Erkekler, girmeden penisinizi vajinaya ne kadar sürtersiniz?
Neler yaparsınız girmeden önce?
Size zevk veriyor mu sürtmek?
Neler yaparsınız girmeden önce?
Size zevk veriyor mu sürtmek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Cinsel ilşkide ön sevişme çok önemli. Karşılıklı isteklere uyarak takip etmek gerekir. Sevişmede sıra vulva vaginaya gelmşse penisin vulvaya aşağı yukarı sürülmesi klitorisin de uyarılması açısından çok önemlidir. Bundan sonraki hamle penisin vaginaya girmesidir. Bu istek genellikle kadına bağlıdır. Çünkü bu sürtünme temasında en çok etkilenen kadın olur. G noktası vajen içindedir, kadını doyuma götüren son hamle penisin vejene girişi ile olur. Erkeğin duyduğu haz sürtünmeden çok penisin vajen içerisinde gidip gelmemeri ile olur. Bu arada bartolin bezlerinin salgısı da artar penisin girip çıkışını kolaylaştırı. Penis içine dolan kan bu gidip gelmelerle penis içinde serteşmeyi sağlaya kavernöz cisimler kanla dolar lastiğe hava vurmuş gibi şişer kalınlaşır ve uzar. Ta ki cinsel boşalım oluncaya kadar. Kadın vajeni bu gelişmeleri hisseder sürtünmeler ön sevişme ile kıvama gelmiş penisin vajene girişini arzular. Kadın cinsel organınında da erkekte olduğu gibi kan hucumu olmuş büyük ve küçük dudaklar vulva ve klitoris şişmiş erektil hale gelmiştir. Kanın sıcaklığının verdiği uyarıcı duygularla uyarımların devam ettiği sürece kişilerin performansına bağlı olarak cinsel boşalım oluncaya kadar devam eder.
Kadının zevk aldığını görmek acayip zevk veriyor.
Sevgilime sürtüyorum ve ucunu sokup çıkarıyorum
Ucunu sokup çıkarmak çok iyi fikir. Bu erkeğinde hoşuna gider mi
E yani. Uç kısımdan zevk alırız zaten. Onun da hoşuna gidiyor deli gibi
Ne diyor?
İnliyor. Kıvranıyor. bir de ucunu içine sokmadan dudaklar arasında gidip gelmek var. O da süper
Sürtmek dediğimde o zaten. Dudaklara aşağı yukarı fırçalar gibi yapmak çok zevk verir bir kıza.
En sonra gövdeyle birlikte kaydırmak
Aynen öyle bazen de yüzüstü yatıyor. Arkadan saçlarını çekerek ve omzunu ısırarak vajinasına sürtüyorum. Bu ona çığlık attırıyor resmen
En sevdiğim sürtme pozisyonu. Kafifçe kslçayı havalandırıp erteğin sürtmesi en hayal ettiğim şey.
O durumda içine giriyor hissi veriyor. Ve sevgilim elimi ya da yastığı ısırıyor
Ne güzel. İyiymiş.
O anları hatırlattın bana
Sen yaşadın mı bunları hiç?
Hayır evliliği bekliyorum ama çok istiyorum
Var mı evliliğe aday
Aday yani isteyen var ama sevgilim değil, ben istemiyorum
Evlenmeden olmaz diyorsan, sabretmelisin evlenince bol bol yaşarsın bunları
Evet öyle yapıyorum bende zaten
Kaç yaşındasın
22 yaşındayım
Evet cinselliğin had safhada olduğu yaşlar. Çok istiyor olman normal bu yaşlarda
Öyle mi oluyor kaç yaşa kadar böyle
Valla yaşayana kadar devam edeceksin böyle
Ama kadınlar doğym yapınca istekleri gidiyo diye duyuyprum hep
Annelik içgüdüsünden dolayı olabilir. Ama herkes için geçerli olmaz bence. Sonuçta doğum yapanlar da yapmaya devam ediyor
Bilmiyorum ben çevremde ne kadar evli kadın gördüysem cinsellik olmasada olur kafasındalar. Yani mecburiyetten birlikte oluyolar gibi bişey.
Sen bakma onların öyle dediğine. Yeter ki Canları istesin. Tabi eşlerinin de payı var bunda
Yok yok öyle. Evli kadınlarınların çoğu cinselliğe soğuk. Bence bu erkeklerin yaklaşımından kaynaklanıyor.
Dedimya eşlerinin payı var. Eşi bir süre sonra kadını Mutlu etmeyi değil de işini görüp yatmayı düşünürse kadın da soğur doğal olarak
Birde kadınlarda çabuk soğur cinsellikten mesela günlük hayatta erkeğin soğukluğu yanlış bir lafı kadını uzaklaştırır ve cinsellik yaşamak istemez. İhtiyaç olarak görmekten çıkar.
Evlilerin çoğu çok sıradan yaşıyor birbirine sevdiklerini söyleyenler bile çok az. Erkekler evlenince hevesini alıyor. Yüzde 90 ı böyle.
Kesinlikle haklısın. Kadınlar özellikle eşiyle yaşarken duygu arar tutku arar. Ama erkekler ihtiyacını gidermeyi düşünür genelde. Mesela bak yorumlara. Ada'm direk sokarım yazmış. Çünkü sadece kendini düşünüyor. Kadınını Mutlu etmek çok da önemli değil onun için
Evet.
Yani bide erkekler çabuk unutup geçiştiriyorlar bir tartışma olsa gece eşiyle birlikte olmak isteyebiliyor ama kadın hemen unutmaz istemez o an yani
Bunda da duyguların etkisi var. Kadın hissetmek ister. Hem fiziksel hem de duygusal olarak.
Aynen duygusal bağ bitince kadın cinsellikten soğuyor
Bitirtmemek lazım. Hem kadına kadın gibi davranmak lazım. Hem de yatakta kadınlığını hissettirmek lazım
Öyle yapanlar az malesef ama doğrusu bu tabiki
Umarım sana da öylesi denk gelir..
inşallah
Nerede yaşıyorsun
Niye sordun ne önemi var boşver :D
Bir yabancıyla sohbet etmek değişik geldi de 😊
Ha olabilir. Düzenli bir cinsek hayatın var galiba senin
Çok düzenli olmasa da hiç yok diyemem. Yani eli şeyinde gezen tuttuğunu götüren biri değilim
Seçisi misin tipe önem verir misin
Herkes için Tip Tabiki önemli ama güzel değilse sevmeyeceğim anlamı taşımıyor. Önemli olan hissetmek her şeyde. Yeter ki hissedeyim. Yemişim tipini
O da doğru ama beğenmek önemli
Ya önemli tabi ama beğenmek için illa güzel olmak şart değil
Şart tabi güzelliği beğenir insan sonuçta herşwy güzellik değil tabi ama etkili bir durum ben tipe çok önem veriyorum bu hiç iyi bişey değil
Valla o senin ayıbın güzelim. Tipe bakarsın ondan sonra da gelip yanlış tanımışım dersin. Ya da gelir bütün erkekler böyle mi diye soru sorarsın burada
Ne alaka ya tipe önem vermem başka şeyleri önemsemedim anlamına gelmez.
Öyle desene. Sonuçta Tabiki insanlar tipe bakar. Ama tip herşey değildir.
Herşey olmadığını herkes bilir. Kimi tipe çok önem vermez kimi verir
Sen de veriyorsun yani. Ben pek bakmam valla. Tatlı olsun güzel gülsün yeter
Evet veriyorum. Ama işte karakterede çok önem veririm öyle yılışık ya da aptal insanlarıda hiç sevmem o zaman tipinde önemi kalmıyo
Çirkin biri tatlı olamaz gülüşü güzel olmaz ki
Yani çirkinler güzel gülemez mi diyorsun. Katılmıyorum.
Sustun
Ya güler tabi sevimlide olabilir ama güzel birinin gülüşüyle aynı etkiyi vermez
Orası öyle tabi. Ama karşıdakinin ne hissettiğine bağlı
Önemli olan Çekim gücü bir de
Tabi o da önemli çok
Hiç cinsellik yaşamadın sanırım
Sadece öpüştüm
Öpüşmek bile ayrı bir güzel. Tutkuyla olursa
Aynen öyle
Buradan konuşmaya devam mı edeceğiz
Nasıl yani?
Mesaja geçebiliriz
Ne dersin?
Boşver sağol. Çünkü siteye nadiren giriyorum zaten.
Nasıl istersen o halde
İyi akşamlar...
Teşekkür ederim sana da
Kararın değişirse buralardayım
Peki.
Son bir sorum olacak her erkekten zevk suyu gelir mi hemen gelir mi? Mesela her setleşmede o su gelir mi?
Genelde geliyor. Bir kaç damla da olsa
Peki çok teşekkürler.
Rica ederim🙈🙈
Hep sen mi soracaksın biraz da ben sorayım
Evet?
Mastürbasyon yapar mısın? Yaparken hayal dünyan Nasıl?
Yapıyorum haftada 2 3 kere. Yastıkla yapıyorum. Uçuk hayallerim yok normal şeyler. Anal oral pek hayal etmem. Özellikle sürtünme çok hayal ederim.
Sürtünmeyi sevdiğin belli. Yastık olayını çok duydum. Değişik bir şey sanırım. Biz erkeklerin öyle bir şansı yok
Elleyerek yapmak saçma geliyo. Yastığı bacak arana koyunca vajinaya bir dolgunluk hissi veriyo.
Bişey söyleyim mi. Cinsel duygularını mastürbastonla bastırman güzel
Ne anlamda
Yani şöyle. Cinsel anlamda istekli ama duygularını bastıran kızlar ilgimi çekiyor.
Şu sitenin genel kız kitlesine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın 😊
Hmm teşekkürler sağ ol
Nerde yaşıyorsun ve ne işle meşgulsün
Ne nemi var ya bosver.
Nasıl dersen.
Peki gün içinde aklına cinsellik geldiğinde ıslanır mısın
Evet hergün bir ıslaklık oluyo, bazen yakıyo istek hep aynı şiddette olmuyo mesela dudaklar hep kabarmaz hemen.
Erkekler öyle sürekli ıslak olmaz. Yalnızca tahrik olunca olur. Dudaklar tahrik olunca kabarır mı hep?
Süreklide ıslak değilim tabi. Dudaklara hep dikkat etmem ama kabarması için çok istemek lazım hemen olan bişey değil
Peki yakın çevrende seni tahrik edenler kimler
Hiç kimse yok
Mast yaparken özellikle düşündüğün biri var mı peki
İşte hiçkimse yok
Anladım. Peki bu dudaklara sürtme olayını neden bu kadar çok seviyorsun
Bilmiyorum çok istiyor çünkü yani klitoris takıntısı yok bende oraya odaklanmasından da hoşlanmam.
Dış dudaklar ve tabi içinede sürtmeli iç dudaklarada yani. Ama klitorise değil. O sadece boşalttırır beni tam doyurmaz yani.
O zaman yumuşak duygusal bir seks seviyorsun
Evet öyle yumuşak ve yavaş. En son biraz daha tempo artabilir belki.
Vücudunun yalanması hoşuna gider mi. Ben çok severim. Özellikle boyun
Yalamada iyide emilmesi daha iyidir heralde.
Evet emilmek daha hoş oluyor. Bazen de ısırılmak
Çıktın sanırım
Yani şöyle emerken hafif ısırırcasına emmek falan güzel ama genelde yalıyolar herkes öyle diyo.
Evet genelde yalanır ama emmek daha güzel. Günaydın bu arada 😊
Nerelerdesin
Niye genelde yalanır emmek varken yalamak saçma değil mi
Amatörlükten sanırım. Vajinayı da yalarlar genelde ama emilir de tabi
Sen hep burda mısın hiç işin olmaz mı
Vajina yalamak yine mantıklı ama boyun göğüs falan yalamak çok saçma emmek varken
Yoo burada değilim. Sen yazınca mobil uygulamaya bildirim geliyor. Giriyorum ben de. O kadar boş insan değilim 😊 Kesinlikle vajina dışındakileri emmek gerek
Vajinayıda emmek gerek bundan zevk alıyo musun mesela yoksa kadının zevk almasından mı zevk alıyosunuz
Kadın zevk aldığı için zevk alıyorsun
Hmm anladım
Karşılıklı birbirlerinin zevk aldığını görmek de zevke getirir insanı
Yine kayboldun
Ben öyle düşünmüyorum. Ben zevk almıycağım şeyi karşımdakine yapmam çünkü aynı şekilde eşim sırf bana zevk vermek için bir şey yapsın da istemem. Kendisi yaparken zevk almalı.
Benim zevk almamdan zevk alması bana itici gelir.
İyi de ilişkiler hep böyle zaten
Ne alaka sen pratnerinin vajinasına girdiğinde zevk alıyosun
Hem o alıyo hem sen.
Ama bazı şeylerde kişi kendi zevk almıyo karşısındami alsın diye yapıyo.
Herkes anlamaz bunu. Yorma kendini fazla detay düşünmek gerek anlamak için.
O Nasıl bir cümle öyle ya?
Canım sıkkın olunca cümlelerimi acaba nasıldır diye düşünmeden kurarım kusura bakma.
Hayırdır neye canın sıkkın?
Önemli değil geçti. En son ne zaman mast yaptın
Dün gece. Sen?
Hm ben 2 gün önce. Yapmayı düşünmüyorum bir kaç gün daha. Azaltmak için ama zor oluyo
Evet ben de azaltmak istiyorum ama dayanamıyorum
İlişkiye gir niye mast yapıyosun
Öyle her istediğinde ilişki mi olur
İlişkin varsa hayatında biri olabilir yani
Ya var da kız arkadaşım burada değil
bir de içine girmiyorum zaten
Hm anladım şimdi
Sürtüyorum en fazla biraz da ucunu sokuyorum
Of o da çok güzel ama. Sen zevk almıyo musun illa sokman da şart değil olsun
Almaz olur muyum. Deli gibi
Ne güzel işte
Ama mastürbasyonun da ayrı bir tadı var ya
Saçmalama bence. Karşı cinle birşeyler yaşamak mast ile kıyaslanmaz bile. Ayrı bir yanı yok bence
Var var. Farklı bir duygu
Ama tabi sürtmek daha güzel 😊😊
Evet
Hele bir de dudaklar büyükse
Nasıl yan kabarıyor mesela öyle mi ondan mı şişiyor benim mesela isteyince
Aynen öyle
Şişince daha iyi oluyor
İşte benimde dudakların kabarmasına onu düşünmek sebep oluyo acayip istediğim bişey ya
Arasına girmesi demi
Evet sadece arasıda değil dış dudaklar kabarıyor sonuçta onlara sürtünmeside bana çok zevk verir sonra arasınada tabi
Alttan girip üstten çıkması
Hatta öyle bir gif vardı
Alttan girip üstten çıkması nasıl?
Yani dudakların alt kısmından giriyor üst kısmından dudaklara paralel olarak çıkıyor. Gif vardı öyle. Acayip tahrik edici o gifi izlemesi
Gifleri bende biliyorum evet tahrik edici ama düşüncesi bile tahrik edici
Bulursam atayım mı linkini
Yok atma zaten suluyum bugün görmesem daha iyi mast yapmycam
Sulu sulu ne güzel 😊
Aynen
Dudaklar da kabardı mı? Gifi buldum bu arada istediğin Zaman söyle gönderirim
Bakmadım, bakmıycem. Anladığım kadarıyla kabardı. Hissediyorum çünkü
Peki seni etkileyen bir şey mi oldu
Aklıma gelmesi sulanmama yeterli. Aklıma gelince ıslaklık bir istek oluyo artarsada ateş basıyor kabarıyor işte
İşte o anda emilmeli o
Ovv dış dudakları kabarmış görmek emme isteği getiriyor yani
Harika o zaman
Bide kılsız pürüzsüz ise
Evet yalayıp emeceksin. Dilini içine sokacaksın
Kılsız mı kaymak gibi. Doya doya yalanır o
O dediğin benim vajinam mı evet kılsız dediğin gibi kaymak gibi diyebilirim
En güzeli. Saatlerce yalanır o bak. Emilir de
İşte öyle güzel şeyleri istediğinden şişiyor dudaklar zaten. Ufak ufak öpücükler yalama emme falan. Can çekince ora alev alıyo
O yastık çok şanslı
Yastık bir erkeğin dudak ya da dil hissini vermiyo. Hele emilmeyi hiç
Penis hisside vermiyor. Benim şansım yok ama yastık yaşıyo. Ondan başka bacak arama kimseyi almadığım için şanslı sayılabilir
Evet üstünde bir ağırlık olması ne güzel bir histir senin için
Ya da etli dudakların emilmesi
Veya arasına sokmak
Kesinlikle.
hiç kimsenin görmediği bir vajinayı ilk görüp yapmak ayrı bir zevk verir mi
Vermez olur mu hiç. İlk yalamak ilk emmek ilk sokmak
Yani bende öyle tahmin etmiştim ya
Boşalman Nasıl oluyor
Haber vermeden çıkma hee. bir anda çıkıyorsun mal gibi mesaj bekliyorum 😊
Normal işte yastıkla yaptıkça vajinamda yani giriş kısmında bir kasılma gibi bişey oluyo boşalıyorum
Gerçekte nasıl tam bilemem
Ama mast sonrası doyuma ulaşıp boşalamıyorum. Canım gene istiyo
Orgazm onamıyorsun yani. Sadece boşalıyorsun
Heralde bilmem :( halbukşde sırılsıklam oluyorum ve kabarıyor hele bazen yakıyor bildiğinn dudaklar alev alıyor şaka değil. bir ılık duş alıyorum o zaman tabi oraya biraz soğuk.
Ama çok etki etmiyo. Mecbur mast yapıyorum
Orgazm olsan o kadar rahatlarsın ki. Titrersin. 15-20 sn falan sürer. O yanan kaymak gibi şey serinler. Vıcık vıcık olur
Bilemiyorum o kadar pek kolay serinletemiyorum kendim. Ben normalde kendimi ellemem sevmem. Bazen elimi soğuk suyla yıkıyorum kurulamıyorum odamda yatıp elimle vuruyorum dudaklara ama hafifçe tabi. Tokatlıyorum bir kaç kez yani
Elinle olmaz öyle. Penisin başını vuracaksın. Badana yapacaksın
Elimle yapmaktan başka şansım yok mecbur öyle dudaklar hassas oluyor hafif tokatlıyorum zaten.
Ama tabiki penis olsa uçarım zevkten
Başı girip çıksa yeter orgazm olmana
Yeter tabiki ya çok şey var istiyoda işte. Yanıyo şimdi varya çok istiyo. Ne kadar tuhaf bişey
Neler istiyor başka
Mesela kadının üstte olup sürtmesi de iki tarafa çok haz veriyor
Saydıklarım dediklerim işte onları çok istiyorum işte öpülmesini yalanmasını emilmesini penisin sürtmesini
Ayrıca bir tek başı değil gövdeylede hafif hafif tokatlanmasını işte
Sevgilim inleyerek, bağırarak boşaldı o şekilde bir gün
Domaltıp arkadan öne doğru sürtülmesini ister misin
Evet. Her pozisyon ayrı güzel ama arkası dönük pozisyonlarda daha çok yüz üstü yatık kalçayı kafif kaldırma şeklinde seviyorum.
Ayrıca misyoner ve yan yatış şeklinde de
Bacaklar omuzda dudaklar açılmış sürterken Nasıl?
Ya da bir duvara yaslayıp sürtmek?
Güzel tabiki
Sitede sorunlu heralde buraya yapıyorum yorum başka yoruma kayıyor ya.
Bu arada emerken ses çıkıyor mu
Çıkıyor evet. Çünkü o an orası volkan gibi ve vıcık vıcık oluyor. Kadın saçlarını çekiyor off
Evet eminim çok güzeldir ya
bir sorum daha olacak ama sabaha artık ben çıkıyorum uykum geldi baya iyi geceler.
Dil içeri girerkenki kasılmalar da süper
Sor da çık
bir kızın bacakları aralık açın oturması tahrik eder mi mesela kıza elbise ya da etek giyerken bacaklarını hafif aralayarak oturursa.
Pişt
Sordum ya sabah
Ya onun için mi dedim ben Pişt diye😊 Valla duruma göre değişir ettiği de olur etmediği de. Ben bir defa olmuştum
Hm anladım güzel o zaman. Benim uykum var baya. Yatıcam yani ama bir sorun varsa sabah sorabillirsin.
İyi geceler
Hemen ne uyuması ya. Dur az daha
Diyceğin varsa sabaha sakla sorarsın
Çok uykum geldi. Saat 1
Çıkıyorum şimdi ben. Tekrar iyi geceler
Tamam tamam 😊 Gecen güzel olsun
Kız arkadaşın mast nasıl yapıyo yastıkla mı
Yapmadığını söylüyor valla. Ama ben elimle okşarken çok hoşuna gidiyor
Nerelerdesin yoksun
Anladım. Siteye nadir giriyorum. Hatta sık bile girdim bu ara. Aktif değilimdir. Sohbet için sağol
Sohbet için sağol bir veda cümlesi miydi?
Sayılır çünkü siteyi kullanmıyorum sevmiyorum kolay kolay girmem belkide kapatırım bilemiyorum. Eğer bir sorun olursa sorarsın girdiğimde ne zaman görürsem artık cevaplarım bilemiyorum.
Teşekkürler tekrardan
Olay sadece kafaya takılan bir soruyu sormaksa bunu siteden veya Google'dan da yapabilirim.
Seni tanımak güzeldi demek isterdim ama yaşın dışında sana dair bişey bilmiyorum.
Ama yine de teşekkürler..
Sağol evet haklısın. Rica ederim...
Sen yazıyorsun diye sık giriyordum ben de. Ben de girmem o halde. Bişey yazarsan da cevap veremez ya da günler sonra verirsem yanlış anlama. İyi geceler
Aynen bende öyle. İyi geceler
Sana da
Nerelerdesin?
İyi akşamlar, arada bir girince böyle oluyor işte nasılsın?
İyiyim şükür. Sen nasılsın
Bende aynı işte normal yani
Her şey normal mi😊
Nasıl yani
Ne bilim hayatındaki her şey
Bir haftadır mast yapmıyorum mesela azalttım bir fark bu
Ooo. Dayanabiliyor musun
Yani zor ama sabrettim işte
E niye kasıyorsun yap gitsin
Sık yapınca ilerde sıkıntı olur diye. Mast çok sık iyi değilmiş bide sık yapınca aldıüım zevk azalıyo farkındayım. bir süre durum yapınca daha güzel oluyo o isteklik ıslaklık ya da kabarıklık ble zevk veriyo ama bir yandan da kötü tabi beklemek
Bunu hayal etmek varken kendini kasmaya hiç gerek yok
Bence gif atma soru ya da hesap kapatılabilir.
İlerde sorun çıkar diye azaltmak istiyorum istek var çok ama bir bağımlılık gibi oluyor.
Belki bir rüya görürüm bide ben hiç rüya görmüyorum canım gerçeklik hissi istiyor
Yok be niye kapansın. Ne sorunu çıkacak ben sürekli yapıyorum. Rüya görmek istiyorsan uyumadan önce hayal et. İyice hisset. Boşalmadan uyu. Gece görürsün
Hep yapıyorum ediyorum ama hiç görmedim görmüyorum bir türlü zaten iyice hayal edip istiyorum ama hiç görmedim belkide daha iyi rüyadan sonra kendimi bir kötüde hissedebilirim suçlu gibi ya da şaşkın olarak ama canım da çok istiyor
Penise benzer bişey olsa dudaklara sürtecek daha iyi zevk alırsın. Tokatlasan falan
Haftasonu kız arkadaşımın dudaklara sürterken aklıma geldin
Hmm anladım.
Ya arada elimle tokatlıyorum dudakları hafif. Ama kabarıp alev aldıklarında. Çünkü elimi soğuk suyla yıkayıp soğukken tokatlıyorum.
El yeterli olmuyor demekki. Orgazma ulaştırması lazım seni
Olmuyor evet bide dudaklara yalama ya da emilme hissi verecek yöntemde yok o da çok kötü
Ağzın yetişse emmek isterdin demi 😊
Hayır ya tabiki istemem kendimim sonuçta. Zaten lezde değilim
Dudaklar ne durumda şu an
Kabarmış ıslak ama ateş gibi değil şu an
Kabarmış halde emmek ne güzel olur
Tüysüzse çok güzel olur tabii. Benim kaymak gibidir hep ama kıllı olanda kabarsada erkek emmek ister mi
Ben isterim. Ama kaymak ayrı bir güzel. Bacakları ayırıp kafayı Oraya gömmek ve göğüsleri okşamak
Tüylüde mi istersin yani
Olabilir tabi. O konuda atasözü bile var hem 😊
Kıllı vajina temiz ve çekici olmaz yalnız
A. m buldun kılsızını arama derler. Çok olmayacak ya. Azıcık bişey olacak
Onu çok yoklukta seçici olmayanlariçin derler. İlişkiye girilirde kıllıyken emip yalamak başka bir şey.
Senin kıllar Nasıl oluyor
Yarın cevaplarım çok uykum geldi çıkıyorum ben. İyi geceler
Peki. O mükemmel kaymağa iyi bak.
Kıl temizliği senin için çok önemli değil galiba
Yoo önemli Tabiki. Ben de tertemiz tutarım sürekli
Hemen çıktın sanırım
Farkında bile değilim dalmışımda çıkmışım heralde.
Temiz tutman gerekir zaten. Çok önemli temizlik.
Nasıl bir dalma bu😆 senin kaymağı emen yaşadı desene. Emdikçe emesi gelir. Hazır ol peş peşe boşalmaya
Umarım öyle olur sırf ben zevk alıyorum diye yapsın istemem kendide istesin iştahlansın isterim
E iştahlanır tabi
Herkes aynı olmaz bide oral yapanda herkes aynı yapmaz bence. Ben daha çok dudaklatla ilgilenilsin isterim. Yani öyle klitoris ya da parmaklama vs beni çok etklemez. Tada sadece yalama sadece emme de olmaz.
Hepsi karışık arada öpme falan da olmalı. Yani böyle olması içinde sevmesi iştahlı olması gerekir diğer türlü istediğim gibi olmaz
Ağza boşalmayı hiç istemem ben.
Nasıl zevk aldığını anlayınca o şekilde yapar. bir gif buldum atayım mı
Evet o iğrenç olur
Yok atma. Ben ben zevk alıyım diye yapmasını istemiyorum kendi içinden geliyosa yapmasının anlamı var.
Sana karşı istekliyse o şekilde yapar zaten merak etme. Tabi bunda senin tutumun da önemli
Ben çok zevk alırım zaten istesemde tutamam kendimi zevk aldığım belli olur
İnler misin
Kim inlemeden durabilir ki yani ben düşününce nefes alış verişim değişiyo kimse inlemeden duramaz bence. Aslında çekingenim kendimi tutmak isterim ama dayanabileceğimi sanmıyorum
Bence tutmana gerek yok istediğin gibi rahat ol
Tutamam istesem de zaten
Mast yaparken de inliyor musun
Yok o derece zevk almıyorum her zaman. Ama nefes nefese kalıyorum tabi ailemleyim rahat olamıyorum.
Ama anlıyorum hemen hemen nasıl inlerim nasıl sesler çıkartırım diye.
Ya oral hissi vermiyo hiç bir mast ama
E illaki vermez. Bu arada ne iş yapıyorsun
O kadar özel hayata girmesek daha iyi. İyi bir mesleğim var tabi.
Senin kız arkadaşın uzakta mıydı?
Ya bir aydır tanışıyoruz. O kadar bilgiyi söyleyebilecek güveni verdiğimi düşünüyorum. Bir robot gibi sadece soru cevapla konuşmak değişik geldi de. Ama tabi saygı duyarım. Karar senin
Ayrı yerlerde yaşıyoruz. O da buralı ama başka bir yerde çalışıyor
Hmm ayrı zordur illaki. Özler insan. Umarım evlenirsiniz güzel sonuçlanır
Pek anlaşamıyoruz ya. Yapımız uymuyor
Olsun herkesin arasında uyuşmazlık olur. Cinsellik için mi sürdürüyosunuz yoksa
Yok ya olur mu öyle şey. O kadar azgın değilim
Seviyosan ne güzel
Senin var mı birileri
Yok ama var gibide bir hoşlantı gibi bir arkadaşım.
Olsun istiyorum çünkü evlenmek istiyorum. Ama sevmedende evlenemem.
Onun sana karşı tutumu Nasıl
Güzel ama şimdilik bir durum yok
Nasibinde varsa olur. Zamana bırakmak lazım bazı şeyleri..
Ama tabi tam da akışına bırakma. İstediğini elde etmek için çaba göster
Yani evet öylesi doğru
Yaşındaydın de mi
22 yaşında
22 ..
Şimdi aklıma ne geldi biliyor musun. Acaba seninle burada gizli olmadan karşılaştık mı hiç 😊
Sanmıyorum sık aralıklarla girmiyorum zaten pek sorularda cevaplamıyorum.
Böyle sorularıda arada gizli soruyorum hep
Başka hangi kategorilerde soru sorarsın
bir kaç cinsellik hariç sormadım. Sık girmiyorum zaten
Anladım. Ama cinselliğe yaklaşımın hoşuma gitti.
Çoğu kız böyledir diye tahmin ediyorum.
Peki merak ettiğim bir durum var mesela etek ya da elbiseyleyken istediğim kişinin araya girip vajinama bakmasını çok istiyorum ya yapmam öyle bir şeyde çok istediğim ve zevk alcağım bişey seyretmesi. Bacak arama kimseyi almadım ya kimse görmedi belkide ondan yani bilemiyorum.
Neyse yani yalnızken bir kızın eteğinin altına girip bakar mısın kız istiyosa sevgilin var ama bir şey yapmıycan sonuçta. Sadece görüp bakıcan. Yapar mısın
Bakarım tabi. Güzel bir fantazi. Hatta avuçlamak isterim
Avuçlamak nasıl
Dokunursun yani
Evet. Dudakları falan okşamak isterim. Parmaklarımı üstünde ve arasında gezdirmek, tokatlamak falan
Hm tabi onlarda çok zevk veren şeyler ama kız sadece gösterme niyetindeyse yani o zaman ne kadar süre durabilirsin biraz bakıp çıkar mısın
Hayır niye çıkayım. Uzun uzun incelerim. Kabarmasını ıslanmasını seyrederim.
Ben seyrederken kadın da saçlarımı okşarsa süper olur
Mesela o ofiste sandalyede otursun. Ben masanın altına gireyim. Açsın bacaklarını seyredeyim, kokusunu içime çekeyim
Uzun süre seyredersin yani.
İşte mesela her kız öyle mi bilmiyorum ama o çok hoşuma gider yani etek giyiyosam yatağa yatıp eteğimin altına girip bakılması çok hoşuma gider hiç kimse görmedi ya ondan herlade yani kabarır dudaklar benim ıslanırım o kadar hoşuma gider.
Böyle bişey başına geldi mi hiç yani bakire görülmemiş bir vajinaya baktın mı sadece
Herkesin fantezisi farklıdır. Ama ben severim yani o bahsettiklerini
Sevgiliminkini seyretmiştim. Kabarmasını falan. Sonra da yalamaya emmeye başladım.
Hmm başkasının olmadı yani. Ama olsada bakarsın.
İlk kez mi gösterdi sevgilin
bir kez de birinin eteğinin altından görmüştüm. Kilot yoktu. Ama çok fazla bakamadım
Şimdi çıkmam lazım girince cevaplarım
Geldim. Sevgilinin ilk sen mi gördün diye sormuştum?
Evet ilk benim
O zaman şanslısın.
bir bakıma. İlk gören ilk yalayan benim
Ne güzel
Mast yaparken Nasıl bir pozisyonda hayal ediyorsun kendini
Değişiyor. Ama 69 hayal etmem yani. Sevmiyorum öyle. Misyoner ve yüzüstü seviyorum.
Yan yatarken ya da ayakta kucakta iyi.
Benim üniversiteden bir arkadaşım vardı bayan. Kendini hep sırtüstü yatmış vajinası yaşanırken hayal ettiğini söylemişti.
Bende çok şekilde hayal ederim oralde sırt üstü ya da yüzistüyken kalçayı biraz kaldırmış şekilde severim.
Genel olarak erkeğin altında olmak daha çok hoşuma gider. Ama diğer yüzüstü pozisyonda da sürtme girme ya da oral herşey olur.
Oral yapmak istiyor musun
Sevdiğim erkekse isterim peniside beğenirsem ama ıslanmamış olmaması lazım. Kuruyken ancak.
Başını emmek daha güzel bence
İllaki ama ben heryeriyle ilgilenirim tamamen ağzıma alamam tabi ama gövdesinide ayrı emerim öperim yani. Ama ıslanmamış olması şart başını tabiki emerim ama ıslanınca asla ememem
Peki hikaye falan okur musun
Çok eskiden. Şimdi yok pornoda izlemiyorum. Bazen giflere bakarım o kadar.
Pornoyu ben de sevmiyorum. Hikaye okumak hoşuma gider ama bir de gif. Nereden bakıyorsun gif'lere
Özel bir yer yok öylesine ne çıkıyosa. Hikayelerde atma oluyo. Sen ilişki yaşamıyodun kız arkadaşınla sürtüyodun galiba dimi
Evet içine girmiyorum
Sevgilin eşine nasıl bakireyim diyebilcek. Madem bunları yapıyor tamamen ilişkiye girmesi daha mantıklı
Eşi ben olacağım inşallah farkındasın demi
O iş belli olmaz hayat ne gösterir bilemezsin. E madem sen olcan ilişkiyede girin demi?
E yani hayat tabi. Evliliğe bir şey kalsın istiyoruz. Yoksa bir ara yapmaya niyetlenmiştik sonra vazgeçtik
Anladım
İşte misin sen
Yoksun yine
Şimdi yattım şimfi girdim siteye
Hmm istek var mı
Hem de nasıl. Her zamanki gibi.
Yanıyor mu
İstek var ama alev gibi değil şu an
Yap gitsin
Kaymak sürtünmek istiyorsa ver ilacını
Doyurmuyo ki mastürbasyon ya
Hiçbi vajinanın ilacı yastık değil malesef
Valla idare edeceksin yapacak bişey yok. Olmadı zevk alma yöntemlerini değiştir
Başka şeyler falan sürt
Diğer şeyler zevk vermiyor. İşte bacak arama birşeyler yerleştiriyorum en iyisi o.
Bide dudakları hafif tokatlıyorum arada. Bu kadar.
Rolonlar varya koltukaltına sürerken başı dönüyor. Ondan alıcam bitince onu dudaklara sürterim.
Evet o olabilir mesela. Hiç sanal seks denedin mi
Yok. Sen yaptın heralde ama sevgilin var gerçi olsa vajina seyrederim de demiştin peki sevgilinle bu konuda mesajlaşır mısınız
Çok konuşmayız öyle. Bazen
Canınız çekmiyor mu
Çekiyor arada
Bazen seni istiyorum falan diyorum ben de diyor 😆
Sulansa demez mi madem o kadar rahat oral falan yaptınız canı istediğinde vajinası kabarıyosa ya da istiyosa demesi lazım normalinde
Bilmem demiyor pek. bir defa demişti. Sevişmeyi özledim diye
Hmm şaşırdım
Zaten onunla bir defa sanal seks yaptım. İki defa da başkasıyla
Başkasıyla yapınca vicdan azabı duymuyo musun peki
Sevgilinde madem evlenmeden ileri gidebilecek biri mesajda niye mesafeli onuda anlamadım ben. Çok istekli değil galiba.
Duyuyorum. Yaptıktan sonra pişman oldum hep. Aman zaten boktan bir hayatım var. 3 yıldır.
Hmm umarım düzene girer hayatın ama sevgilininde böyle olması şaşırttı beni. Biraz saçma.
Cinselliğe çok meraklı biri değiliz ikimiz de o yüzden olabilir
Hm anladım
Sana bir şey anlatayım gel. Üniversitede çok sevdiğim bir sevgilim vardı. 2. yılın sonunda beni bıraktı. Ondan sonra ne düzenli bir hayatım oldu. Ne de birini doğru düzgün sevebildim. Seviyor muyum. Seviyorum ama yarım yamalak. Sanırım bizim sorunumuz da bu
Niye bıraktı başkası yüzünden mi
Yok. Çok seviyorduk ikimiz de. Ama sorun benim ilgisiz olmam. Ama ilgisiz değilim aslında. Sadece gösteremiyorum. Ve kadınlar ilgi olmayınca kabullenemiyor. Sevgi yetmiyor. İlla da ilgi olacak
Hayırlısı değilmş de geç
Öyle diyorum tabi.
En iyisi
Senin var mı yara aldığın biri
Yok. Kimseye çok değer vermiyorum. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Onlarca binlerce güzel ve iyi insanlar var. Karşılaşmak nasip tabide olursa olur olmazsa olmaz dünyada bir erkek yok. Bir kızda yok.
Evet eskide kaldı benim için de o durumlar 😊
Ne iyi işte
Neyse sen yine özel hayata girmeyelim diyeceksin😊 Biz konumuza dönelim. Hoşuna giden biri olursa tahrik olur musun
O ana bağlı. Değişir yani. Öyle her beğendiğimi her anda istemeyebilirim. Aklıma gelince kendiliğimden istiyorum genelde
Çevrende arzuladığın biri var mı peki
Yok aslında
Sen ne masum bir varlıksın öyle
Yok masumlukla alakalı değil aslında. Önceden biri vardı şimdi yok öyle kolay hayal edemiyorum beğensem bile. Sadece istek çok o kadar
Ona da Mast yetmiyor 😊
Evet ya bazen gif bakarım bazen ses dinlerim yaparım ama rahatlama anlık oluyo. Doymuyo
Nasıl yani ses. Ne sesi
https://youtu.be/HdY1X2ICUC8
Bunun gibi ama kısık seste dinlerim. O zaman gerçekçi oluyo ben inlesemde bağırarak inlemem
https://youtu.be/ IGJ6ZgzYyPM
Boşluğu doldur.
Bunları dinlerim yani. Bazen.
Çok güzelmiş. Doymama sebebin boşalıyorsun ama orgazm olamıyorsun işte. Orgazm olsan sıkıntı kalmayacak
Aynı değil yani. Ya vajinam emilmeden ya da penisle doyurulmadan orgazm olamam ki çok zor.
Bu gif çok süper ya
Sen de böyle istiyorsun demi
Bence atma daha. Benim oram kabardı iyice.
Evet öyle sürtsün istiyorum ama elini öyle vajinaya tutmadan sadece içine değil dış dudaklarada. Arada da tokatlayarak
Tamam atmıyorum o halde 😊 ama çok seviyorum bu gif'i. Bu arada vücudun Nasıl. Göğüs kalça bacak falan
Çok ayrıntıya girmeme gerek yok ne zayıfım ne şişman. Ama kalçam ve göğsüm dolgun. Çok fena avuçlanıp emilme isteği var oralarımdada sadece vajinamda değil.
Bacaklarımda güzel vücudum orantılı beğenirler çevremdekilerde. Ama boyum kısa 160 yani.
Senin fiziğin nasıl? Ve penisin nasıl?
Boyum 175 civarı. Kilom da normal. Vücudum uygun biraz göbek vardı. O da eridi. Penis konusunda herkes abartır. Şöyle kalın böyle uzun gibi. Sanki büyük olması iş yapıyor. Benimki gayet ideal. Kalkınca kalınlaşıyor ve uzuyor. Başı parlak ve cezbedici
Parlaklık nasıl ki
Başının büyüklüğü iyiyse süper sürtüler neler yapılır onla ya ama gövdede güzelse tokatlanır gövdede kaydırılır sürtünür
Her yeri güzel valla. Başı büyük evet. Gifteki gibi. Gayet güzel sürtülüyor. Ve tokatlanıyor. Denedim 😊
Ne güzeeel
Kalktı zaten. Senin kalçalarına da sürtmek ve acuçlamak güzel olur seni
Demi
Tabi zevk verici bir şey
Hele yüz üstü yatırıp arkadan öne doğru sürtmek. Off süper
O pozisyon çok güzel sevgilnle yapıyo musunuz
Bu arada benim boyun takıntım var. Boynu emmeyi yalamayı çok severim
Çoğunlukla o şekilde yapıyoruz
Güzel boyun çok önemli zaten. Bu arada aşorı uykum geldi ben uyuyakalmadan bana müsade hazır uykum gelmişken mast yapmadan uyuyayım. Artık ne zaman girersem ancak dönebilirim mesajına
Bence de uyuyalım. Ama sohbet güzeldi. Mast olayını abartma bence. Yapmak istiyorsan yap. Deli😄 İyi uykular. Yazmanı bekliyor olacağım
Yaptım mast ama pek bir zevk alamadım hasta oldum keyfim isteğim kaçtı. Tabi gerçeği olsa bayılırımda masta hevesim yok
Sana da günaydın 😊
Günaydınn
Hasta derken adet mi oldun.
Yok boğazım acıyo sesim gitti
Oyy geçmiş olsun. Hemen önlemini al. Fazla büyümeden
Sağol önlemden geçti artık, ilaç içtim ama bikaç gün sürer ancak geçer
Evde dinlenme şansın var mı
Evdeyim zaten bütün gün yatmayı düşünüyorum yataktan çıkmaya niyetim yok. Uzaktan bir yakının cenazesi vardı bugün oraya gidecektim ama böyle olunca kaldım. Zaten böyle gidemem abdestsizim yani. Kalkacak halimde yok
İyi dinlenirsen çabucak geçer.
Öyle yapıcam inşallah
Nasıl oldun
Aynı yutkunamıyorum ama yatmak iyi geliyo dinlenmiş hissediyorum. Üstüm örtülü hala yatıyorum. Bir ara kalktım sadece döndüm tekrar odama. Hiç kalkmaya niyetim yok.
Boşver yat gitsin 😊 İşe de gitmedin 😊
Aynen öyle yapıyorum zaten
Demek dün gece rahat duramadın 😊
Sabah erkenden yaptım. Bikaç gif izledim çok güzeldi ya hala istek geçmedi. Galiba haklısın orgazm olamıyorum ben.
Aynen öyle o sıkıntıyı aşarsak sorun kalmayacak
Ben de sen uyuyunca yaptım
Hm seninde lolay sertleşiyo galiba. Ya ben mast ile orgazm olamam işte olmuyor yani. Evlenince artık.
Olan oluyor ya sen niye olamayasın
Gif güzelmiş. Demek ki gerçeğini fazla istiyorum mastla ancak boşalırım
Alakası yok. Uygun yöntemle deli gibi orgazm olabilirsin
Bana en zevk veren yöntemle yapıyorum zaten
Başka yöntemler vardır İllaki. Mesela roll on demiştin
Deniycem ama sanmıyorum orgazm olacağımı boşalırım en fazla. Gerçeği tadmadan zor
Ya sen böyle baştan şartlanırsan olmaz zaten 😆
Alakası yok kendimi billiyorum sonuçta
Öyle dersen öyle olsun. Boşalırken çok sıvı geliyor mu
Hep aynı olmuyo bazen çok geliyor. Çok isteyince iç çamaşırım sırıl sıklam olur daha boşalmadan. Boşalıncada artar ama dediğim gibi değişiyo
Yastık da batar 😊
Çıplak yapmıyorum ki iççamaşırım batıyo yastığa kadar sızmıyo
Araya niye engel koyuyorsun. Çıplak yap bence
İç çamaşırımı hergün değiştiriyorum kolay oluyo diğer türlü başa çıkılmaz
O da doğru. Göğüslerini falan okşuyor musun Mast yaparken
Yok kendi elimden kendimi okşamaktan zevk almıyorum
Ben elimi göndereyim sana 😆😆
Ahaha nerdende geldi aklına
E sen öyle deyince aklıma geldi 😊
Sırası gelince söyledin anladım
Ama ben bişey anlamam o Zaman 😁😁
Anlamadım?
Yani elimi sana gönderince ben bişey anlamam 😊
El senin elin niye anlayamayasın aman neyse.
Mast nasıl yapıyosun sen sürterek denedin mi hiç
El benim ama ben yokum 😊 Avcumla yapıyorum genelde. Neye sürterek
Krem sürüyo musun kaygan olsun diye
Bilmem yüz üstü yatıp erkekler de sürtebilir bence
Yoo hiç sürmedim. Kayıyor zaten. O yüz üstü yatma işini bir defa yapmıştım.
Zevk almamış mıydın
Aslında çok almıştım
Niye öyle yapmıyosun o zaman bu arada nasıl yapmıştın tam olarak
Yüzüstü yattım iki elimi vajina gibi yaptım. Arasına girip çıktım
Ne güzel iştee
Ama yatak batıyor. Biz sizin gibi az boşalmıyoruz ki 😊
Hmm mantıklı anladım doğru
Ama yöntem değiştirmek istiyorum artık
Arada da olsa yüzüstü yap. Değişiklik olur.
Üniversitede yurdun hizmetlisi anlatmıştı. Çöp poşetinin içine ılık suyu dolduruyorsun. Onu. Alt kenarındaki kıvrılmış yer sıcak vajşna hissi veriyor. bir defa banyoda denedim. Deli gibi boşalmıştım.
Öyle yap o zaman arada farklılık yap
Aklıma geldi bak. Süperdi o ya
Etek ya da şort giyer misin
Yok. Pantolon giyerim genelde.
Peki ev dışında Mast yaptın mı herhangi bir yerde
Yok ya yapmam öyle. Sadece kendi odamda yaparım.
Masum şey 😊
Sen yaptın mı
Yurtta yapardım. bir defa da misafirlikte
Yuh ya misafirlikte yapılır mı ya nasıl
Çok Can'ım çekmişti
Odada tektim zaten
E nereye boşaldın
Peçeteye 😊
Hmm anladımm
O tür durumlarda daha zevkli oluyor
Değişikmiş
Benim farklı bir yöntem bulmam lazım
Aklıma yöntem gelirse söylerim
Hatta senin de
Ben bana en zevk vereni yapıyorum zate bide rolonu denerim işte
Sanki her türlüsünü denedin de 😆
Ya ne alaka en zevk verenini bilyorum kendimi heralde kaç kere demem gerekiyo acaba
İyi de en zevk verenin o olduğunu bilmek için diğerlerini de denemiş olmak gerekmez mi
Denedim demek ki.
He o Zaman tamam 😊😊
Nasıl oldun bu arada
İdare ediyorum. Şimdi uyumayı düşünüyorum kesintisiz uyurum inşallah
İyi ol inşallah. Hemen uyuyacak mısın
Evet ya artık çıksam iyi olur sohbet için sağol iyi geceler...
Dikkat et kendine. Uyandığında yazarsın. İyi uykular
Günaydın. Sen elini göndersen iyiydi bu sabah yaaa
Sadece elimi değil. Dilimi de göndermem lazım
Ovv yok o kadarda değil. Hem lafın gelişi söyledim.
İsteklendide oram. Hasretten yanıyo galiba.
Yaptın mı peki
Dün sabah yapmıştım ama şimdi dünden fena. Nerdeyse dile glcek. Yani bende ziyade dudaklar diyo istiyorum diye. Yaparım bir ara ama şimdi duruyorum böyle olmak zor tabi ama oşumada gidiyo böyle isteği hissetmek
Hissetmek önemli tabi😊 dur sana gif atayım
Yok atma ya. Daha kabarınca ateş gibi olur o zaman kötü oluyorum
E olsun
Olsun diyosun ama söndürece kimse yok.
Üf bu gif harika. Tam benlik. O pozisyonda da ne güzel ful dışa sürüyor. Arada içine de sürtüp kafasını içten bir kere fırçalamalı yukardan aşağı sonra gene öyle dışına devam etmeli işte.
Ama daha gif atma.
Tamam ateşlenme yine😊😆 hasta hasta
Aynen zaten hastayım ama sana bir öneri. Aynen o pozisyonda sadece bacaklar azcık daha aşağıda duracak şekilde penis gövdesi boyunca oraya koyulup sürtülebilir. Vajina bitiminde aşağıda o kalça aralığınada testisler denk gelir. Kız çok zevk alır.
Testisleri de seviyorsun demi
Aslında testislere ilgi duymam yani oralde orayı pek emme isteğim olmaz ama işişki sırasında vajinamda ya da dediğim gibi o altta kadan ara kısımda hissitmek varya bitirir beni
Emilmesi çok güzel olur
Yani anala çok karşıyım kesinlikle ama yüzüstüyken kalçaya doğru sürterken testislerde çarpar ya da onlarda sürter artık yapılma şekline bağlı ama isterdim yani
Öyle mi o zaman eşimin emerim ama kılsız ise
Erkeğin G noktası da oralarda bir yerde. Erkeğin içine boşalması hoşuna gider mi peki düşününce
Zaten sadece içime boşalabilir. Ben vücüda boşalmayı sevmem zaten o boşalma görüntüsü midemi bulandırır en güzeli içime boşalması içimdeyken rahatlamalı
Ben çok istiyorum kadının içine boşalmayı
Çekilirsen ilişkin yarım kalmış gibi oluyor.
Öyle içindyken boşalcaksın hemende çıkmıycaksın.
Oooov kesinlikle. bir süre yatacaksın üstünde
Bende öyle seviyorum. Çıkmadan yığılcak. Erkeğin altında olmayı seviyorum en çok. Baskın ve üstümde ağırlık hoşuma gider
Bide ben seks sırasında içimdeyken duraklanmasını isterim. Yani içimdeyken tamamen durması. İyice kenetlemeli erkek kadını kadın hareket edemeden iyice hissetmeli. Çok hoşuma gider isteklenirip gidip gelmesi için.
Sanırım fantazilerimiz aynı🙈🙈
Sevgilin vajinasını okşar mısın
Ben parmaklamayı ya da içine parmağın sürekli oynamasını istememde dıştan okşanırsa avuçlansa çok hoşuma gider tam avuçta tüm dudaklar hissedilcek şekilde
Hele eller biraz soğuksa bana iyi gelir mesela dudaklara ateş basınca...
Evet yapıyorum ve o kuduruyor resmen. Elimi tutup bastırıyor
Ne güzel senin hoşuna gidiyomu tutmak
Kızın zevk alması haricinde
Almaz olur muyum. Elimi.
Elime gelen sıvılarda falan süper haz alıyorum. Off Can'ım çekti bak. Emesim geldi
Hmm benimde canım çekiyo
Emilmek istiyor musun
Oo hemde nasıl hemde nasıl
Hala kaymak gibi değil mi
Tabiki. Ben hep temiz tutarım zaten bide ben bayaz tenliyim öyle kara değil vajinam
İşte o tam yalayıp emilmelik
Uf uf deme öyle ya. Ama evet yani öyle temizde bide şişti dudaklarım zaten öyleydi şimdi daha kabardı. Sabaha kadar emilip yalansa sesim çıkmaz emdiririm bıkmadan. Dudaklar açık renk ama morarsada hoşuma gider.
Tokatlasam mı ya ama hiç dokunasımda yok
Ona Kocaman bir şeyin sürtündüğünü hayal et ve Tokatla. Başının dudaklara baskı yaptığını hisset
Canım ilk böyle öpülmesini falan istedi. Kasık ve bacak içlerimde öpülmek emlmek çok istiyo yani. Böyle emercesine öpücükler kondurulsa deliririm. Sonrasında yalama emme sürtme falan.
Ayyyy olsa da sürtse penis biterim bir yaşasam şunu ya ya da rüya görsem o da yok. Nasıl istiyo canım tahmin edemezsin yani. Bide sadece vajina değil ki tüm vücudum.
Sana şu an ne lazım biliyorum. Seni önce yavaş yavaş soyup sonra dudaklarından başlayıp boynunu göğüslerini göbeğini bacak aranı ve bacaklarını küçük öpücüklerle başlayıp deli gibi tam bir saat emmek gerek. Sonrasında ise büyük kalın bir penis devreye girmeli
Aynen ya böyle hiç erkek eli hissetmedim vücudumda, gezinmesini hatta avuçlanmasını çok isterdim.
Kalça sever misin ben kalçamın okşanmasınıda çok isterim. Tabi fizik önemli kiloluda olmıycan zayıflığında kararınca. Zayıf ama göğüs ve kalçalar dolgun olmalı. Bide ben gecelik falan hastasıyım çok seviyorum öyle şeyleri erkekler önem verir mi yoksa ne de olsa çıkcak diye mi düşünür
Sevmem mi. Kalçaları öpmek avuçlamak. Off süper. Gecelik de ayrı bir fantazi. Farkındaysan demin üstünü yavaş yavaş soymaktan bahsettim. Bunlar zevki arttıran şeyler
Sustunn
Bana biraz müsade bir ılık duş alcam belki rahatlarım. Gelince cevaplarım son yazdığını
Boşaldın sanırım 😊 Hadi git de gel
Yok ya mast yapmadım ki ateş asmıştı bide sırılsıklamdım ondan.
Bende çok severim kalçamla ilgilenilsin. Sevgilin alır mı gecelik falan
Evet giyer öyle gecelik falan. Ben çıkarırım hep
Ne güzel ben hiç alamıyorum annem görür yanlış anlar diye. Kalçasıyla ilgilenmeni sever mi
Hiç çekinmiyo mu hiç mi utangaç değil evli değilsiniz sonuçta
Kızın vücududa güzelse üstün erkek tarafında çıkarılması da ayrı bir zevklidir. Okşaya okşaya.
Utanıyor tabi. Çekingen biraz. Evet kalçasıyla ilgilenmemi sever. Ama en çok sevdiği sırtının yalanıp ısırılması. Hatta bir defa sadece sırtını ısırıp yalayarak orgazm etmiştim onu
Pek çekingene benzemiyor sanki.
Ya ben yaşamadığım için en diye ayıramıyorum ama sırtım belim kalçam falan çok ilgi ister yani benim canım çekiyo. Ve bacaklarım da.
Senin tüm vücutla ilgilenmen de çok güzel.
Benim şükür fiziğim yerinde bir çekincem yok o konuda yani illaki eşim beğenip yapar bilmiyorum tabi herkesin zevki başkadır belki sadece göğüs seviyodur bazıları
Ben her tarafla ilgilenirim valla.
Sevgilin şanslı o zaman. Çok iyi bir şey.
Emin ol seninki de çok şanslı olacak
İnşallah öyle olur. Umarım eşimde zevkli olur. Çünkü ben her yerimle ilgilensin aynı şeyleri sevelim isterim. Bu kadar sabrediyorum ilerde doymazsam üzülürüm yani
İstek var mı hala
Evet. Ya hani hastayım hep yatıyorum ya ister istemez yatakta canım istiyo. Hergün ister normalde ama her an değil sonuçta sabah ve gece isterdi ama şimdi hasta olup hep yatınca insan istiyo. Mesela sırt üstü yatıyorum bacak arama küçük bir havlu uzunlamasına katlayıp koydum öyle. Mast yapmadım da öyle yumuşak bir dolgunluk istedim bacak aramda. Gene ıslağım yani.
Çıplak mısın
Değilim
Dudaklar nasıl
Aç. Çok değil ama kabarık.
Peki ona bir isim verdin mi
Yok ya öyle saçma geliyo bana. Vajinam işte. Bana özel bir isim yok he sohbet esnasında benzetme oluyor ister istemez işte kılsız kaymak gibi işte hiç görülmemiş emilmemiş olması taze işte böyle, yani bir isim takmadım
Peki biz neden konuşurken hep sansürlü konuşuyoruz. Bunun Türkçedeki isimlerini söyleyemiyor muyuz😊
Sen öyle mi kullanmak istiyosun argo seviyosun galiba bilmem ben penis ve vajina olarak kullanıyorum
Sonuçta ikisi de İngilizcesi😊 Ben Türkçesini daha çok severim. Ama tabi sen rahatsız olursan bişey diyemem
Ya türkçesi daha tahrik edici ama onlar ayıp geliyo nedense
Yani daha tahrik edici. Seviyorum ben. Ayıp sadece alışana kadar. Alışınca gayet normal olur
Aslında türkçesi sonuçta ama nedense ayıp. Sen alıştın öyle konuşuyosun galiba ben hiç konuşmadığım için alışmadım ayıp geliyo işte
Tamam Nasıl dersen. Öyle konuşalım 😊
Eşimle asla öyle konuşamam mesela. Utanırım yani.
Sevgilimden ben de utanıyorum
Vajina demek itici geliyosa diğerini söyleyebilirsin ben kural koyamam.
Nerden geldiki aklına dudakları sorunca mı
Sevgilinle kullanmıyosun yani
Yok kullanmıyorum. Seninle konuştuğum kadar rahat değiliz onunla
E normalir biz eski sevgilimle cinselliğin c'sini konuşmazdık. Ama siz baya yakınlaştınız bişeyler konuşmamanız tuhaf geldi
Değişiğiz biz 😁
Ulan bu ne ya. Bişey dicem adını yazacağım adını bile bilmiyorum. 😆😆
İyide saçma yani oral bile yapmışsınız uzaktayken cinsellik konuşmamanız anormal geldi. Sevşmemiş olsanız çok normal gelirdide siz baya baya sevişiyosunuz
Belkide doygun olduğu içindir.
Olabilir bilmiyorum valla. Bana kalsa yaparım da o yapmıyor. Çünkü gerçekten sanal seks ayrı bir tat
Ya sanal seks saçma aslında ama sanal seks olmasa bile insan seviştiği birinden uzaktayken mesela ıslansa söyle canım çekti diye.
Ben ilerde eşimden bir süre ayrı kalsam bikaç gün bile olsa mesajda böylerim bir şeyler yani.
Seks olmasa bile sohbeti döner.
Kız arkadaşını fazla doyuruyosun heralde doyuma ulaşınca çok istekli kalmıyo galiba
Sanırım öyle😄
Evlenince öyle olmaz umarım. Yani sık ilişkiye girersiniz.
İlk Zaman'lar her gece olur sonra azalır heralde
İlk aylar sık oluyomuş zamanla azalıyor. Ama normalde haftada 2 3 müş yani öyle yapanlar varmış. Ama geneli daha az yapıyor. Çoğu evlilik öyle ayda bir yapan bile var. Ayda bir ne ya nasıl duruyolarki yanımda eşim olsa hayatta bir ay yapmadan duramam rahat
Abimler haftada iki kez yapıyorlar mesela
Oha nerden biliyosun çok ayıp
Ben eşimle ilgili öyle hiçbişeyin bilinmesini istemem kardeşim bile olsa
Haftada iki normal ama dimi? Bide bazen üst üste iki gece olur 5 gün olmaz bazende 2 3 günde bir olur o değişir illaki
İyi de abimin söylediğini nerden çıkardın. Onlarda kaldığım için biliyorum. Bazen sesleri falan geliyor
Oha nasıl dikkat etmiyolar duyabilceğini düşünmüyolar mı çok kötü bir durum ya ben istemezdim yakınımın duymak
Farkında olsalar dikkat ederler ama farkında değiller bence
Çok kötü bir durum bence
Çok mu belirgin yoksa senin mi dikkatini çekti. Konuşma geçiyo mu aralarında yoksa sadece inleme mi
İnleme duyuyorum arada sadece
Hmmm anladımm
Saçların uzun mu
Evet. Nerdeyse belime kadar. Niye ki?
Ciddi misin ya. O kadar çok seviyorum ki bir kadında uzun saçı. Tahmin edemezsin
Niye? Ne ilginç
Bilmiyorum. Çok seviyorum
Ama kestirmeyi düşünüyorum bir 10-15 cm falan. Bunaldım.
Bende kirli sakal çok seviyorum
Saçmalama. Kıyma onlara
Zaten çok uzunlar 10-15 cm den bişey olmaz. Yine uzayacaklar
Çok olmasın ama
Aman bananeyse 😊
Çok düşünmüyorum
Rengi Nasıl. Siyah demi
Açık kahve
😏😏😏
Uyudun mu napiosun
Dinleniyorum
Günaydın 😊 Nasıl oldun
Düne göre iyiyim
İyi bakalım
Kestim saçlarımı.
Merak ettim
Merak edilecek bir şey yok. Normal kestirdim omuzlardan biraz daha aşağıda.
Sen beğendin mi yakıştı mı
Çok fark etmiyo benim için normal.
Anladım. Keyfin Nasıl. Hastalığın geçti mi?
Canım sıkkın sürekli başıma bişey geliyo. Bugün mast yaptım keşke yapmasaymışım. Banyodan çıkarken düştüm ayağım incindi şişti yürüyemiyorum bile nasıl ağrıyo sinirden ölcem.
Oyy geçmiş olsun. Buz falan koydun mu
Uyudun mu
Uyuya kalmışım ya bir karın ağrısıyla uyandım ne oluyo bana ya bu ne saçmalık.
Evet biraz buz koydum ilk. Yürümediğim sürece iyi.
Niye böyle oldum ya bu ara anlamadım. İnşallah bir şey daha olmaz.
Günaydın
Günaydın
Nasılsın. Ayağın Nasıl oldu
Gece kötüydüm daha şimdi iyiyim
Ağrı var mı yine
Omzum ağrıyor az ama öyle önemsence bir şey değil hani bir yere düşüp çarpınca sonradan ağrır ya öyle oldu. Omzumuda çarpmıştım.
Ayağım yürümekçe ağırmıyor çok şükür de başım beladan çıkmıyor geçende bayılmıştım. Bizimkiler nazara mı geliyosun ne oluyo diyorlar artık. Bilmiyorum ki
Seni ancak erotik bir masaj rahatlatır😊
Erotik masaj nasıl oluyor?
Ya zaten bir şeyler yapılsa keyiflenir ağrılarımı unuturdum ama bekarlık işte.
Okşayarak ve yalayarak bir masaj
Ağrıyan yerlerini okşamak öpmek yalamak güzel olurdu mesela
Ayak yalanır mı ya iğrenç bence ama zaten tutamıyorum bile. Tabi omuzuma ve sırtıma yapılsa çok rahatlardım ya hiç masaj yaptırmadım. Tabi erotiği ancak koca yapabilirde
Ya ayak olmasa da yalanacak yer bulunur merak etme sen
Bence masaj yüzüstü yatırılıp omuz ve sırttan başlamalı. Sonrada şöyle iç çamaşırı çıkartılmalı.
Kalçalara yapılmalı.
66.media.tumblr.com/.../...7nDGhZ1rtqt5po1_400.gif
66.media.tumblr.com/.../...exBS8I1ukqr9ho1_250.gif
Sonrada böyle ama daha da gif paylaşmam. Hesabım ya da soru kalkabilir. Ama böyle yapılsa diğer ağrılarımı unuturum. Acayip hoşuma gider.
Son gif süper. Öyle olması lazım İşte. Canım çekti şimdi ya
Evet o bana yapılsa uçarım. Beni ilkide çok tahrik ediyo biri öyle çıkarsın isterdim o şekilde.
Sevgln ne zaman gelcek canın çektiyse yaparsın buluşunca. Şimdi atmaz mısın ona bunu yani desen gelince böyle masaj yapcağını söylersin.
bir kaç güne yanına gideceğim
Peki sen yüzüstü yatarken kalçana otursa şeyi kalçalarına sürterken sırtına masaj yapsa Nasıl olur
O zaman ne güzel
Çok güzel olur bak benim dudaklar başladı alevlenmeye tüh.
Ya ben anala karşıyım ama. O niyetleyse istememde kalçamda ağırlık hissetmek ya da avuçlanmayı çok isterim.
E kalçaya oturup vajinaya sürtemez mi?
Zaten öyle aradan girecek dudaklara sürtecek. Ağırlığını hissettirecek. Sonra da içine doğru kayacak
Bak ben bu şekilde yapıyorum. Arkadaş dudakların arasına giriyorum. Ve öyle boşalıyorum. Çok süper oluyor
Ya tam istediğim gibi of ya
Geleyim mi😊
Oha yok dur. Çok kötü oldum ya offf
Bazen hiç yaşamıycakmışım gibi geliyo nedense. Ama canım çok istiyo anlatamam yani.
Elimi ve dilimi göndereyim😉
Yok ya sevgiline gödersen daha iyi. Canın farklı tad mı istiyo?
Bu arada bence en iyi masaj penisin vajinaya sürtmesi o pozisyonda yüklenmeden önce uzun usun sürtmek aşağı yukarı of varya dudaklara en iyi masaj. Arada da tokatlayarak.
Fantazilerimiz aynı🙈🙈
Soruya cevap vermedin...
Farklı tat değil ya. Sonuçta konuşurken ikimiz de uyarılıyoruz.
Evet doğrn
O yüzden dedim. Şu an müsait olsam hiç rahat durmazdım mesela 🙈🙈🙈
Artık az daha sabret gideceksin sevgiline yaparsınız ne güzel
O ayrı bu ayrı😊
Ama gidince çok fena sevişeceğim🙈
Bende evlenince ya
Yapmayım mı
Çıktın mı
Neyi yapmayacaksın anlamadım?
Boşver salla ya😊
Bişey dedin söyle tekrar anlamadım ki neyi sorduğunu
Evlenince dedinya onu sordum ben de. Yapmayım mı
Hayır ben kendim için dedim, bende evlenince yapcam diye. Ben bekliyorum ya.
Ama sen zaten yaşadın ki
Seks çok güzel bir şey. Ama her şey değil. Daha güzel şeyler var Tabiki
Evey değil. O yüzden sabrediyorum zaten ama seks yinede çok önemli ne kadar sevsemde yatakta istediğim gibi değilse mutsuz olurum yani.
Seni çatır çatır s. kecek biri lazım sana 😊 Bunca yılın sabrının acısını çıkarmalısın 😊
Yani hem ruhuma dokunmalı hem vücudumun heryerine.
Anal sevmemeli ama kalça sevmeli ilgilenmeli kasık sırt çok önemli. Göğüsle ilgilenmeyen pek yok zaten.
Parmaklamayı sevmemeli. Ben sevmem. Oralde dudaklarla ilgilenmeli mesela vajinamı öpmeli bu beni çok etkiler.
Bide beni sevdiğini hissettirerek sevişmeli.
Ben çok ayrıntılara takılırım böyle olur mu yaşar mıyım bilemiyorum.
olur tabi neden olmasın. Gayet de güzel şeyler istiyorsun
Nasip. Her erkeğin bu kadar detaylı ilgilenmeyi sevdiğini sanmıyorum mesela penisi uzun süre sürten olduğunu sanmıyorum ya da ucunu sokup çıkaran az vardır geneli tamamen girmeyi daha çok istiyor acele ediyor. Yani tokatlamayıda herkesin yaptığını sanmıyorum.
Erkekler genelde bencil. Sokar boşalır arkasını döner yatar
Var öyleleri evet
Sana benim gibileri denk gelmeli 😊
Aynen evet
Penisin nasıl?
Ne gibi Nasıl
Bildiğin nasıl daha nasıl sorayım penisinide mi tarif edemiycen yani tabi istemiyosan söylemezsin zorla değil sonuçta
Niye istemeyim deli. Ortalama bir boyda. Beyaz damarlı ve başı mantar gibi. Biçimsiz falan değil yani
Ya bazılarının yarısı açık renk yarısı koyu oluyo çok berbat niye nasıl öyle anlamadım bazılarınınde hep damarlı böyle morlukları falan görünüyor bazılarının çok pembe falan yani kişiye göre değişiyo giflerde pornolarda.
Çok çirkin penisler var
Benimki gayet güzel ama
Güzel penis çok iyi. İnsan şeyinin dudaklarında istiyor
Neyinin🙈🙈
Vajinasının yani öyle yazıvermişim vajina işte
Öbür adını söyletmek için demiştim🙈 O dediğini ben de istiyorum
Uzun uzun sürtsen vajina sulandıkça sulanır ama böyle fırçalar gibi aşağı yukarı...
Ve ucunu sokup çıkarsam
Öbür ismi derken sen türkçelerini çok seviyoaun galiba o zaman argo seviyosundur sekste...
O ucu varca öff insan başkasının vajinasında bile düşününce tuhaf oluyo değdirip çekeceksinde alev alan dudaklara öf.
Evet. Sürteceksin. Yavaş yavaş. O Ateş penise de geçecek
Evlenince argo konuşur musun peki
Abartmadan. Kelimelere dikkat ederek.
Hm çok merak ettim nasılmış diye.
Yalnız benim vajinam fena halde. Boşalmamam lazım mast yapmamam lazım ayağımdan bileğinden dolayı banyo yapamam gusülsüz durmak çok günah olur.
Dudaklar şişti çok ıslandım yandım napcam napsam geçer ya mast olmaz yapamam:(
Hemen konuyu değiştiriyoruz. Besmele çek derin nefes al ve birkaç sure oku
İşe yaramıyo. Canım çok istiyo ya:( bir bilsen varya görsen vajinamı aklın gider:(
Görmek isterim 🙈🙈
Görsen fena şeyler olur. Lafın gelişi yani. İlk eşim görecek tabi de şu an alev aldı alev.
Of ya napıcam mast yapsam mı ki yapmadan dinmez diner mi dayansam
Banyo yapmadan kalırım diyorsan yap
Ama çok günah ama çok da fenayım şöyle yan komşu falan olsan çağırırdım gerçek olsa dayanamamda çünkü fena haldeyim ama mast öylesine doyuruyor.
Ben doyurcam seni. Şimdi benim dediğimi yapıyorsun. Kalk hemen yüzünü yıka balkona çık üşü biraz
Orası fena dışarda üşümemin ne faydası var. Soğuk suyla yıkıycam.:( Ama sağol.
En en iyisi sitedende çıkayım tamam mı çıkıyorum düzelince müsaitsem girerim. Zaten bu aralar hastalıklar yüzünden boş durmak böyle yaptı beni. Rahatlık yaramadı. Neyse çıkıyorum iyi geceler
Hayır. Gitme bir yere.
Öyle bir anda çıkıp gitmek oldu mu şimdi
Hesabı kapatmıyorum çıkıcam uyıycam ancak iyi gelir. İyi geceler.
Onu biliyorum. Ama çıkma
Niue yki ya çıkıp uyuycam işte
Ben hep boşa konuşuyorum zaten. Neyi Nasıl biliyorsan öyle yap..
Anlamadım sorun ne boşa konuşmakla ne ilgisi var
Durdukça canım istiyo yapmamak için uyumam şart oldu diye diyorum ama sorun ne anlamadım
Nasıl bilmekle ne ilgisi var yandım burda ama mast yapamam ne yapabilirm yani uyuymaktan başka
Belki çıkmanı istemiyorum. Dışarı çık bir yüzünü yıka hava al tekrar gel demiştim
Tamam da anlamadın ki balkona falan zaten gittim tuvaletede gittim yıkadım geçmedi. Yani burda durum konuşunca daha da istekleniyorum.
Kaç gündür hastayım diye böyle girdim siteye zaten. Yatıyorum hep. Buraya girmemde tetikledi hep. Normalde böyle değil. Durursam dayanamayım yapcam günaha gircem.
E başka şey konuşuruz. İlla seks konuşacak değiliz ki
Ya tamam da sohbet öyle başladı ondanda değil ayakta durunca hissediyorum isteği heralde. Uyumadan geçmeyecek diyorum hala anlamıyosun ki günaha girmemi istemezsin heralde. Senin yat uyu demen gerekirken...
Öyle diyorsan öyle olsun o halde
Teşekkürler İyi geceler
İyi geceler. Dikkat et
Yoğundum bugün ama olabildiğince dikkat ettim ayağım daha doğrusu bileği daha iyi
Oha. Aklıma geldin sonra mesaj geldi
Olabilir denk gelmiş demekki
Nasıl oldun genel olarak
Ayağım önceye göre iyi cinsellik olarak yine dün gibi sayılır ama dün çok şükür yapmadım dayandım. Bugünde mast yapmam ama kendimide tutmam. Ne olur bilmem yani yatıyorum benim her gece yatınca ister zaten değişen bir şey olmaz. İşte sadece bazen çok ateş alıyo fark olarak.
Ben dün gece dayanamaz yaparsın demiştim ama
Gusulsüz durmak istemedim sonradan. Sık ve zamansız duş annem şüphelendirir mi diye aklıma takılıyor bazen. Dün almıştım zaten.
Şüphelensin ne olacak yanlış bir şey yapmıyorsun ki. Can'ın istiyor kendi kendine yapıyorsun
Ama utanabilirsin tabi. O ayrı
Cevabı kendin vermişsin ne demek ne olcak ki utanılacak bir durum.
Sen anlaaınlar ister misin ya da sevgilin utanmaz mı
Bu kadar geniş olma
Aile çocuğuna yakıştırmaz öyle ayrıca kudurmuş olarak görürler normal gelmez aileye
O kadar geniş değilim. Birden düşünemedim sadece
Hm ee sevgilinle seksin ne zaman
Ne güzel sabırsızlanıyosundur
Haftaya kaldı ya. 🙈🙈
Olsun ya çabuk geçer
Yani çok da acelem yok
Sen pek müsait değilsin sanırım. Geç yazıyorsun
Tamam şimdi oldum. Niye acelen yok
Ya ne bilim. Zamanı gelince olur diyorum yani
Hmm anladımmm
İstek var mı yine
Demiştim benim her yattığımda olur diye
O bende de oluyor ya. Hemen ereksiyon oluyorum
O zaman niye sabırsızlanıp acele etmiyosun demekki sürtmek çok da zevk vermiyor sana sevgiline vetiyor sadece?
Ya saçmalama. Sabırsızlanınca ne olacak. Daha çok kuduracağım
Saçmalayan sensin farkında değilsin. Çok isteyen insanın sabırsızlanmasınormal. Peniside öyle az istekli birinin sık sık sertleşmez
Saçma konuşan sensin.
Tamam kızma🙈🙈
Şu son işareti sevmiyorum nedense. Kızılcak durumum yok
Ya bir an çekindim sabırsızım demeye işte
Sevgilinle sevişmeye çekinmiyosun sabırsızlanmanın denilmesini çekinilmeklik bulmsk çok saçma neyse artık
Huysuz. Deli gibi Canım çekiyor tamam mı😊
Bir hafta çok değil az daha sabredilir yinede
O zamana kadar mast'a devam
Mecbur tabi
Bu gece yapabilirim
Hm çok istek varsa yap tabi. Her sertleştiğinde kalkıyor mu nadıl erkeklerde bir fark var mı
Evet kalkıyor. Sepsert oluyor
Peki tokatlayınca acıyor mu hafif tokatlayınca acımaz sadece zevk verir değil mi
Yok hiç de acımıyor. Gayet de zevk veriyor. Hatta süper
Of of of of of. Ama ayarına göre yapmak önemlidir
Tabiki. O an Nasıl yapman gerektiğini hissediyorsun Zaten. Ona göre yapıyorsun. Çok ya da az. Yavaş ya da hızlı
Onu her erkek yapar mı benim şeyim tokatlansın çok istiyorum eşim ilerde yapar mı bilemiyorum aklımı alır
Hoşuna gittiğini bilirse yapar tabi. Ama bencil bir öküze denk gelirsen direk sokar
Ya işte benim hoşuma gidiyo diye yapmasın kendi hoşunada gidecekse yapsın. Yoksa benim için önemi yok. Ben onu ysp bunu yap demem. Vajinamın tokatlanmasını istiyorum tokatlada demem.
Sen tokatlarken ne hissediyosun nasıl oluyo
Özellikle baş kısmında yumuşak dudaklara değmeden dolayı tarifsiz bir haz ve uyuşma hissediyorum
Anlamadım nere yumuşak doku
Dudakları kastediyorum. Ve içi
Önce başı sonrada kökünden tutup gövdeyi mi vuruyosun vajinaya
Sevgilin nasıl hayatta ben zevkten ölürdüm.
Ama en iç kısmında tokat istemezdim dış dudaklar.
Arada başı içe sürüp hissettirip çekmek dışı tokatlamak.
Aynen öyle yapıyorum. Önce baş sonra tüm gövde. İçini tokatlamıyorum zaten. Sokup çıkarıyorum.
Oha :((((((((((
Ne oldu ki
Sence?
Canın mı çekti?
Hemde nasıl tam zevkim işte ya evlenince bunu yaşamam lazım aynen senin yaptığın gibi yapmalı
Sabret. O gün geldiğinde bacaklarını açacaksın ve Kocaman bir alet mis gibi kaymağının duvarlarına sürtecek. İçinden ılık ılık hisler akacak. Çığlık atacaksın..
Çığlık atmak tamamen samimiyetsiz ve sahtelik. bir kere çığlık bir zek tepkisi bile değildir.
şu erotik ortamı bozma ya. Tamam sen atma 😊
Anlamadım bişey atmadım. Peki hangi pozisyonda sürtüyosun en çok.
Önce misyoner. Bacaklarının arasına girerek. Sonra da yüzüstü çevirip arkadan sürterek
Harika
Hiç Doggy denemedim daha
Bir de bunu yapıyoruz
Zaten o çok duygusuz. Ya bilmiyorum fantazini mi anlatıyosun yoksa gerçekmi sanal sonuçta bilemiyorum ama gerçekse sevgilin çok şanslı işini bliyosun
Fantazi mi. Bir aydır adını bile bilmediğim birine neden fantazi anlatayım
Ben erkeğin altında olmayı daha çok seviyorum hele sürtmede erkek sürüp tokatlamalı kız istediği halde kontrolü sağlayıp girmemeli
İki defa oldu bizde. Hepsini sokmamı istedi
Sakallı mısın sakalsız mı
Hafif kirli sakal
Mesela sakallı birinin vücudumda bir yeri emmesi fimri beni bitiriyo emerken o batacaklar ya.
Bence seninde hafif değil doğru çoğaltarak normal bırak.
Sana böyle bir masaj lazım
Sevgilim sevmiyor. Batıyormuş
A o kadar çok uykum geldiki normalde erken uyurumda bu aralar çok geçe kaldım
Aşırı uykum olmasına rağmen oram gene yangın yerin çok ateşli değil ama dudaklar istiyor fena halim var.
Uykuluda olsa biri avuçlayıp okşasa masaj yapsa rahatlardım.
Onu şimdi okşayacaksın bir süre sonra bacaklarını ayırıp dudaklara dilinle masaj yapacaksın
Emeceksin deli gibi
Sevmemek mümkün değil bir yandan dudaklarla öpülüp birde emilirken sakalların batması durumu aşırı zevkli hatta oralde vajina dudaklarım ayy öyle hoşuna gider sakal hissetmek. Eşim sakalsız olamaz. Tüm vücuduma batabilir hatta beyaz tenliyim zaten kızartsa daha da iyi emmekten yüzüm hariç heryerimi morartabilirde
Sonra da böyle yapacaksın
o vajina şimdi benim önümde olmalı
Doğru iyi ilaç olursun isteköi her vajinaya
Sabaha kadar emer sürter severim
Si. kerim
Oha ama
Ne oha
Bilmem ne cevap verceğiminfe farkında değilim yarı baygın yazıyorum desm yeridir
Çok mu uykun geldi. Uyu hadi
Evet zate her an uyudum uyuycm ya iyir geceler
İyi geceler masum yabancı. Bacak arandaki kaymağa iyi bak. Onu bu gece çok istedim ben
Şimdi gördüm. İyi bakıyorum zaten tek sorun istek işte.
Naber
Nerdesin
Odamdayım öyle şimdi girdi bir .
Sen
Bugün görüşemedik. Aralıkta sınavım var da onun için bir kaç not falan buldum. Çıktı alıyorum
Ne sınavı
Başarılar dilerim şimdiden
İş güv. Uzmanlığı. Teşekkür ederim. Daha hiç çalışmadım zaten
Anladım çalış biraz rica ederim
Yapacağız artık bir şeyler. Sen neler yaptın. Nasılsın. Ayağın Nasıl oldu
Daha iyi zamanla iyi oluyor ama baya kötü düşmüşüm daha iyi anlıyoruz. Hala dinlenmedeyim. Dokununca acıyor sadece. Yoksa normal iyiyim.
Doktora gitseydin keşke
Gittim yoksa duramazdım ki öyle krem falan verdi onları kullanıyorum. Şişinin çoğunuda aldı.
İşe de gidemiyorsun
Evett
Sıkıntı olmuyor mu
Yok zaten kaç gündür şöyleyim ki. Sen heralde ben basit düştüm sanıyosun. Banyoda düştüm ayağım bileğim vurdu en çok orayı çarpınca. Allah korudu gene.
Yok biliyorum çok olduğunu. Neyse buna da şükür yine. Allah daha kötüsünü vermesin
Amin ya...
Dün gece rahat durdun demi 😊
Evet çok uyku basmıştı ya uyudum hemen. Normalde erken yatarım şimdi bakma duruyorum yani. Uykuyu severim.
Ben pek düşkün değilimdir uykuya
Ben bayılırım uyumaya yatakta durmaya. Biraz tembellik var galiba.
Bizim yaşlarda normal ya😊
Yaş niye ki?
E bu yaşlarda biraz uykuya düşkün oluyoruz
Evet şimdi çıksam hemen uyurum ama biraz daha durayım bari. Uyumak güzel ama
Seninle konuşmak da güzel
Senin sohbetinde iyide kötü yanı bazen çok kudurtuyo yorumlar alttan alttan
O şekilde rahatsız olduğunda söyle olur mu
Rahatsız olsam isteklenmem ki, sadece kötü hale geliyorum istek artıyor ya o anlamda
Valla ona bişey diyemem. Sen Nasıl dersen öyle yaparız
Hmm devet
Şu an Nasıl durumun
Her zamanki gibi canı çekiyor.
Ama dudaklar kabarmış değil galba kabarmışsada azdır. Bakmadım ateşide yok. Ama istek var tabi. Biraz sulanmıştım şu an temiz sildimde.
Birazdan Ateş basar yine
Galiba öyle olcak çünkü ben hep anlarım gidişattab biliyorum huyunu
Elinle bir dokunsana
Ellemeyi sevmiyorum kendi elim sonıuçta
Nasıl olduğuna bakman için demiştim
Hm dıdakların kabarıp kabarmadığını merak ettinde şişti mi baktırcan galiba. Şu an kabarık, bakmama gerek bile yok anlıyosun onu.
Benimki de kalktı
Niye ya ne tuhaf erkeklerin kalkması ya.
Özgür bıraktın mı kapalı duruyo mu
Bence çıkar üstünü öyle gir yatağa uyu öyle. İyi hissedersin
Çırılçıplak mı?
Evet. Hiç olmazsa belden aşağı. Kalkık penisle çıplak uyumak iyi gelir bence
Rahat edemem ya. Sen çıplak mısın ki
Yok ama benm penisim yok sonuçta penis serbet kalınca daha iyi değil mi sıkıştır ma bırak dursun
Çıkardım dışarı şu an
Arada fark yok mu niye sıkıştırıyosunki bırak kendi haline ne güzel özgürce kalkık dursun yani müsaitken öyle yapmak mantıklı bence
Rahat duramam oynarım şimdi ama
Oynama o zaman dursun ya ama duramazsan giyin o zaman
Şimdilik Dursun bakalım
Genelde nasıl istekle kalkıyor hangi şey ağır basıyor
Sabah uyanınca kalkık oluyor hep. Bazen kendiliğinden oluyor. Aklıma seks gelince kalkıyor bazen de. Bazen tahrik edici birşey görünce. Değişiyor yani. Bu aralar da senle konuşurken kalkıyor sık sık
Dayan sevgilinle buluşunca rahatlarsın iyice. Ya bence sevgiline söylesen şu an kızmaz çok hoşuna gider sonuçta siz ileri giden çiftsiniz o kadar sürtme tokatlama falan nçyani bir özledide kalktı de mesela sabah kalkınca
Kızıyor söyleyince ya. Gif atayım mı sana
Evlenmeden sürtme oral yaptıran ama içine girdirmeyip bakire geçinen sevgilinin bu p olmasına rağmen konuşmaya gelince kızması hiç normal değil. Sanki çok tutucuymuş gibi komik buldum.
Yok gif atma çünkü çok fazla duramam uyurum gifler fena yapmasın şimdi
Bana da garip geliyor. Ben oynamaya başladım biraz
Hm sen bilirsinn tabii nasıl oynama
Başını okşuyorum
Bişey sorcam peniş vajinaya yerleşmiş gövdesiyle öyle dururken ya da başılı sukulu iken kadın uyuyabilir mi
Duramaz kudurur heralde * durup öyle uyumak süper. Mesela şimdi gene çok uykum geldi öyle uyusam diye aklıma geldi
Sen olsan uyuyabilir misin. Sürtmesini veya içine girmesini istersin.
Aynen ya asla duramam dayanamam da durmak isterim yani öyle uyumak.
Çok zor dimi dayanılmaz
Sanmam. Ama kadın uyurken vajinayı emerek uyandırmak süper bişey
Aynen öyle ya da kadın yan yatıyorsa arkadan kafasını dudaklara vurarak
Off. Süpersin. Dudaklar kabarır. Tokatlarsın.
Şu an emilmek istiyorsun demi
Ya ben akşamları gitmektense gündüzleri fırsat olunca gireyim faha iyi
Çünkü aşırı uykum geliyor ve çok geçe kaıyorum bu aralary
Ne zaman istersen gir. Ve artık bana adını bari söyle
Of tabiki çok isyerfim.
Dudaklar Nasıl şu an
Off kafayı yiycem be. Uykudan bayılıyorum bıraksam anında uyurumda bir canım çekiyorki
Dokunsam elim yanar mı ki
Çok fena bir soru sordun hepten alev aldırcan ya. Uykum olmasa çok şey derdimde gözlerimi açamıyorum lanet olsun ben girebilirsem sabah girerim
Peki. Uyuyalım o halde. Gecen güzel olsun yabancı. Sabah bekliyorum
Tamam sağl sanda..
Günaydın. Başka türlü uyansam gün daha aydın olu benim için:(
Günaydın. Nasıl uyandın ki?
İstekli
Ben de aynıyım valla
Sevgilinle seks sonrası beraber kalıyo musunuz yani sabah nasıl uyandırıyosun
Kalıyoruz. Genelde o beni uyandırıyor😁😁
Hm o erkenci o zaman
O öperek uyandırır. Ben de okşayarak
Nereyi bacak bel falan mı
Göğüs kalça bacak değişiyor
Hmmn anladım
Tumblr kullanıyor musun
Kullanmıyorum ama netten giflerini görüyorum arada
Oraya üye olsan da oradan konuşsak. Buradan gerçekten zor oluyor. Telefondan giriyorum
Yok ben zaten nette takılan biri değilmdir burda son zamandır boşum diye burayada girdim. Bikaç güne öyle pek giremem kolay kolay yani.
Peki o halde. Nasıl dersen
Gece hemen uyudun mu mast yaptın mı
Sen yapmadığın için ben de yapmadım. Sen yapsaydın yapardım
Niye ya senin uykun yoktuysa yapabilirdin. Senin kalkık uyumak hoşuna gidiyo mu
Benim ıslak uyumak hoşuma gider bezen az uyanır gibi olurum gece, sanki arkadan değdirilip sürtülecek gibi bir istek hayal gelir o ara tekrar dalarım
Ben de seviyorum kalkıkken uyumayı
İstekli uyumak ayrı bir haz veriyo demek. Ama öyle uykuluyken gece eşimin yanaşması acayip zevk verir bana. İlerde istwrim yani
evet ben bir kaç kez vajinasını emerek uyandırmıştım
Ay gerçekten mi içim gitti ya inşallah bende evlenince yaşarım
Yaşarsın inşallah. Sulu sulu. Ipıslak
Aynen umarım umarımm
Napion şu an
Sen 2 kez öyle ileri sevştik demiştin ama konuşurken sanki çok kez çok şeyler yapmışsınız gibi yansıyo
Şu an odamdayım yatakta. Bacak arama uzunlamasına yumuşak bir havlu katladım. Bacak aramda. Öyle duruyorum. Mast yapmıyorum ama dolgunluk hissediyorum işte oramda o zaman.
2 nereden çıktı. Bir çok kez yaptık Tabiki
Yanlış hatırladım demekki. Pardon.
Canın sağolsun bayan x😊
Seninde
Kaç yaşındasın?
Bilindik bir üye misin ki yani profilde falan resim var mı tanınıyo musun?
25 yaşındayım. Her soruya yorum yapmam. Çünkü çoğu soru saçma sapan. Ergenizm kokuyor. Ama sık sık soru sorarım. bir konuda yardım isteyen bilgi isteyen gerçekçi sorulara yorum yaparım genelde. Resmim yok. Çok hoşuma giden başka bir resim var
Hangi kategoride takılırsın ne konulu bir resim ki hoşuna gidiyor
Katılıyorum sorular ok saçma ve ergenler çok
Babalık duygusuyla alakalı bir resim
Hm cinsel sorularda hep gizli misindir?
Baba mı olmayı istiyosun?
Yok gizlenmem. Çünkü absürt sorulara yorum yapmam. Seninle konuştuğumuz şekilde konuşmam zaten orada. Normal cinsellik sorularına da gizlenmem
Evet bir kızımın olmasını çok istiyorum
E benim sorumda niye gizlendin ki
Gizlenmek normalde diğer sorulara gizlenmeyip buna neden gizli?
Ben o sorulara neden yorum yaptım onu da bilmiyorum 😊
Nasıl yanii?
Yani neden yorum yaptım o soruya bilmiyorum 😊
Senin soruna
Yorum yapılabilir çok normalde diğerlerine açık buna gizli olmanın nedenini çizemedim ama sende farkında değilsin galiba
Aylar oldu valla unuttum. Peki sen en son ne zaman soru sordun ya da yorum yaptın
Hatırlamıyorum çok uzun zaman olmuyor ama. Sitede hiç takılmıyorum günde bir iki soru bazen cevaplarım.
Zaten siteyede nkrmalde pek girmem burdan bir arkadaşım gitti o belki tekrar üye olur diye kapatmadım hesabı. Siteyi kullandığımdan değil.
Öyle çok sıkılınca soru sorarım işte.
Kim ki o arkadaş
Sadece normal bir arkadaş ya. Kapattı hesabını. Tartıştık sıradan bir şey büyüdü kızdı iptal etti. Baya üzüldüm başlarda. Şimdide tekrar üye olur diye kapatmadım ben. Neyse işte.
Hayırlısı olsun
Evet. Bu arada çok soru sordum ama sevgilin kaç yaşında merak ettim.
Benden bir yaş büyük o da
Hm anlladım
Biraz da sen bahsetsen kendinden
Benim erkek arkadaşım yok şu an. Ama kendimden küçüklere ya da yaşıtım birine bakmam mesela.
Yani benden büyük olmalı. Yoksa hoşlanmam.
İsteyenler oluyo beni ama sırf cinsellik için evlenemem. İyi birileri olabilirler ama beğenmiyorum ya da etkilenmiyorum. Reddettim hep.
Peki ne iş yapıyorsun?
Nerede yaşıyorsun?
Onları ben sana sormadım sende sorma boşver.
Sen bilirsin
Bu arada sohbetin için çok teşekkürler
Hayırdır bir yere mi gidiyorsun?
Yok öylesine dedim. Gitmek mi gerekiyor ama çıkmam gerekti şimdide çıkıyorum tekrar
Tamam çok geç kalma..
Nerelerdesinn
Şimdi girdim bende
Durumun nasıl
Daha iyiyim ya
Ayağın da iyi demi
Ayağımı sordun sanıyodum daha iyi evet
İki durumu da sormuştum 😋
Normalim işte şu an tv izliyorum. Tabi evli olsam çoktan yatmış olurdum mesela. Anladın sen.
Ben de deli gibi sevişmek istiyorum şu an
Büyüh ihtimal yattın dimi
Bunu yapmak istiyorum
Yatacağım şimdi
bir de bunu
Orali kadın zevk alsın diye yapmıyo muydunuz kadının zevk almasının size sevk vermesi mi sebep
Yoo ben de alıyorum
Harika bir şey bu o zaman. Ne nasıl seversin en çok bunu yaparken
Dudakları emmek ve dilimi içeri sokup çıkarmak
Benimde canım çok çeker ama dili içine sokmayı ya da illa içinle ilgilenmesini değil.
Dediğin gibi dudakları emmek. Ama herşey emme değil bence öpmek çok önemli. Sonuçta normal dudakları öpüyoken vajina dudaklarını daha çok öpmek lazım sonuçta o kişi için kabarıyolar.
Nasıl hep emer misin bazen emip bırakır tekrar emer misin
Emip bırakırım. Bazen de ısırırım
Hafif ama değil mi yani emerken hafif dişleride değdirip emmek harika helede dudaklara sakal batıyosa of be.
Aynen öyle. Can'ım çekiyor. Kafamı gönmek istiyorum oraya
Mesela kadın hem sırt üstüyken hem yüzüstü değil mi
Her Türlü gömerim
Her vajinaya mı insan seçici olur segilisinin gömer bir tek dimi
ya da hiç emlmemş ve temiz olanları
66.media.tumblr.com/.../...erURxM1qlf8hxo1_400.gif
Bu gifi seviyorum. İlk biraz böyle olmalı.
Hepsine olmaz be. Ama o dediklerine olur 😄
Sende az değilsiiin. Fazla fazla isteklisin kuralları yıkcak kadar iştahlısın yani
Evet sırt bel kalça. Küçük öpücükler ve emme. Dudaklar iyice kabarır o arada
Şimdi seninkinin dudakları ile benimkinin başı temas etse neler neler olur
Eğer istersen az gizliden çıkabilirsin mesaj atarım burdan soru kalkacak yoksa çok gif atıldı bide geç yazıyo burdan bana başladı uyku basmaya
Çıktım gel
ya artık şu konulardan bahsetmeyin lütfen nolur zaten bakirim evlenene kadar yapamayacağım her soruyu gördüğümde içim gidiyor sorularda aah gizli ah
S*kimin başını kızın yarığına sürtündürüp sıcaklığını hissetmek hoşş bir zevk ve yaklaşın 1-2 dakika öyle sürtmeden içine sokmam. Öyle sürtünce kızı da ha soktu sokacak beklerken heyecan sarıyor sabırsızlanıyor daha hoş oluyor
Girmeden once kesinlikle yalarim hem de uzum sure. Ve evet basini dudaklarina surterim sizan sularini hissetmek iyice yaymak kayganlastirmak icin.
Önce başını sonra gövdesini sürtmek yine gerek. İyi kayıyor dimi ıslaklıkta bu erkeğinde hoşuna gidiyo mu
Peki tokstlsr mısın hafiften
Hiç ilişki yaşamadım ama sürtünmek beni çok tahrik eder bayan üstte olup girmeden sürtünmesini düşününce tahrik oluyorum
yok ya sürtmek gibi zevklerim yok, vajinayı önce yalarım sonra içine sokarım :D
yavaşça girmeyi yalvarır bakışlarla hadi gir içime diye bakmasını görmek güzel
girmeden de elbette zevk verir normal bir ilişkimden daha fazla dayanırım sürtünmede 30 dakika
girmeden önce ön sevişme şart zaten
30 dk çokmuş o zamana kadar kız iki kere boşalır
evet aynen öyle olur
sürtünmede o kadar uyarılmaz penis
ama vajina öyle olmaz klitorise her dokunuşta kız zevkten titrer
Önemli değil arada oluyor böyle.
İlişkiye gir niye mast yapıyosun
Pardon yanlış yere yorum yapmışım. Pardon.
önemli degil :)
bende şaşırdım aslında :D
Yastık bir erkeğin dudak ya da dil hissini vermiyo. Hele emilmeyi hiç
Penis hisside vermiyor. Benim şansım yok ama yastık yaşıyo. Ondan başka bacak arama kimseyi almadığım için şanslı sayılabilir
Gene şaşırcan ya. Arkadaşla sohbet ediyoruz yanlışlıkla buraya kayıyor. Soruyu bildirime kapat bence. İyi geceler.
gerçek hissiyatları gerçek olmayanlar veremiyor işte
yastıkta fena sayılmaz ama
evet bence de çok şanslı bir yastık o :)
sorun olmaz ya iki farklı sohbete de cevap veririm ben :d
size de iyi geceler :)
Çok güzel tabiki hatta ayak bileklerinden bir elle havada tutup yapma bile güzel
Emerken ses çıkıyor mu emiş sesi
Çok sinir oldum site sorunlu galiba soruyu kaptsana bildirime rahatsız oldum bu durumdan
Site saçmaladı iyice.
İyi geceler.
emerken derken vajina emerken mi penis emerken mi
Herkes aynı olmaz bide oral yapanda herkes aynı yapmaz bence. Ben daha çok dudaklatla ilgilenilsin isterim. Yani öyle klitoris ya da parmaklama vs beni çok etklemez. Tada sadece yalama sadece emme de olmaz.
Hepsi karışık arada öpme falan da olmalı. Yani böyle olması içinde sevmesi iştahlı olması gerekir diğer türlü istediğim gibi olmaz
Bu arada kusura bakma rahatsız olma diye engelledim seni. Sürekli yanlışlıkla yorum buraya geliyo boşuna bildirim geliyo sana tekrar pardon.
rica ederim önemli degil
ben bakirimde size bir soru sorabilirmiyim yani bu önemli biraz benim için..
Evet?
bunu burdan soramam baya özel sadece birşey danışacam bu konuyla alakalı özelden yazsam sıkıntımı olur sıkıntı olursa sorun değill...
bir 5 dk ayırırm sonra konuşmam. 2 sn gizliden çık o zaman.
tamam.
Bayanin inlemesi zevk verir o an baska numarasi yok
Tokmak gibi vururum pat pat diyemdoverim o vajinayı penisimle?
Oo sen işi biliyosun ya. Tokatlıyosun dudakları dimi?
Süper. Neden tokatlıyosun peki bu sana neden zevk veriyor
Off hem de nasıl. Arkadan sürtmek çok isterim. O hissiyat çok iyi olur
bakireliğini bozdurmayacak diye 1 yıl boyunca böyle seviştiğim sevgilim vardı ne diyorsun :3
kadını azdırmak için sürmek hoş oluyor çıldırıyorlar :D
Veriyor ucunu yukarı asagı surterım zevk vermezmi of of
Of ki ne of. Yani erkeğede zevk veriyor mu o kızı zevkten bitirirde
Dürtmek?
Penisinle tokatlar mısın peki vajina dudaklarını hiç denedin mi
İçine girebilceğim ıslaklık vajinadan aletime bulaşana kadar sürterim her seferinde çünkü asla tükürüklemem. Bende eşimde çok hoşlanıyoruz bu durumdan
Bakire sevgiilime 1,5 saatten fazla sürtmüştüm :) tabiki zevk verir onun sıcaklığı ıslaklığı ile benimkisinin sıcaklığı ve sertleştiği birleştiği zaman arada kıvılcım çıkıyor :)
Saatlerce yalayıp dakikalarca sürterim sonra girerim sıvavık deliğe.
Partnerimi gir artik diye yalvartana kadar surterim
Tabi ki zevk verir ve penisin alt kısmı daha fazla uyarıldığı için üste kısma göre daha erken boşalır
Bir saat olur. ama sen dayanirmisin bilemem
Karşımdakine zevk vermek banada zevk verir
Boşver bizi sen zevk alıyor musun onu de 😃😂
Keşke hala burada olsaydın..
verir tabiki zevk veren eti sürtüyoruz
Evet veriyor uzun süre sürterim
partnerim boşalana kadar sürte bilirim
vajina ıslandıkça sürtmek harika zevkli oluyor
Bana zevk vermiyor. Sadece ıslatmak için yapıyorum
Onu sen kadına sor Kuduruyor kadın
kız boşalana kadar sürterimmmmmmmmmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?