Seni gerçekten çok seviyorum sen benim geleceğimsin diyo ama aklı fikri sekste sürekli açık saçık fotolar istiyo. Kamera karşısında açmamı istiyo. Farklı şehirlerdeyiz bari bunla yetineyim diyo ama gerçekten seven erkek bunu ister mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBak sana şunu söyleyim. Asla yapma. Neden biliyor musun? Sen çok temiz duygularla bu konuyu önemserken onun tek amacı acaba bu kizla ne kadar ileri gidebilirim olacak. Seven bir erkek asla istemez emin olabilirsin. Amaç yetinmek falan değil. Kendi pis ihtiyaçlarını seven ve masum bir kızdan karşılamak. Yaparsan ilerde pişman olursun. Bana güven ve asla yapma. Kaybedeceksen böyle kaybet. İlerde kaybetmenden daha iyidir. Fotoğraflarını kullanabilir daha bir suru şey yapabilir. İnan seviyorsun ama mantıklı davranman gerekir.
425 Yorumla- +1 yıl
hayir nerden biliyon cocuk seni de mi soydurdu.
farkli sehirdelermis ihtiyacini basil gidersin. baska kariya mi gitsin yillarca elini mi becersin..
sevdigini görse ne olacak?
Soran+1 yıl@AltayAKSOY ya öyle ama her gün istiyo
Soran+1 yıl@HedefPMY0 aşırı seviyorum sen benim geleceğimsin diyo
Soran+1 yıl@HedefPMY0 ama çok seviyorum çok
- +1 yıl
hedef bence sorun sende.
Soran+1 yıl@AltayAKSOY nasıl neden
- +1 yıl
istemiyorum demiyor k ikiz. soruyor ne diyim diye. kararsiz yani.
tabi zorla guzellik olmaz ama askinda masturbasyonunda en guzeli sevdiginle olur. - +1 yıl
@AltayAKSOY yav he he
Soran+1 yıl@HedefPMY0 ben Ona attım ama olmaz deyince ısrar etti bende o sırf üzülmesin diye istediğini yaptm
Soran+1 yıl@HedefPMY0 onun o.. su olsam sevecek mi beni yoksa bir süre sonra ayrılacak mı
Soran+1 yıl@HedefPMY0 bırakmam diyo
Soran+1 yıl@HedefPMY0 ben mi çıkarttım bunu o çıkarttı
- +1 yıl
fikri ne ki zikri duzgun olsun. bos bos konusmus. sen onu seviyorsan o seni seviyorsa aranizda guven varsa ikinizde nutlulugu hakediyorsunuz
- +1 yıl
ne kendin uzulecegin bisey yap. nede karsindakini kir
Soran+1 yıl@AltayAKSOY bu durumda bana ayrılmaktan başka çare kalmıyor ki
- +1 yıl
onu demedik la. niye ayrılıyorsun.
sana yuvani yik iliskoni bitir demedik.
Soran+1 yıl@AltayAKSOY neredeyse neredeyse herkes sever erkek istemez diyor ayrıl diyo
En İyi Cevaplar
seven erkek herşeyi sevdiğiyle yaşamak ister diye saçma bişe çıkarmışlar ya kuzum o çocukğun senden ayrılmayacağı veya yarın bigün senin ondan ayrılmayacağı ne malum? bide o fotoları sana şantaj olarak kullanırsa ne yapabileceksin seven adam bunları istemez net. ha ben böyle dedim diye gidip çocuktan ayrılma kendi kararın sjsj
10 Yorumla
+1 yılseven sevdiğine kıyamaz. aşık olunca onun yanında olması, sesini duymak, yaşadığını hissetmek bile yeter insana ama diğer türlü akıl uçkurda olur tabi. ben şu an kimseye aşık değilim o yüzden daha çok cinsellik düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılOda beni sevmiyor değil mi o dedikleri kıskanmaları sahiplenmeleri hep yapmacık
+1 yılİsteyebilir, adam aşırı doludur. Bir de çok çekiciysen dayanamayabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBeğeniyor ama her gün istiyo atmayınca kızıyo
- +1 yıl
Biz niye böyle bir tane kız bulamadık arkadaş xS
Soran+1 yılO kadar mükemmel bir insanım ki ama o değerimi bilmiyo
- +1 yıl
Bence mükemmelim dediğin kadar berbat birisin.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
32Cevap
+1 yılBen şahsen istemem. Fotoğraflarını isterim ama öyle değil. Mesela yanaklarını biraz şişirip de fotoğraf atarsa eğer güzel olur veya uyurken bir fotoğraf çekebilirse o da güzel olur ama açık seçik fotoğraflar olmaz. Ben istemem.
11 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstemez emin ol aynı şehirdde olsanız insan sevdiğine dokunmak sarılmak ister ama dediklerini yapmaz
17 Yorumla
Soran+1 yılİstedi işte bende boşlupuma geldi yaptım tiksiniyorum kendimden en takın z ananda a sevişip tekmeyi basmak isteyecek neden evlensin ki benimle göreceğini gördü
- +1 yıl
Korkma yoluna girmiyecek hiç bir şey yoktur
Soran+1 yılBenden ayrılınca biterim ben
- +1 yıl
Niye bitiyon dğnyada tek o mu var erkek kutlımı var senin o görüntülerini ifşa ederse onlarla sana santaş yaparak seni. ilşkiye zorlarasa işte bittiğin gün o gündür görürsün sevmeyi lafa bak ayrılırsa bitermiş bazen diyırım li siz kızlar yapılanları gerçekten hak ediyırsunuz
Soran+1 yılSevdiğim için yaptım haklısın salağım
- +1 yıl
Ben sana canımsın demiyorım yaptıklarınıda yermiyorum her insan hata yapar benim kızdığım ayrılırsa biterim sözcüğü sen bunu bile anlamıyorsun ne demek ayrılınca bitersşn kurtulduğuna şükrey bence gerçi benim sana kızmaya hakkım yokda
Soran+1 yılAslında doğru beni sevişme malzemesi olarak gören biriyle birlikte olamam snece ben deyip ayrılırsam Onan koyar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİster ama ısrar etmez, zorlamaz. biz de erkek arkadaşımla arada böyle şeyler yapıyoruz, buda ilişkiye farklı bir heyecan katıyor sonuçta. ama hergün değil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyor mu bilmem ama kesinlikle öyle bir hata yapma. Yanına gidince istediğini yap beni ilgilendirmez ama bu saydıklarını yaparsan internet sitelerine malzeme olma ihtimalin var.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ahmet2259 banane sevişiyorsa o kadarını o düşünsün artık.
+1 yılsevdiği kadını öyle bir riske atmak istemez seven erkek..
20 Yorumla
+1 yıl6 ay görmedim bir sarılıp öpsem yeterdi. Ne seksi ne vücudu. Bu herif seni kullanıyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılNapmak Laz'ım peki
- +1 yıl
Kendini kullandırtma test yap. Mesela buluşmanızda seks yapmayın. Tepkisi ne olacak o Zaman görürsün. Foto falanda yollama. Anlarsın zaten
Soran+1 yılFarklı şehirde gelince sevişmek istiyo
- +1 yıl
Tamam işte test et benimle bu yüzdenmi berabersin de. Ben 28 yaşındayım 2 yıllık son sevgilimle böyle bişey düşünmedim bile.
Soran+1 yılBenimle bu yüzden mi berabersin desem kıyameti kopartır eğer sevişirsen ayrılırsan öldürürüm kendimi dedim ona korktu
- +1 yıl
Koparsa kopsun kıyamet kendini neden kullandırtıyosun😡
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayir istemez cok abzan degilse, sen sen ol bisey gonderme. basina bela alirsin sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın yapma.. Fotoğrafları babana ailene göstermekle tehdit eder seni kullanmak ister
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeven erkek öpmeye kıyamazzz beee sen ne diyorsunnnn
14 Yorumla- +1 yıl
Bir kadini opucuksuz birakmak ona eziyettir dostum.
Cevap sahibi+1 yıl@HappyMarried herhaldeee yaniii burda ironi var , yanağından elinden öperde mahremine göz dikmez
Soran+1 yılOna diyeceğim ki bizim aşkımız masumiyetini kaybetti
Cevap sahibi+1 yılEvlenme ihtimalin yoksa yapma
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende istiyorsan olabilir sen istemezsen zorlama olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılAtmak istemiyorum diyorum bozuluyor
Soran+1 yıl@mmt12345 ayrılayım mı
Sevdigimizden istemeyelim sevmedigimizden istemeyelim 😂 surekli olmasada ara sira isterim tabiki ama hem ben hem o zevk alip rahatlamak icin
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 akşamdır sürekli istiyo dün geçen bende şeytana uydum kamerada işte nefret ediyorum kendimden heryerimi gördü en yakın zamanda sevişip tekme atmayı düşünüyordur Emin'im kim evlenir ki benim gibi bir kızla birini sevdim oda benden bunu istedi bende mal gibi yaptım çlmek istiyorum ya
Soran+1 yılSence nolur bu durum sevişiştiktwn sonra soğur mu ayrılır mı sevmiyordur beni demi
Gizli Üye(25-29)+1 yılİster ama çok aşırı ısrar etmez. Dikkatvet seni kullanmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIster ama zorla diretmez atmazsan bile seni sevmeye devam eder
20 Yorumla
+1 yılİstemez ki dokunmaya bile kıyamaz seven erkek.
21 YorumlaIster sevmek baska cinsellik baskadir
30 Yorumla
+1 yılTabi ki düzenli her ay ister
16 Yorumla
Soran+1 yılSeven erkek istemez ya
- +1 yıl
Niye soruyorsun o zaman 😁
Soran+1 yılDoğru demi istemez o ihtiyaç için Benin'le birlikte
- +1 yıl
Tabi ki başka birsey icin degil
Soran+1 yılAma çok seviyorum
- +1 yıl
Üzülürsün sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen hemen hepsi istiyor
10 YorumlaSeven erkek ister ama ısrar etmez👍🏽
06 Yorumla
Soran+1 yılAtmayınca çok bozuluyor kızıyor
Soran+1 yılIsrar ediyo dediğim hevesimi kırıyorsun diyo
Soran+1 yılTanınan gidince diyo ki kendini yarım saat babam bırak. AŞ'ma diyorum ileri gitme diyorum babam karışma hevesimin kırma benşmsin diyo
+1 yılFarklı sehirdeyseniz ister
06 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor mu seven erkek istemez ki
- +1 yıl
Niye istemesin sevmeyene kim resim gonderir görüntülü de kim açar
Soran+1 yılAma benim sevgimi kullanıyor olabilir
- +1 yıl
Yani bu devirde sevip evlenen var mı dersek tabiki var ama en son sevdiği ile ama o kıza kadar kimbilir kaç sevgili değiştiriyor
Soran+1 yılSence ben napayım
- +1 yıl
Yazsana bana yanlış anlama ama
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Masturbasyon malzemeleri olacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aklı başında insan böyle bir şey teklif etmez
10 YorumlaSende istiyormusun bunları ona yapmayı
00 Yorumla
+1 yılseven erkek neler istemezki ☺☺
10 Yorumlaİster ilgi duyar çünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir ilgiyse 4gecedir bak bak doymuyo artık kendimi kötü hissediyorum
Soran+1 yılGelmiyo diyo ama iyice kullandı beni ki buralara soru soruyorum baksana ya artık babam olan ilgisi tamamen bitmiştir Emin'im
Baskasindan mi istesin ki?
06 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin kız ama
Soran+1 yılBende şeytana uydum dün kamerada gördü herşeyimi ya herşeyimi diyorum artık NE heves kaldı ben bişey merakta Yok Zaten çok kötüyüm ya sevişip ayrılacak kesin benden demi soğumuştur bile
Soran+1 yılÖzelden sormak istesem sorsan yazardım
+1 yılSeven bir erkek bunu asla istemez güzelim
038 Yorumla
Soran+1 yılAma istedi benimde boşluğuma geldi ve yaptım allahım nefret ediyorum kendimden herşey bitti artık asla beni le evlenmeyecek ayrılacak
- +1 yıl
Birlikte birşeyler yaşadınız mı
Soran+1 yılHayır sadece telefonda işte
- +1 yıl
Sen seviyormusun peki onu
Soran+1 yılÇok aşırı seviyorum çok
- +1 yıl
Artık sevme kullanıyor seni. Babam senle tanışmak istiyor de bakalım ne olcak
Soran+1 yılBabam değilde ben anneme seni anlattım dicem ben üni için farklı şehirdeyimde
- +1 yıl
Sen daha iyisini bilirsin Ama bırak onu Sadece kendini düşündüğü çok açık
Soran+1 yılBeni sevmemesi ben benim onu aşırı sevmem o yüzden kendimi bu duruma düşürmem çok koyuyo
- +1 yıl
Zor olucak ama bırakmalısın hem seven bir erkek bırak seni çıplak görmeyi dokunmaya kıyamaz mesela başbaşa kaldığınızı düşün sana sahip olmak için elinden geleni yapar güzellikle olmazsa zorla yapar
Soran+1 yılBaşbaşa kalıcam zaten tam 20 gün Sonra 1 gün boyunca bir evde birlikte olcaz çünkü farklı şehirlerdeyiz o benim şehrime gelecek bende onunla kalıcam ama yapmaz ya be ne istemezsem zorla yapmaz ki
- +1 yıl
Sence neden geliyor yanına. bir düşün bu arada sen ve o yaşınız kaç
Soran+1 yılKPSS için gelecek bizde o anı değerlendirmezler birlikte durcaz işte ama ben dokunmasından soyun demesinden korkuyorum ben 21. o23
- +1 yıl
İşte bunu senden kesin isteyecek sende ona olan aşkından dolayı her istediğini yapacaksın ve o 1 günden sonra seni asla aramayacak bunlar olucak göreceksin üzgünüm ama erkekler böyle
Soran+1 yılNeden aramayacak peki
- +1 yıl
Amacına ulaşmış olacak yanlış anlama ama o senin bacak arandaki et parçasını istiyor ve istediğini aldıktan sonra neden arasın. Ararsa da yine bedenini sömürmek için arar Erkekler böyledir emin ol %90 ı böyle
Soran+1 yılGördü zaten kamerada
- +1 yıl
Sadece gördü ama dokunmak ta isticek eliyle değil başka bir yeriyle
- +1 yıl
Hemen terk et onu
Soran+1 yılÇok seviyorum ya Allah kahretmesin sevmek istemiyorum ama seviyorum
- +1 yıl
Çok mu yakışıklı o kadar be
Soran+1 yılVallaha çok yakışıklı
- +1 yıl
Ayrıll
Soran+1 yılMesela 20 gün sonra geleceky diyorum Aşma sınırı diyoki hevesimi kaçırma yine yarım saat benimsin dedim karışma babam sikmicem diyo
Soran+1 yılBabam değil bana
- +1 yıl
Ne?
Soran+1 yılGelince aynı evde kalcazya biz dedikmiş ki sınırı AŞma fazla şeyler yapma babam oda diyo ki ben napacağımı biliyorumda sik*cek halim Yok kendini yarım saat bakan bırak diyo hayır sınırı aşma diyorum hevesimi kırma benimsin diyo
- +1 yıl
İlk defa mı canlı göreceksin bunu
Soran+1 yılHAyır 2.
- +1 yıl
İlkinde ne yaptı
Soran+1 yılHiçbişey el ele bile tutuşmadık
- +1 yıl
Senin hayatın ama dikkatli ol
Soran+1 yılAyrılırsam eğer sen benden çok şey istiyorsun ama ben yapamma falan deyip geri döner mi sence? Ne deyip ayrılırsam koyar ona
- +1 yıl
Bir iki gün yalvarır sonrada bırakır peşini senin yüzünü görebilirmiyim çünkü sana aşık mı yoksa değil mi kesin anlaşılır
Soran+1 yılNE alakası var
- +1 yıl
Bir erkek internetten gördüğüne aşık olmaz çünkü eğer çok güzelsen sadece dış görünüşünü beğenmiştir duygusal olarak sana bağlanması 0,00000001 bile değil yani hiç
Soran+1 yılBuluştuk konuştuk
- +1 yıl
Aşık olamaz 1 günde hiç kimse duygusal manada aşık olamaz
İster ama devamlı istemez
00 Yorumla
+1 yılseven istemez
10 Yorumlahayır!
07 Yorumla
Soran+1 yılSeven istemez demi
Soran+1 yılSürekli istiyor bu benden
Soran+1 yılİzlemiyormuş ama ben çok seviyorum onu ayrılmam Laz'ım biliyorum anan yapamıyorum
+1 yılİstemez ayril
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyosun kıyabilir misin
İnanma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılsapıkmış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılİstemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemez
132 Yorumla
Soran+1 yılİstedi ama
Cevap sahibi+1 yılÇırılçıplak mı?
Soran+1 yılHayır bak şimdi bikinili attım işte Sonra görüntülü aradı ya yalvarırım sütyeni çıkart bak ölüyorum nolur falan gibisinden birsürü şey söyledi bende çıkarttım Sonra işte dedi kilotuda çıkart demeye başladı çıkart bacaklarını aç dedi falan neler neler o anda bende biraz şey olmuştum yaptım bir anda hayatımda ilk defa ve çok pişmanım ama oldu bir kere işte
Cevap sahibi+1 yılHata yapmışsın. Yakında seninle günlük dairede sevişmek de isteyecek
Soran+1 yılİstiyo zaten
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişme mi yok sa cindi ilişki mi?
Soran+1 yılBen istemiyorum ki sevişirsek benden sıkılır ayrılır
Cevap sahibi+1 yılSeni ikna eder yine de sevişir. Sen de inanırsın.
Soran+1 yılSonra ayrılır mı
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelsene. Daha detaylı devam edelim
Soran+1 yılBurdan iyi
Cevap sahibi+1 yılNe zmndan çıkıyorsunuz...
Soran+1 yıl3 aydır
Cevap sahibi+1 yılTuh beeee... 3 aylık birine gösterilir mi ya...
Soran+1 yılNefret ediyorum kendimden
Cevap sahibi+1 yılbir bize çıkmadı böyleleri ya... hem de niyetimiz ciddi olduğu halde...
Soran+1 yılHakkımda ne düşünüyordur sence
Cevap sahibi+1 yılİyi düşündüğünü zannetmiyorum. Ben olsaydım, ciddi olduğumu anlaman için nikah kıyıp da isterdin senden öyle şeyşeri...
Soran+1 yılOnu çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama o benden ayrılacak
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrılmak istiyor?
Soran+1 yılİstemiyor bırakmıcam diyo ama bırakır artık bir merakı mı kaldı babam karşı soğuyacak
Cevap sahibi+1 yılHevesini aldı tabi... sen yine de onun dediklerini yapma... o znm niyeti belli olur.
Soran+1 yılBundan Sonra ona diyeceğim ki cinselliğin konusunu bile açma ben eski zamanlarımızı özledim bakalım NE diyecek
Cevap sahibi+1 yılSen yine kanarsın ona...
Soran+1 yılKanmam artık ya kanmak istemiyorum beni kullanıyo
Cevap sahibi+1 yılSen kanarsın ya... bir iki laf söyler. Aynen devam. İşte bu kadar basite indirgiyorsunuz kendinizi.
Soran+1 yılOda ben öylen olmak istemiyorum anan
Soran+1 yılAnan değil ama.
Cevap sahibi+1 yılKız sen nerelisin ya ☺
Soran+1 yılNoldu ki
Cevap sahibi+1 yılKonuşma şeklin ilginç geldi de...
Soran+1 yılMarmara bölgesi diyelim
Ben istemem
00 Yorumla
+1 yılİstemem
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılkesin ister:D
00 Yorumlaİstemez
08 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Tabi tabi
- +1 yıl
@isildag143 tabi tabi derken ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemez
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler gerçekten sevdiği bir kızdan çıplak fotoğraf ya da görüntülü aramada kamera şovu falan yapmasını ister mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler