Arkadaşlar dün saat 10:30 da bu enerji içeceğini yavaş yavaş içtim buzzer +18 içecek30 dk sonra her yerim yanmaya başladı ve penisim sertleşti tüm gün öyle gezdim sevgilimle 12 de buluştuk 5 kez birlikte olduk ve penisim hiç inmedi sevgilim artık vajinasının acıdığını ve yorulduğunu söyledi ondan sonra 3 kez daha mastürbasyon yaptım ve elim ayağım hiç bir yerim tutmadı gözlerim kapanmaya başladı araba sürerken engin bir kaldırıma çıktım çok uykumu getirdi ve dikkatimi bozdu hastaneye gittim ve o gece baş ağrısından uyuyamadım sizce bu etkiler normal mi sizde de oldumu ? Cevaplarınız için teşekkürler
bende merak ediyorum onun etkilerini aslında bir kaç kez bir tekel bayiinde gördüm denemek istedim de cesaret edemedim sonuçta yapay bişey yan etkisi zararı olur diye
Enerji içecekleri sadece kafein ve şeker olarak diğerlerinden , kola dan gazozdan farklıdır. Bunun dışında bir katkı yok . Bu durumda iki ihtimail var , uyku ve başağrısından soz ediyorsan ; ya plasebo gazıydı. ya da araya hap falan sıkıştırdın. Hap katkılı olursa söylediğin aşırı yorgunlukla ve deliren kalp sistemi ile daralan damarlar yüzünden çıkar. Prospektüs her zaman okunmalıdır.
ertesi gün çok yorgunluk hali yapmıstı bende de.evet performans konusuna aynen katılıyorum.benim tek hoşuma giden tarafı çok uzun sürmesiydi.5.ciden sonrasını zor boşalıyor insan.ereksiyon da hiç bitmiyor.ben alkolle almıştım.