Erkekler neden lafta düzgün kız ister , o kızla karşılaşınca istediğini alamadığı için terkeder?

Arkadaşlar anlamadığım birşey var. Erkekler lafa gelince gerçekten seven kadın ararlar. Ama o kadını bulduklarında sevişmedi diye terkederler. ben ve arkadaşlarım gerçekten bizi seven ciddi bir ilişki isteyen evlenmek isteyen insanlarız. Kendi başıma gelenlerde arkadaşlarımın başına gelenler de istisnasız aynı. bu durum başına gelen çok fazla kadından duyuyorum. Cinsellik anlamında rahat insanlar değiliz evlenmeden karşıyız. Fakat karşımıza çıkan adamları çok sevsek de lafta kadın zor olmalı artık evlenecek kız kalmadı diye şikayet eden adamlar gerçekten bu tarz kızlarla karşılaştıklarında terkediyorlar. anlamak mümkün değil. bana gelip kadın zor olmalı kalpten seven kız kalmadı diyen adam haftasonu tatili davetini reddettiğim için bana kötü davranmaya aramalarıma cevap vermemeye başladı. Bu ne perhiz ne lahana turşusu? Neyin peşinde bu erkekler?
Erkekler neden lafta düzgün kız ister , o kızla karşılaşınca istediğini alamadığı için terkeder?