İki hafta konuştuk üç gündür sevgiliyiz. Seni öpsem ne tepki verirsin? tarzında şeyler söyledi bugün. Ondan da hoşlanıyorum baya ama tavrımı sert bir şekilde koydum daha erken olduğunu söyledim, ben buyum dedim hatta başlamadan bitirelim istersen bile dedim ben seni bırakır mıyım sence, sen ne zaman istersen o zaman dedi sadece sordum dedi. Ama içim hiç rahat değil siz erkekler sadece cinsellik için mi bir kızla beraber oluyorsunuz hep, diğer sevgilimde öyleydi çünkü artık böyle düşünmeye başladım. Artık hayattan da ilişkilerden de soğudum. Napayım ben şimdi. Bu benle cinsellik için mi beraber olmak istiyor arkama bakmadan yavaş yavaş kaçayım mı yoksa bunlar normal şeyler mi?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmeyı istediğini söylemek nedir ya. Ne kadar saçma şeyler. Biraz akışına bırakılsın, romantik bir anın oluşması beklemsin, karşı tarafinda hazır olup bunu istemesi beklensin. Sevgiden kaynaklı romantik bir anda bu oalçaktır zaten bir gün. Ben mi anormalim anlamıyorum ki.
114 Yorumla
Soran+1 yılSen normalsin canim en normalisin bizde bunu istiyoruz zaten
- +1 yıl
Yaaa burada öpüşmeyle ilgili soruları gördükçe sinirleniyorum. Sevgilim öpüşmek istediğini söyledi ne yapayım? Sevgilimle bugün öpüşmek için anlaştık nasıl yapmalıyız sizce. Yaa sevginin duyguların içine ediyorlar. Öpüşmenin anlaşması mı olur. Tek taraflı istememe mi olur. Sende üçüncü günden bu konuları açan birinden uzak dur bence. Yine sinirlendim bak :)
Soran+1 yılUzak mi durayim yoksa bekleyeyim mi biraz daha sapik gibi olursa ayrilirim
- +1 yıl
Aklının fikrinin cinsellikte olduğu belli. Üçüncü gün bunu ima eden kişinin kafa yapısı bellidir. Tamam desen hiç affetmezdi bunu sende çok iyi biliyorsun. Kıvırmaya çalışmış ama yemezler.
Soran+1 yılYemedim zaten napiyim ayrilayim mi uc gunde yani
- +1 yıl
Ayrılmak isyemiyorsan ayrılma tabi ki. Sen bana bakma sinirliyim biraz :)
Soran+1 yılIstemiyorum ama katlanabilirim.
- +1 yıl
Ayrılma devam et. Öpüşme, cinsellik falan bu konularda yine bir şeyler ima ederse yakın zamanda o zaman bakarsın icabına.
Soran+1 yılTamamdir tesekkur ederim 👍👍
- +1 yıl
Rica ederim. İyi geceler.
Soran+1 yılSanada ayrilirsam yazacam buraya
- +1 yıl
Biraz sabırlı, anlayışlı olmayı öğrenir de mutlu, güzel bir ilişkin olur umarım ve yazmak zorunda kalmazsın. Mutluluklar :)
Soran+1 yılİnsaılah cok tesekkurler iyi dileklerin icin🙏
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılBunlar normal şeyler
Bazıları demiş biz sevdiğimiz insanlarla böyle şeyler düşünmeyiz diye
Doğru söylüyo sevdiğimiz insanla el ele tutuşuruz eskortlarla öpüşürüz hay kafanı yiyeyim senin zaten bir işe yaramıyo :D24 Yorumla
Soran+1 yılNormal yani bunlar?
- +1 yıl
Ya tabiki normal hani çocuk falan değilizki garipseyelim sonuçta senden eksilen bişey olmuyor ne güzel şeyler
Normal değil diyen erkeklerinde bişey bildiği yok
Ama ben sevgilin gibi sormuyorum direk öpüyorum :D
Çocuk hakkında illa bişey düşünceksen iyi şeyler düşün bence
Soran+1 yılGuzel yorum tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim
Dolaylı yoldan söylemek nasıl oluyo
Ağzını ağzıma değdir mi dedi 😭01 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamada yeterince anlattım olayi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalesef cinsellik de çok önemli bizim için. Siz çikolatalı bir pasta gördüğünüzde ne hissediyorsanız erkelere güzel bayan gördüğümde onu hissediyoruz 😊😆😊 malesef
210 Yorumla
Soran+1 yılSevsenizde dusunuyorsunuz bunu yani herkese karsi boyle
Cevap sahibi+1 yılZaten seni beğenmese sevgili olmazdı 😊😊😊
Sen onu tahrik ediyorsun ve bir kez konuştuktan sonra onun için konuyu bu noktaya getirmesi kolay. 😊😊😊
Yani sende istiyorsan sorun yok. Peki sen keyif alıyormusun
Soran+1 yılOpusmekten bence her insanoğlu keyif alir ama daha cok erken
Cevap sahibi+1 yılHer bayan gibi istemen gayet normal ama kontrolu elde tutup daha sorna o hazzı tatmak istiyorsun belli. Ama şu an erken demen gayet normal ve mantık lı😊😊😊
Ama cinsel isteğin fazla olduğundan daha fazla dsyanamayabilirsin 😊😆
Soran+1 yılDayanirim tatlim o sorun degil benim icin ben Şu an ne yapmaliyim onu bilmiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılEn az bir ay seni öpmemeli. 2 aydan sorna dudaklar kavuşabilir 😊😊 sonra senin belirleyeceğin şekilde yakınlaşma artabilir. Ama dayanma güCüne bağlı. Ben dayanırım deme istegi bastırma dan bunu kontrol edemezsin 😊😊
Soran+1 yılYok o kadar ileriyi dusunmeyelim cunku olmaz buyuk konusmayayim da tesekkurler yorum icin 🙏
Cevap sahibi+1 yılHata yapmak istemiyorsan mutlaka isteğini tam bastırman lazım. Peki nasıl yapacağını biliyormusun😊😊
Soran+1 yılEvet canim iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılTamam canım. Bir ay sonra beni anlayacaksın
İyi geceler
+1 yılherkes öyle değildir ama genelde öpmek ister bir kişi sevgilisini, ama çocuk aceleci, bence biraz tecrübesiz, öyle olmasa bu soruyu sormadan öpmeye çalışırdı
120 Yorumla
Soran+1 yılFarkli bir yorum
- +1 yıl
amacı sadece öpmek mi yoksa ilerisini de tasarlamış mıdır bilemem ama bana tecrübesiz biri gibi geldi
Soran+1 yılTecrubesiz olsa bu kadar erken acar mi konuyu
- +1 yıl
ben şu şekilde düşündüm ; tecrübeli olsa tabirime takılma lütfen ; direk yapışırdı dudaklarına ya da şap diye yanağını öpmeye çalışırdı. Senin vereceğin tepkiye göre de ilerisi konusunda harekete geçmeye çalışırdı ya da ertelerdi. KIzarsan özür dilerim biranda oldu vs vs deyip olayı kapatmaya çalışırdı. Sen tepki vermezsen ... olur deyip konuyu dediğin noktaya taşımaya çalışırıdı. Bence tecrübesiz.
Soran+1 yılSen neymissin be :D senin gorusun cok onemli simdi bana ne tavsiye ediyon konusmaya devam ediyim yakin zamandabu konuyu acarsa ayrilayim mi?
Soran+1 yılYoksa hemen mi ayrilayim bence bunu yapmiyim uc gun ne yargisiz infaz gibi
- +1 yıl
:) işi o yöne çekerse yol verirsin elbette sana tersse taviz verme.
(bu arada şu kelin bir de merhemi olsa pufff :) )
Soran+1 yılBana ters ikinci cumleni anlamadim
- +1 yıl
o kendime söylediğim görüşn önemli dedin ya bir de kendime faydam olsa dedim anlayacağın kendimle biraz dalgs geçesim geldi onu yaptım şu an :)
Senin olaya gelince çocuğu biraz gözünde sana yaklaşımı nasıl masumane mi yoksa kötü mü ona göre karar ver.
Soran+1 yıl4 kez bulustuk hemen anlayamam ama masumane gibi geliyor dedigin gibi direk opebilirdi ama yapmadi benden baya hoslandigina da eminim hersey cok guzelken bu konuya girmesi iste herseyi bok etti yarin nobete gidicem valla uyuyamiyorum ya
- +1 yıl
seni masumane bir şekilde hani denirya ; ' çok tatlısın ya ' öpesi gelmiştir. Senden izin istemiştir. Tabii istediği öpücük nereden olduğuna da bağlı...
acele de etme
Soran+1 yılTamam biraz daha goxluyorum o zaman
- +1 yıl
umarım gönlüne göre gerçekleşir. :)
Soran+1 yılCok tesekkur ederim hersey icin
- +1 yıl
faydam dokunduysa ne mutlu ama sen iyice süz yanıltıcı da olmak istemem.
Soran+1 yılYok yok suzecem hatta en ufak yanlisinda s. edicem buraya yazarim
- +1 yıl
tamam mesajını bekliyorum iyi geceler iyi bayramlar...
Soran+1 yılTesekkurler sanada.
- +1 yıl
yanlış anlama mesaj atarsın o durumda çünkü gizli olduğun için bilemem sen olduğunu iyi haberlerini duymak dileğiyle tekrar iyi geceler :)
Soran+1 yıl✋😉😊😊
+1 yılseni test etmiş olabilir digerleri gibimisin degilmisin diye şu dk dan sonra senle ciddi düşünmesi gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun yani devam edeyim tesekkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yılAda'm hızlı çıkmış 3 günde hemen yoklama çekmiş. Sert tepki alınca kıvırmış. Hep aklında olacak aynen sen doğru düşünüyor ve tanıyorsun erkekleri
18 Yorumla
Soran+1 yılMalesef öyle ne yapayım peki ben şimdi :(
Soran+1 yılVe beni ablasına kardesine hepsine gosterdi telefonda konusmasindada kanitladi
Cevap sahibi+1 yılDikkatli devam et sonradan yanlış yaptım acele ayrildim dememek için. Yaparsa bir daha paketle
Soran+1 yılSence ne kadar beklenmeli opusmek icin
Cevap sahibi+1 yılSana bağlı iyşce emin olmadan
Soran+1 yılAnladım biraz daha taniyim surekli bu konuyu açarsa basarim ayriliği
Cevap sahibi+1 yılÇok doğru 👏🏻👏🏻
Soran+1 yıl❤❤❤❤❤
+1 yılCiddi düşündüğümüz biri için hiç bir Zaman cinsellik düşünmeyiz öpüşme de dahil buna
17 Yorumla
Soran+1 yılSonun olmak istiyorum falan diyor ve beni acayip beğeniyor napiyim ki ben şimdi akılll?
Soran+1 yılVe beni ablasına kardesine hepsine gosterdi telefonda konusmasindada kanitladi iliski var yapip benimle fotosunu paylasti hemen sasirdim ciddi dusunmuyomudur sence
- +1 yıl
Hiç bir Zaman sevdiğime böyle şeyler söylemedim söylemem bunlar cinselliğin adımlarıdır bende yaşadım iyi bilirim sonun olmak isteyen insan aklının ucuna bile getirmez kıyamıyosun çünkü elinde olmuyo sevince.
- +1 yıl
Ciddiyet bu değil ki ciddiyet ilk önce sana davranışından olur. Sanki seninle cinselliği yaşasa sanki ablasına mı anlatacak
Soran+1 yılNapayim baslamadan bitsin mi yoksa biraz daha taniyayim mi
- +1 yıl
Tanıma hiç uzak durun hayatınızı mahvetmeyin teninize haram dokundurmayın biz dokundurduk o günahı işledik de ne oldu şimdi bir başkasıyla beraber umrunda değil işlediği günah
Soran+1 yılHay boyle isin ta
+1 yılHayir. Kimimiz icin cinsellikten evvel gelen duygular var
10 YorumlaYaaa nasil istiyorsan oyle devam et bazi kizlarda sirf sevismek icin sevgili oluyo herkes ayni diil
112 Yorumla
Soran+1 yılDevam edeyim biraz daha taniyayim yni
Soran+1 yılResmen kargaşa
Soran+1 yılBen getirmiyorum ki canimin ici o bugun getirdi ilk defa beyefendi baya hizli
Soran+1 yılOnu yaparim o kolay
Soran+1 yılAynen kanks
Soran+1 yılUzdun kardesim
+1 yılOlabilicek şeyler ama erken davranmis benim en son ciktigim kiz kendisi opmustu beni bende hic tepki vermedim karsilik vermistim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun ayrımını sen yapıcan bukadar sert yapama gerek yoktu bikez boyle bişi yasadın diye baskasıdmı boyle olucak
10 Yorumla Erkek sevdigi kadina opmek ister hemen bu sapik deyilde kacma
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler icimi rahatlattin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl. birgün evlenirsen evleneceğin kişinin yüzüne bakamazsın. .. bakmak için.. yapma
017 Yorumla
Soran+1 yılSen hic opusmedin mi?
Cevap sahibi+1 yılBen hic bir kızla cinsellik yaşamadım hic bir kızın elini bile tutmadım... hic bir kızla öpüşmedim
Soran+1 yılBoyle erkek kaldimi ya gercekten helal olsun
Cevap sahibi+1 yılBirgün karşıma en sevdiğim kız hanım hanımcık vefalı sadakatli karakterli saygılı edepli nefsine düşmemiş kızdır... birgün pırlanta bir kız çıkar o kızın yüzüne bakabilmek için nefsimi tutuyorum tutcamda yoksa o kızın yüzüne nasıl bakayım
Soran+1 yılOha harika
Cevap sahibi+1 yılHic bir kızı cinsel obje olarak görmüyorum... Bir kızın edebi namusuyla oynanmaz... Ama artık😊 çekiniyorum))) marketten birşey aldığımda kasiyer kızla konuşurken bile))))
Soran+1 yılSende abartma
Cevap sahibi+1 yılYok kı ister istemez çekiniyorum işde şimdide bu huyum başladı istemsizce çocuk gibi çekiniyorum
Soran+1 yılDinine cok mu baglisin?
Cevap sahibi+1 yılYok cok bağlı değilim.. ama yinede Allahı biliyorum yani
Soran+1 yılBen dindarimdir ama. Hemsireyim kucuk bir tavsiye vericem istersen bir psikolaga gozuk yanlis anlama senin iyiligin icin konusuyorum yani kasiyerden cekinmen normal degil kardesim.
Cevap sahibi+1 yılYok ben piskologa vs gitmem.. Bazen çekiniyorum ister istemez ne bilim ... bu yaşa kadar hic sevgilim vs olmadı ondan galiba 😞
Soran+1 yılKesinlikle ama ben gorun derim psikolaga herkes gidebilir bende gittim normal birsey
Cevap sahibi+1 yılBen gitmem hayatta kendimi deli olarak hissederim.. Senin soruna gelince uzak dur o kişiden seni kullanmak istiyor... insanlar çok tuafya bir kızı cinsel obje olarak görüyor
Soran+1 yılBiraz daha beklesem yine acarsa yakin surede o zaman ayrilsam nasil olur? Yargisiz infaz yapmasam hemen
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum gerçekten.. ben işe gitcem sabah.. da iyi geceler ben kaçtım... Bizim gibi insanların sevmeye sevilmeye hakkı yok
Soran+1 yılİyi geceler✋✋
+1 yılZerre cinsellik istemiyorsan, onunla arkadaş ol gitsin. Bu nedir böyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılLan zerre cinsellik istemiyorum mu dedim ama uc gunde konuya girmesi normal mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bence hiç yüz verme erkeklere alayı böyle
12 Yorumla
Soran+1 yılAbi hepsi mi ayni olur laannnn!
Cevap sahibi+1 yılBen uzak duruyorum kızlardan şahsen ama gördüğüm bu yani.
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız öl boş ver
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle olaacak galiba
Yo tavrını göster
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaş kaç 15 mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir 20 ama geri kafaliyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılB U seni düdükler atar
010 Yorumla
Soran+1 yılVallami
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle saf kızada benziyorsun önce aşık eder sonra yatağa atar vee bir gün bakmışsın ortada yok
Soran+1 yılBen en iyisi asik olmayayim bidaha bunkonuyu acar ustelerse ayrilayim
Cevap sahibi+1 yılAyrılmazsan zaten dahada üstüne gelir yapmak için
Soran+1 yılHepsinin ag
Cevap sahibi+1 yılDüzgün erkeklerde var ama siz hep böyle piççlere gidiyorsunuz ne diyim
Soran+1 yılEvet duzgun sevenim de oldu ama ben sevemedim o kadar duzgun o kadar guzel sevdiki kendimi ona layik goremedim sevemedim
Cevap sahibi+1 yılAl işte diyecek başka sözüm yok :D
Soran+1 yılAlimizden birsey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılSonrada anca erkeklere hakaret edin :D
+1 yılÖfff. Bıktık
01 Yorumla
Soran+1 yılBikma
Dogrudan red et
07 Yorumla
Soran+1 yılEn kisa iliskim olacak herlde
Soran+1 yılAyrilimi bidaha kpnuyu acarsa
Soran+1 yılTamamdir
Soran+1 yılTamam
+1 yılSen bilirsin. :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
Sevindim. :)
Soran+1 yıl😁😁😁😁
+1 yılÇoh erken
01 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan bahsediyorum
Sende saçlarını öp dolaylı olarak öpmüş olursun :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl👎👎👎
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yeni sevgilim öpüşmek istediğini dolaylı yoldan söyledi napayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne