Bir dönem Survivor'da boy gösteren, yarışmadan elendikten sonra skandalları ile zaman zaman magazin bültenlerinde boy gösteren Didem Ceran, bugün kolay kolay hafızalardan silinmeyecek yeni bir skandala daha imzasını attı.

Kızlar bugün sizler için vajina beyazlatma işlemi denedim. ( cok ihtiyacım olmasa da:))) malum biliyorsunuz; özellikle sir ağda kullananlarda, zamanla bir kararma meydana geliyor... ben bu yüzden tüm kızlara epilasyon tavsiye ediyorum.. ve diyelim kararma oldu, korkmayın bununda çaresini özellikle bulmuşlar. Ama heryer istenilen sonucu veremez bu yüzden seçtiğiniz doktor cok önemli. Benim deneyerek bulduğum en iyi klinik @davincimnisantasi ve Türkiye'nin en başarılı ve tabiki yakışıklı doktoru @drtamergultekin .. tabiki de vajinamı en yakışıklı doktora teslim ederim . Çünkü ben en iyileri hakederim :)))Didem Ceran (@didemceranofficial) tarafından paylaşılan bir video (1 Kas 2016, 10:20 PDT)https://alkislarlayasiyorum.com/m/content/325563/vajina-beyazlatma-islemini-instagramda-paylasmak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer