nişanlımla cinsel sex yapıyorduk ki ön sevişme yapmak sureti ile cima işlemine geçerken aslında hiç ıslanmadığımı anladım. çok canım yandı. tahrik olduğum halde ıslanmadım yeterince. kayganlaştırıcı kullansam gecer mi?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. ön sevişmenin bir kalıbı süresi yoktur. ölçüt vajina ıslanasıya kadar sevişmektir. sevişmeniz yeterli süre ya da aktivitede olmamış demekki. nişanlınızı en çok zevk aldığınız tarzda sevişmeye yönlendirin. örnek veriyorum, öpüşmek hoşunuza gitmiyorsa uzun öpüşmeyin. memelerinizin emilmesi hoşunuza gidiyorsa oraya ağırlık verin. vajinanızın yalanması hoşunuza gidiyorsa nişanlınızın başını o yöne doğru itin ve yalamasını sağlayın. en tahrik edici tarz oraldir ve doğa kayganlaştırıcı olan tükmük vardır işin içinde. nemlenmeden ilişkiye girmeyin. düşünsel olarak travma yaşamayın ileriki cisel yaşamınızı olumsuz etkiler.
eğer ne yaparsanız yapın hiç nemlenmiyorsa bir jinekologa gidin. bartholin ve skene bezlerinde sorun vardır00 Yorumla
cinsel sex = sanal olmayan reel sex .
buna gülmeyin...
arkadasımızın heyecanına verın12 Yorumla- +1 yıl
bir ben ıslanmada problem yaşamıyorum heralde nasıl kuru oluyor bende onu merak ettim söylermisin...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
+1 yılkayganlaştırıcı muhtemelen iyi gelecektir. hatta her ilişkinin başında bayanlara lazım diye düşünüyorum. sonra kendiliğinden ıslanma olacaktır. bunda kötü birşey yok ama bence tamamen psikolojinle alakalı. kendini iyi hissetmeli ve olayın akıcılğına bırakmalısın kendini.
00 Yorumlabazı kadınlarda ve ileri yaşlarda bu sorun olur ama kayganlaştırıcıyla problem aşılır sorun değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajina girişindeki özel salgı bezlerinde problem vardır. Bir jinekoloğa muayene olun, geçici olarak kayganlaştıtıcı jel ile idere edebilirsiniz, vajinal kuruluk salgı bezlerinden kaynaklı olabildiği gibi bazen psikolojikde olabilir...
00 Yorumla
+1 yılıslanmamak bir rahatsızlıktır hanımefendi bir uzmana görünmenizi tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel sex ? yuh :S yalattır yalattır tükürsün, gerek kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılnişanlında acmiymiş onun ıslatması gerekir başka seni zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kayganlaştırıcı kullanırsan canın yanmaz
10 Yorumlakayganlaştırıcı işe yarayabilir.cinsel seks değil bu arada seks...
00 YorumlaKayganlaştırıcı şart da cinsel sex ne demek :)))
00 YorumlaCinsel sexs te muslugu kapali unutmucan.
:D02 YorumlaFena guldum hala guluyorum:,)))
00 Yorumlacinsel sexi de ilk defa duydum..
00 Yorumla
+1 yılıslanmadıysan kayganlaştırıcı kullan
00 Yorumlasana iyi bir oral yapsın
00 Yorumlacinsel sex :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYeni bir kavram öğrendik. cinsel sex...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel olmayan sex nasıl oluıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsizde olmasanız :)
02 Yorumla- +1 yıl
cinsel sex nedir ben ona takıldım :D
vazelin kullan
00 Yorumla
+1 yılkullan kullan geçer
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi