Az eveli filmde gordum soratim dedim. Kisa kisa kisa
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
insanların her zaman fantazileri vardır ve olacaktır. ama şunuda unutmamak gerekirki hayat, hayallerimizdeki gibi pespembe değildir. erkekler içinde söylüyorum kadınlar içinde. sayın bana aklınızdaki en güzel 5 karşı cinsinizi desem üşüneceksiniz. Bunu bile düşünürken grup seks yapacak kadar güzel insanları gerçek hayatta nereden bulacaksınız? hayat erotik filmlerdeki gibi değil.
Güzel cevap ama bizim insanlarımız bu olayı yapmak için gerekli güzelliği aramıyor ki! Kadını erkek olsun sonuçta şeyi var mı var erkeği de kız olsun sonuçta deliği var mı var diyen bir zihniyet. Bizde henüz güzelliğe ve akıl güzelliğine bu konuda bakılmıyor. Ne akıl güzelliği dersen çoğunlukla bizlerde yaşananlar genelde spontane gelişen grup olaylarıdır. Arkadaş çevresinde yapalım mı yapalım gibi. Kaç kız tanıdığı düzgün kişileri bir araya getirip grup yaptı ya da erkek?
güzel cevap.Tebrikler
Ya günahtır veya ayıptır bılmıyorum ama sevgılımle sevısırken aklıma hep bu grup gelıyo ama sadece o an gelıyo onun dısında dusununce oplum yapımıza ters ahlak dısı bırsey gıbı gelıyor yınede kendıme engel olamıyorum sankı benımle beraber bır ıkı kız olsa sevgılımın yanında daha cok zevk alıcakmısım gıbı tuhaf bı durum :(
Grup seks sanalda belki fantazidir fakat reelde evliler için namussuzluk ve şerefsizliktir.Asla tasvip etmem. Seks tek kişilik kalmaya devam etmelidir.
Biz çapulcular ve ayyaşlar olarak ülke genelinde zaten grubuz artık yurtdışı da eklendi
Cevap
10Cevap
yabancı bir ülkeye gidersem tanımadığım 2 erkekle yapabilirim, muhtemelen yapardım :)
Gel beraber cikalim yurtdisina:D
valla ya. şaşırdı millet :D
Neler demisler hakkimda piuvvv
Hükümet 2 kişiden fazla bir araya gelmeyi yasakladı
bazen gelir böyle şeyler ama geri gönderiyorum hemen :)
Hayap dunyamizi genisleten genisletene..cogu..lafla icrat gosterior..grup sexsi izleyenlerde bende yaptim dio
iki bayan tek erkek olarak yaptım daha eğlenceli oluyor. iki erkek tek bayan pek tercih edilmiyor Türkiye de... tabi göreceli yine de genelleme yapmayalım:))
İkisini de denedim en güzeli 2 erkek olan ;) çok zevkli
21
hayalimdeki 2 erkekli, 2 kızlı sarmaz bencede
tabi 2 tane farklı şey var 2 bayan 1 erkekte ise 2 si bir taneryi paylaşmak zorundalar :) çakal
Yok kalmadı abicim samsun var verim mi
Samsun kaldi mi ya
valla o geldi aklıma ilk
meltem desen daha iyi olurdu :D
toplu yapılan eylemlere karşıyım
:)
Yok ama denemek istiyoruz.
Error verdim yok ama denemek istiyoruz.
Evet erkek arkadaşım ile aramıza bir bayan almayı düşünüyoruz uzun zamandır.
sen de erkek iste o zaman. her sey karsılıklı olsun
Sadece fantazi de var gerçekte yok
2 erkek 1 kız fantez olarak var.
"Gurup sex" yani diyor ki gün batımında sevişelim.
tek kişiyle yapsam yeter
Not enough avrat !
2-3-4 vs 1 olabilir :)
2 erkek 1 kız tabiki
başedebilirmisin peki 2 erkekle ? güveniyomusun kendine yoksa öyle sadece haya olsun diye mi söyledin?
Benim kendime güvenim tamm
anladığım kadarıyla böyle bişey denemedin henüz ama denesemde sonuna kadar beceririm diyosun öyle mi ?
Evet, eksiler gelmeye başladı
ben eksilemedim günahım yok :)
beni listene eklesene bişey sorcam sana sorumu sorduktan sonra tekrar silersin. olur mu ?
teke tek :)
Var olmaz olurmu
bize ters
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar