Sizce neden videoya almak istedi?

Çıktığım çocukla yaklaşık 3 4 haftadır beraberiz bugün evine gittim tek yaşıyor. İyi birisi seviyorum asigim hatta çok. O da beni seviyor bundan şüphem yoktu hissettiriyor da. 1,5 2 saat koltukta biz baya sevistik hatta sürterek bir şeyler yaşadık ama kıyafetli en güzel en mutlu olduğum zamandı ilk defa böyle bir şey yapıyorduk. Sonra bu telefonunu duvara monteli prize takmis şarj ediyor normal bir şekilde alarmı çaldı bunun onu kapatmaya kalktı sonra telefonu arkasına çevirip (arka kamerası bizim olduğumuz, yeri çekecek sekilde) koydu ve içeri gitti. ben canım değilim anladım kalktım baktığımda 2 saniye olmuştu video hemen kapattım ve 2 saat boyunca sadece kızdım agladim nasil yaparsın bunu dedim çöp kovasına falan her şeyine baktım hiç bir şey bırakmadım bana ilk tepkisi yakalandık oldu sonra üzüldü o da pişman oldu bence kendim için yaptım falan dedi kimseye göstermem dedi bunu söylerken gözlerine baktım sadece bilmiyorum benim güvenim sarsıldı ve çok üzüldüm. sonra telefonunu aldım bundan sonra dikkatli olucam benle anı biriktirmek istiyorsan normal fotolar çek dedim ki onu da yaptık güzel tatlı fotolar çektik. Sizce neden bunu yapmak istedi ben onu bu kadar seviyorken neden bu kadar üzdü beni, şimdi ister istemez hep o anı düşünücem...

Sizce neden videoya almak istedi?