Bu soruyu ağzınıza geleni söyleyin diye sormuyorum. Evet bakire değilim bunun kabul edilebilir bir şey olmadığının farkındayım. Aktif bir cinsel hayata sahip değilim. Evet başımdan gelen geçti. Ama mutlu olmak istiyorum. Düzgün bir insanla, mutlu düzgün yalansız bir evlilik yapma şansım var mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAltta erkeklerden bir zibidi (31 yasinda olacak bir de) 20'sini gecip bakire kalan gormedim diyor. Belli ki kadin akrabalarindan oyle alismis ama herkes onun kardesi ya da kuzeni gibi degil... Gururla soyluyorum, tertemizim. Seni de asla kinamiyorum, iki yuzlu bir pislige kurban olmussun. Erkege de haram dinde kadina da. Dini duygulari zayif, kendini Cehennem yemi yapan sersem cok. Sozde Muslumanlar ama sanki zina bir tek kadina haram saniyorlar. Tovbe etmis olman cok iyi, Allah utandirmasin insaAllah. Tovbene sadik kal ve bunu sir tut, cunku Allah tovbeni kabul ettikten sonra tekrar ortaya serersen bu dogru olmaz. Arastirmani oneririm tovbe konusunu.
18 Yorumla
Soran+1 yılYani tövbe ettikten sonra gizlememde bir sakınca yok mu?
Cevap sahibi+1 yılAksine, kimseye soylememelisin. Dedigim gibi tovbenin sartlarini bir arastir.
Soran+1 yılTamam araştırcam bu bilgi için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl
Günahını insanlara açmanın büyük suç oluşu, günahın alenileşip toplumu ifsat etmesindendir. Açıkta işlenen günahlar veya gizli işlenen bir günahın açıkça söylenmesi, başkalarını da tahrik eder, günahı cazip hale getirir. Böylece, günahlar günah olarak algılanmamaya, toplumca normalleşmeye başlar.
Soran+1 yılSadece hayatıma giren evlilik düşündüğüm insana söylüyorum o da gizli yalan olmasın diye
Cevap sahibi+1 yılOna da soyleme. O sana kiminle yattigini soyluyor mu? Zinanin sadece kadina haram olmadigini, iki cinse de yasak ve ayni derecede gunah oldugunu ogrenin artik.
Cevap sahibi+1 yılBenim dayimin buyuk kizi pavyondaydi. Tovbe etti, karsisina bir isadami cikti adam sahip cikti ama o hayatini bildiginden 10 yil dayak atti. Hatta kafatasi catladi kadinin. Oysa kocasi da ayni mekanin musterisiydi. Ortak bir gunah var ama suclanan nasil sadece kadin olur? Ayrica, madem suphelenecek ve esin olarak saygi duymayacaksin ne diye evleniyorsun?
Soran+1 yılBu konuda sonuna kadar haklısın
En İyi Cevaplar
Yapabilir tabi ki, bakirelik takıntısı olan biriyle yalan üzerine kurulu bir evlilik yapmadığı sürece... Anne var çocuğunu öldürüyor, iyi anne; iyi yoldaş olmak vajinanın durumuyla alakalı bir şey değil.
15 Yorumla
"Evet bakire değilim bunun kabul edilebilir bir şey olmadığının farkındayım"
Neye göre? Kime göre?
Açıkçası 20'yi geçip bakire olduğunu söyleyen hiç bir kadının ağzından çıkan ikinci lafa inanmıyorum, hayatıma da hiç bir şekilde sokmuyorum. Tanıdığım neredeyse herkes de bu durumda.
Şimdi durum bu iken birbirimizi yemeyelim, günümüzde bakire olan hatunların hepsi evlendiklerinde eşinin şüphesini üzerinde taşıyacak. Bunun farkında olsa da olmasa da. (Erkeğin safın önde gideni olmadığını varsayıyorum)10 Yorumla
neden yapamasin. son derece onemsiz bir mesele aslinda. Sana asik. Birinin gözü bekaret falan gormez zaten. Ayrıca su da ayni sey. Benden once asik oldun mu benden once birisie sevgilimiydin benden once baskasini düşünüp masturbasyon yakıtın mi. Hepsi aynisoru aslinda. İnsanların geçmişi kendi ozelidir yasadiklari da. baskalarinin sorgulamaya hakki yoktur
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında öyle özeldir karıştırılmaması gerekir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
54Cevap
... İnsan mutlu bir evlilik yapabilir mi? Bu nokta nokta yere herseyi koyabiliriz ve ne koyarsak koyalim her sorunun cevabi sudur
Yanlis insanlarla veya kotu insanlarla her turlu kaybedersin. Dogru insanla ise her turlu mutlu olursun. Onemli olan o bir kisinin seni mutlu etmesi. Tum dunya ne dusunurse dusunsun..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendin gibi birini bulursun işte evlilik öncesi seks yapmış birisini yani...
Artık evlenince ne kadar sadık olur o insan seni ne kadar sever sana ne kadar bağlanır bilemem artık adam alışmış her kızla yatmayı hayat felsefesi haline getirmiş
ben bakire olmayan bir kızla evlenmem
Bir zahmet bakire olmayan kızlar sadık adam gibi adam bakir bir erkek istemesinler buna hakları yok çünkü ha zina yapmış erkek isteyebilirler birbirlerine yakışıyorlar çünkü..010 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya bekaretini istemeden kaybetmişse?
Bence bu kadar dar görüşlü olmamalısın...
Cevap sahibi+1 yılgerçekten merak ediyorum yani nasıl istemeden burada anlatamazsan özelden de anlatabilirsin ve dar görüşlü olmamam için öneri söyleyebilirsin acaba gerçekten dar görüşlümüyüm ki..
Soran+1 yılBiraz düşünürsen bulursun istemeden nasıl oluyor. Bunun için özel konuşmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılya kendin yanlışlıkla bozmuş olabilirsin ya da tecavüz olabilir benim aklıma başka birşey gelmedi pek.
Soran+1 yılBaşka bir şeye gerek var mı? Yeterli değil mi?
Cevap sahibi+1 yılanladım.. inşallah tecavüz değildir o çok kötü birşey.
sen öyle yazınca diğerleri gibi düşündüm kusura bakma
ben önem veriyorum bu konuya açıkcası ama durumunu düzgünce anlatırsan kimse hayır demez kusura bakma
Soran+1 yılBir insanı yargılamadan önce her açıdan düşünmelisin yoksa Rabbim daha iyi anlayabilesin diye seni aynı duruma düşürebilir. Kınamak çok kötü bir şey
Cevap sahibi+1 yılben kınamadım ve kimseyi kınamıyorum ve tam açıklayıcı yazmadığın için normal olarak diğer türlü düşünüyor insan diğer türlü olunca da isteyerek bilerek yapmış oluyor insanlar.
Senin durumunu sonradan öğrendim başta yazsaydın böyle yazmazdım..
İnsanları kınamakta haddimize değil
ben kendi açımdan söyleyim ben bakirim ve evleneceğim kızında bakire olmasını isterim olay bu ve benim bu isteğim kınamakta değil..
Soran+1 yılİyi niyetli düşünüyorsan umarım dilediğin gibi olur. Herkes tercihinde özgür
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle iyi niyetliyim iyi niyetimde şüphen olmasın zaten bu yüzden böyleyim ya...
iyiniyetli olmasaydım bende diğerleri gibi olurdum...
ve katılıyorum herkes hayatında özgür kim ne yaparsa yapabilir sorun yok sonuçta özgür bir ülkedeyiz
Cinsellik konusunda 300 cevap paylaştı. onla bunla surtunerek her halti yiyip bakireyim diye yalan soyleyen bir kizla evelenecegime, yalan soylemeden durustce yasadiklarini anlatan bir kadinla evlenmeyi tercih ederim...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen son birlikte olduğum kız arkadaşım bakire değildi evlenmek istiyordum ama ailevi nedenlerden dolayı olmadı. dürüst ol yalan üzerine kurulu bir hayat mutluluk getirmez. yarının ne getireceği bilinmez kimse bilmez dediğin şeyler bile bir gün karşına cika
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçıkabilir. sen dürüst ol. olmazsa yinede olmasın
Var tabiki benden oncesi beni zerre ilgilendirmez.. benim gibi dusunen dunya kadar adam var disarda sen icini ferah tut korkma dunyanin en mutlu insani olursun umarim...
11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
- Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılKendi adima; beraber olmadigim bir kadinla evliligi asla dusunmem. Bekaret benim icin hic bir anlam ifade etmiyor. Ben hayatimdaki kadinda bambaska seylere bakarim. Konu evlilikse evlenirim, sen de dert etme bu bekaret konusunu lutfen..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi siz karşıdakine inanıyorsunuz da bunu sizin gibi kızlara yapan erkekler nasıl rahat ben anlamıyorum. Ben hiçbi kızı bozup o vicdanla duramam. Tamam bende bakir değilim ama hiçbi kızın günahına girmedim en azından. Mutlu olabilirsin bakire olmaman mutluluğa engel değil. Temiz bir yuva bulur musun karşına öyle biri çıkar mı orası kısmet.
00 YorumlaNeden olmasın ki her insan hata yapar eğer pişman olmuş sa yaptığından bir daha da yapmamaya söz vermiş se tövbe etmişse neden olmasın ki
10 YorumlaYalandız dolandız olursa neden olmasın ama bu durumdan faydalanmak isteyim canım cicim diyip önemli değil deyip sonrasında yol vermek isteyen karaltersizlerde olacaktır.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide var neden olmasın evlilik dürüstlük sevgi saygı üzerine kurulur evlenecek kişiye sen dürüst olacaksın oda geçmişe değil senle beraber geleceğe bakmalı
00 Yorumla
+1 yılinsanın ruhu bakir olsun be güzelim, fiziki bakirelik para etmez ruh bakire olmayınca sanırım yeterince açıklayıcı oldu,
03 Yorumla
Soran+1 yılKaç kişi böyle düşünüyor sence? Gerçekçi olalım
- +1 yıl
akıllı olanlar böyle düşünür ;)
- +1 yıl
hatalar insanlar içindir, ancak hatayı gerçek manada anlayıp tövbe etmek lazım, önemli olan dürüstlük ve güzel ahlaktır, şöyle düşün bir kişi bakir ancak herkesle sevişmiş, arkadan vermiş vs.. ama bakir, önemi var mı bence yok, bu yüzden diyorum insanın ruhu bakir olmalı diye
+1 yılelbette var 2 eski sevgilim evlendi kocaları çokta zengin ve mutlular birinin kocasının TV kanalı var diğeride bir holdingte Müdür. bazen benim şeyimde bir kerametmi var diyorum her sktgmin şansı açılıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılBayağı koymuş anlaşılan
- +1 yıl
gül ve gel şansını açayım
- +1 yıl
kerametli mikin varmış fuat
+1 yılMalesef kmse kullanilms kz isdemez isdesede hep yuzune vurur
31 Yorumla- +1 yıl
O karektersizliktir onu yapıyorsa
+1 yılBakır olmayan erkekler mutlu olabiliyorsa sende olabilirsin. Gerçekden seven biri sorun yapmaz diye düşünüyom. Dert etme.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama kendimi evliliğe hazır hissetmeye başladıktan sonra karşıma düzgün biri çıkmıyor. Mutsuz bir evlilik yapmak istemiyorum
- +1 yıl
acelen ne? kendine stresse sokma.
Asıl mutlu evlilik bakire olmayan kadınla yapılır. Yeterki sevgi olsun. Bur zarın kölesi olamam.
20 YorumlaCinsellik konusunda 733 cevap paylaştı. var tabi neden olmasın millet kerhaneden alıp evleniyor eskortla evleniyor sevdikten sonra
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmutlaka var...
ama sabretmen ve o konuda takıntısı olmayan erkeği beklemen lazım..
seni mutlu edecekse diktirmeyi de düşünebilirsin..
bence eğitimli ve seni bu şekilde kabul edecek çok erkek vardır...00 Yorumla
+1 yılGuven varsa
Sevgi varsa
Iyi anlasma varsa
Gerisine neden bakayim bitanem25 Yorumla- +1 yıl
Sadece tanimam icin iznini isterim
Soran+1 yılBurdan birine güveneceğimi sanmıyorum
- +1 yıl
Keske bir sansim olsaydi
Unutma sende o guvenmedigin yerde su an geziyorsun
Sen neysen burdakilerde odur
Kusura bakma ama gercek budur
Sanal kotuyse sende sanaldaysan sende o kotunun icindesin
Benfe disardaki gibi sanal iyiside kotusude var
Soran+1 yılEvet iyisi de var kötüsü de ama kimin hangisi olduğunu bilme şansımız yok piyango gibi düşün ikramiye çıkma şansı da boş çıkma şansı da
- +1 yıl
Dogru ama o ihtimal emin ol disarisi kadar
Yapar simdi 3 cocuklular hic evlenmemis erkeklerle evleniyor bakire olmayanmi evlenmeyeck
10 Yorumla
+1 yılAynı cevabı sanada vereyim, bekaret bacak arasında değil beyindedir. Abartmadığı sürece. İnsan anlayışlıysa hiç sorun yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah sizin gibi düşünen insanlar vardır
+1 yılRuhu temiz olmali insanin sadik kalabiliyorsan sikinti olacagini sanmiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılO konuda kendimden eminim
- +1 yıl
O zmn sorun olmaz tabi karsindaki insaninda seni gecmisinle yargilamamasi lazim sende anlatmalisin durustce
Soran+1 yılŞöyle bir karar aldım bundan sonra emin olduğum kişiye anlatıcam yani karakterli harbi insan ise
- +1 yıl
Ins diledigin gibi olur
+1 yılBen bakire olmayan bir kızla evlenmem ama seni sevecek biri illaki olur neden olmasın geçmişe bakmayan bir sürü erkek var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye karamsarsin once onu anlamadim?
Tabii ki yapabilirsin, ben yaptim :) ben yaptiysam sen de yaparsin bence.
00 YorumlaBakire olmayan erkek de bayanda evlenseler ikisininde gözü mutlaka baskalarına kayar bu kadar net!
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim gözüm kimseye kaymaz kendimden eminim bakire olmamam sadık olmadığımın göstergesi değil
Soran+1 yılBenim için böyle şeylerin önemi yok benim için bir tek kalbimin attığı kişi çekicidir ondan başkası dünyanın en yakışıklısı da olsa benim gözümde bir hiçtir. Benim fıtratım bu. Gönlüm dolu iken kafamı kaldırıp etrafa bakmam kimseyi görmem. Ve ayrıca bunu kişiliğime yakıştırmam. Yapanı da affetmem. Bu kadar net.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkabul edilemez olduğunu düşünüyorsan yapamazsın. geçmiş olsun bacım.
10 Yorumlamutlu bir evlilik şansı her zaman var yeter ki doğru kişiyi bul
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bekarete önem vermem önemli olan benimle yaşadıkları gerisi dünde kaldı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba şu an aktifseniz nasıl bir hayatınız var evlenebildiniz mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEziklik psikolojisinden çıkarsa evet. Ama kendini dünyanın tek suçlusuymuş gibi ezerse erkegin karşısında ezilir gider
025 Yorumla
Soran+1 yılYok asla kendimi bu konuda kimsenin karşısında ezmedim kimse Hayır senle olmaz demedi ama kimseyle evlenmiş de değilim
Cevap sahibi+1 yılEzdirme kendini
Soran+1 yılKatiyyen ezdirmem ve bu konuda kendime laf ettirmem ettirmedim de ama evlenmeden önce insanın ne yapacağını kestirmek zor evlendikten sonra böyle şeyler başıma kakılırsa ben o adamdan boşanırım. Bu yüzden yıkılacak bir yuva kurmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılO yüzden evlencen kişiyi iyi tanı ve bu süre içinde bişeyler yaşama bence
Soran+1 yılEvet bence de öyle yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılKeske her kız erkek gibi rahat olabilse senin gibi dürüst bir ilişki istese
Soran+1 yılKarakterimden ödün vermemeyi tercih ediyorum her durumu kabullendim beni seven her türlü sever kimse sevmek zorunda da değil tertemiz olmak isterdim ama geçmişe yapacak bir şey yok zamanı geri döndüremeyiz yalnızlığa da hazırım ama beni seven birileri hep oldu olmaya devam edeceğinden de şüphem yok
Cevap sahibi+1 yılHatun gibi hatunsun
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBakirim ama böyle düsünen hatunla evlenirdim 😀 Seninde için rahat olsun
Soran+1 yıl:) böyle düşündüğün için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılGüçlü kadınlardan hoslanıyorum çünkü:) kötü bişeymi
Soran+1 yılİyi bir şey Tebrikler :)
Cevap sahibi+1 yılSeni görmeden etkilendim bile diyebilirim😂
Soran+1 yıl:) :)
Cevap sahibi+1 yılNiye kısa kestin😏
Soran+1 yılMuhabbet mi edeyim?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılMerhaba
Cevap sahibi+1 yılMerhaba
Soran+1 yılKonuşabilir miyiz özelden?
Cevap sahibi+1 yılOlur beğendim sorunu
Soran+1 yılNeyse boşver beceremedim
Cevap sahibi+1 yılDur çıkıyorum gizliden
Cevap sahibi+1 yılNeyse
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. bakire bır kızın senden daha fazla bır sans yuzdesı yok herkes kafası uyustugu ınsanla evlenırse problem olmaz.
00 YorumlaEskiyi düşünme düşündürmessen eger gayet mutlu oluraun
00 Yorumla
+1 yıl2. ellerle işim olmaz
24 Yorumla
Soran+1 yılSen kaçıncı elsin?
- +1 yıl
hamd dolsun benim zarım yok Namusumu Veya Onurumu Kimseye Kaptırmadım Çok Şükür O Bana Yetwr
Soran+1 yılZarın yok uçkurun da yok o zaman...
- +1 yıl
Allha Şükür Olsun Uçkuruma Ve Nefsime Hakim Biriyim Lakin Belirttiğim Gibi Bir Tarafımın Ateşine Kapılıpta 2. köprü Kullanıma Açmadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde bir gün başına kakıp kakmayacağını bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var ve buda senin elinde olan bişey Sen daha cinsel ilişkiye giriyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSen çok ilişkiye girdin mi peki eğer sadece bir defaya mahsus girdiysen Eger yine kız sayilirsin
Soran+1 yılŞimdi burda kaç defa girdiğimin muhabbetini yapmak istemiyorum önemli olan artık girmiyor olmam ha bacım eskort filan da değildim
Cevap sahibi+1 yılSana sen eskortsun diyen oldu mu sana adam mi yardımcı olmaya çalışıyorum sen hemen atarlaniyosun
Var tabi ki niye olmasın ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire olmayan bir erkekle evlenirse mutlu olur
42 Yorumla
Soran+1 yılBakir erkek var mı zaten yok ki istisna yani her bakirim diyene de inanmıyorum ama garip olan ne biliyor musun bakir olmayan erkek bakir olan erkekten daha fazla takıyor.
Bakir olup benimle evlenmek isteyen bir kaç kişi oldu ve bunu asla başıma kakmadı. Sanırım karakter ile alakalı
+1 yılonu sadece Allah bilir bizler bilemeyiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence önceki hedefin kariyer yapmak olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle zaten
+1 yılAcigini diger seyler kapatirsa var
00 YorumlaOlabilir neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılzor ama olamaz değil
00 YorumlaYalan soylemelisin, faydalı yalan bunlar
03 Yorumla
Soran+1 yılYalan söyleyeceğime evlenmemeyi tercih ederim.
Soran+1 yılOlmaz çünkü bu durumu aileme açıklayamam çünkü onlar bu durumu bilmiyor ve asla kabul edeceklerini sanmıyorum yoksa benim için yaş veya boşanmışlık sorun değil evlenilebilir bakire olunsa bile önemli olan mutluluk kimse karışmayacak olsa ben olgun biri ile evlenirim bakire olmuş olsam da
+1 yılOlabilirsin neden olmayasın
04 Yorumla
Soran+1 yılNormal herhangi benimle evlenmek isteyen ama durumdan haberdar olmayan bir insana durumu anlatsam kabul eder mi? Ya da yarın bir gün başıma kakar mı?
- +1 yıl
Söyleme sende bunun bası yöntemleri var
Soran+1 yılO yöntemleri gizlemek için kullanmak istemiyorum. Kullanırsam ancak kendimi korumak için kullanırım
- +1 yıl
O zaman sıkıntı öekme olasılığın daha yüksek
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabi. Karşına öyle biri çıkar illa ki
00 Yorumla kesinlikle doğru zaman ve doğru kişi
00 YorumlaKabul ederse niye yapamıyasın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin gibilere şerefsizler layık anca
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibilere de sizi gidi siziler layık o zaman
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılmutlu bir evlilik bakirelikle ilgisi yok.
00 Yorumla Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Var tabiki bende evlenmek istiyorum
00 Yorumla
+1 yılYapadabilir yapamayadabilir
00 Yorumla
+1 yılBen seninle evlenirdim sahsen duzgun konusuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapar ama sınıf duser
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki birgün karşına çıkacak o aradığın insan
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet vardir
00 YorumlaHem de nasıl..😉
00 YorumlaNeden olmasın?
00 YorumlaHayır