var bende alamıyorum alsam yine dayanamıcam biliyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapmaya ve bosalmaya devam edicez bu ihtiyaç için yani napalım
Cevap sahibi+1 yılO zaman ben bir postaya daha başlar
Cevap sahibi+1 yılGerekiyor ben aldım yine yaptım yine cenabet oldum ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılakan sıvıya bakmak lazım sende cuma cuma ne mastı yapıyorsun ergen kezban
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerek yok boşver takıl ama inancın varsa abdest almanız gerekiyor
00 YorumlaKedi gibi tüm vücudunu yala. Belki oda geçer.
22 Yorumla- +1 yıl
Bayıldım bu yoruma 😂
Tabiki almak zorundasin -,-
07 Yorumla
Soran+1 yılCunupken gerekli degilmi o
- +1 yıl
Soran+1 yıl@kacinkurasiii ya ben Cunup demek erkekle ilişki demek doye biliyordum
- +1 yıl
Soran+1 yıl@kacinkurasiii ya başka yolu var mıdır dedim çok kötüyüm cidden banyo yapsam daha kötü olacagim
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılCenabet namaz mı kılınır Allah aşkına?
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ama bir erkek le yakinlasmadim sonuçta yav sadece yikamak yeterli olmaz mi
Cevap sahibi+1 yılOlmaz, gusül şart
+1 yılTabiki alacaksın üsenme
10 Yorumla
+1 yılgusul abdesti almalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok kötüyüm Güsul alamam:(
- +1 yıl
abdestsiz gezme bence birde mübarek cuma günü :D
hayır benim bildiğim boy abdesti gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGusül gerekli abdest olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılCunup degilimki ama ilişki yasamadim
Cevap sahibi+1 yılSonuçta orgazm oldun gusül gerekir istersen aç bak internetten.
Cevap sahibi+1 yılGuslü gerektiren haller yaz görürsün mastürbasyonun olduğunu hatta istimna diye geçer mastürbasyon.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOrgazm yaşadıysan boy abdesti alman gerekiyor.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende ciddi ciddi yazıyorum, sen sürekli mi malsın? Yoksa hobi olarak mı malsın?
Cinsellik konusunda 621 cevap paylaştı. Almalısın. Sonuçta oda bir boşalma...
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesin gusül alman gererekli.10 dakikada alırsın.
00 Yorumla Cinsellik konusunda 375 cevap paylaştı. evetttttttttttttttttttt
00 YorumlaVajına ıcıne parmak dahı gırse cunup olursun
00 Yorumla
+1 yılboy abdes ti almali sin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur mu hiç gusülsüz tabiki gerekir boy
10 YorumlaMastürbasyon yapıp boşaldıysan alman şart tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette..
inanışımız bu gerektiriyor...00 Yorumla
+1 yılTabikide alman gerekiyor. Ama cuma bitti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGusul abdesti alman lazım yoksa olmaz...
00 YorumlaGusul şart
01 Yorumla
Soran+1 yılCunupken şart degilmiydi
:-D :-D :-D :-D :-D ya biri şunu durdursun yaaaaa
00 Yorumla
+1 yılya delimisin bizim dememize göre olsa ohoooo
00 Yorumla
+1 yılYikanman vede Boy abdesi almalisin
00 Yorumla
+1 yılgusul almalısın başka yolu yok bunun
00 Yorumla
+1 yılAlmalısın Tabii Ki Cunup Mu Gezeceksn