Evet erkekler içine girmeden sadece vajinaya sürtmek nasıl bir haz veriyor?
Bu sekilde tatmin oluyor musunuz?
Bu sekilde tatmin oluyor musunuz?
Mükemmel bir zevkkk bakireyimm ve sevgilimin özellikle onu yapmasını istiyodum kendimden geçiyorum resmen tam sulaniyorum oda iyice sertlesmis oluyo o sirada kafasını surtmeye başlıyor ya eriyorumm vajinamin dudakların arasına koyup sürtuyoduu.
Aynen canım o zevk bambaşka :)
Hoşlarına gider tabi erkekler ayak bileğinden bile tahrik olucak seviyede abazanlar
biz abazayız siz değilsiniz yani
Genelleme yapma gizli
Al la gizliden çıktım
penisi vajinaya sürtmek müthiş bir haz verir. ve sadece sürtmekle yetinilmez artık daha da ilerisi istenir
İlerisine geçmene izin vermiyorsa sürtmek te boşaltır mı seni?
aynen çok hoşuma gidiyor, onun zevki ap ayrı bişey
Evet :)
Cevap
66Cevap
sokamıyorsak yetiniyoruz, içine sokmak gibi zevk vermez ama kızı altına alıp bacaklarını açıp dudakları arasında sürttürmek, nefis memelerini okşamakla birleşince zevk oluyor tabikide
muhteşem bir duygu onun ıslaklıgı ve sıcaklıgı aman yarabi hele hele vajina girişine kadar inipte tam içine girecekken tekrar yukarıya dogru çıkması muhteşem
ördeğe damacanaya hallenen milletiz vajina lafından tahrik olan devlet büyüklerimiz varken sürtmek ne kadar haz verir sen tahmin et
güzel bir duygu :) ama süreterken bayanın o anki yüz ifadesi insana daha çok haz veriyor. Uzun süre yapılırsa tatmin olunur
Evet o haz mükemmel :)
yaptığımız bayana zevk verdiğimizi gördükçe aldığımız haz daha da artıyor :)
harun Reyis o sıcaklıgı senin bildigini ikimizde biliyoruz yapma böyle şeyler :D
Ama çok haz veriyor yaaa :) ;)
köleleri çoşturma reyiz yapma böyle hareketler mesajlarımı kapatmak zorunda kalıyorum bak sonra :D hani kızlar neyse onlara alıştım da erkekler bile zurnayı dıkıyor mk :D
bunu daha çok birleşmeden önce kadını tahrik etmek için yaparız sanırım ama :)
sürtmek tatmin ve orgazma götürmez ama ereksiyonda tutmaya güzel bir çözüm olabilir daha çok kızlar sürtünmeden dolayı haz alırlar
hoşuma gidiyor, partnerimin de hoşuna gidiyor bu durum. uzun sürdürürsem o şekilde bile boşalabilirim :)
reis :D burdadamı
Evet gider, hem de çok, her ikisinin de sürtündükçe ıslanması zevk sularından gelen o vıcık vıcık sesler çok tahrik edici olur :D
hatunu sofranızdan ve yatağınızdan aç kalkmak zorunda bırakırsanız, sevgi ve aşk zamanla tükenecektir. kadınınızı ne kadar mutlu ederseniz emin olun o da sizi mutlu etmek için pervane olacaktır.
Abazalar için cevap veriyorum evet. Kendim için cevap veriyorum çok daha fazlasını yapman gerek.
ben öyle tatmin olmam. ha öyle yapmışsın ha mast. yapmışsın aynı şey. o sadece kişinin kafasında kendini tatmin etmesi.
en sevdigimdir
partnerimi çıldırtana kadar sürterim
bu daha çok baskı ve klitorise yapılan baskı ile kadına zevk verir. ben oral yapmadan bırakamam ama :)
En sevdiğimden hemde. O dudakların arasında dolaştırmak bambaşka bir zevk
Evet sürterken girdiğinden daha çok zevk alıyorum..
haz alınıyor tabi ama içine girmeye hazırlamak için nemli penisi vajinaya sürtmek..
Tatmin etmez ama ağız kısmında gezdirmek keyifli oluyor
Evet hem de fazlasıyla. Burdabeni mutlu eden şeypartnerimin mutlu olması yoksa çok bir heyecanı yok
Kiz arkadasim arasina alip surtuyir ve iliskiden daha fazla zevk aliyor nosalmasi 8cin 45 dk surtuyorum bnim icinde keyifli cunki amac onun sevdigi seyleri yapmak bn her turlu idare ederim
çok deli bir his.. Orda aslında pensle zevk almazsn.. Partnerinin vajinasına sürtersin sokmazsın partnerin sokman için yalvarır tüm ıslaklığını penisine bulaştırır kııvranır altında ya müthiş bir his
o kadina haz verir ya klitoristen dolayi diye dusunuyorum :/ ama erkeklerin penisi yuze vurmak falan da hosuna gidiyo bilemedim :/
İlk ateşte bu şekilde bulundu haberiniz yokmu?
😂😂😂
birliktelik yaşadığım partnerlerimden birisi ile bakire olmamasına rağmen bir müddet sürtünerek birlikte oluyoruz. O bundan çok fazla haz alıyor.
Evet tabiki ama kadinlar daha cook zevk alir bundan ama
Tatmin olmak değilde zevk verir ama içine girmezsem olmaaaz :D
hoşa gider ama a.. mın ıslandımı penis neregider bilemem
oooo hemde nasıl çok sürtmüşlüm var bakirelere deliler gibi boşladım her seferinde hele bir de suyuna değerese hele mamını eliyle aralyıp sürtersen.
Benim çok hoşuma gitmiyor. İlerisini yapmak isteyen biriyim. Alıştığımdan ötürü
Evet hoş. Boşalana kadar olur.
Denedin mi diycem denemişsindir 😉
oluyoruz sadece tatmin ama haz duymuyoruz boşalırsak sorun yok
Vajinanın tadına bakmış bir erkeği tatmin etmez :)
Surterken bide sicakligi vuruyor :)
Süper yaa ; )
Sizinde hosunuza gider zevk alirsiniz dayanamayip girsin istersiniz ama olmaz :)
Siz zevk alıyorsunuz öyle ;) bizde kökleme güzel oluyor :D
yapmayın böyle şeyler ya tahrik oluyoruz
Bu daha cok kadina bagli
Gider ama bu şekilde tatmin olmak zor.
Hiç surtmedim bilmiyorum kiiii 😃
😂😂😂
Evlenirsem denerim sana geri dönerim 😄
çok zevkli oluyor anlatılmaz.
İki taraf için de güzel tabi.
Guzel oluyo elimizin bir degisigi 😊😀😆
İcine girmedende kadini mutlu edebilirsin
evet hoşlarına gider
Anlatilmaz yasanir kanki
Gitmezmi
Bu daha çok kızları kudurtur
Sokmadan 5 saniye bile duramam
Bayılırım ama yapacak birini bulamıyorum
Ağza, vajinaya elbette hoş.
Tabiki de. sünnetsiz Penis vajinaya mükemmel gider
Bu daha çok kadının hoşuna gider😕
mükemmeldirrr. sizi de tatmin eder
bayılırım ilk deneyimim öyle olmuştu ;)
Farketmez
bisiklete binmeden zile basmak gibi..
amaçsız..
Bu nasıl abazan sorudur :) sen tatmin oluyor musun
Ne yani dudaklara surtup agza vermemek gibi mi?
Hiç vajina görmedim yapmadim bilmiyom
😂😂😂
Hoşuma gider yani :)
Lisede yapardim
yok asla gitmez soruya bak beee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar