Nisanlim yatakta çok bencil bu sorunu nasıl cozebilirim?

Normal hayatta hep benle ilgilenen, beni dusunen, hayal edilecek düzeyde kibar adam yatakta tam tersi. Dirty talk tarzı konuşur sadece kendi zevkine odaklanır. Hatta mesela eli hoşuma giden bir yerime degsin ve ben inleyeyim, ateş degmis gibi hemen elini oradan çeker, neden diye sorduğumda bilmiyorum yanıtını alıyorum. İlla ona komut vermeliyim ama bunu yapınca kendimi kötü hissediyorum ve onu zorla benle ilgilenmeye davet etmek de zevk almami önlüyor Ben cinselligimizden haZ almıyorum, haZ alamadiim için onuda mutlu etme cabam olamıyor, yine kendimi zorlayp onla ilgileniyorum ama görev icabı gibi içimden gelerek değil. ama o bnn farkında bile değil. Ben bu sorunu nasıl cozebilirim. nisanliyken cinselligimiz kötü evlenince bu problem olacaktır.
Güncellemeler
+1 yıl
konuştum, ben zevk alınca neden geri çekiyorsun kendini diye sordum, sanırım cinsellikte biraz bencilim, bir daha yapmıcam aşkım dedi ve artık benimle de ilgileniyor.

Anladım sorununu, sanıyorum cinsellikte kendisine güvenmiyor o yüzden de bencilleşmiş ve böyle alışmış. Bu sorununu kırdık şimdilik.
Nisanlim yatakta çok bencil bu sorunu nasıl cozebilirim?