+1 yılYa ben bu adaletsizliğe dayanamıyorum. Burada adım başı dilenen suriyeli çocuklar görüyorum ayakları pislik içinde, çıplak ağlıyorlar, açlar, soguktan titriyorlar. Afrikada açlıktan kemikleri çıkmış bir lokma ekmeğe muhtaç şekilde yaşayan insanlar görüyorum , perişan halde , yardım istiyorlar. Ben bu insanlara YAŞIYORLAR diyorum yaşamak bu olamazken birde şu şovcu aşağılık bomboş insanlara bakıyorum. Her gün bir yerlerini açıyorlar , para içinde yüzüyorlar, herseyi yapabiliyorlar , hayatları para içki seksten ibaret. Şu duyarsızlığa bakın. Hangi vicadna sıgar ki anlayamiyorum.. yazık.. çok yazık.
130 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMehmet Akif Ersoyun bir sözü geldi aklıma "Medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni"
330 Yorumla
+1 yılKim ne yapmis yok modaymis hepsi ayri bir film. Muslan ulkeyiz dinen haram vs konusma yaanlar ayri alem. Dinine bagli yasamak istiyorsan bu vb sitelere bakmazsin tv de yayinlanan ve evlilik disi iliskileri normalmis gibi gostermeye calisan dizilerin oldugu kanallari izlemezsin onlara bu yayinlari yapmalarina izin veren rtuk u sikayet edersin daha olmadi rtuk e baslani atayani secmezsin. Yeterince acik mi?
00 Yorumla
+1 yılHep derim; batıya özenenlere üzülüyorum, zira tek iyi yönü yok o medeniyetkerin...
713 Yorumla- +1 yıl
İşte buna artı veririm.
- +1 yıl
Estağfirullah; ama hakikaten bir batıya özenme çılgınlığı var, adına da modern olmak, ileri görüşlü olmak yahut görünmek demişler; gülünç buluyorum ben sadece :) Onların pislikleri onların olsun...
- +1 yıl
Seninle tamamen aynı düşünüyorum en çok canımı sıkan mesele.
- +1 yıl
Anlatamıyorsun ki kardeşim; bahsettiğim üzre olan sebeplerden sanırım böyle yapıyorlar. Belki de toplumda farklı görünmek, belki de özenme ihtiyaçlarını böyle gideriyorlar :)))
Traji komik işte, ya da biz çok vatancı, milliyetçiyiz; ne bileyim... - +1 yıl
Cidden trajikomik özenmenin yanında kendi vatanını gömmeye çalışanlar da var deli oluyorum.
- +1 yıl
Beğenmiyorlar burayı :)))) ''Ay Amerika da sizin gibi özenti manyaklarını kabul etmeyi döt gözle bekliyordu zati'' :))))))
- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ne demek.
- +1 yıl
Yurt dışına çıktın mı hiç:) özenmek ayrı bir mesele tabiki ama hiç iyi önü yok derken ciddi misin?
- +1 yıl
@herşeybizimiçin mübâla dolu bir genelleme idi :))
İyi yönleri de var; edinmemiz gereken şeyler de olabilir, ama alışkanlık ve gündelik yaşam bazlı düşünürsek açıkçası kastettiğim özenilen durumlar hakikaten sadece üzücü. Yoksa istisnalar herhalde her bir zerre için geçerlidir kainatta. - +1 yıl
Giyim kuşam her toplumda özgür olmalıır.. Bİraz mantık yürütürsen aslında kılık ve kıyafetin basıl tarih boyunca değiştiğini ( şimdi de moda olarak değişipe erkek olarak sen bile misal 40 yıl önce herkesin babalarımızın giydiği geniş paça pantolonlaı bile giyemzdin şimdi), erkek ya da kadın farketmez çığlaklığın da aslında daha sonradan bizler tarafından şekillendirildiğini, tüm insanlarda olan misal memeyi görmek için otoüste orda burda nasıl fırdat kolladığını erkeklerin düşündüğünde o manayı yğkleyenim biz olduşumuzu ve yatın bir gün herkes tesettürlü olduğunda yine rahatsız edici erkek bakışlarının kdınlaın üstünde olacağını görebilirsin.. Mesele zihnimizi temizlemekte... Tabi benim bu cümlelerim vücudunu kullanarak erkeklere yön vermek şateyenler için geöerli değil.. ( bunu erkek olarak eminim sen de yapıyorsundır.. Saçımıza giydiğimize vücudumuza şeşl vermek isteğimizde gep bu temel var) .. Çıplaklığı doğal gören böyle yaşayan insanlar kabileler var..
- +1 yıl
O kanilelerde de erkekler çıplak örüyor kadını ama artık doğal ve nötr geliyor onlara.. Yani her şey insanın öpretilmiö ve şekillenmiş düşüncelerinde... Bunu bir değerlendirirsen bu insanların protesto nedenini anlayabilirsin... ( ben günümüzeki kadının bu seks objesi galini beğenmeyen biriyim) .. Eskiden ben de kılık kıyafette daha rahatsızlanan biriydim.. Sonra anladimaya başladım zamanla nasıl yanlış bir şeyin için de olduğumu... Umarım sen de anlarsın;)
- +1 yıl
@herşeybizimiçin yanlış bir düşünce düzlemi içinde olduğumu hamdolsun ki düşünmüyorum; çok şükür ki safımız da belli inancımız da. Zaten bahsetmiş olduğum durum da bundan ibaretti; bir kısım değerlerine, inancına saygılı ve muhafazakar ama bir kısım da olabildiğince tersi görüşte olabilir sizin gibi. Sizin yaşamınız bu yolda; hamdolsun ki benimki de başka yolda :) Size önerim ise; kibirli ve de "cehalet bilmişligi" ile kendi fikrini dayatmaya 'çalışıp' sen de anlarsın gibi bos bir temenni değil de saygı duymayı öneriyorum. Zira sizin yaşamınız hakkında benim böyle bir isteğim yok :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
Niye dünya geriye mi gitmeli? Hata bizde olum biz niye bakıyoruz hadi bakıyorsakta niye eleştiriyoruz niye kısıtlıyoruz onları? Biz kimiz lan onlarsız çorabımızı bulamaz olduk. Orası burası göründü diye tecavüz mü edelim biz hayvan mıyız? Hayvanlar bile yapmaz hoş. Dekolte giyinmek dekoltesiz giyinmek kadın ne isterse giyinir çıplak gezsin bizim yinede hiçbirşey yapmaya hakkımız yok. Hukuksa adaletse özgürlükse insanlıksa kimse kimseye karışamaz kimse kimseye zarar veremez. Varsa yasalarda suçu o zaman yargı halleder.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu şekilde ne kadar değersiz bir bedene sahip olduğunu göstermiş oluyorlar açarak değerini dusuruyorlar. Göstererek basitlesiyorlar zamanla bu artacak nerdeyse çıplak gezecek millet ve kapalı olanlar daha çok dikkat çekmeye başlıcak göz açığa alistigi için kapalı olanlar daha gizemli görünecek. !
70 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkeklerin pipilerine de özgürlük gelsin siz o zaman görün.
62 Yorumla- +1 yıl
Bu da artılık görüş.
+1 yılafrikada insanlar açlıktan ölsün biz memelere özgürlük hareketi yapalım oley, kimin ne yaptığı umurumda değil fakat bunu dikkat çekmek için yaptığı böyle bir "başlık" altında bunu sunmasından belli, hiçbi şey demeden sütyen giymese de aynı şey olurdu ne gerek var bunlara yani saçma
30 Yorumla
+1 yılVayy Oysaki yüce Allah kuranda kadınlara vücutlarını örtmelerini emretmişti. Ne demiş Hz. Ali: 'Günahın küçüklüğüne değil, onu size yasaklayanın büyüklüğüne dikkat edin. '. Bu gidişle ileride kadınların üstünde birşey kalmayacak. Çağdaşlaşalım diye afrika ve avustralya kabilelerindeki gibi üstü başı çıplak geziyorlar. Hiçbir fark yok arada.
20 Yorumla
+1 yılBen boyle seylerin yayinlanmasinida dogru bulmuyorum zira unlu kisilerle neden baslar moda en gozde onlardir tanitirlar bizde iyi amacla paylassakta bir nevi yaymis oluyoruz ister istemez beyin aaa daha kotusude varmis sunu yapsak nolur dedirtir ben boyle dusunuyorum...
20 Yorumla
+1 yılYakışmamış, kötü durmuş, bilerek ve hiç üst giymeden Rusya da iki kadının soyunarak parlemento kapısında yaptıkları eylem gibi. Onların ki bir sebep içindi, bu nedir hiç belli değil! Güzel bile olmayan gögüslerini, ben tanınmış ve ünlüyüm başlığı altında rezilce açmak...
Hiç hoşuma gitmedi :(10 Yorumlaİnsan oğlunda hep geriye dönüş isteği vardır , ilk insanlar yaprakla çok az yerini örterek gezebilirlerdi sonra kıyafet medeniyet oldu derken tekrar kısa giyinmek moda oldu. Eski insanlar yemeklerini elleriyle yerdi sonra medeniyet gelişti öatal kaşık bıçak derken bir fast food hamlesiyle tekrar elle yemek çok normal haline geldi. Dünya tekerrürden ibaret bundan 100 yıl sonra ucu sivri sopayla tavşan avlayıp ateş bulunana kadar çiğ yiyeceğiz demedi demeyin 😂
10 Yorumlabatının sahip olduğu medeniyet buysa... medeni olmak sadece insanlara saygılı olmak insanlara yardım etmek bencil olmamak değil aynı zamanda ahlaklı olmak da demektir.
bu resimdeki kafadakiler sadece medeni olduklarını sanan varlıklar dır bana göre...00 Yorumla- Cinsellik konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılDikkat çekme çabasındaki kadınların boş tavırları. Kendall Jenner insanlar kendisini konuşsun diye giriyor bu triplere.
Kadınların neresini açacağı bizi ilgilendirmiyor.
Dünya da hiçbir yere gitmiyor, giysi denen şeyi insanlar uydurdu, önceden yoktu.00 Yorumla Meme; erkeklerde işlevi bilinmeyen; dişilerde yavruları emzirmeye yarayan organ. memeye cinsel anlam yükleyip sonra görünce "ouvv ahlakımı bozdun" diyenler utansın. memelere özgürlük tabi ki
67 Yorumla- +1 yıl
Vajinada üreme organı bildiğin üzre, hadi vajinana da özgürlük tanı o halde?
Ahlaksızlığınız mide bulandırıcı boyutta ! - +1 yıl
@RodinLallana senin de tutuculuğun mide bulandırıcı boyutta ama ben bunu söylemek yerine yalnızca olanı destekliyorum😄 Vajina ve penis de açık olabilir pek tabi, kültürel konular bunlar. Günümüzde hala çıplak kabileler var. Kimsenin ahlakı bozulmuyor, kimse takmıyor. Kültür öyle çünkü... Zamanla değişir böyle şeyler. Yapçak bişe yok 😄
- +1 yıl
Doyurucu bir cevap degil, elendin.
- +1 yıl
Eve bir gideyim saydiricam bekle :D kaza yapmim simdi
- +1 yıl
Agnostik bir birey olarak su kisa cumleyi kurayim o halde ''saglikli her birey seksi bir vucut karsisinda etkilenip, somut adimlar atabilir, ahlakli olmak icinse bir dine mensup olmak gerekmez, bu tip eylemler kisinin libidosunun kurbani oldugu apacik bellidir, zira muz'a islanan bir cinsiyetten soz ediyoruz '' iyi geceler..
Olumlu düşünmüyorum. Çocuğumun emecegi, kocamın göreceği namahrem yeri elalem görmesede olur...
110 YorumlaYani kasık dekoltesi cidden cok sacmaydi ama kiyaslama yaptigimizda ayipli yer degil erkekler de kapatsın ozaman adam 100 kg 80 c sutyen giyse anca kapanir toplanir yani olabilir diyorum bu konu hakkinda tam destekcisi de degilim yapilmasi yanlis diyende değilim
00 Yorumla
+1 yılvalla baktım
ben rahatsız olmadım
cinsel bişeylerim de kıpraşmadı
ama kadınların bisiklete binmesinden bile tahrik olan zihniyetler
bebeğini sokakta emziren anneden bile iğrenen zihniyetler bu fotoğraftan oldukça rahatsız olacaklar gibi11 Yorumla- +1 yıl
Yok rahatsız olmuyorum ama kimse bir erkeği bu giyime bakıp da cinsel bir his hissettiği için yadırgayamaz net.
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hiç bir dekolte bu kadar tahrik etmiyor.. O nedenle Kuranda ''Muhammed kadınlarına söyle karşılarında şehvet hissi uyandıracak göğüs uçlarını örtsünler.''demiş Allah...
40 YorumlaKasık dekoltesi saçma sapan bir şeydi midem bulanıyordu ama memelere özgürlük hareketini destekliyorum sonuna kadar ailem karışmayacak olsa ben de öyle giyinirdim
36 Yorumla- +1 yıl
Cinsel konularda sallayip dikkat cekmeye calisanlar kategorisinde bu ay KS de juststart lider.
- +1 yıl
Bos bos sallayip duran kizlardan nefret ediyorum. Sen de onlardansin.
- +1 yıl
Beyinsiz mi? Neyse suc bende.
+1 yılMedeniyeti soyunmak, baş örtüsü takmamayı özgürlük sandıkça insanlar, batıdan başlayıp bize doğru vuran edepsizlik dalgası asla durulmayacak.
82 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNe güzel iste bazi kozlar destekle büyüttükleri göğüslerini serbest birakirlar biraz
61 Yorumla- +1 yıl
Bu tas kime acaba
+1 yılİbrahim Tatlısesin şarkısı ilerigörüşlülüğünü kanıtlamış bence😂 Başkaldırmalarını anlatıyordu😂😂
60 YorumlaHayvana tecavuz eden ulke burasi... Bunu giyerseler oooo..
60 Yorumlaben olumlu bir acidan bakiyorum kadinlarin gogusleri oldugu icin sütyen giymek zorunda kalmasina karsiyim ayni sey erkeklerde de var ustsuz dolasmak normal ama bizim ki onlara gore duz olmadigi icin ayip. sacmalik.
10 Yorumla
+1 yılNormalde kadınların değil erkeklerin memesinin seks objesi olması gerekiyormuş. Çünkü kadınlarınkinde süt kanalları var yani bir işe yarıyor. Erkeklerinkiyse nedensizce orda yani obje olması gereken o aslında
111 Yorumla- +1 yıl
Hayir ayni kanallar erkeklerde de var erkeklik hormonu baskiladigi icin gohus kucuk kaliyor sut gelmiyor hatta bir arastirmaci abd de bunu denemek icin cocugunu emziriyor emzirdigi gohsu buyuyor ve bir sure sonra süt de vermeye basliyor sonra o sakallariyla biri buyuk kari gibi biri kucuk erkek gibi gohusle ne yaptigi hakkinda bir fikrim yok
- +1 yıl
Şimdi süt veren erkek dünyada 300 taneyse tüm kadınlar neredeyse verebiliyor ve erkekler bu işi yapmıyor genelde sence hangisi daha mantıklı? Sen hiç yazın 40 derecede sütyenle gezdin mi? Bence bir gün dene o tahriş ve pişik hissini çok seveceğine eminim
- +1 yıl
Ay şu zihniyete bak ölücem
- +1 yıl
Ne var yani lisede spor yapiyordum ve karin gohus kaslarim iyi gorunuyordu sinifta on siramda oturan kiz bir defa taciz yoluyla elledi avucladi ben olayin saskinligindan dur diyemedim kacti gitti sonrasindaki surecte bir cok kizin olduk olmadik yerlerde gohus tacizine ugradim evet garip ve anlatilmasi guc duygu fakat abartildigi kadar kotu degil
- +1 yıl
Olum biz orobüste şort giydik diye dayak yiyen insanlarız bir kız ne yapabilir en fazla zorla sana tecavüz mü edicek? Senin namusunu mu almış olucak? Ciddiyetin farkında mısın? Bize verilen bir organ yüzünden neler çektiğimizin farkında mısın?
- +1 yıl
Ya o sortlu tekme olayi toplumu igfal etmek icin yapilmis ve tekmecinin hesap hareketlerinde bunun icin tehlikeli yerlerden para almis olay arastiriliyor kadinda anlasmalimi degilmi bu yuzden oyuna gelme aldanma, kiz ne mi yapabilir tam hoslandigin kizi keserken karsidan felen bir kiz gohuslerini avucluyor ve tam biraktirdiginda arkadan biri oksayip hesi seninmi anam diyor gercekten kotu ya da tam dovusecegin sirada taciz ediyolar rezil oluyon
- +1 yıl
Ay sonra bu ülke niye böyle ay git gözümün önünden valla hiç uğraşamıycam engel atan salaklardan olmak istemiyorum adam gibi terk et burayı
- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKeşke sapıklar olmasa ve herkes istediğini yapsa derdim. Ama maalesef sadece ülkemizde değil dünya genelinde sapıklar var. Eğer korumalara sahip ünlü biri değilseniz bunu yapmak büyük risk olabilir. Dikkat ederseniz ben yakışmamış felan demiyorum ama tehlikeli olabilir diyorum hele ki yaşadığnız yer kültürel, sosyolojik açıdan bunu kaldıramayacak bir yerse.
00 YorumlaTek kelime ile korkunç !! gerçekten iğrenç görünüyor günümüzde ne adap edep ne de haya kaldı kimsede utanma yok nereye gidiyoruz böyle her şeyin suyunu çıkardılar
20 YorumlaDiyorum ya yavaş yavaş insanları çıplak gezmeye alistiriyolar
53 Yorumla- +1 yıl
tecavüz oranı artar kan gövdeyi götürür..
- Cinsellik konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılBence sutyen kadina estetik bir goruntu katiyor. Buda bakinda sanki Kendall o iki memeyi sonradan monte etmisler gibi ama yanindaki kadin daha estetik duruyor çünkü sutyenli. Bu yuzden bunu herkes yapmassa iyi olur 😊😊
00 Yorumla
+1 yılbak bebegim "dünya nereye gidiyor " sorusunu böyle cinsellikle ilgili şeylerden ziyade kötülük, savaş, yoksullukla ilgili şeylerde söyleyin. bu da malca bişe işte dikkat çekmeye çalışıyordur
02 Yorumla- +1 yıl
Bebeğim ne mk ya? Gündem de bu olduğu için yazdım başka haber olsa savaş ile ilgili ona da yazardım.
- +1 yıl
bebegim bebegim dmek mk. genelde bu lafı cinsellikle ilgili şeylerde söylüyorlarda ondan dedim. savaşta açlıkta daha çok allahu ekber diyorlar. büyük bir tezattır heralde sencede
şöyle dusunmuste olabilir allahın verdiğini kuldanmi saklayslim , erkek milletine kadın lata şiddet uyguluyorsunuz ama biz olmadan da yapamazsınız. o yuzden bu nimeti. darp etmeyin el üstünde tutun kıymetli bir hazine gibi koruyun kollayin...
00 Yorumla
+1 yılOnu önce Rihanna yapmıştı bir kere😁
s1.r29static.com/.../rihanna.jpg00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadının müşteri çekmek için alakasız reklamlarda oynamasını ve modelliği savunan zihniyette aynı amaç çıplaklığı yayıp kadın üstünden daha fazla para kazanmak oyuncak ve cinsel objeden başka bir şeyde değildir bunu yapan
30 Yorumla
+1 yıloradaki insanların dönüp baktığını düşünmüyorum ha normal bişey mi bence saçma ama onlar için normaldir bence
11 Yorumla- +1 yıl
Değil tabiki Amerika tecavüzde birinci sırada.
+1 yılJennerlar değişik biraz o moda Hollywood da bile pek yayılmadan ölür korkmayın ha bir yandan erkekler üstsüz gezebikiyor biz niye giymek zorundayız muhabbeti yapıcam da ona hiç başlamıyorum burda
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
giyim konusu dahil insanların özgürce davranmasını her zaman savunmuşumdur fakat böyle bir görüntüyü moda adı altında insanların gözü özüne sermeleri hiç hoş olmamış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu sapık zihniyetli kadınlardan nefret ediyorum. Bir de her zaman kendilerini savunacak bir senaryo bulurlar. İğreniyorum.
60 Yorumla
+1 yılIrispi kardesler diyorum ben bu kimkardesyanlara ehehhehehr😁😁
40 Yorumla
+1 yılManken ve bir çok böyle fotoğrafı var. Podyumda da göğüsleri gözükür bir şekilde yürümüş olduğu giysiler mevcut. Garipsemedim.
20 Yorumla
+1 yılİtici duruyor cidden. Böyle giyinince eline ne geçicek acaba? Giy bir tshirt bitsin gitsin ne kasıyorsun jshsjsjsk
20 Yorumlaİşin suyu çıkmaya başladı artık. Yani her daim isteyen istediği gibi gezsin ister çarşaf ister min etekle gezsin banane derim de bunlarda olayı cok abartıyor. Tiksindim yemin ederim!
00 YorumlaBu modanın iyice b.. ku çıktı yeminle ilkel kabileler daha kendini bilir olmuş arkadaş yolda bir çoluk çocuk görse ne olacak buna ancak rezilliği biyenisi daha denir yazık yazık 😡✊✊
00 Yorumla
+1 yılInsanlar akillari oldugunu unutuyolar bence ya da kullanmak islerine gelmiyor. Bu nedir abi? Moda ikonu olucam diye kendilerini sergiliyolar resmen, cok ayip. Allah yardimcilari olsun...
00 Yorumla
+1 yılYa bence herkes çıplak gezsin ve rahatlasınlar bakarız bir gün örtünmek moda olur
30 Yorumla
+1 yılBu modalar sadece böyle ünlüler için geçerli siz niye bu kadar dert ediyorsunuz ki
Türkiye de kim böyle gezebilir yürek ister?20 YorumlaYakında nerelere özgürlük gelcek acaba.. ilerde tamamen çıplak dolanıp bir dekolte adı takarlar elbet.
20 Yorumla
+1 yılAllahım ıslah eylesin
kendini pazarlama aracı olarak gören iğrenç kadınlardan nefret ediyorum
dar paça tayt modasından tiksindim artık10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTecavuzu onlemeye calisirken bunun oncusu olup boyle davranacak kizlarimiza uzuluyorum erkek milleti bu guvenilmez
10 Yorumla
+1 yılmemelere özgürlük muhabbeti önceden de vardı. Kadın erkek eşit deniliyor. Erkek üstsüz dolaşınca tepki görülmüyor kadın üstsüz olunca tepki görülüyor ikisi de göğüsten ibaret bence...
00 Yorumla
+1 yılMilletin gızları sütyensiz dolaşıyor trend oliyi bizim kızlar şort giyince tekme tokat dayak yiyi 😐😐 nerede hata yapiyik biz
10 Yorumla
+1 yılDünya kadınların akıllandıği güzel bir yere gidiyor
40 Yorumla
+1 yılTeşhir ürünlerini bilirsiniz...
Teknosa'ya girip kurcalayıp kurcalayıp almadığınız stant ürünleri var ya... Aynı onlar gibi. Kurcalanıp kurcalanıp alınmayacak tipler...(Bu tür giyinen ve destekleyenler.)10 Yorumla
+1 yılBurada yorum yazanların yaş ortalamasına baktığımda 18-24 arası ve bu arkadaşların düşünceleri gerçekten benim midemi bulandırıyor. Ne yetişen yeni nesil. Sizlere yazık diyorum başlada birşey demiyorum. Hayvanlar desene bizden daha medeni
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Amaç sanırım artık memelerimizi de göstermek sorun değil demek
20 YorumlaOralarını buralarını açınca güzel olduklarını sanıyolar
20 Yorumla
+1 yılMemeleri ozgurmu simdi bunun erkeklerin tutsagi olmus gibi duruyorda
20 Yorumla
+1 yılbende pipime özgürlük isterim sallaya sallaya gezcem abi neden olmasın 😜😜😜😜😜
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılSene 2050 lere gelecek ve böyle giyinenlere 'çağdaş' denilecek, karşı çıkanlara da yobaz gözüyle bakılacak
10 Yorumla
+1 yılGiyinmesinler bence ya bişey kalmadi zaten ne utanan var ne usuyen giyinmesinler bari de her gun olay olup gundeme gelmesinler
30 Yorumla
+1 yılTamamen soyunsunlar da tam olsun. Nedir bu rezalet yaa
20 YorumlaHey gidi eski zamanlar hey... Nede güzel yaprak giyiliyordu 😄
20 YorumlaO zaman giysiler artık üretilmesin boşuna giyniyoruz (!)
20 Yorumla30 undan sonra sarkmaya başlayınca destekli südyen giymeye başlar çok geçmeden de giyebilir yer çekimi malum karşı koyulamıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (321)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat