Güncellemeler
6 ay
Güncel
Bende bakir değilim kız arkadaşım bakire değil ikimizde birbirimizi seviyoruz fakat ben boşanmaktan çok korkuyorum bu şekilde evlenip mutlu olan var mı 5-10-15-20 yıl mutlu evliliği devam eden var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben evlendiğimde bakire değildim eşim beni bmyle kabul etti ve birbirimizi çok seviyoruz. 6 yıl oldu aramız da gayet iyi
Özelden mesaj atabilir miyim ilk defa bu kadar uzun yıl görüyorum beni umutlandırıyor. Ben boşanmaktan çok korkuyorum nasıl yol izleyeceğim napacağım bana bilgiler verir misin
iyi de bunun bekaretle bir ilgisi yok ki. kafalarınız uyuyorsa tamamdır
İkimizde birbirimizi seviyoruz ve evlenicez ama gerdek gecesi nasıl geçecek nasıl olacak aklımıza eski ilişkiler gelecek mi nasıl hissedicez kötü mü olacağız yoksa gerdek gecesini iyi geçirmek için öneriniz var mı tecrübe edinen evlenen insanlara soruyorum nasıl bir şeyler önerirsiniz
Lütfen cevaplar mısınız rica ediyorum
ne kadar eskiden ilişki yaşamış olsanız da ikinizin birlikte ilk ilişkisi olacak. o yüzden bozukmuş bir büyü yok ortada. kasmayın kafanızda büyütmeyin yeterli
Peki gerdek gecesi bişey yaşandı mı ya da ekstra farklı bişey yaptınız mı biliyorum çok özel soru ama aklıma gelip duruyor ekstra ne yapabiliriz
yani ekstra yapacak hiçbi şey yok sizin kafanız bekarette takılı kalmış önce buna bakış açınızı değiştirin gerdek gecesinde yapılması gereken farklı hiçbi şey yok. sen normal sokacaksın işte
Mutluluk bekaret le alakalı değil ki öyle olup boşanan da var etrafımda olmayıp güzel evlilik sürdürende tamamıyla karşılıklı anlayış ve hoşgörü geçmiş geçmişte kalmış diye bakabiliyorsanız tamam
Geniş erkeksen mutlu olursun