siz ne düşünüyorsunuz bakalım
doğru diyollaaa
atıyollaaa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şişman erkeklerde penisin dibinde yağ oluşur ve bu yağ tabakası yüzünden 1 2 cm daha küçük gözükür ama bu sözün sebebi boyu değil kalınlığıdır. Türk kızları ne kadar boy dese de dünyanın diğer ülkelerinde ise kızlar kalınlık der. Çünkü vajina duvarı esnektir. Ne kadar kalın bir penisi içinde hissederse o kadar çabuk boşalır.
Şişman kadının memesi sarkar ve görüntüyü kiraletir. O yüzden kimse sarkık meme istemez.
Atıyolla gadeş inanma sen onlara emiii :) kendim şahidim 60 kilo çocuk gözümün önünde kızı eritti! 3 posta attılar ben kaç posta attım bilmiyorum sadece uzaktan izleyip mast yaptım. Kız dedi ki sen açda 31 çek bari üstüme atlama. Şaşırdım vallahi (aynı mahallede büyüdük benden 2 yaş büyük)
Herkesin beğenisi farklıdır. Kimi fit sever, kimi kilolu. Bu yüzden de ben bu söylenenin doğruluğuna inanmıyorum. Kimi büyük meme sever, kimi küçük, erkekte de bu böyle. Önemli olan her iki durumda da büyüklüğü ve küçüklüğü değil işlevi olmalı.
EİG için teşekkür ederim 😊
sistem seçmiş ben seçmedim ama rica
Doğru demişlerde üstteki adam iskele çıkmış bir kere erkek şeyini zor sokar kolay kolay yapamaz bence.
Cevap
12Cevap
Penis kısmını bilemiyecem ama ben zayıf küçük göğüslü beyaz tenli kızlardan hoşlanıyorum
doğru hafif kilolu bir kızla olmuştu. memesi ufaktı.. zayıf erkek olayına katılmıyorum.. zayıf olduğum zamanlarda çatır çutur :D
zayif adamlarin kalin ve uzun penislerinin de olma ihtimali var :)
Dogru deyolaaa 😂😂😂 ne güldm bee sabh sabh 😀😜
Et giren yere dert girmez de diyorlar.
Ahahaha iyiymiş ama neden öyle diyolar ki acaba
Hahaha gece gece güldürdün 😄😄😄
Bu nasıl bir cümle ya :) güldürdün
Doğru diyorlar kesinlikle
bu adam kafasını kullanmalı :D :D
Ne bilem laaa
Doğrudur
Sanırım soğru :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar