Sevgili site sakinleri, dini bütün kardeşlerim, dinle alakalı olmayanlar bu soruya hiç bulaşmasınlar. Tartışma yaratarak, milletin huzurunu bozmaya kimse kalkışmasın.. Dini bütün kardeşlerim de dinle alakası olmayanları uzaktan tahrik ederek onların kendilerine saldırmasını meşrulaştırmasınlar.. Siz dinle alakadar olmayan kardeşlerimiz de tahriklere uyup kavga çıkarmayın..
link
Okuyunuz..
Ey cemaat-i müslim, ey site sakinleri, şimdi size şunları sormak istiyorum,
1) Benim gördüğüm bu rüya ne anlam taşır.?
2) Ben şimdi rüyada cinsel ilişkiye girip boşaldığım için gusül abdest almam gerekir mi.?
3) Gusül abdest alıp orucuma devam etmeli miyim ?
4) Rüyamda boşaldığım için, orucum bozuldu mu, bozulmuş ise yerine kaç gün tutmam gerekir.?
5) Vaginama giren çıkan hiçbir şey olmadığına göre boy abtesti almasam olmaz mı?
Şimdi bu soruları içinizde en dini bütün olanlar yanıtlasın ki, ben de doğruları öğreneyim.. Şurda alt tarafı bi’ rüya gördük.. Kimsenin tavuğuna horuzuna da kışt demedik yani.. Olsa olsa, şurada rüyayı anlatırken bazı abazanlar azıp da hallenme durumuna girenler olmuştur.. Sizleri de günaha sokmuş isek abazan kardeşlerim.. Kusura bakmayın günahlarınızın bir kısmını bana verebilirsiniz..
link
Okuyunuz..
Ey cemaat-i müslim, ey site sakinleri, şimdi size şunları sormak istiyorum,
1) Benim gördüğüm bu rüya ne anlam taşır.?
2) Ben şimdi rüyada cinsel ilişkiye girip boşaldığım için gusül abdest almam gerekir mi.?
3) Gusül abdest alıp orucuma devam etmeli miyim ?
4) Rüyamda boşaldığım için, orucum bozuldu mu, bozulmuş ise yerine kaç gün tutmam gerekir.?
5) Vaginama giren çıkan hiçbir şey olmadığına göre boy abtesti almasam olmaz mı?
Şimdi bu soruları içinizde en dini bütün olanlar yanıtlasın ki, ben de doğruları öğreneyim.. Şurda alt tarafı bi’ rüya gördük.. Kimsenin tavuğuna horuzuna da kışt demedik yani.. Olsa olsa, şurada rüyayı anlatırken bazı abazanlar azıp da hallenme durumuna girenler olmuştur.. Sizleri de günaha sokmuş isek abazan kardeşlerim.. Kusura bakmayın günahlarınızın bir kısmını bana verebilirsiniz..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer