Biz erkekler için hiç böyle düşünmüyoruz. Duygusal yaklaşıyoruz bedene takılmıyoruz. Acaba sebebi cinsellikte yapan kişi erkekler yapılan kişi kadinlar olmasi mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim kısa yazıyorum uzun hikaye eşim evlendiğimizde bakire bir bayan değildi çok iyi bir kimse olduğunu bana kanıtladı ben onu sevdim oda beni çok bende bir çok bayan arkadaşımla zaman içinde beraber olmuştum zaten bu konuda kült katı kafa bir insan olmadım eşime tüüü kaka demedim anlayacağın ben bir ara keşke bakire olsaydı diye düşündüm neden abi diyeceksin şimdi bilirsin kadınlar istenir arzulanır tekrar aranır sorulur belki benle bir kez daha görüşürüm diye erkekler çaba harcar belki başına gelmiştir benim eşimi sonradan arayan ve mesaj atan oldu sosyal medya aracılığı ile üstelik eşim hiç istemediği halde bu konu benim kafamı baya bir yordu eşim ile bu yüzden kavga bile ettik boş yere bilirsin bir kimse bir kimse ile yattığında arada ister istemez bir farklı durum oluşur ve o kimse özelin olur bu duruma istinaden erkek milleti tekrar geri dönüş yapabiliyor be başımıza gelmiş bir hadise işte bakire olmamasını takmadım sevdim onu ama tahmin edersin bu geri dönüş mesaj vesaire eşim bana söylemesine rahmen bana baya bir dokundu ben yine sesimi fazla çıkarmadım ama tahmin edersen başka bir erkek benim yaşadığı yaşasa büyük sorun çıkartır sorun el değmemiş meselesi değil bana göre eski ile irtibat var mı yokmu tek sorunum bu oldu bu konu hakkında saygılarımla
01 Yorumla
Soran+1 yılSendeki mide de konya ovasi abicim
En İyi Cevaplar
+1 yılSon cümlene güldüm ☺️, ama birçoğunun bakış açısı böyledir aslında, toplumda böyle düşünür" erkege giren çıkan bir şey yok, ama kadın yaparsa içine alan taraf olduğu için kadının yapması olmaz" diye bakarlar. Oysa bedensel kirlenme varsa, bunu yapan hwr iki taraf icinde vardır. Erkeklerdeki, her önüne gelen kızı becerip, sonra da temiz kızla evlenme sevdası canım.. ne kadar temizsen, o kadarını isteme hakkına sahipsin
00 Yorumla
Erkekler her türlü seksi yaşarlar oral anal seks kızları kullanırlar sonra el değmemiş bakire kız ararlar kıza gelince temiz el değmemiş olacak erkek her haltı yapacak sonra gerdeğe vakire giexek kız isteyecek ama kendi bakir değil onunda ölçüsü yok ene hiç bir kız e evlendşrneden dokundurmuyacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen ben takıyorum erkekte ya. Benim içinde önemli. Aklıma geldikçe fena oluyorum sevdiğim kişiyi başkasıyla zevk alırken. Bence alışılagelmiş bir şey ve herkes böyle kabul ettiği için olabilir. Kadının değerini bedeni üzerinden kendilerine ait bir mal olarak biçtikleri için de olabilir. Biri yaşamamışsa bence kendi gibi birini istemesi en azindan tercih etmesi normal ama onun dışında herkesin kendi bedeni.
15 Yorumla- +1 yıl
Ama bu zor bikuyosun dimi hala yyok degil bir arkadaşım 28 yaşında evlendigin eline kız eli degmemisti.. çok takmammalisin. Ama bence takilcak bir şey değil bu.. senden sonrası daha onemli
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 kendi yaşamayan insan için önemli oluyor. Ben yaşasam ben de takmazdım. Benden sonrası derdim ama şu an için önem veriyorum. Sonuçta yaşayan kadınlarda var. Herkesin kendi tercihi.
- +1 yıl
İşte tamam da. erkekler daha kolay yaşayabiliyor.. baze de tecurbeli bir erkek dahabiyi olur diyorlar.. haklılar gubibbi taraf en azından önden gitmeli
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 yaşadığımız ülkede öyle olabilir ama bu herkesin buna uygun yaşadığı anlamına gelmiyor. Ben enayi değilim sonuçta nasılsa bakir bir erkek kendi gibi birini isteyince saygı duyuluyorsa kadına da duyulmalı.
- +1 yıl
Saygı duyuyorum ne den duymayayim.. umarım öyle olur.. gönlünce olur. amannn evlenicne cinsel problemler olmasın da otekiler çözülür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Çok basit. Bakir erkeğin bakir kızı istemesi kadar doğal bir şey yok. Tıpkı tam tersinin doğal olması gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılBakir erkek mi dedim ben kıvırcık ali
Soran+1 yılBak erkeklerin geneli yapıyor sonra bakire istiyor bunu diyorum bakır olanlar da var onlara da kızlar vermiyo hem yapmasalar tamam sıkıntı yoktu ama tamam os
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBen hiçbir kadın için bunu düşünmüyorum bu ikiyüzlülük
00 Yorumla Ben bir kıza el sürmediysem el değmemiş kız istemem normal olamaz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasının altında inlemiş kızı çocuğumuzun annesi yapmak pek normal bir şey değiş. Bana ait olmalı her şeyiyle. Tıpkı ben nasıl sakınmışsam. Ahlak bekçileri gelip şimdi bunu sorgular diye belirtiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılYo bende hiç yasamadim herkesin kendi fikri
Cevap sahibi+1 yılİstemem zaten o yüzden yanaşmıyorum kimseye. Kaldıramam yani. Baştan da bu soruyu soramazsın neticede tertemiz kız istiyorum kendim gibi olursa ne ala
- +1 yıl
Kendin gibi birini istemen normal ama soran kişi de haklı. Çoğu kişi her pisliği yapıyo ondan sonra diyo ki temiz kız arıyorum...
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik yaşayan kadını kullanılmış ikinci el mal olarak görüyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAşık olmazlar mi sevmezlermi yani öyleleri
Cevap sahibi+1 yılBu bakış açısına sahip olanlar sevemez sevmesinde bi zahmet
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç bir kızla cinsel ilişkim olmadı ve Bende öyle temiz bir kız istiyorum
10 Yorumla
+1 yılkisasa kisastir benim icin ben temizsem karsidakide oyle olacak.. herkes hakettigiyle
10 Yorumla
+1 yılHenüz beyin gelişimlerini tamamlayamadıkları için.
13 Yorumla- +1 yıl
ne alası var hiç seks yapmayan erkek bunu istemesi normal
- +1 yıl
@smterden7797 hiç seks yapmayan erkeği anlarım da bütün kadınlarla seks yapıp hiç seks yapmamış kadın isteyenlerle dolu etraf
- +1 yıl
onlara kaşar erkek diyom
+1 yılBenim için farketmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence öyle değil devir değişti
00 Yorumla
+1 yılHayır ,
00 Yorumla
+1 yılBen takmıyorum böyle şeylere genelleme yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bencillikden
00 Yorumla
+1 yılBana farketmez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı