Beyler hiç kız arkadaşınızın vajinasını yalarken sizin ağzınıza boşaldığı oldumu? Tepkiniz ne oldu? Rengi nasıldı? Tadı nasıldı? Afiyet olsun
Cevabın nedir?
tabiki oldu. olana kadar devam ederim. ne kadar hızlı ve sert yalarsan o kadar zevk alır. dilini olabildiğince içeri sok. boşaldığı anı hissetmek, nereleri yalayınca zevk aldığını görmek, klitorisin oral sex sırasında şişmesi, hepsi tahrik edici olsa da en güzeli ağıza boşalmasıdır. tadı kötü değil. ama zevki muhteşem. hoşlandığın kişiyi tatmin ediyorsun ve her anı gerçek ve zevkli..
02 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Kadın erkek gibi boşalmaz.
Aldığı zevke göre sıvı gelir.
Tiksineceksen, kem küm edeceksen hiç o işe girişmeyeceksin.
Değişik bir tadı ama tiksinecek birşey değil.
Bazı dönemlerde mide bulandırıcı oluyor o zamanlarda fazla kasmayacaksın.00 Yorumla
her defasında mutlaka bikere bakar tadına xD genelde 3-4 gün kaldığı için bizde .birinde mutlaka denk gelir .bi kere kasıklarına şolmuştum xD
04 Yorumla
ay bu nasıl bir soru ya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
+1 yıllink sana bu linkle cevap veriorum sosyal sapık :)
06 Yorumla- +1 yıl
e nolacak yani senin boşalmandan farkı yok sadece yapış yapış değil ve daha sulu bi çözelti eğer sevdiğin insansa bokunu yesen tatlı gelir neyini merak ettin anlamadım ki
- +1 yıl
ya bissiktirol yaa :) harbi diyorum )
- +1 yıl
ha buarada yerimde kadınım olsun eşim olsun beni sevsin evime aileme değer versin yere bastırmaz yüreğime bastırırım yoz arap asimilasyonuyla hayvana dönmüş beyninizle ataerkil toplum sorunsalıyla kadınlara edilen işkenceye inat tepemde gezdiririrm başımın tacı yaparım.kapiş ?
- Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası bunu isteyen bir partnerim hiç olmadı. Boşaldığı sırada zevki daha çok almasıyla alakalı işlemleri yapıyor oluyordum çünkü. Ancak fena fikir değil. Düşüneyim bunu. Sıkıntı yok.
00 Yorumla eksi ve mayhoş bir tadı var gelen sudan bahsetmıyorum beyaz ve yoğun olandan bahsediyorum..hiçte öğle ıyyy ıgrenc dicek birsey yok kızlar gayet guzel ve ben her defasında tadarım..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. kızlar nasıl erkeğin ağzına boşalacak anlamadım bizden meni gelmiyoki
00 Yorumlaigrenc demis bazilarida neden igrenc kadinlar yutarken sorun olmuyorda?
00 Yorumlaigrenc bi yer igenc bi tadı var :D ben yalama ve emme meraklısı degilim istemeyerek yaparım :D
12 YorumlaKadinlar bosalmiyor mu onlardanda sperme benzer birşey akmiyomu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yıltadını ne yapacaksın kıvamını evde tutturmaya çalışıp sende yiyecek misin?
33 Yorumla- +1 yıl
:))
laa sapık kadınların çoğu böyle itfaiye gibi şarıl şarıl boşalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyyyy ne iğrenç yaaa...cinselliği bile rezil ettiniz be...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıldeğişik bir merak kadın boşalırmı yaa sapıkk :)
00 Yorumla
+1 yılafiyet olsun mu? ahahaha
00 Yorumlasen ne sanıyorsun?erkekler gibi boşaldıklarınımı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllan baydınız artık bee
00 Yorumlamidem bulandı resmen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem