2 haftadır ilgilenmediğin için azmış artık burasına gelmiş olabilir mi? bir erkek için 2 hafta inanılmaz zaman.
Aldattığını düşündüğün için mi boşanacaksın, zorla ilişkiye girdiği için mi? zorla ilişki ise çok aptalca. sevgi böyle ucuz şeylere bitmez. sorun bence kıskançlık, buna bir çare bulun.
Karşılıklı şeffaflık yapın, en önemlisi aklınızdan geçenleri konuşun.
Orada ciddi biri varsa, tercih yapmasını söyleyin. O tercih yapmazsa siz yapın. Bu erkek kötü de, dışarıda ki erkekler melek değil...06 Yorumla
Soran+1 yılYa zorlanmis bir sey ortada tecavuz yNi neyini konusayim konusunca beni dovmeyecegini nerden bileyim guvenim kalmadiki artik ya da tekrar yapmayacagini
- +1 yıl
şiddet varsa, tüm konuşma iptal zaten. Ben medeni evlilikten bahsediyorum. 2 haftadır, uzak durmanız ve bunun neticesi, azması sizinle zorla ilişkiyi tetiklemiş olmaz mı?
bu arada demek ki kimse yok ki, bu kadar azmış.
sizin için bu evlilik mi bitti? mahna mı lazım? bunu kendinize sorun.
Soran+1 yılBilmiyorum.. Cidden bilmiyorum cunku istemedigim seyleri yaptı çok canımı yaktı hem gerçekte hem de manen
Soran+1 yılHayir özür diledi defalarca ama yumusayamiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin yorumlarının hepsi birbirinden iğrenç.
Yok neden vermedin; Yok kocan değil mi; mast mi yapsın
Ülkenin tecavüze yaklaşımı böyle işte. Kadın tatmin için bir cisim ve her türlü muamele hak onlara.
Bekarsa kesin ayartır
Evli ise zaten kocası değil mi istediği gibi yapar
Git boşa kardeşim valla boşa.
Tecavüz tecavüzdür!50 Yorumla
+1 yılhahahaha arkadaşım adam karısına yapsa suç başkasıyla yapsa suç, bence adamın sana yaptığı şey boşanılcak bir şey değil. Evet kabaca olmuş ama gidip sokaktan bir kadına da yapabilirdi, ayrıca kocanın sana bunu yapmasını geçtim. Senin evli olduğun halde bu siteyi kullanman bence daha saçma bir şey, yanlış anlama bunları sert bir şekilde yazmıyorum ama bence biraz saçmalamışsın. oturt karşına konuş
77 Yorumla- +1 yıl
Adam yokluktan p*rno seyretse oda suc, kiz adama ceza vermis uzun zaman ne yuzune bakmis ne seks dogru duzgun ne yemek ne guler yuz, sanki kiz bunlari yaparken adam cok istekliydiye adam Seksi biraz zorla yapinca suc olmus, bilmedigi kesin olmadigi seyde adama okadar zorla seyler yapmis adam bir kere zorlamis, valla bunu kaldiramayan kisilerle evlilik yurutemez daha neler neler gorecekler, ayrildi diyelim yeni birisi olacak hayatinda sanki hic sorun yasamayacakmis gibi dusunuyor bu kiz arkadas, evlikik demek sorunlari asabilmek demek,
Soran+1 yıl@can-80 evet oşte türk erkeklerinin tecavüze bakış açısı milletçe alkışlıyoruz 👏👏👏
- +1 yıl
ya bence çok sert bakıyorsun soru soran bayan için söylüyorum bunu, böyle düşünmek yerine zevk almayı deneyebilirsin. evleniyorsun normal yani adamın canı çekmiş.
- +1 yıl
Evli iki insan arasinda herzaman karsilikli iliski olmaz alisman lazim, bir olayda sen abartmisin adamda bu sorunu cozer diyemi canina tak diyemi seks yapti artik, sen arkadaslik sitelere girip kocam tecavuz yapti diyorsun yetmiyor ulkeyi tecavuzcu yapiyorsun, bisey soyleyimmi sen kocanin hakkina tecavuz yapiyorsun senin yaptigin farkli bisey degil, bisey daha soyleyimmi sen burda bu kadar zaman harcayacagina git kocanla ilgilen iki guzel soz soyle hayatin tadini cikarmaya bakin seks sitelerinde arkadaslik sitelerinde kendin dolasiyorsun ondan sonra kocam aldatiyor iliskiyi tecavuz yapiyorsun, ilk once sen kendine bak ondan sonra kocana sonra ulkeye, bu feministlikle sen evlilik falan yurutemezsin
- +1 yıl
Türk insanından neden nefret ediyorum oynat bakalım:
- +1 yıl
Ulan varya sırf bu yazdıklarınızdan dolayı vatandaşlıktan çıkacağım türk olmaktan utandırdınız beni rezil yaratıklar umarım sizde tecavüze uğrarsınızda o se*x objesi olarak görüp aşağıladığınız kadınların halinden anlarsınız tek dileğim bu.
bende suç sende kanıtlayamadığın bişey yüzünden niye iftira atıyosun 2 hafta adam iyi dayanmış kes sesini ağlama bence suçlusun!
136 Yorumla
Soran+1 yılYa nasil sucluyum o kadaris yemekleri toplantilarmiş sekreteriyle krıştırıp geliyo yanima kadin parfumleri sac telleri gına geldim artik yeter be
Soran+1 yılYapma be hemcinsimsin biraz da anla
- +1 yıl
dinimizde evlilik için ne diyo anlatıyım sana..
ne olursa olsun kocanızı kötülemeyin başkalarına karşı deniliyo sen napıyosun bılıp bılmeden kcoanın gunahını alıyosun asıl sen yapma evli adam bu 2 hafta durmussun ne yapsın baskalarıyla mı yapsın kaç yasındasın sen cocuk aysta evlenırsenız böyle olur bıde - vermiş beyınsızler - +1 yıl
Türk insanından neden nefret ediyorum oynat bakalım:
- +1 yıl
Ama zorla yapmış anasını s*ktiğim kız zorla yapmış diyo beyinsiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
+1 yılNe yazık ki ülkemizde bir çok kadın kocaları tarafından tecavüze uğramakta. Bu konuda en doğru kararı yine verecek olan kişi sensin ama önce bunun seni ne kadar incittiğini ona söyle ondan gelecek tepkileri bir ölç derim ben. Aldatma konusunda da eminsen yapacak bir şey yok.
214 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi geldi daha o da işten ben odadayimnkapıyı kilitledim elim ayağima dolandi hem sinir hem korku ne yapmam gerekiyor konusmalimiyim
- +1 yıl
Kendisi bu olayın ardından hiç konuşmadı mı seninle? En azından neden odandasın ne oldu diye de mi sormuyor?
Soran+1 yılHayir odadayim onun bulundugu ortamdaolmak istemedim iceriye girmesin diyede kilitledim kapiyi ama konusmak istedi caldi filan cevap vermedim
- +1 yıl
O zaman git konuş eşin sonuçta o.
Soran+1 yılCekiniyorum
- +1 yıl
Ne yapacak sana çekiniyorsun konuşmazsan böyle kafanda kurarsın sürekli.
Soran+1 yılBilmiyorum ozamanda diyodum banahicbir sey yapamaz diye ama yaptı
- +1 yıl
Peki böyle ne olacak odalara kapalı mı yaşayacaksın?
Soran+1 yılYarin annemlere giderim sanirim oyledüşünüyorum
- +1 yıl
Bu doğrudan boşanma resti gibi olacak ama.
Soran+1 yılOlay tecavüz.. sencede bosanma sebebi değilmi
- +1 yıl
Evet öyle ama ben bu tutumun sebebini merak ediyorum yani normal bir hayat sürerken birden böyle saldırması neden.
Soran+1 yılBeni aldattigini düşünüyodum ve uzak durdum cidden guclu delillerim var sac killari is toplantiilari bitmek bilmeyen yemekler kadinparfumleri iki haftaya yakin onunla konusmadim soguk davrandim dun gece televizyon izlerken konusmayabaşladi onu dinlemedim izlemeye devam ettim yanıma yaklaştı başım ağriyor diye geçiştirmeye çalıştım üzerime geldi :\ sertçe itip bağırdım İS-TE-Mİ-YO-RUM diye o dasinirlendi sonra devami da malum 😡
- +1 yıl
Şimdi daha net oldu anlattığın. Bu durumda eminsen ve sana böyle davrandıysa artık yapacak başka bir şey de kalmamış zaten tutumunda haklısın.
Trol değilsen eğer kocan haklıyken haksız duruma düşmüş, iradesini doğru düzgün ortaya koyarak sana hatanı, bir şüphe üzerine onu cezalandırmaya kalkamayacağını göstererek haddini bildirmesi için doğru yöntem bu değil. Eski eşim de bunu yapmaya kalkmıştı, dersini çok kötü aldı ama tabi böyle zorla sahip olarak değil...
ama trol olduğunu tahmin ediyorum (emin değilim). nedenlerimi sorarsan anlatırım... kocanın aslında yapması gerekeni de yine sorarsan anlatırım...00 Yorumla
+1 yılsayfa şeref yoksunu insanların yorumlarıyla dolu. kendine bilen üstüne alınmasın. bu adam bu kadını ben bir açın karnını doyurayım o da gönüllü veya gönülsüz altıma yatsın diye eşi yapmış dimi. cahillikten bahsediyorlar bir de. kadın ben açım beni doyur diye yalvarıp da evine girmiş bu adamın sanki. insanlıktan eser yok biraz beyin diliyorum bu kişilere Allah'tan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanısı al karsına konus ben sokak kadını degılım tamam kocamsın ıhtıyacların var ama benı anlamadın kalbımı cok kırdın bana farklı davrandın belkı usulunce yanassaydın kendılıgınden olurdu ama kalbımı cok kırdın de konus böyle hayvanlık olmaz ya kadınları malmı sanıyo bu bızım erkek denen mılletımız ya erkek oldugum ıcın utanıyorum bölelerı yuzunden ya
01 Yorumla
Soran+1 yılKonusimmi beni dovemeyeceginin ne garantisi var? Guven kirildi bir kere ne yazarki bir daha yapmayacagini nerden bileyimki
Eşe tecavüz hiç hoş bişey değil aile hayatını solduracak bir davranış olmakla beraber. Bu adam seninle beraber olmayıp ta kiminle beraber olacaktı.
Onun böyle bir ihtiyacı var ve evliyse fazla bir seçeneği yok.
Ya eşi yardımcı olacak ya da yardımcı olmayan eşini aldatacak. Sen yerinde olsan ne yapardın...00 Yorumla
+1 yılAdam bunu cinsel açlıktan falan yapmamış, sana mesaj vermiş, "ben istediğimi istediğimde alırım" demiş. Sen 15 gün yüz vermeyeceğine alıp karşısına konuşsaydın.
İnsanlar malesef vahşi yaratıklar, kadın ya da erkek farketmiyor. Fiziksel ve ekonomik güç yeri geldiğinde kullanılıyor. Ha ben yapamazdım ama keşke yapabilecek bir karakterde olsaydım.00 Yorumla
+1 yılSen dua et bunu yapmış ya gercekte aldatsa ne olacakti daha mi iyiydi? rnce hak etmişsin arkadasm. burda kactane kiz erkek diye ölüyor sen ise kocanla ilgilenmiyorsun şaşırtıcı dogrusu sebebi ne olursa olsun bu sekilde davranmamaliydin. çünkü gerçek er ya da geç ortaya cikacakti. ki çıkmış: )
110 Yorumla
Soran+1 yılHak mi etmişim hangi zihniyet tecavüzü savunabilir? Hem çok canım yandı hem istemediğim halde zorlandim
- +1 yıl
Bence bana bunu soracağına bir düşün bakalim acaba neden boyle yapti dige hatayi kendinde ara lütfen. tecavuzu savunmuyorum senin ilgisizliğinden dolayi eşinin yapmış oldugu davranışı savunuyorum.
Soran+1 yılEsimin yaptigi şey tecavuz bunu hicbisey degistiremez
- +1 yıl
Ben birseyleri degistirmeye calismiyorum. nyse umarim aklin basina gelmistir. insallah mutlu olursun
Soran+1 yıl@Derman06 amcacim ne fantezisi ya tecavuz diyorum boyle fantezimib olur tobe tobe
- +1 yıl
Takilma. sakinleş.
- +1 yıl
Türklerden neden nefret ediyorum oynat bakalım:
- +1 yıl
Senin şu an hapiste olman gerekmiyor mu tecavüzcüsün ve bu bir suç sana neden tecavüzcü dediğimi açıklayayım çünkü kendini savunuyorsun. Şimdi senin tecavüzcüyü savunmanda ne gibi bir çıkar olabilir aklı başında olan bir insan böyle insanlık dışı bir şeyi savunmaz demekki kendini savunuyorsun
- +1 yıl
@Derman06 Ananı kocası dışındakiler s*iksin oda fantezi olsun olur mu dostum? Fantezi nasıl olsa
kocanın yaptığı tecavüzden sayılmaz hatta ben ona fantazi derim.. gözden çıkardıysan evini ayırırdın, o zaman tecavüz derdim.. aynı evde yaşayıp adama vermemekte nedir.. dizi film izlemekten bunlar hep..(adnanda bihtere tecavüz etmişti)
12 Yorumla- +1 yıl
Sana tecavüz etseler gram üzülmem biliyor musun ben hep söylerim tecavüzü savunan tecavüze uğrasın diye gerçi sana yapılan şey tecavüz olmaz orspunun önde gidenisinde ondan kağıda 2 imza attıldı diye bu iğrençliği görmezden gelen bir orspusun orspuluk zarla değil zihniyetle zihinle belli olur senin zihnin orspu maalesef bu kadar.
Ya bırak tecavüzmus. boşanda gör ebwninkini. Sonra yerine gelecek adam melek olacak. ne bu ya. Millet fantazi olsun diye kocasinà yalvarıp tecavüz et der. aman sende.
43 Yorumla- +1 yıl
Senin ananada tecavüz etsinler o zaman hiç sesini çıkarma gelen geçen s*iksin madem savunuyorsun tecavüzü
Iki haftadir adama cektirmisin seks yok daha adama neler neler yaptiysan eee konusmamisin adamda senden suphelenmistir yani kendin ettin kendin bulmusun, bosan kizim adam kurtulur en azindan
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Siz tecavüzü ve tecavüzcüleri savunma derneği açın en iyisi
Böyle de tecavüz sayılıyor bu konuyu konuş ve aldattığına emin olmaya çalış kanıt bul öyle boşan acele etme
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatiyo diye adamı iyice boslarsan daha çok aldatır kendine bakım yap alışveriş yap evde Seksi giyin Seksi hareketler yap adamı iyice doyur ki başkasına kalmasın
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeşke benim kocam da bana tecavüz etse
Soran+1 yılTecavüz ya zor la yapilan bir şeşün istemediğinbi adam geliyor vr zorla sana sahipoluyor dü
Cevap sahibi+1 yılSevdiği kadın tarafından doyurulan bir erkek kolay kolay aldatmaz . Eğer aldattigini dusunuyosan kendi kendine triplere girecegine ya kocani geri kazanmaya çalış ya da aldattigini kanitla ve ayril. Iliskiye girmeyerek herseyi daha kötü hale getirirsin. Adamın neden aldattigini ve neden sana saldirdigini bir düşün. Sen çok istekli olsaydın ve kocan iki hafta sana yanasmasaydi aldattigini düşünmez miydin? Belki de senin onun aldattigini düşündüğün gibi o da senin aldattigini dusunuyordun. Ya da dayanamiyordur. Eğer hayatında başka biri olsa iki hafta değil sen istemezsen aylarca bile yapmazdi umurunda olmazdin
+1 yılNe güzel fantazi öyle :))) umarim gerçekleştirir sin kovanla 1 gün'))
21 Yorumla- +1 yıl
Ananada fantezi niyetine tecavüz etsinler gör gününü sonuçta senin annende bir kadın her an tecavüze uğrayabilir ha fantezi niyetine dikkatli ol gerçi olma savunduğun şey zaten o
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama kocan sonuçta. şu an sinirlisin sakinleş sonuçta kocan o başka biri değil. Onun helali sensin. Aldattığını düşünüyorsan söyle ona
61 Yorumla- +1 yıl
Ama tecavüz etmiş orspu çocuğu ulan kocandır o senin diyorsunuz başada bir şey demiyorsunuz ya ulan bumu müslümanlık kahrolun gidin ya tecavüzü savunma vakfı açın siz en iyisi
+1 yılSakin ol ve bir şeylerden emin olmadan hareket etme.
10 YorumlaCinsellik konusunda 492 cevap paylaştı. Haklısın boşanmakta eğer ki kendi zevki için seni iki dk dinlemeye aciz ise ve umursamıyorsa hislerini çok haklısın.
10 Yorumla
+1 yılHaksızsın ben kocanın yerine olsam seni hemen başardım
215 Yorumla
Soran+1 yıl@bilmekim hemcinsimsin senin beni anlaman lazim hangi dusunce tecavuzekarsi haksizsin der
O benim kocam biliyorum ama zor kullandi istemedigim halde zorla yapti bunedir tecavuz degilmi?- +1 yıl
- +1 yıl
Değil kardeşim eşin istese vermezsen eğer melekler sabaha kadar sana lanet eder
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyordu? Aldattifgina dair kanitlar buluyorum onaragmen altina mi yaticaktim?
- +1 yıl
Birlikte yaşıyorsan yatacaksın
Soran+1 yılBosanmak istiyorum
- +1 yıl
Ozaman ayrı yaşayacaksın boşanana kadar
- +1 yıl
yuh ya hangi dinde böyle insanlık dışı bir muamele öğütlenebilir? önce insan olun ondan sonra bir dinden imandan bahsedin. dinde zorlama yoktur diyen bir din İslamiyet. Kocası oldu diye kadının istememesinin haklı gerekçeleri varken memnun etmek zorunda ne demek bari bir kadından duymayalım şunları yazık yemin ediyorum.
- +1 yıl
@evergreenish yanında duruyor nikahı altında Allahın yasak etmediği herşeyi yapmak zorunda. . ozaman adamın yemeginide yemesin niye yiyor. .. bilginiz olmayan şeye burnunuzu sokmayın lütfen
- +1 yıl
@evergreenish cahile söz nlatamazsin bu ayrı konu. .
- +1 yıl
Soruyu soran kişi çok akilsizsin altına girmek istemediğin adamın yani kocanın yemeklerini yerken niye sesin çıkmıyor acaba. ... herşeyi at bir kenara madem istemiyorsun neden hâlâ yanındasın çok saçma bir soru ve çok cahil kisilersiniz Allah akıl fikir versin inşallah
- +1 yıl
Yemekleride zorlamı döküyor ağzına söylesene
- +1 yıl
Müslüman kadınlardan hep nefret etmişimdir nedenini şimdi daha iyi anlıyorsunuzdur ben kölelerden hep nefret ederim
+1 yılYaw biri şunu benim yerime s*ksin. Ulan canım kocan o senin ne tecavüzü bırak adam doya doya koysun ya illa karıya mı gitcek... :D
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet sadece kalkan yerini dusunen okuze cevap veriyorum. Zor kullandi ya ellerimi kollarimi tuttu resmen bu mu erkekliginiz sizin bizden guc olarak ustunsunuz diye bu mu ya tüküreyim erkekliginize
- +1 yıl
Onunla alakası yok şahsen ben evlendiğimde benim istemediğim zamanlar karımda benim zorla seks yapabilir saygı duyarım karım sonuçta ehehehehehhh :D fazla abartıyosun ortada tecavüz falan yok psikologa bir görün derim :D
Soran+1 yılFazla mi abartiyorum? Bence sen bir psikopata git
- +1 yıl
Madem seks sevmiyosun evlenmiceltin, kadınlar cinsel isteklerine hakim olabilir ama erkekler biraz daha azgın olur kendisine hakim olamaz adamın karısısın napsın yani.
Soran+1 yılSevişmeyide sekside çok seviyorum fakat istediğimde ona zaten sinirliydim cunku beni aldattigini dusunuyorum ikibhafta boyunca konusmadim bile
- +1 yıl
o zaman kafaya takma zevk almaya bak
Gizli Üye(36-45)+1 yıl11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu kadınlar nasıl insanlar ya erkeği yuceltip haklı goruyorlar birde. Bunlara ne yapsan mustehak. Kendi hemcinsine bunları soyleyebililen kadın dovulmeyi de sovulmeyi de hakediyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan ise sana nasil tecavüz ediyor onu anlamadim adam niye evlendi o zaman daha neler duyacağız kimbilir 😃?
04 Yorumla
Soran+1 yılZor kullanmak kocam da olsa zor kullandi bu nedir peki tecavuz degilmi
Cevap sahibi+1 yılTamam da adamın canı istiyor ise ne yapacak aldatsın mı onu mu istiyorsun?
Soran+1 yılZaten aldatiyor
Cevap sahibi+1 yılYuh sen nerden biliyorsun aldattığını ve istemsiz ilişki nasil oluyor gerçekten istemsiz mi yapıyorsun zevk almaman imkansiz sen de istiyorsundur illa ki ya da işinizi sessiz film gibi mi görüyorsunuz 😃?
+1 yılÜzücü bir durum. Bence oturup konuşmayı deneyin zor da olsa.
00 YorumlaCinsellik konusunda 621 cevap paylaştı. Her şeyin bir sebebi vardır bence konuşmalısın, kendi içinde tutarsan ve onuda bu şekilde uzaklaştırırsan ilişkiniz daha da kötüye gider.
00 YorumlaAldattigindan emin olmalisin bence sen kendi kendine yapmissin bu hazin olayi bence otur ve biraz düşün. Tabi esinin yaptığıda tam bir hayvanlık
00 Yorumlasevinmelisin bence, senı aldatmaya calışmışsa da becerememiş.
aldatabilseydi zorla senınle yatmaya calısmaz, gider onunla yatardı.
erkek mantığı olarak düşünme sööylediklerimi.02 Yorumla- +1 yıl
Karına kızına tecavüz ettiklerindede böyle söyle tamam mı kardeşim
- +1 yıl
Gerçi senin gibiler kendi öz kızlarınada sulanırlar doğru ya zorda kalırsan falan kesin sulanırsın zihniyet ortada
+1 yılSaçmalama bence dayansaydın biraz napsın 31mi çeksin evli olduğu halde zinamı yapsın beraber bir yuva kurmuşunuz bir yola çıkmışsınız bukadar basit bitmemeli
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen yani tecavüzle her şey çözülür çok gülünçsün
+1 yılYazikya dayanamamya canim süpelerinde haklimisin seni aldattigi icin yanlislik yapma sonra eyvah dersin ama bodver zorla kimse iliskide olamazya üzüldüm ya
00 Yorumla
+1 yılboşanırsın oda başkası ile evlenir senin gibi kadınla evli kalınmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Tecavüzcüyle kim evlenir? Senin kızın evlensin ister misin onu sadece bir se*x objesi olarak düşünüp s*ikip atacak
- +1 yıl
Zorla yapacak ama okey?
+1 yılben de sevgilim bana tecavüz etsin isterim ama fantezi olarak zorbalık olmaz
00 Yorumla
+1 yılSakin ol... İnsanlar konuşarak herşeyi aşabilir.. Biraz özveri...
00 Yorumla
+1 yılkocan o senın yapcaksın yapmıcaksan defol gıt kalkmıs aldatıyor dıye dusunuyormus boyle kadınlar tabıı aldatılmaya hak
02 Yorumla- +1 yıl
Yapmicaksan defol git dememiş zorla birlikte olmuş zorla birlikte olmak ne demek?
- +1 yıl
Tecavüz değil mi bu orspu çocuğu bu kadar beyinsiz misin cidden tecavüze bakış açınız bu mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeme bizi nazmiye, önce evlen ondan sonra kocan tecavüz etsin.
00 Yorumlaeee sen adam zorla iktirirsen adam adam ne yapsın iki kalmış sana sen de vermiyorsan dışarı gider
01 Yorumla- +1 yıl
Ya oldu olacak adamı tebrik edin oh ne güzel tecavüz ettin diye bumu yani sizin karakteriniz ulan anasını s*ktiklerim 1 uçkur yüzünden neden şe*refsizlik yapıyorsunuz pekala madem öyle sana bir soru soracağım kocasıda olsa kızına tecavüz etse ne yapardın ona cevap 1 bu şekilde tebrik mi ederdin cevap 2 yoksa dilediğin şekilde tepkini mi gösterirdim öldürmek işkence etmek vb. Eğer cevabın 1 ise gava*tın önde gidenisin olsun
yazi biciminden gercek olmadigi anlasiliyor kendini ele verdin trolllcü
01 Yorumla- +1 yıl
Neden ülkemizde karıya kıza tecavüz eden katıksız orspu çocukları yok mu da troll diyebiliyorsun yorumları git bir oku tecavüzcüyü ciddi ciddi tebrik etmişler şaka yapmıyorum ha
Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bize değil yarın sabah karakola git tek celsede boşarlar
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünüyosun sadece bilmiyosun aldattıgını bu kuruntu yuzunden ilgilenmiyosun adamla adam bekki fantazi düşünmüştür
02 Yorumla- +1 yıl
Bir kı*çı kırık fantezi yüzünden karıya kıza tecavüz edilsin yani öyle mi peki tamam edilsin
- +1 yıl
Ama senin karına kızına tecavüz edilsin anlaştık?
Neden konuşma gereği duymadın da işi bu raddeye getirtirdin evet kocan ayıp etmiş yanlış ama sen neden o raddeye getirdin
01 Yorumla- +1 yıl
Boşanma diye bir şey var ayrıca o adamın şu an hapiste olması gerekiyor çünkü tecavüz bir suç o küçük beynin bunu aldımı bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşler arasında tecavüz olmaz sen ona helalsin oda sana meşru yolunu kapama hakkın yok
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstediğiniz kadar eksi verin siz evlenince görürsünüz adam aldattığı kesin değil keyfi yere helal işini yaptır mıyor kadın sana müstahak aldatılmak
Soran+1 yılZor kullandi ya :'( resmen ellerimi tuttu kollarimi tuttu o an nelerhissettigimi anlatamam sen nasil olurda karsindakini anlamadan bunu soyleyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılKesin afra tafra yapmışsındır
- +1 yıl
Madem suphe ediyon aldatıyor diye bol bol ver doysun 😁
00 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Boşanman en doğrusu böyle hayvanları bulup evleniyorsunuz
10 Yorumla
+1 yıltecavüz ilişkisinden zevk almak için öküz olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılAdam aldatsa gelip sana mı tecavüz eder 😕
131 Yorumlasorun sende 2 sene vermemişsin o dane istemiyorsan ayrışsaydın zamanında
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya tecavüz ettiyse ne olmuş adam boşanacak değil ya gücü kuvveti yerine bunu karısına tecavüz etmek için kullanabilir allah vermiş ona o gücü ki karısı istemezse hastayım derse tecavüz edebilsin
canım cıvıyı cıvı soker sende aldat bosvwr ınıtkamını al
12 Yorumlaaldattığını düşünüyorsun aldattığını biliyormusun
30 Yorumla
+1 yılBoşa ama ailene bahset bu durumdan
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler böyledir hanım efendi peki Kanitiniz var mi kocanizin sizi aldattigini
04 Yorumla
Soran+1 yılYapma becidden bu mu erkeklik kas kol gücç olarak bizden daha üstünsünüz diye bu mudur be istedigi halde kadini zorlamakmi? Hadiacikla bakalim eger buysa erkeklik tukereyim erkekliginize
Soran+1 yılİstemediği*
Cevap sahibi+1 yılK. bkma ama hanım efendi ben öyle biri değilim kendini bildim bile kadına karşı sidette karşıyım evli değilim ama esim eğer isterse birlikte olurum istemese k. bkma ama lavaboya gider mast yaparim
Cevap sahibi+1 yılGüç erkeklik degildir
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecavuz cirkin tabii. Zor karar sakin ol cocuk var mi. Aldatti suphe mi gercek mi.
01 Yorumla- +1 yıl
En azından çirkin dedin buda bir şey bazıları tebrik bile etti
En azından kocan yapmış lan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılUff :\
- +1 yıl
Bir kağıt parçası yüzünden kocası olmuş ve tecavüz etmiş kocalar ilahtı değil mi zaten istediği gibi s*ikip atabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşa direk o. Çocuğunu
50 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAl bir sorunlu daha.
11 Yorumla- +1 yıl
Tecavüze uğramış ama kadın hak etmiş ama değil mi size göre beyinsizlik iksiri falan mı içtin a*mk gava*tı kadın tecavüze uğradım diyor verdiğin tepkiye bak
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta tecavüz boşanma nedeni zaten.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu soru trollki. Çok fazla çelişki var
- +1 yıl
@SaatiOlmayanGirl ben yazılana göre cevap verdim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok uzuldum senin adina.
10 Yorumla
+1 yılİlk önce bekle bir anla ablacim.
00 Yorumla
+1 yılTecavüz fantezisi demek? çok iyi devam edin..
10 Yorumla
+1 yılne güzel yerinde olmak isterdim
03 Yorumla
Soran+1 yılDerken? Neden bahsediyon
- +1 yıl
kocan banada girseydi böyle
- +1 yıl
Keşke girseydi sana
+1 yılcanımsın sadece kocan o senin
02 Yorumla- +1 yıl
Ne yapalım tebrik mi edelim tecavüz etti diye? Zaten ediyorsunuz anasını s*iktiklerim ama neyse
- +1 yıl
Kocalar tanrı mı
+1 yılGeçmiş olsun canım benm
00 Yorumlabeni enterese etmez verseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne lan evlilikte tecavüz mü olur saçma
03 Yorumla
Soran+1 yılTecavuz zorla yapilan bir sey degilmi? Evet zoa yapti istemedigim halde tepki gosterdiğim halde kaba güç kullandi
- +1 yıl
Zorla yapılan se*x tecavüzdür canım beyinsizciğim
- +1 yıl
+1 yılsen eşinle olmazsan seni aldatması kaçınılmazdır
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem