Cinsel Yaşam Hosunuz giden cinsel bir fanteziniz var mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sorum net varsa ne Hosunuz giden cinsel bir fanteziniz var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok var… partnerimin seksi iç çamaşırları ince topuklu ayakkabı giymesiEvin içinde değişik yerler özellikle duş, dışarıda başlıcaları 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ya birçok fantezin var gerçekleştiklerim var gerçekleştiremediklerim var Sen sanırım bekar bakire Ergen birisinin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 4 senedir evliyim monotonluktan sıkıldım yeni seyler istiyorum Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl O zaman şöyle yapalım Normalde yatak odası dışında seks yaptınız mı Konuşuyor musunuz seksi neleri yapabilirsiniz Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var tabii ki, monotonluk olmaması için de farklı istekler ve fanteziler kesinlikle olmalı. 0 0 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Elbiselerin üstündeyken suyun altına girip sevismek 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet var bir kadinla sevisirken baska bir kadinin bizi izleyip mastürbasyon yapması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Karşı tarafın beni bağlaması olabilir veya üstüme işemesi falan dudbdudbd 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Monoton bir durum var herhalde hiç kostüm oyunca olayına girdiniz mi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 4 yıl monotonluk biraz erken olmuş. Ama illa fantezi yapacaz diyorsanız teşhircilikten başlamanız gerekiyor. Daha üst level size uygun olmaz 0 0 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Tabiki var monotonlugu sevmem. senin var mı? 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Oo bissuru var ama burada. neden. anlataym burdakilere. ne ki😀 herkes isine baksın 0 0 Yorumla
Aspaldiko Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evet var ama burada soyleyemem :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Aspaldiko +1 yıl Kimsenin bilmesini istemiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayak fetiş takıntım var yalatmayı seviyorum 4 1 Yorumla Noname6n +1 yıl Kac numara? Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Anal üzerine fanteziler hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok var hangisini yazayım ki 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok ana keşke uygulama imkanı olsa 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Köle fantezisi 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senin fantezilerini alalım 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Masaj yağıyla masaj yapmak ilk 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet , var. 0 0 Yorumla
Raadgenc Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Tükürük olayı çok hoşuma gidiyor benim 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. fantezi çok ama uygulacak biri lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Artik cinsel hayatin cok monoton mu olmaya başladı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her yeni şeyi denemekten demeyecek bişey kalmadı diyebilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece bunlar mı yoksa cinsel sorunlar vs var mi iliskiye girerken zevk alıyor musun Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Squirt 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Çok var 0 0 Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Varr 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne mesela Yorumla Mustafakcln +1 yıl Heryerine bal döküp yalamak Yorumla Mustafakcln +1 yıl Peki ya sizin Yorumla Mustafakcln +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Çok var… partnerimin seksi iç çamaşırları ince topuklu ayakkabı giymesi
Evin içinde değişik yerler özellikle duş, dışarıda
başlıcaları
Ya birçok fantezin var gerçekleştiklerim var gerçekleştiremediklerim var Sen sanırım bekar bakire Ergen birisinin
4 senedir evliyim monotonluktan sıkıldım yeni seyler istiyorum
O zaman şöyle yapalım Normalde yatak odası dışında seks yaptınız mı Konuşuyor musunuz seksi neleri yapabilirsiniz
Var tabii ki, monotonluk olmaması için de farklı istekler ve fanteziler kesinlikle olmalı.
Elbiselerin üstündeyken suyun altına girip sevismek
siyah jartiyer fantazım var bide havuzda denizde seks
Evet var bir kadinla sevisirken baska bir kadinin bizi izleyip mastürbasyon yapması
Karşı tarafın beni bağlaması olabilir veya üstüme işemesi falan dudbdudbd
Monoton bir durum var herhalde hiç kostüm oyunca olayına girdiniz mi?
4 yıl monotonluk biraz erken olmuş. Ama illa fantezi yapacaz diyorsanız teşhircilikten başlamanız gerekiyor. Daha üst level size uygun olmaz
Tabiki var monotonlugu sevmem. senin var mı?
Oo bissuru var ama burada. neden. anlataym burdakilere. ne ki😀 herkes isine baksın
Evet var ama burada soyleyemem :D
neden
Kimsenin bilmesini istemiyorum
Ayak fetiş takıntım var yalatmayı seviyorum
Kac numara?
Anal üzerine fanteziler hoşuma gidiyor.
Çok var hangisini yazayım ki
Çok ana keşke uygulama imkanı olsa
Mesela avmde kabinde seks
Köle fantezisi
Senin fantezilerini alalım
Var ama burdan anlatmam
Masaj yağıyla masaj yapmak ilk
Evet , var.
Arbada ve seyahatte
Kadın kadına olabilir
Tükürük olayı çok hoşuma gidiyor benim
Bayıltana kadar s1kmek senin ne
Siz esinizle neler yaptınız ki
Becerikirkenn senn izlenmek istermiydin denedinmi
İki kadınla grup
fantezi çok ama uygulacak biri lazım
Var buraya yazılmaZ
Evet var
Hemşire fantazisi
Artik cinsel hayatin cok monoton mu olmaya başladı
Her yeni şeyi denemekten demeyecek bişey kalmadı diyebilirim
Sadece bunlar mı yoksa cinsel sorunlar vs var mi iliskiye girerken zevk alıyor musun
Squirt
Var buraya yazamam.
Sana oral yapmak
Çok var
Varr
ne mesela
Heryerine bal döküp yalamak
Peki ya sizin
?
Yokk
Testis yalatmak