Birlikte vakit geçiriyorduk heyecanlıydı geceydi birde. Sonra ellerimden tuttu ve öptü sonra göz kırptı. Seni çok özledim dedim ve sarıldık sıkıca ama göğüslerimi bedeninde hissediyordum boynumdan kokladı ve öpmeye başladı sık sık öpüyordu birazda hızlıydı koltuğa uzandık yanağımdan ısırıp kendini sürtmeye başladı ve göğüslerimi okşadi hâla öpüp öpüp çekiyordu dudaklarını bu anlattıklarım 2 dk da falan oldu sonra ben kendimi geri çektim korkuyorum diye ilkdi çünkü sarılma bile, çok mu azdı acaba yoksa beni çok mu istedi arzuladı o an offf şu an hayalimde hâla😍
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet galiba öyle bir şey istemiş zaten tam ortam müsait film izliyorsunuz yakınlaşmak için öpüşmek için tam uygun ortam sarılmak güzel sözler söylemek için sanki böyle dizi çekmek için ayarlanmış gibi bir ortam evet öyle bir şeyler istemiş sorunun devamını açıklamayı okumadım ama umarım istediğini vermişsindir adam bu kadar hazırlamış çünkü belli.😂
#reda01 Yorumla
Soran+1 yılVermedim😄
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni arzuladığı kesin ve azdigi,, ikinizde birşeyler olsun isteyip yarim birakmissiniz,,
08 Yorumla
Soran+1 yılHızlı davranınca korktum bende bian
- +1 yıl
Muhtemelen aşırı istekten ve birazda acemilikten kaynaklıdır, penisini hissetmen seni fazlasıyla isteklendirmis galiba
Soran+1 yılNeden öyle aşırı istek oluştu sence sarılınca mı olduki birde yanağımı ısırmasını anlamadım hoşuma gitti ama işte
- +1 yıl
Aşırı istek olması normal hem onda hem sende, uyarıcı yerlere dokunmussunuz, hafif ısırıklar sevişirken genelde olur, senin hoşuna gitmesi de çok normal, o an östrojen salgısı tavan çünkü
Soran+1 yılAma ilk sarıldık sonra öpmeye başladı sarılınca göğsümün dokunmasından mı etkilendiki
- +1 yıl
O zaten etkilenmek için sarılmış, göğüslerinin teması tabiki dahada fazla etkiler, vajinaya temasta varsa zaten erekte olur penisi
Soran+1 yılEtkilenmek için niye sarılırki insan sürtme yaparken hissettik birbirimizi ama geri çektim kendimi
- +1 yıl
Çünkü o an anlattıklarını yasamak istemiştir, o yüzden sarılır, sende hala istiyorsun onu bak, keşke devam etseydim diyorsundur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
Kanka sevişmek istememiş direkt eyleme dökmeye başlamış
00 Yorumla
+1 yılşu an keşke yanımda mı olsa diyorsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ah bana da diyen biri olsaydı
hangi şehirdesin
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılsen yakında verirsin gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir şey düşünmüyorum zaten o an daha fazla ileriye gitmeden geri çektim kendimi
- +1 yıl
şeytana kanma dikkat et
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok yemek yapmaj istemiş
02 Yorumla
Soran+1 yılAa öylemiii
- +1 yıl
fırına vermiş desene
+1 yılİstemiştir tabi baya
02 Yorumla
Soran+1 yılSarıldıktan sonra oldu
- +1 yıl
Aynen tahrik olmuş işte öyle yakın temas olunca tabi ajshhs
+1 yılBence sevişmek istemedi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe istedi peki
- +1 yıl
seks mi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenınle olmak iştemişş
09 Yorumla
Soran+1 yılYani sevişmek mi sence yoksa daha ilerisi mi
Cevap sahibi+1 yılSevısmek ve ilerisi
Soran+1 yılNasıl anladın kulağıma fısıldarken sesi inceldi birde
Cevap sahibi+1 yılArzulamıs senı o zman sevısmek yetmez
Cevap sahibi+1 yılIlerısı ıstenır
Soran+1 yılBen sadece seni özledim deyip sıkıca sarıldım aklımda ne öpüşmek vardı ne de daha ilerisi neden oldu sence
Cevap sahibi+1 yılNe kadar suredır gorusmuyordunuz
Soran+1 yıl8 ay falan olmuştu
Cevap sahibi+1 yılNormal bnce ıstemsı
+1 yılE tabi ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni arzulamıl
037 Yorumla
Soran+1 yılSarıldıktan sonra oldu
Cevap sahibi+1 yılİşte yükselmiş benm ki nede öyle olduydy dbsjs ama çok etkilendi sonra
Soran+1 yılBende etkilendim sarıldık normal sonra daha çok sıktım hep bu anı bekliyordum dedim öyle dedik sonra elleri belime indi ve öpmeye başladı
Cevap sahibi+1 yılİlk kez mi yaşıyorsun aklında kalmış baya sjsjs
Soran+1 yılEvet ilkti unutamıyorum😅😅
Cevap sahibi+1 yılİlkler unutulmaz bende ilk sevgilimle yaşadığım hala aklımda onunda öyledir belki djdjsj o nabız istek
Soran+1 yılEvet galiba sevgiliminde ilkti heyecanlıydı ve hızlıydı
Cevap sahibi+1 yılNe kadardır birliktrsiniz ve yaşlar kaç
Soran+1 yıl1 sene oldu 24 25 yaşlarımız nedenki
Cevap sahibi+1 yılÇok garip ya geç başlamışsınız ben bunalrı erken yaşadım tabi saygı duyarım tercihiniz
Soran+1 yılBenimki daha olmazdıda böyle oldu sevgilim ilk mi bilmiyorum ama ben öyle hissettim hızlı olmasindan biraz
Cevap sahibi+1 yılO yaşa kadar iyi sabretmişsin 😃 iyi valla
Cevap sahibi+1 yılSevgilin ilk değil bence tecrübeli gibi
Soran+1 yılİlk sevgilimle ilk kez her şeyiyle 😄 sence onun ilk miydiki bu hareketlerden
Cevap sahibi+1 yılİlk değil gibi de senin ilk sevgilin mi vay be şaşırtıcı
Soran+1 yılNasıl anladın tecrübeyi😄
Cevap sahibi+1 yılTecrübesiz biriis öyle rahat hareket etmez çekinir dkdksm o bildiğin maşallah şeyide okşadımı adını söylemiyim şimdi
Soran+1 yılYok o olmadı😄 ben hızlı olmasından tecrübesiz galiba diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılHaah ha tecrübeli olsa yavaş yavaş yapardı böyle tadını ala ala djdjdj
Soran+1 yılCidden miii dalga mı geçiuon😅😅
Cevap sahibi+1 yılNiye dalga geceyim ya 😂😂
Soran+1 yılYani ilkdi diyosun bu anlattıklarım 1 dk içinde oldu hızı öyleydi😄
Cevap sahibi+1 yılİlkdi demiyorum ki çocuk ilk değil dir
Soran+1 yılNeyse yaa bende ilk olmasını istediğimde galiba bu çabam😄🤭 ilk beni öpsün isterdim
Cevap sahibi+1 yılSen yok musun sen xjxjzj ilk olmasın ne olcak ama seni istediğin gibi öpsün xjsjjs
Soran+1 yılİlk olsun ilk beni öpsün neyse öylede değil bencede çünkü çok tutkuluydu sesi bile inceldi kulağıma fısıldarken
Cevap sahibi+1 yılYa anlatma benmde canım çekiyor uzun süre oldu ndmdmd
Soran+1 yılYaa hshsgs böyle koklayarak öpüyordu ama yanağımı niye ısırdığını anlamadım🤭
Cevap sahibi+1 yılBilerek mi yapıyorsun dhdjdj
Cevap sahibi+1 yılValla çok istedim şimdi djdjdk
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilimde senin gibyidi ah o geldi aklıma
Soran+1 yılEveet😄😄 nasıldı da sevgilin🤭 bu yanak ısirmak niye pekii
Cevap sahibi+1 yılDm glssne burdan anltlmaz söz sapıklık yapmam xksksk
Cevap sahibi+1 yılBurdan mı yazayım utanırım ya 🤭
Cevap sahibi+1 yılKötü bir şey mi dedim
Soran+1 yılYok yaa dm e nasıl gelicem pekii😄😄
Cevap sahibi+1 yılAçtım yaz
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşırı istemiş
038 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anladın benim yaptığım şey sadece seni cok özledim deyip sıkıca sarılmak sonrasında böyle oldu
Soran+1 yılBen sarılınca mı oldu sence
Soran+1 yılHimm yani ilk defa yaşadım bu kadar duygu dolu bi anı o yüzden soruyorum ayrıntılı😊 yanağımı ısırdığında da çok tuhaf olmuştum
Soran+1 yılEvet o an çok tuhaf hissettim yani ama sonrasında düşündükçe çok güzeldi
Soran+1 yılEvet çook😊
Soran+1 yılKonuşmadık ama ben geri çektim kendimi öyle yapınca elleriyle şeyini kapatmaya çalışıyordu sürekli
Soran+1 yılTam başlamadan bıraktırmış oldum🤭
Soran+1 yılBilmem gitmedi sonra yaptıysa sarılarak oturduk göğsüne yattım😊
Soran+1 yılEvet ama öptüm boynundan sürekli rahatlasın diye🤭 off yavrum benim diyo öyle yapınca da
Soran+1 yılGaliba daha beter ettim durumu amaa rahatlamıştır yine de zaten ortam loştu film falan izliyorduk bende öpesim geliyordu sürekli oda böyle diyordu😄
Soran+1 yılÇook fazla oldu hemde🤭 çünkü ilk sevgilimle ilk kez böyle bir şey yaşadım ama oda ilk miydi merak ediyorum hizlı olmasını falan belki ilktir diye düşündüm
Soran+1 yılHiç isteğim olmadı o şekilde seviyorum bu adamı ama yine böyle bişey yoktu aklımda da oldu işte🤭
Soran+1 yılEvet geceleri aklımda hep😅
Soran+1 yılÇeşitli şeyler😄😄💦
Soran+1 yılEvet konustukça da daha bi fena oluyorum😂😋
Soran+1 yılBöyle yazdıkçaaa😂
Soran+1 yılBen hissediyorum yazarken amaa😂😂ımmm
Soran+1 yılEvet ama kendinide sürttü
Soran+1 yılEvet😍🤭
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi