Yani vajina onu sıkarmı? ? ? ? ? ? ? Yorumlarınızı bekliyorum
Vermez
Verir
İşlevi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
incelik veya kalınlık zevk olayını değiştirmez. Vajina kendini toparlayabilen bir yapıya sahiptir. Eğer tek eşli iseni vajinanız partnerinizin veya kocanızın penis kalınlığına göre zamanla ayarlanır. Eğer bakire iseniz zaten onun girebileceği kadar zamanla genişler ve o şekilde kalır. Yani önemli olan işlevidir.
daha önce yediği penislerle ya da parmakları ile genişletmediyse evet penisi sararak zevk alabilir ama halk arasında falafoş olmuş bir vajina kol soksan nafile :)
öf yakışıklı erkeği buldun işi olan düzgün karakterlı olan bunların hepsini buldun kaldı adamın çükünün hesabı
Vajina bir kassin kendini, ince penis morarir kangren olur :/
Cevap
25Cevap
Erkeklere Bak Birader! Sanki Vajinası Varmış Gibi Yorumlar Var.. :D
vermez cunku penıs ınce oldugunda tünele sürtmedıgınden ambıyans olmaz yanı arvat zevke gelmez bosa kurek sallamıs gıbı olur erkegın kendısı de sürtme olmayacagından gec bosalma sorunu yasar
vermez hiç düşünme bile yaptığına pişman olursun ne la o öyle benim 20 santim benimkisi anca doyuruyor
Penisin eni boyu değil kullanan önemli ben seni sırf dilimle 3 kere boşaltırım ama seksi bilmeyen adamda kaç cm olursa olsun bir halta yaramaz
ince penis ne ya en az 3 cm zaten çapı 3 santim kızı yarıp geçer yani hertürlü zevk verir
vermez verir diyen erkeklerde ayrı bir salak bir şey bilmeden konuşuyorlar önemli olan penisin kalınlığıdır tabi boyda önemli
Vajinaninda kendi genişliği var fazla inceyse biraz zor
Kizlarimizda mubarek prof olmus heee 😂
Belki verir emin değilim :)
seksten anlıyorsa verir
Kimisi ince uzun ister kimisi kalin kisa
benim alet 10 cm ama bayaa kalın
Verir verir merak etöe
Bamyalar sallamış yine :D
Hayır. Ancak kalın penis yapabilir bunu
kullanmasını bildikten sonra verebilir
Kocan olcak kişinin penisi ince mi yoksa
ben bilmem inceyi benimki kalın ama veremez bence
Dikine yerleştirirse yerinde duramazsın.
Ne bicim soru la bu
Nereleri düşünüyorsunuz yaaaa
Penisi buldun, kalınını arıyon
Verir iyi ol :D
Verebilir
verir
Verir verir
Verir merak etme.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar