Mastürbasyon yaparken çok ıslanıyorum heryer vıcık vıcık oluyo ilişkiye girsem kayganlaştırıcı jele ihtiyaç olmaz hiç bu ne abi? normal mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence fazlasıyla iyi bir durum. hem manevi hem maddi kazancın var. birincisi senin bu şekilde ıslanman karşı tarafı tahrik eder. arzulu olan bir kadına erkekler tapar. ikincisi cinsel ilişki sırasında bu kayganlık sayesinde zorlanmaz ve zevk alırsın. böylece orgazm olma şansın yüksektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılsüper :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. wow diyebilirm harikasın yani doğru jele gerek kalmaz senın gıbısı zor bulunur da 5 yıldız verdım
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet sağlıklı bir vajinann var.Çok şanslısın.Rahat edersin ilişkide.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlk ilşikiyi hissetmezsin bile.
Soran+1 yılo kadar yani oooo :O
Cevap sahibi+1 yılEvet iyi sulanma bu sorunu çözer.
Soran+1 yıliyiymş
Cevap sahibi+1 yılÇok şanslısın:)
Soran+1 yılteşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılhemde cok normal tarla verimliyse kime ne?demek enerji deposu gibisin
11 Yorumla
normal gercı cok kaygan olması okadarda ıyı degıl ama bu senın nekadar zevklendıgının belırtısı çesmeleri açıyorsun sonuna kadar :)
121 Yorumla
Soran+1 yılevet benim gibi kız yok bnce coşkuda 1 numarayım :D
Soran+1 yılyok kii :(
Soran+1 yılbeklediğim biri vaarrr o sen değillssiiinn yazık kiii... birazdan eklerim :)
Soran+1 yıl:S
Soran+1 yılama öyle durdu neyse :)
Soran+1 yılcümlen yanlış anlaşılck boyuttaydı :)
Soran+1 yıl:):)
Soran+1 yılnidenmiş :)
Soran+1 yılevet affettim :)
+1 yılsenin gibi ıslanan fazla kız yoktur .senin sıvı salgılayan bezlerin çok çalıştığı için bu durum sende oluyor .fazla ıslanma hem zevk verir hemde kolaylaştırır .
10 Yorumlaherkes gereken yorumu yapmış bana söyleyecek bir şey kalmamış :)
133 Yorumla
Soran+1 yılsen yinede söyle :)
Soran+1 yılnasıl bir tadı kokusu var ki :) zaten o koku sizi çekmek için normaldir bayılman
Soran+1 yılvay:)
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılama evliymişsin :)
Soran+1 yıleşini aldatmak olur bence :) böyle düşünmemelisin
Soran+1 yılanladım :)
Soran+1 yılhiç yapmadım :D
Soran+1 yılyok artık :)
Soran+1 yılkocama saklıyorum kendimi :)
- +1 yıl
ben ilişkiye girelim demiyorum ki sadece kadınlığını ve arka deliğini yalamak benim için yeterli bayılıyorum buna yaaaaaa... tabi kadının aldığı zevkin yanında benimkisi hiç kalır ama..ben o lezzet için her şeye varım ...korkma sonuçta ben evliyim başına bela da olamam ...sen çağırdığın zaman gelirim sana muhteşem zevkler yaşatıp geri giderim bu kadar basit kimsenin bilmesine de gerek yok ;)
Soran+1 yılşuan herkes biliyo :)
- +1 yıl
valla tatlım bu fırsat kaçmaz ...batan geminin fırsatı bunlaarrrrrrrrrr... benim deneyimimi benim isteğimi başka erkek de bulamazsın sonra üzülürsün...benden demesi ,sonuçta birazcık suyundan içireceksin ikram edeceksin bu kadar da cimri olma misafire ikram türk milletinin genel adetidir ;)
Soran+1 yılhm :)
- +1 yıl
yaaa bunda gerçekten düşünecek bir şey yok ...hava da kapılacak bir teklif ...çoğu erkeğin burun kıvırarak zoraki yaptığı hatta çoğunun da yapmadığı bir şeyi ben sana ...isteyerek hatta deliler gibi isteyerek yapıcam ...ve inana tadına doyamıyacaksın ...beni bir daha bir daha çağıracaksın.. sadece yatacaksın ben de sana hizmetimi vericem kadınlığını arka deliğini istediğin kadar seve seve bayıla bayıla yalıyacam... ;)
Soran+1 yılolmaz :)
- +1 yıl
iyi sen bilirsin dedim ama...senin de aslında bunu deliler gibi istediğini ve naz yaptığını bildiğim için ısrarcı olucam...bak bence süper teklif hem sen istemediğin sürece ileri de gitmem...ergen oğlancıklarla beni karıştırmayın please ;) düşünsene dilin ve dudaklarım arka deliğinde kadınlığında ..sularını içicem düşünmesi bile çıldırttı seni dimi ? ;)
Soran+1 yılhayır :)
- +1 yıl
yaaa ama çok kötüsün yaaaaaaaa...insan hiç boşa akan çeşmenin suyunu neden kıskanır ki :( hem bak süper bir duygu emin ol bayılacaksıııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn... sen ekle beni gerisine karışma bu muhteşem duyguyu benimle yaşa...hem yanda da gördüğün gibi çok yakışıklı ve seksi bir herifimdir... aslında biliyomusun şimdi ben sana yalvarıyoprum yaaa şunun tadını bir al o zaman da sen bana yalvaracaksın bir daha bir daha diye ;)
Soran+1 yılsanmıyorum kapatsanız artık bu konuyu
- +1 yıl
yaaa şu ana kadar biraz espiriye kaçan bir yazı tarzım oldu ama ciddi anlamda konuşursak bunda korkulacak ya da çekinecek hiç bir şey yok...sonuçta ikimizin de çok zevk alacağı ve ikimizin de gizlilik konusuna önem vereceği bir aktivite olacak...sonuçta kendini mastürbasyon yaparmış gibi düşün o hayalı adamın yerinde ben olucam... ve yine bir hayal gibi ortadan kaybolucam...bence gayet mantıklı sen neden çekiniyorsun anlamadım ?
aslında iyi bişey değil biliyor musun sürtünme çok azalacağından pek zevk almazsın.
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbi hiç normal birşey değil bana kalırsa.Bir ayağın çukurda gibi..:)
132 Yorumla
Soran+1 yılkaç gün yaşarım :'(
Cevap sahibi+1 yılBen diyeyim 3 sende 5.
Ama bana tedaviye gelirsen yaşatabilirim seni..:DDDD
Soran+1 yıltövbe tövbe
Cevap sahibi+1 yılMesela yanii..:))
Soran+1 yılmesela dio bide hala o.O giiitt gözüm görmesn seni ıtınmııızz :D
Cevap sahibi+1 yılTamam abi kızma ya. Sen tedaviye gelsen bana bak nasıl utanıyom ben gör...:DDDD
Soran+1 yıladam ol uleenn :D
Cevap sahibi+1 yılAdam et uleenn:D:D
Soran+1 yıladam edemem ben uleen :D
Cevap sahibi+1 yılYalennn söylüyorsunn..:)Edeceksin ulennn...Şlap..:)))
Benim yeminimi bozdureceksin ulennnn..
Soran+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yılNeden gülüyorsunuz kuzum açıkta birşey mi gördünüz..:)
Soran+1 yılnayır görmedim ama elbet göreciim gibi geldi kuzum :D
Cevap sahibi+1 yılNayırr nolamazz... ben namuslu ve iffetli bir erkeğim elletirim ama gösteremem kuzum..:DD
Soran+1 yılzaten elletirken göstermiş olursun kuzum ;)
Cevap sahibi+1 yılNöyle düşünme evladım.. Men daha küçücük bir veletken teyzeler ufaklığı görmesinler diye kendime gazeteden korunaklık yapmıştımm.Men büyüdüm ,gazetede büyüdü ve kirlendi yavrum..Ama hiç onu bırakmadım kimse göremedi yavrum...
Soran+1 yıl:D :D
Cevap sahibi+1 yılNalev bu sohbeti bana ayırdığın için çok müteşekkür oldummm ulennn..Sedata ve adamlarına selamm ulennnn...:)))
Soran+1 yılaleyküm selam nuleeeeenn :)
Cevap sahibi+1 yılTamam ulen kes ağlamayıııı...Haa birde şu aşağıdaki Coşkunla,Nuriye dikkat et ulenn.Gazoz verirlerse içmiyeceksin tamam mı ulennnnnnnnn...:D
Soran+1 yıltamam ulennn :)
Soran+1 yıltamam uleen :)
Cevap sahibi+1 yılNalev nordamısın aşkım göremiyorum kör oldum..
Soran+1 yılburdayım kujum sesime gel...
Cevap sahibi+1 yılSes ver ulen Nalev duyamıyorum sesini...Nordaysan minnoşuumm minik kuşum diyeceksin ulenn..:)
Soran+1 yılkujumm burdayım minik serçem gel sesime gel uleenn!
Cevap sahibi+1 yılNohhh içimin yağları sanki biyerimden eridi aktı ulenn.Ne güzel sesin var ulen senin.Senide sesiinide sevdim ulen bana sulu Neclayı hatırlattın ulenn...:)
Soran+1 yılUlenn seviyor evet seviyorr :)
Cevap sahibi+1 yılKujumla birlikte mi seviyor ulenn...
Soran+1 yılNe dedin ulen :)
Cevap sahibi+1 yılolduozaman..:)
normal
normal olmasa zaten kayganlaştırıcı kullanıyosun
ne guzel senin ihtiyacın yok işte
tepe tepe kullan hayırlı olsun10 Yorumla
+1 yılO senin zevke gelmenle orantılı birşey artık ne hayal ediyorsan çosturuyor seni normal birşey =)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptığın işten zevk alacaksan bazı sonuçlarınada katlanacaksın güzelim.. anormal bir durum yok.
10 Yorumlaoldu gözlerim doldu... reklama gel, oltaya gell, gelll vatandaş gelll, yağmurlu havada su bulamıyorsan buraya gellll...
00 Yorumla
+1 yılNormal kardeşim başka soru varsa sor abine
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam abicim
- +1 yıl
Abin olarak seni her konuda yetiştirmwk görevim iyi çalış diploman benden
Soran+1 yıleyvallah abi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde öyle sorun olarak görmüyorum ya
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki :)
Anlaşilan sen aşiri bir zevk Aliyosun...
130 Yorumla
Soran+1 yıl:P bu kötü mü
Soran+1 yıliyi :)
Soran+1 yılçok güzel
Soran+1 yıltamam çok ayrıntı zararlı
Soran+1 yılbana mı hayransın :D
Soran+1 yıltenk yu :D
Soran+1 yıl18
Soran+1 yılüniversite hazırlnyorum daha :D
Soran+1 yıldiş doktoru :)
Soran+1 yılfazla merak kötü
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılevet öyle
Soran+1 yılblki
+1 yılnormal sorun değil aksine cok güzel
17 Yorumla
- +1 yıl
hele o suyu benim gibi seven sevgilin ya da eşin olursa yasadı demektir :)
Soran+1 yılnapıyosun içiyo musun:P
- +1 yıl
bardağa doldurup :) içiyorum :D
- +1 yıl
istemezmisin öyle olsun eşin
Soran+1 yılfarketmez :)
+1 yılnormal...jele para vermessiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yıltasarruflu
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKayganlaştırıcıya para vermezsiniz daha iyi ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılE güzel işte zaten dokunduğunda ıslanıyor ki..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşalman iyi daha ne istiyorsun kuzu :)
00 Yorumla
+1 yılnormal normal
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok iyi işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaa çok merak ettim be :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı