Insanlar artk bekarete neden onem vermiyor kizlar hic dikkat etmiyor erkeklerde evlenmekten kaciyor neden?
Cevabın nedir?
+1 yılfarki nedenler olabilir,21-ci yuzyildayiz ve cogu kisi hic bir seye onem vermiyor. Gittikce batidakilere bezemeye basliyoruz..
21 Yorumla
Soran+1 yılToplum mal
En İyi Cevaplar
Kudurdu millet. Yeni nesil döl israflarinin cocugu olacak vah
00 Yorumla
+1 yılÇünkü önem verilecek bir şey değil
Kişinin namusunu bacak arasınd değil de zihninde arıyor insanlar05 Yorumla
Soran+1 yılNamuslu zihni olan bacak arasida namusludur
- +1 yıl
Kesinlikle alakası yok
Bekaretini koruyup hic cinsellik yaşamıyor mu sanıyorsun insanlar?
Ayrıca kadınların namussuzlugu hadi diyelim bacak arası, erkeklerde neden değil?
Soran+1 yılIste erkekler neden namusunu korumuyor
- +1 yıl
Çünkü dediğim gibi namus öyle et ile biten bir şey değil.
Eğer namus cidden bacak arasnda olan bir şey olsaydı erkeklede de bir zar gibi bir şey olurdu. Ama yok. Çünkü kızlık zarı kızların çocukken organın yapısından kaynaklı daha fazla rahatsızlanmaya müsait oldukları için hastalık kapmamasin diye bulunan bir parça. Erkekler de zaten böyle bir şeye gerek yok.
Yani zarın olayı namus göstermek değil.
Namussuzluk yapacak insan gider anal yapar ona kalırsa. Her yerini elletir ama bekareti durar.
Peki bu o kişiyi namuslu mu yapar?
ya da sadece sevdiği erkek ile beraber olan kişi mi daha namusludur?
Soran+1 yılIkiside ayni poh
+1 yılKimsede bekaret kalmayınca kimseninde dikkat etmeye hakkı kalmıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSonucta herkes yapmis degil dikkat ederseniz
- +1 yıl
Yüzde 60 70 yapmıştır. Kimin ne olduğunu nerden bilcen
Soran+1 yılKizlarda belli oluyor yani
- +1 yıl
Ben kız veya erkek ayrımı yaptım mı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
37Cevap
Kendini koruyan kızlar candır insanlar sadece dürüstlük arıyor her şeyi yapıp bakire olan ve ben hiçbir şey yaşamadım diyen kızlarda var ama gerçekten temiz kendini bilen şaklamış bir kızla evlenmeyi bende isterim
10 YorumlaSadece kızlara yüklendiği için bekaret kavramı, kızların çoğu da önemsemiyor
42 Yorumla
Soran+1 yılKizlar veriyo kizlar niye veriyo
Çünkü edeb hâyâ kalmamış batının kötülüklerini almak isteyen bir nesil yani (badgirl) safsatına geçmek isteyen bir nesil yetişiyor erkeklerde böyle bir durumda evlenicek hanımefendi bulamıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSordugum soru sadece kizlara degil erkeklerede ayni soru onlarda namusuna sahip cikmiyor
Soran+1 yılBen herkes demedim insanlatin cogu onem vermiyor farkindaysan... veya boyle bir soru oldugu zmn namus bacak arasinda degil diyorlar simdi bu soru baska sekilde sorulmus olsa mesela sevgilimle beraber oldum gibilerinden bir soru sormus olsaydim herkes namus bekcisi olacakti
+1 yılRuhumuz kaşar 😀 İnsanlar artık namusun iki bacak arasında olmadıgını anladı en önemlisi suanda dizilerdeki herşey sekse dayalı eskiden öyle değildi diziler aile dizisiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim demiş vermiyor diye?
35 im bekarim bakirim
Eşim de bakire olmalı evlenirken.
Inancimin. gereği bu16 Yorumla
Soran+1 yılSen gec kalmissin
Cevap sahibi+1 yılHayatta her istediğin oldu mu senin?
Soran+1 yılHyr ama cok gec kalmissin
Cevap sahibi+1 yılBenim yaşıma gelince anlarsın hayatı
Soran+1 yılOnu demiyorum 25 yaslarindayken karsina illa cikmistir birileri ama firsat bir kere dusuyor
Cevap sahibi+1 yılÇıkmadı işte. Belki 15-20 kişi ile konuştum. Netten de buluşup görüştüklerim oldu. Ama hiçbirisi içime sinmedi işte
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bekaret önemli değil, insanlar da bunun farkına varmaya başladı.
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden degilmiş
- +1 yıl
bir kız daha önce kimseyle seks yapmayınca elimize ne geçiyo?
Soran+1 yılYapmis olandan ne geciyor... temiz oluyor herkesin sokup cikardigi yere sende sok cikar o zmn
- +1 yıl
Seks yapmış oluyosun. Doğal bir ihtiyacını karşılamış oluyosun. Sevgiyi paylaşmış ve yaşamış oluyosun. Bunları yapmak için evli olmak zorunda olmadığını da görmüş oluyosun.
Soran+1 yılNeden degilmis ateist falan misin o zmn herkes her onune gelenle ihtiyac karsilasin senin gezip tozarken gidip baskasinla olsun sonucta sadece bir ihtiyac... cinselliğide sakin sevgiyle kiyaslamayin cunku indan sevdigine dokunmaz
- +1 yıl
Ohooo tamam ya konuşma burda bitmiştir "insan sevdiğine dokunmaz"cı. Senle konuşacak bir kelimem daha yok 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yazık ki çoğu kız böyle ben bakire olmama rağmen sevgilim evlilikten kaçıyor çok üzücü
12 Yorumla
Soran+1 yılAyni olay 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHangisi
+1 yılBenim için önemli. Toplum yozlaşmış çünki iyice
47 Yorumla
Soran+1 yıl@Tpszadam sanane ne kizin yorumuna yorum yapiyon naş
- +1 yıl
@Tpszadam bir salak çıkmazsa zaten şaşarım
- +1 yıl
@Tpszadam banane milletten. Herkes her haltı yiyosa napabilirim. Ben kendime bakıyorum. Ve herkes gibi olmam. Allah korusun.
Erkekler zaten kardeşim kizlarda onlardan kardeşim iki kardeşim bırakmaya gelince hayatlarını karartıyorlar ondan sonra burda zirliyorlar erklerde gelince onların ayleden bir kıza boyle yapsalar namusluktan bahsederler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen kendinden sorumlusun, başka konu mu yok her gün 10 bekaret konusu açılıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSana mi sorucam nasil soru soracagimi
Cevap sahibi+1 yılkendi bekaretini koru başka konu mu yok, ne cahilsiniz ya siz. durup durup bu konu, sanane milletten
Soran+1 yılSanane site senin siten mi senden izin mi alcam sen kendi işini bak o zmn cahilmis sen kendine bak turkçe bile konuşamiyor gelmiş bana cahil diyo... Şaban kilikli
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim bekârete önem vermiyor evleneceğim kız tertemiz olcak hiç bir erkekle cinsellik sevişme yaşamamış olcak
00 Yorumla
+1 yılİnsanlarda olgunluk ararım, zeka ararım. Ayakları üstünde durabiliyor mu ona bakarım. Bekaret ilk sırada değil yani
01 Yorumla
Soran+1 yılOlgunluk zeka olan kisi o isi yapmamis olmasi lazim ama
+1 yılkarşıdaki kişinkine olduğu gibi kendimede önem veriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli değil bekaret. Millet arkadan yapıyor oral yapıyor. Bir önden eksik kalmış. Nerden bilecez sence?
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah ee biz nerden bilcez hadi kizlarin zari var namus sadece kizlar icin mi erkek yapinca namusuzluk olmuyor mu
Cevap sahibi+1 yılSen beni anlamadın sanırım. Ben diyorum kızlar arkadan verse oral yapsa * bakire olsa nerden bilecez? bilemeyiz. Bundan dolayı bence bekaret önemli değildir. Erkekler yapsın kızlar yapmasın demedim
+1 yılBiraz genişledi millet sanırım. Senin düşüncen nedir. Önemli mi bekaret
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılyooo çok onemveriyoruzz bizz :D önem vermiyorlar sanıpta birine vermee :D
06 Yorumla
Soran+1 yılCok mu komik 😒
Cevap sahibi+1 yılYooo oylesine guldumm.. kızlık zarı diye bişey olmasaymışş sen yere göge sıgmazdın artıkk😛iyi kise vardaa seningibi kızları frenliyorrr😀😀😁
Soran+1 yılBak agzimi bozdurma ipine gizli seni... sen kim kopek bana senin gibi kizlar dersin... beni nerden tanirsinda konusursun deyyûs..
Cevap sahibi+1 yılbişey demicemm !
Soran+1 yılDeme ztn seviyesi dusuk piss
Cevap sahibi+1 yılpiss değilim birkerre :D
- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk yuzunden artik benim bile inancim kalmadi cok kizla yatsaydim sevgilim olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇevredeki haltları görünce valla korkuyorum evlilikten. Kız bakire çıkar ama anüs otoban olmuştur artık bakirelik tek kıstas olmaktan çıktı ne yazıkki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden veriyorlar kizler neden evlensinler neden onem versinler
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden vermesinler
Gizli Üye(30-35)+1 yılşehvetlerinin esiri olmaya başladılar bence
21 Yorumla
Soran+1 yılOlmasnlar o zmn
Benim için önemli öpüşmesini bile istemem
27 Yorumla
Soran+1 yılYok artk
Soran+1 yılBenim niye
Soran+1 yılHmm peki
Avrupa batı özentisi hepsi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılBen veriyorum arkadaşım
20 Yorumla ben veriyorum vermeyende mide yok
10 Yorumla
+1 yılinsanlar gelişip hatalarını düzeltiyor işte.
09 Yorumla
Soran+1 yılO işi yapmayinca hatalar duzelmiyor yani
- +1 yıl
mesele o değil. bir köpeğin varsa bir kedin varsa atın itin eşeğin varsa bile belli bir yaşa gelip çiftleşme çağına girer ve sahibi bunu çiftleştirir. doğası gereği bunu yapmak vardır. zaten üremek ve neslini devam ettirmek amacı ile doğmuştur. ama konu insan olunca wowowoww haram oluyo...
bunu aşmak lazım
Soran+1 yılOnun icin allah insanlari ve hayvanlari ayirmis degil mi insanlar evlendikten sonra ciftlessin kimin seyi kimde belli degil bu ne bicim yasama tarzi
- +1 yıl
oo sen allah dedin ya. sen ondan anlamıyorsun.
sen sanıyosun ki ben tüm hayvanlardan üstünüm. sana bşi diyemem. kusura bakma
Soran+1 yılAllah olacakti buyuk harfle yazdigimi sandm..
Hem ben kimseden üstüm demedim sadece hayvan degilim ama sen kendini hayvan kategorisine koyuyosan git kopeklerle yap o zmn- +1 yıl
iheartuniquenessiheartinfinity.files.wordpress.com/.../tree_of_life_simplified.jpg
burda daha kendini bulamazsın bide ben hayvan değilim diyorsun.
Soran+1 yılHah komik falan mi oluyosun sen simdi git hayvanlarla ciftleş sana ancak onlar yakisir
- +1 yıl
goren simdi sana beyni var diyecek ya ona yanarim 😀
Soran+1 yılBende dunyada senin gibi akilsizlar olduguna yanarm
- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık çünkü
41 Yorumla
Soran+1 yılNeymis sacmalik olan
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü bekarete önem verince evde kalıyorsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bu devirde bakir veya bakire birini bulamazsın.
Soran+1 yılNefen bulamazmisin var ama onlarida istemiyor insanlar kendileri pislik oldugu icin temizi kaldiramiyor
Cevap sahibi+1 yılPislik diye tabir ettiğin insan, temiz insanları istese de bulamasın zaten.
Soran+1 yılBen temizim mesela
Cevap sahibi+1 yılNe güzel. Ama daha 19 yaşındasın. Profiline baktım da kedileri sevenler genelde çok iyi insanlar oluyor. İnşallah geçen yıllar seni değiştirmez. Karşına da hep senin gibi temiz insanlar çıkar.
Yavas yavas Bakire kiz kalmadigi icin olabilirmi
01 Yorumla
Soran+1 yılKiz degil sadece erkekte
+1 yılEvlenince tek kisiye bagli kalmak istemiyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden kisiyle olmak daha guzel degil midir
- +1 yıl
Bana gore oyle de onlara gore degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes zıvanadan çıktı artık
00 YorumlaÖnemli olmadığı için.
00 Yorumlaİşte her insan bir değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bilmem insanlar değişiyor
00 Yorumla
+1 yılKonu uzun burda yazılmaz o kadar uzun makale
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Senin icin cokmhu onemli
00 Yorumla
+1 yılEvlilik beklentim yok o yüzden
00 Yorumla
+1 yılBakirsem avrat bakir olacak o kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzelim herkes senin gibi değil :)
10 YorumlaHayır ben veriyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kacmiyorum bekarete de onem veririm
00 Yorumla
+1 yılOkadar da değil ya
00 Yorumla
+1 yılherkes patlak zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes degil
- +1 yıl
muayene etmek lazım
Alem kaşar olmuş knk