Duruma göre değişir. Bazı kızlarda yeterince ıslanma olmadığı için vajina içi tahriş oluyor, devam edip canını yakmamak iyi olur. Bazılarında ıslanma olsa bile zar açıldıktan sonra kanama fazla olabiliyor, bu durumda da devam etmek canını yakabilir. Bazen ne zarla ne ıslanmayla ilgili olmayıp vajinanın darlığından dolayı oluşma ihtimali olan bir tahriş söz konusu, bu durumda da devam etmemek mantıklı. Esasen asla devam etmeyeceksin diye bir kural yoktur, ilk ilişkiden sonra tekrar istek olduğu anda iyi bir ön sevişmeyle tekrar denenebilir, kızın canının yandığını hissettiğin an bırakmalısın. Çünkü oluşursa tahrişin iyileşme süresi belirli değil, kişiye göre değişen bişey.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler bilgilendirdiğin için gözümü korkutacak bir şey yokmuş rahatladım balayına çıkacam 5 gün onuda bekliyerek mahvetmek istemiyorum sadece
Hmm eğer eşinde böyle bir durum yaşanmazsa beş gün yeter artar bile size, ama olumsuz bir şey olursa bir iki gün beklemek gerekebilir. Mutluluklar dilerim :)
Ya bu bekle diyenlere bakma ben kızlık zarı bozulduğu zaman kan geldikten sonra devam etmedik ertesi günde yapmıştık acı falan kalmamış oluyor zaten inanma sen yok 3 gün bekle falan otobüs mü bu beklesin adam
Ertesi aksam yeniden yapabilirsin.. Yani orayi yirtiyosun , o aksam o isi devam ettirirsen buyuyup kanamanin durdurulamama durumu var. Cevremde bunun yasandigina sahit oldum. Ama 1 gun ya da daha garanti olsun diye 2 gun ara verirsen ordaki yara iyilesmis olacagindan yavasca yeniden yapabilirsin. Zaten aylarca ya da yillarca bu ani beklemissin bence 2 gun daha fazladan beklemekten bir zarar gelmez.
Abi sorun şurda eşim yurt dışında bende düğünden 2 ay sonra gidecem oraya ama düğünden sonra 5 gün balayı tatili yapacaz onu bekliyerek bitirmeyim diyorum tatilimi yoksa dediğin gibi beklene bilir.
Hiç girilmez bu sağlık yönündende kötüdür dini yöndende kadın ragl olacağı zaman istekli olur ya da regl sonrası regl zamanı asabi ve ağrılı olur kadının en hassas zamanıdır bu zamanlara ilişkide dikkat etmek lazım saygılı insan zaten yapmaz
Bende beklemek istemiyorum balayına çıkacam tatil zehir olsun istemiyorum her ağızdan bir laf çıkıyor yok iyleşmesi yazım yok beklemek lazım zaten 5 gün duracam ondada onumu bekliyecem
Ilk gün sadece kizlik bozulur ertesi gün tekrar yaparsiniz. Aslinda ilk gun kizada bağlı biraz isterse devam edersiniz sorman daha mantikli. Biz devam ettik
Beni aydınlattığın için teşekkür ederim bunu duyunca rahatladım 15 gün sonra balayına çıkacağım 5 günlüğüne eşim yurt dışında balayından sonra gidecek 5 günü bekleyerek geçirmek göz mü korkutmuştu şimdi ise rahatladım.
En İyi Cevaplar