Çıktığım çocukla yaklaşık 3 4 haftadır beraberiz bugün evine gittim tek yaşıyor. İyi birisi seviyorum asigim hatta çok. O da beni seviyor bundan şüphem yoktu hissettiriyor da. 1,5 2 saat koltukta biz baya sevistik hatta sürterek bir şeyler yaşadık ama kıyafetli en güzel en mutlu olduğum zamandı ilk defa böyle bir şey yapıyorduk. Sonra bu telefonunu duvara monteli prize takmis şarj ediyor normal bir şekilde alarmı çaldı bunun onu kapatmaya kalktı sonra telefonu arkasına çevirip (arka kamerası bizim olduğumuz, yeri çekecek sekilde) koydu ve içeri gitti. ben canım değilim anladım kalktım baktığımda 2 saniye olmuştu video hemen kapattım ve 2 saat boyunca sadece kızdım agladim nasil yaparsın bunu dedim çöp kovasına falan her şeyine baktım hiç bir şey bırakmadım bana ilk tepkisi yakalandık oldu sonra üzüldü o da pişman oldu bence kendim için yaptım falan dedi kimseye göstermem dedi bunu söylerken gözlerine baktım sadece bilmiyorum benim güvenim sarsıldı ve çok üzüldüm. sonra telefonunu aldım bundan sonra dikkatli olucam benle anı biriktirmek istiyorsan normal fotolar çek dedim ki onu da yaptık güzel tatlı fotolar çektik. Sizce neden bunu yapmak istedi ben onu bu kadar seviyorken neden bu kadar üzdü beni, şimdi ister istemez hep o anı düşünücem...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
3 4 haftadır yabi 1 aydır birlikte olduğun kişinin evine gidicek kadar güveniyorsun sevişiyorsun ve adam g0venilmez olduğunu göstermiş daha onunla birlikte olmazsın sanırım
Seni seviyorsa ve bişeyler yaşıyorsanız beden videoya alsınki. zaten senle gerçeğini yaşıyo. başkasına göstereceği kesin
Ben de öyle düşündüm ama eline öyle bir koz vermedim, sonra normal video çekti karnıma uzanip öyle video çekti sonra fotolar falan bunlar normal ama anlattığım şekil bir video kesinlikle canım değilim...
slk*
Elinde olması önemli değil sana öyle davranması umrunda değil mi
Evet
Valla ne diyim. seni sevmiyo cinsellik için beraber ve fırsatını bulsa başkasına gösterecek devam et sen
Sildim hiç bir sey kalmadı video da 2 saniyecikti bir şey vermedim onun eline bizzat baktım bundan sonra da dikkat edicem
Ya video yok anladık ama adamın düşüncesi kötü diyorum anlamıyor musun
Ben o düşünceyi ona yediririm merak etme
arkadaşlarına izletir sonra ayrılınca şantaj yapar internete yayar seni sevmediği o kadar bellki <3 sadece bir obje
Çocukça bir hareket yapmış. Bir daha görüşmesen sonuna kadar haklısın.
Neden neden halen ağlıyorum lütfen bir şey söyleyin aklım almıyor halen o kadar güzel vakit geçirdik neden bu olmasaydı olmaz miydi
Ya bazı mallar böyle şeyler hava atmaya çalışır işte. Kendini üzdüğüne değmez.. çok kötü durum ama haklısın
Ayril kardesim. Adam diyede koluna takip gezdirme. Abaza belli ki , iki gune santas tehdit, baskalariyla paylasma vs olur yol yakinken yol ver hemen.
Akıllı kızsın vesselam. Ne yapacak? Editleyip internete koyacak. Ve arkadaşlarına izlettirecek bak nasıl erkeğim ben diye. 👍
Ayrıl kanka şantaj yapmak içindi büyük ihtimalle
Seni s**** şantaj yapacak... Bak o zaman neler olacak
Belki Turkifsa falan düşersin ayrılınca. Who knows?
Biz sevdiğimizin gözlerine bakmaya kıyamazken, millet neler yapıyor awk
Sonra sen yokken izleyip kendini rahatlatmak amacıyla bence
Kendi için yapmış olsa da yani başkasına izletmek icin yapmadıysa da rahatsız edici geldi bana hem nerden bilicem babana bile güvenme demişler... Çok üzülerek soluyorum bunu
, gerçekten o amaçla mi yaptı
Bence o amaçla yaptı çıplak değilseniz sorun olmaz bence
yok değildim
Sorun olmaz bence o kadar ama yine de haklısın senden izin almalıydı ya da. Ama sevişeceğin biri olduğu için de şanslısın
Şantaj yapmak istemiş pislik rezil insan neden olacak başka
Twitter da sen gibi saflar dolu bir de romantikleşmiş kafan pırıl pırıl hayrını gör.
Bakip asilcak sonra
Ne
tehdit şantajla seni düşürecek demek ki
Ben anımız olsun diye cektim falan dedi sok oldu ve dediğin şeyi söyledim ona zaten bilmiyorum off
Sonra aranız açılınca şantaj yapacaktı ne olacak
Only fans açcak galiba
3. 4 haftalık ilişkide o kadar olur yani
İleride sana karşı kullanacakti 🤷🤷🤷🤷
Ondan uzak dur
Karekter yoksunu
Uzak dur bence
Riskli