Sürekli canım istiyor, sevişirken hiç bitmesin istiyorum. Halden düşmüş, hastayken bile canım istiyor. Üzerimden kalkıyor benim istek yine tazeleniyor. Boşalsam da boşalmasam da yine istiyorum. Gün boyu aklımdan çıkmıyor. Eskiden bir yapardım ve epey bir süre canım istemezdi ama artık her an istiyorum. Lazer yaptırıyorum ve bu süreçte ağda yapmak yasak, jilet kullanıyorum ama o kadar çok seks yapıyorum ve bunun için o kadar çok jilet kullanıyorum ki lazerin olan etkisi de gitti. Erkek arkadaşım her zaman istekli olmuyor ve her zaman müsaitte olmuyor. Hafta sonu başka biriyle birlikte oldum, finali çok güzeldi ama erkek arkadaşımın önsevişmesi daha güzel. Saçma sapan bir yola girdim, lütfen inançları, ahlaki değerleri ve aile konusunu katmadan yorum yapın. Not: Aldatma yok, erkek arkadaşım bunu biliyor. Zaten evlilik düşünmüyoruz. Ne yapabilirim, bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoyamadığın için farklı tenler arıyorsun , ama doyumdan kasıt sadece cinsellik değil burada aslında , eksik hissetmen hep kendinle devam ediyor. uyuyorsun , sevişiyorsun , orgazm olsanda devam ediyor bu eksiklik , hayatında var olan eksikliği dolduramadığın sürece bu devam eder. (Hayatında yer alan o eskikliği farklı bir şekilde de giderebilirdin fakat cinselliğe vermişsin bu durumu aslında çok keyif almıyorsun da bence ilişki yaşarken istiyorsun filan fakat birşeyler eksik içinde.)
09 Yorumla
Soran+1 yılAşk eksik
Soran+1 yılAslında farklı tenler değil sadece bir adamın sıcaklığını istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBilemedim şimdi neyi kastettiğini, aşk mı gerçekten istiyorsun yoksa sıcaklığı tamamen fiziksel anlamda mı istiyorsun. Aşık olmak isteyip , daldan dala geçişler yaparak bulacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Ha aşkın ne zaman gelip gireceği de belli olmaz içine , platonikte kalabilir aşkın.
Soran+1 yılBen bir aşk yüzünden bu hale geldim, sıcaklıktan kastım aşk değil, sadece beni sevsin ben sevmesemde olur, zamanla severim.
Cevap sahibi+1 yılAşktan bu halle geldiğinizi söylüyorsunuz ama bu yaptığınız kendinizi bağlar aşkınızı bağlamaz. Aşktan almış olduğun yara sizi bu duruma getirebiliyorsa , aşkınızda bir şeyler eksik ve güçsüz bir insan imajı oluşturur etrafa. Aşk ya da sevgiden istediğini alamadığımız için , daldan dala atlamak bana göre gelmiyor. Kendini anlamadan , başkalarından beklemek tamamen bir ütopya...
Soran+1 yılbahsettiğim aşk olayı 3 sene önce bitti
Cevap sahibi+1 yılAşktan sonra yaşadıkların olduğunu biliyorum zaten , bittiğinin de farkındayım. Fakat aradığını yanlış yerde arıyorsun
Soran+1 yılfarkındayım da işte bu durumdan kurtulamıyoum, yaptığım şeylerin yanlış olduğunu bile bile hakim olamıyorum kendime.
Cevap sahibi+1 yılHakim olamamanın nedeni , yeni şeyler bulmaman kendine , zamanın fazla olduğu için. Cinselliği yaşayarak tadmin olmaya çalışıyorsun. En azından bunu yaşayayım düşüncesi hakim sanırım.
En İyi Cevaplar
+1 yılsen çoğu kişinin hissettiklerini dile getiriyorsun sadece. erkeklerin olduğu kadar kızların da hormonları var. ve seninkiler normalden fazla hareket ediyor olabilir. bu senin suçun değil. halbu ki her kadın her erkek arzulanmak ister. senin dile getirdiklerini içten içe düşünür
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle hak veriyorum
- +1 yıl
zevk alıosan kurtulmaya bakma. tadını çıkar :)
Soran+1 yılhayat görüşüme uymayan bir yaşamım var ve bu beni rahatsız ediyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöylemisin? :)
www.kizlarsoruyor.com/.../q5763541-boyle-bir-esiniz-yada-sevgiliniz-olsun-istermiydiniz21 Yorumla
Soran+1 yılneredeyse evet :))
Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Kızların abazası erkten kötüdür sözüne süper örneksin
125 Yorumla
Soran+1 yılkadın yapınca bir b. k olur ya, erkek yapsa sorun olmaz. misal birlikte olduğum iki adamında hayatında 4ten fazla kadın var. onlar buraya yazsa sorun olmaz ama ben yazınca sorun oluyor. sizin beyinleriniz şartlanmış başka bir şey değil. ben yaptığımın sıkıntılı olduğun kabul ederek bir soru paylaştım ve orada da belirttim, yardım istedim, kınamaya, laf atmaya gelenlerin aklını, düşüncesini anlamıyorum. sınanmadığınız bir şeye yorum yapmayın madem.
- +1 yıl
Sorun erkekte ya da kadinda degil kafada olay kadinlar mahalle baskisindan yok soyle derler vss modundalar erkek kadin esit her konuda siz kadin olarak ilk once kendinize guvenin emin olun sonra kim ne derse desin sallama
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
80Cevap
www.ultrafilmizle.com/.../
sen nefromanyak olabilirsin24 Yorumla
Soran+1 yılo filmi izledim, o kadar ciddi derecede değilim ama korkmadım da değil
Soran+1 yılsosyal medyada bu tarz sohbetlerim arkadaşlıklarım olmuyor zaten. o konuda sıkıntı yok. engel olmak için çabalıyorum
Once istemelisin. Karar almalisin karar aldiktan sonra da uygulamak icin bir seyler yapmalisin. Mesela canin cok istediginde baaka seylere yonelip o gunu gecistirmelisin veya cok zor durumda kalirsan mast. la idare edip gunu kurtarmalisin
12 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorum ya cidden deniyorum, mast yapıyorum ama bitince yine istiyor. mesele orgazm olmak değil, mesele sevişmek tamamen.
- +1 yıl
Anliyorum kolay olmuycak tabiki aliskanliklari bagimliliklari terketmek kolay degildir insanlar sigarayi bile birakirken ne kadar zorlaniyo cinsellil bundan cok daha etkili bir zevk. Sosyal ol. Kafani dagiticak ugraslar bul. bir seyler ogren ne bileyim kursa falan git. Giderek azaltmaya calis mast. sayisini sikligini da
Bence seni tatmin edecek, nirvanaya ulaştıracak, yoracak bir erkeğe ihtiyacın var. O zaman belki yorulursun
14 Yorumla
Soran+1 yıltüm gün seviştik, 5 kere orgazm yaşadık birlikte, ertesi gün yine istedim.
Soran+1 yılAnlıyorsun artık dimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka bulursan bir formül erkekler içinde baksana bendeki durum daha vahim çevreye çok belli ediyorum yani kalkık geziyorum 7 24 bazen kemrin altında tutmaya çalışıyyorum abazalık değil ha bir ilişkim var ama o müsait değil herzaman
16 Yorumla
Soran+1 yılbulursam bence olarak paylaşırım :D
Cevap sahibi+1 yılbu ara vibratör felan satın alsana en azından işin fazlasıyla görünür :D
Soran+1 yılsevişmekle o bir değil
Cevap sahibi+1 yılillağa emmeli gömmeli diosun yani :D
Soran+1 yılaynen :D
Cevap sahibi+1 yıltamam kanka benim durum yukarda yazılı 2 mizin durumuda aynı yani 2mizinde sorunları giderilebilr :)
inanç katılmıcak bir durummu senin ki sen bokunu çıkarmışsın o işin falan erkek arkadaşınında belliki bir yerlerinde değilsin git tedavi ol burdaki Abazalardan yardım bekleme. ciddi sorunlusun çünkü çoğu erkek böyle kız istemez eksisin şu an
417 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var
- +1 yıl
@Slimbrother saçma sapan konuşup insanları ahlaksızlığa yönlendirme evlencek olsan evden çıkmayan kız istersin sizin gibi Abazalara yem olmasın. işinize geliyor tabi ama kurtulcak :)
Soran+1 yılsence çoğu erkeğin nasıl bir kadın istediği benim umrumda mı? orada evlilik düşünmüyorum yazıyor farkındaysan. erkek arkadaşım da benim bir yerlerimde değil. bizimki sadece ten bağlılığı.
- +1 yıl
kız o şekilde mutluysa bırak öyle kalsın. cezası azabı onu ilgilendirir. hepiniz sütten cıkmıs ak kaşıksınız ayrıca
- +1 yıl
@Slimbrother mutlu olmadığı için buaraya yazmış zaten.
- +1 yıl
siz kızların sorunu bişeyi o an zevkle yapıp sonra cok pişmanım demeniz @mutszu86
Soran+1 yıl@Slimbrother aynen mutlu olsaydım böyle bir soru yazmazdım. Bir şeyi o an zevkle yapıyor olmak o şeyin yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor ve altı üstü 1 saatlik bir zevk için günlerce pişmanlık duyuyorum.
- +1 yıl
bence duymamalısın. ya da olgunlukla kabullenip bir daha yapmamalısın
Soran+1 yıl@Slimbrother bu kadarı pes etmem için yardımcı olmuyor malesef
- +1 yıl
pes etmek derken?
Soran+1 yıl@Slimbrother bu durumdan kurtulmam için yani
- +1 yıl
aşık olduğunda hepsi geçecek. merak etme
Soran+1 yıl@Slimbrother hiç olmadım sanıyorsun da neyse teşekkürler.
- +1 yıl
yine olacaksın
- +1 yıl
@Slimbrother siz adam olsanız kızları bu hale sokmasanız kızlarda günlerce bunun pişmanlığını duymaz karakter farkımız yine ordan belli siz yediğiniz haltla övünürsünüz bizse pişman oluruz buna çünkü vicdan denen şey var bu yüzden hep kandırma peşindesiniz zaten
- +1 yıl
belki de kandırılmak istemenizdendir :) gerçekler ağır gelio çünkü size
Senin hakkından aşk gelir, umarım tatmadan ölmezsin
28 Yorumla
Soran+1 yılTattığım bu hale getrdi malesef
Soran+1 yılO da öyleydi
Soran+1 yıldünya dönse de senin için durur bazen, bazen sevsenizde ayrılmak zorunda kalırsınız. Yaşamadığın bir şeye bence bu kadar net yorum yapma.
Soran+1 yıl3 sene önce bitti
- +1 yıl
Sence yaşamadığım birşey hakkında bu kadar net yorum yapabilir miyim? Hayatın onun etrafında döner, döndüğünü sanırsın, kendin için onun adına kararlar alırsın ve bir sabah ansızın yatağından sıçrayarak kalkar, tüm yaşananlar acaba bir rüyadan ibaret miydi diye ağlamaya başlarsın... Bunun adı aşk işte... 3 yıl olucak aralık ayında, benim rüyam 5.5 yıl sürmüştü, ben yandım ve küllerimden yeniden doğmayı başardım. Darısı başına diyim öyleyse...
Soran+1 yılamin
Kim ne derse desin fayda etmez sen bunlari yapmaya devam ediceksin bir gun kendin istemiceksin ve o gunden sonra yavas yavas birakicaksin m. Etme fazlada dusunme normale donersin
14 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle olur
Soran+1 yılhiç dokunmuyorum bile
Sakin ol
https://youtu.be/RwMHJOr97zg20 Yorumlabu durumdan kurtulmak için bir şekilde öncelikle ilişkine şekil vermelisin. sonrası için bir kaç tavsiyem daha olacak ama şu an işim var, sadece sorunu görünce cevap vermek istedim. unutmazsam yine tavsiyelerde bulunabilirim.
10 YorumlaMidesizlik yapmayın ya. Ne demek ya ''Hafta sonu başka biriyle birlikte oldum, finali çok güzeldi ama erkek arkadaşımın önsevişmesi daha güzel''
Hakikaten bu kadar mı midesizsiniz? Bildiğin, o p. zeveng, sen o. ospuluğa girmişsin.11 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım, ahlaki yorum yapmayın derken bunu kastettim. farkındaysan bu durumdan kurtulmak istioyrum diyorum. ben her gün kendimi bu şekilde yargılıyorum zaten ama lanet beynime laf geçiremiyorum sanki. bir anda hayatım bu şekli aldı ben de nasıl olduğunu anlamadım. erkek arkadaşımın pezevenkliyi sonunda bana da yansıdı.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılmadem erkek arkadaşın da başka birisiyle ilişkiye girdiğini biliyor, grup da deneyin, belki iki tane seni anca keser. dediğin gibi olma yolunda değil sen baya seks bağımlısı olmuşsun. kolay gelsin :)
12 Yorumla
Soran+1 yılgruba karşıyız, zaten ben erkek seven biri değilim onun yüzünden oldu böyle
- +1 yıl
erkek seven biri değilken seks bağımlısı mı oldun? erkek arkadaşının performansı baya iyi o zaman :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeks için her şeyi yaparım diyosan bağımlısısın, ama sadece çok istekliysen sadece çok isteklisin.
13 Yorumla
Soran+1 yılher şeyi yapmam, asla.
- +1 yıl
Seks bağımlıları, uyuşturucu bağımlıları gibidir... Seks için her şeyi yapacak kıvama gelmiştirler.
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../a65452-vajinami-sehvetimi-seviyorum
Bu bencede çok güzel açıklamış kadın.
cevaplarını okudum özünde çok iyi bir insansın arkdş olalım isterdim sizle
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikolojik vaka... davut guloglunda vardi. saksı gorsem nasil skrm diye dusunuyorum demisti. sendede bise gorunce bu bana nasil girer dusuncesi beliriyosa psikoyatriye git... ama senle olmak isterdim :))
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle şeyler bende öyle izlenimler oluşturmuyor. psikiyatriye gitmeyi de düşünür oldum
Cevap sahibi+1 yılgit rahatla ama ilac kullanma
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet sen bir seks bagimlisisin hemde ileri seviye bende de ayni belirtiler mevcut cozum bulamadim henuz aslinda halimden memnunum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Sanırım senin hayatında herşey var da birtek aşk eksik ya da seksin dibini bulmak istiyorsun, veyahutta çok hayal kurup bunu yapmayı istiyorsun...
10 Yorumla
+1 yılSiz bildigimiz fuckbody siniz haberi olup bise demiuosa baska erkeklerede gidebikirisn 3 4erkek sana yeter
04 Yorumla
Soran+1 yılkurtulmak istiyorum, fuckbuddy bulmak kolay.
- +1 yıl
Kurtulabilecegini hic sanmıyorum
Soran+1 yılÇıkmadık candan umut kesilmez
- +1 yıl
Hadi bakalım
+1 yılbiraz daha zorlarsan erkekler camiasına transfer olabilirsin. düşünce babında
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten arkadaşlarım öyle diyor ki bende kendimi erkek gibi hissediyorum zaten. kadınlar daha ilgi çekici.
- +1 yıl
neeeey, hımmm. kadınlar bencede ilgi çekici hımmm sana söyleyince garip duruyor.
Erkek arkadaşınla konuştum benden de haberi var :))
02 Yorumla
Soran+1 yılbir kere daha yaparsam ağzıma s...
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir cümleyle cevap verilebilecek bir sorun değil bu. Her açıdan incelenmesi gerekli.
10 Yorumla Kolay bir yol var bence sen bu yolda bayagi tecrubelisin yakinlrinizdaki bir eskort subesine uye ol. evlilk de dusnmuyorsun. ve ya ke. haneler var
65 Yorumla- +1 yıl
Puhaha. Süpersin ya:)
Soran+1 yılsen yaptığın her şeyden para mı alıyorsun
Soran+1 yılkişilik özelliklerimde bedenimi satmak gibi bir şey yok
+1 yılbağımlı olmuşsun.. şu an bir yetmedi /müsait olmadı ikinciyi buldun yarın ikisini birlikte denesem nasıl olur diyeceksin :D
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır ikincisini ben bulmadım, erkek arkadaşımın zoruyla oldu. çok ısrar etti ben de en son dayanamadım. o ara tepem atıktı tamam dedim kabul ettim.
- +1 yıl
tamam işte arkadaşın seni paylaşmaya başlamış. anlamış içindeki ateşi bu gün o arkadaşıyla paylaşır yarın hadi ikimizi birden idare et görelim vs senin iş Dallas olmuş
Soran+1 yılya konusu oldu daha sonra, doydun mu artık doy dedi. bu seni pişman eder ve durursun diye düşündüm dedi. ama ben bir gün sonra yine istedim şok oldu. grup olayına karşıyız
- +1 yıl
tkp etsene sen bir
Soran+1 yılsebep?
- +1 yıl
iyi günler
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. sen bitmissin okey donuyorsun. ciddi dusunmesem bilr birlikte olduğum insana sadik kalirim ve kimse ile paylasmam. gerek bütün ihtiyaclarinida ben karsilarim...
09 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum, ben de öyleydim ama bu duruma geliş evrem de var. hiçbir insan doğuştan katil olarak doğmaz, hayat onu birini öldürmeye yönlendiriir ve sonra eli kana bulanan insan için öldürmek kolay bir hal alır. bunun gibi düşün.
Soran+1 yılanlamadım?
Soran+1 yıl:) bu nasıl bir mantıktır Allah aşkına. o mu öldürüyor annesini yoksa sadece eceli gelen bir kadına şehitlik mertebesine ulaşmasında vesile mi oluyor dersin?
Soran+1 yılbırakmaz, mesele suçsuz olması değil, mesele isteyerek o konuma gelmiş olmaması diyorum ben. 6 ve 9 konusunda haklısın en iyisi tartışmayalım ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini iyice hadi ordan bir süre sonra istemesende sıkılcaksın
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyice seks yap (hadi ordan yazan yerde)
+1 yılcolugu ccugu bırak benı takıp et senı bı doyuruyum ben 2 ay sallar senı
03 Yorumla
Soran+1 yılçoluk çocuk mu :) erkek arkadaşım 31 yaşında.
- +1 yıl
demekkı profesyonel degıl
Soran+1 yılgayet iyi onla alakalı bir durum değil. 1 gün boyunca sevişip, 5 kere orgazm olduk birlikte. ama ben ertesi gün yine istedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende benim gibi bagimlisin kac yıldır evliyim o durumdayim şansına tembel bir kadın geldi bu da tm oldu kalın ilaci olsa kendi başına sürer bacim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşka uğraşlar bul kendine. şehvetin esaretinden kurtulman lazım. sosyal hayatını son derece etkiler.
10 Yorumlahım iyimiş erkek arkadaşın yetmiyormuş yazık ne diyim ki
10 YorumlaTadını çıkart bende Seksi seviyorum doyduktan sonra normalleşirsin be korkma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhlaki değerleri katmadan çözüme ulaşmak zor. Ateş azabı zaten bunun için vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet onları ben katıyorum zaten kardeşim.
+1 yılofff hatuna bak alırım bir dal :) bir defa da bize böylesi denk gelsin arkadaş yaa
00 YorumlaNiye kurtuluyon be harikasin bize boylesi denk gelmezki arkadas ya
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi bir şey değil, ahlaki yorum yapmayın desem de ben o boyutunu her gün düşünüyorum çünkü.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet seks bağımlısı oldum zor durum ne yapılır bilmiyorum. Günde 3 defa ilişki de kesmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılaminnnn, çok teşekkürler.
Ben seni tanıyormusun nerelisin
15 Yorumla
Soran+1 yılcanın?
Bu kadar istek varsa biraz da heycan katmak istersen seni bulunduğum şehire bir kaçamağa davet ediyorum. Düşün bence
00 Yorumla
+1 yılkaç kişi ile yaptığına bağlı tek erkekle mi önüne her gelen ile mi
02 Yorumla
Soran+1 yılşu ana kadar 3 kişiyle.
- +1 yıl
nasıl yani ya ben detayı okumadım şimdi senni başkasıyla yattığını erkek arkadaşın biliyor mu?
+1 yılTürkiye'de mi yetisstin merak ettim?
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Hakkinda hayırlısı olsun.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. fuckbuddydir o erkek arkadaş olsa duramaz.
22 Yorumla
Soran+1 yıl:D aslında öyle zaten ama öyle yazınca topa tutuyorlar ondan yazmadım.
Gurup deneyebilirsin 7 itfaiyeci usilu
10 Yorumla
+1 yılSizin ilişkinizin ben ta ...
10 YorumlaALLAH a yönel dua et, tövbe et.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki sevişirken kişi seçiyormusun yoksa kim olduğu önemli değil ben keyfime mi bakarım diyorsun
026 Yorumla
Soran+1 yılilkim 2-3 sene kadar önce oldu daha sonra 1 buçuk sene kimseyle olmadım. ikinci olan şu an ki ve 7-8 aydır sadece onunlaydım ta ki bu hafta biriyle birlikte olana kadar. başkası olmadı. olmayacak da.
Cevap sahibi+1 yılgizliliğin verdiği heyecan olmasın bunlar
Soran+1 yılgizli değilim ki
Cevap sahibi+1 yılhayır yani yasak ilişkinin heyecanı ve dinamik bir vücut birleşince böyle olabilir
Soran+1 yılyasak ilişki değildi ki, ikisi de birbirini biliyor
Cevap sahibi+1 yılsen cidden doyumsuz bir hal almışsın şimdi bunlar birbirini kıskanırda
Soran+1 yıldiğeri ile kolay kolay bir daha birlikte olacağımızı sanmıyorum, 10 saat uzakta yaşıyor. diğeri ile aynı şehirdeyiz. kıskandıklarını sanmıyorum çünkü zaten çok yakın arkadaşlar ve kendileri kaşındı.
Cevap sahibi+1 yılben olsam kıskanırım helede arkadaşımsa çatlarım, ama unutma farklı insanlar daha fazla zevk verir değişiklik yapma kendi önüne gecemezsin
Soran+1 yılYapmıyorum bir daha da yapmam çok haklısın. Misal bugün de biri teklif etti cevapp bile vermedim. Hatta yönlendiren arkadaşa saydım. Kıskansa bunu yapmazdı bence. Hayvanın teki
Cevap sahibi+1 yılFarklı tatlara alışma duramazsin ona gelince tam bir hayvan
Cevap sahibi+1 yılSanırım bunlar yaptıktan sonra başkasına tavsiye ediyor
Soran+1 yılAynen o duruma geldik. Tanıştırdığı adam bundan daha adam çıktı vala.
Cevap sahibi+1 yılYakında iş gruba dönebilir bence bu kadar kolay paylaşabiliyorlarsa
Soran+1 yılYok erkeklerden tiksiniyor ama kadınla olablr
Cevap sahibi+1 yılBir kadın daha olursa sıra sana gelmez öyle olunca da sen doymazsın zaten bu şekilde bile doyamıyorsun
Soran+1 yılBen biseksüelim yalnız
Cevap sahibi+1 yılşimdi sorun çözüldü demekki sana bir bayan ve bir erkek şart :D
Cevap sahibi+1 yıliçinde yeni kişi heyecanı oluyormu peki yeni bir teni keşfetmek farklı bir kişiyi içinde hissetmek gibi
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yıltamamen yeniliklere kapalısın yani :) bir konuda bu iyi bir durum işte
Soran+1 yılaynen bir yandan iyi bir durum
Cevap sahibi+1 yılpeki orgazm sonrası hemen tekrarını istiyormusun
Soran+1 yılben orgazm olma meraklısı değilim, sevişmeyi seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılsen duygusal bir boşluk içerisindesin aslında ama yinede final orgazm değilmi
Soran+1 yılhayır her zaman değil.
Cevap sahibi+1 yılyani uzun uzun sevişip orgazm olmadan bitirebiliyor musun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNefromanisin. Tek gerçek bu.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumdan kurtulman biraz imkansız
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin gibi insanlara ihtiyaci var bu dünyanın 😂😂 durmak yok yolla devam
02 Yorumla
Soran+1 yılya hahaha , kurtulmak istiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılYok kurtulma bence 😂 bu yaşta hormonlar üst sevyiye iradede zayif zaman ile normallesirsin
+1 yıldemekki doyuramıyorlar seni...
10 Yorumla
+1 yılSapkınlık olmuş iyi bişey değil..
11 Yorumla- +1 yıl
Ruhun ksarlasmış :)
Nemfomani hastasısın doktora git
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılah ah ben de böyle bir kız istriyorum he rzamna sevişebileceğim. Ben de günde en az 3-4 posta
00 Yorumla2 dk. Boşa gitti ya
23 Yorumla
Soran+1 yılokuman o kadar yavaşsa sorunum değil
Soran+1 yılo zaman baya hızlısın sorunsuz
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Tam gaz devam. Olmadı sayıyı çoğaltın.
01 Yorumla
Soran+1 yılkurtulmak istiyorum
+1 yılseni gece gündüz s. kecek işsiz barksız bir tane abaza bul
02 Yorumla
Soran+1 yılben işsiz değilim ama kardeş
- +1 yıl
o zaman sen işteykende s. kecek biri bul kardeş ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenis emrine amede zaten emince kalkar hemen bir sorun değil bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar rahat bir çift.
10 Yorumla
+1 yılbune lan ne okudum ben şimdi
10 Yorumla
+1 yılBiliyorsa dert değil ama baktir hormonlara bence
10 Yorumla
+1 yılİyiymissn sekste erkek arkadaşın sansli
10 Yorumlanefomanyak olma ihtimalin yüksek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik neden dusunmuyosun açıklayabilir misin
016 Yorumla
Soran+1 yılçünkü bir erkeğin hayatım boyunca ben seni bozukken aldım falan filan laflarını çekemem, en son öldürürüm. ben sıkılmaya gelemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSadece sıkılmaya mi gelemiyosun. Ayrıca tovbe etsen pişmanlık duysan belkide kizliga değil pismanliga onem veren biri vardır ömrünü bir kisinin kralicesi olmak varken baskalarinin ihtiyacini karsilayan bir obje olarak mi geçirmek istiyorsun
Soran+1 yılbaşkalarının ihtiyacını değil, bu ara benim ihtiyacımı karşılıyorlar. bunu sadece erkekler ihtiyaç hissetmiyor, kadınlarda hissediyor. yani kadınlarında ihtiyacı gideriliyor erkekler tarafından. tövbe etmek istiyorum ama şu an buna sadık kalamam biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılEvet ama onlar senin ihtiyacini gecici olarak karsiliyo farzetki Şu an yetiskin bir kizin ya da oglun var annesinin böyle bişeyler yasamis olmasi onu rahatsız etmez mi (yaşanmış bir olay ) 😕 ya da sen o cocuguna dogruyu ogretirken neye göre savunacaksin gencligini örnek göstermek istemez mi insan. Ayrıca senin bu durumunun caresi var BAYAN bir DOKTOR BULUP istegini azaltacak bir tedavi uygulamasini saglayabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılSustuguna göre sanırım seni yadirgadigimi düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılSoran?
Cevap sahibi+1 yılSen nerelisin?
Soran+1 yılÇocuk yapmayı da evlenmeyi de düşünmüyorum zaten bu sebepten ötürü. Çocuğuma yavrum annenin ağzına ıçıp bıraktı bir adam, sonra anan or.. oluyodu az kala ki babanla tanışıp sırf kurtulmak için mantıksız bir mantık evliliği yaptı yavrum sen kimseye tecavüz etme/edilme mi diyeyim.
Cevap sahibi+1 yılMantik değil ki bu evlilik gerçekten deger vermek saygi duymak sadik olmak guvenmekle alakali zaten bir ömür geçirmek için bunlar gerekli değil mi
Cevap sahibi+1 yılSeninle konuşmak istiyorum
Soran+1 yılBenden bir fok olmaz boşver.
Cevap sahibi+1 yılBana tum kalbinle bir tek cevap ver sadece buna göre konusucam elini kalbine koyup gozlerini kapatip RABBIM i hissedince pismanlik hissediyor musun tamamen?
Cevap sahibi+1 yılHey
Cevap sahibi+1 yılSoran bak bana bir hala olmadik kisilere cevap veriyorsun yapma şunu
Soran+1 yılRabbimi hissetseydim böyle olmazdı belki, kalbim soğudu
Cevap sahibi+1 yılSen sadece dedigimi dinle kalp sogumaz sadece seytan vesvese verir onun vesvesesi icinden gelen sesle karisir yani bu yazdigini sana seytan soyledi
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seks bağımlısı olmuş veya olma yolunda ilerliyor olabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler